sabah 5 mil yaptım zaten 70 dk.. extradan 30 dk da öğl. sonra yaptım..Ispanyol bence 1 kere 75 dk flb yapsan daha guzel olabilir. Cunku yag yakimi 20 dk dan sonra basliyor. 1 mile de tam basliyorsun yag yakmaya bitiyor. Tabi ki hareketsiz durmaktan iyidir ama yapabiliyorsan sabah 1 kere yapsan daha guzel olur. 3 mile hemen ardindan 1 mile gibi. Bende baslamistim gecen hafta yaptim hep ama dizimdeki yirtigi zorladigim icin su an diz agrim var o yuzden 2 gundur yapamadim
saba kahvaltı yapmadın mı tatlımmmerhaba kızlar dünkü bildirimim
tüp bittiği için yarım döner yedim yeşil çay ve ayran içtim
bol bol su tükettim
ikidilim greyfurt yedim
akşam yemeği olarakta kendi tarifim olan körili tavuk yemeği yaptım
1 parça tavuk yemeği ve az çorba içtim bol bol su tükettim
sabah 5 mil yaptım zaten 70 dk.. extradan 30 dk da öğl. sonra yaptım..
saba kahvaltı yapmadın mı tatlımm
CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLERVE ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN SAĞLIKSIZ OLAN HERŞEYE BENDE KARŞIYIM TABİKİ ÇOK AZ YERSEN VERİRSİN AMA YA SONRASI TEKRAR ESKİ DÜZENİNE DÖNDÜĞÜNDE HERŞEY ALTÜST OLACAKTIR....
merhaba kızlar dünkü bildirimim
tüp bittiği için yarım döner yedim yeşil çay ve ayran içtim
bol bol su tükettim
ikidilim greyfurt yedim
akşam yemeği olarakta kendi tarifim olan körili tavuk yemeği yaptım
1 parça tavuk yemeği ve az çorba içtim bol bol su tükettim
BENDE HİÇBİRŞEY ANLAMADIM AÇIKÇASI,SAATLER YAZILSIN DİYORUM ÖGÜN ÖĞÜN VE TOPLAM SU VE SPOR MİKTARIDA EN ALTA YAZILSIN LÜFTEN DÜZENLİ MENÜ BİLDİRİM YAPALIMNe zaman ne yedin hic anlamadim. Sabah mi doner yedin ? Oglen mi ? Kahvalti ? Spor anlamadim. Su miktarini d 2 lt vs gibi yazsan guzel olur aslinda
ohh oh mlyt canım napmışsın sen ? hem spor yok hem akşam yemeğindeki o zenginlikte nedir ? olmamış malesefDünkü listem
Sabah 5 tane zeytin 3 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta pul biber ve limonlu
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 1 tabak kısır
Ara nescafe 2 si biarada
Aksam ızgara tavuk 1.5 tane but 6 kaşık bulgur pilavı yanına yeşil soğan 1 bardak ayran
1.5 litre den fazla su
Spor yok malesef
ohh oh mlyt canım napmışsın sen ? hem spor yok hem akşam yemeğindeki o zenginlikte nedir ? olmamış malesef
Dün akşam malesef biraz fazla kaçırdım neyse bugün reglim hafifledi annemin temizligide bitti yarı n fitness imaohh oh mlyt canım napmışsın sen ? hem spor yok hem akşam yemeğindeki o zenginlikte nedir ? olmamış malesef
tamam o da önemli ama görmüyormusun canım bütün gün bulgur pilavı ohhButlar kucukse bence sorun yok. Ekmek yerine bulgur pilavi yemis. 1 but daha iyi olurdu tabi ama cok da kotu degil bence. Kac gram geldigi onemli tavugun
Gramini bilmiyorum ama normal but tuButlar kucukse bence sorun yok. Ekmek yerine bulgur pilavi yemis. 1 but daha iyi olurdu tabi ama cok da kotu degil bence. Kac gram geldigi onemli tavugun
başlaaaa tabi kaç gündür yapmıyorsun canım ve yediklerinide özen göstermiyorsun gözüm üstünde ona göreDün akşam malesef biraz fazla kaçırdım neyse bugün reglim hafifledi annemin temizligide bitti yarı n fitness imakavusuyorum sizde de oluyor mu ben spora alistigim zaman ara verince özlüyorum
Tamamdır kaptan kızma sen yarın görev başınabaşlaaaa tabi kaç gündür yapmıyorsun canım ve yediklerinide özen göstermiyorsun gözüm üstünde ona göre
yarın ve yarından sonraki günler en az yaza kadar disiplinli ol ok ?gitsin kilolar gelsin rahat rahat yaz demiiTamamdır kaptan kızma sen yarın görev başına
haklısın canım.. biraz daha kilo vereyim de jillian veya slim in 6 ya başlayacağım zaten..Canim bnce yapma. Cunku vucut alisiyor bir sure sonra zayiflayabilmek icin daha cok spor gerekiyor. Dikkat etmeyip kacirdiginda yap ama onun haricinde yapma derim. 70 dk iyi zaten. Bir sure sonra abs calisirsin.
öğlen bulgur akşam bulgur çok şişirir seni.. akşam 2 kaşık yeterli olurdu diye düşünüyorum.. bir tavsiye : öğlen az yiyipi geçiştirdiğin zaman akşam kaçırıyor insan özellikle de anne veya kv de deyse... aralarda nescafe yanına 2 ceviz, 5-6 badem yersen yemeklere saldırmazsınDünkü listem
Sabah 5 tane zeytin 3 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta pul biber ve limonlu
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 1 tabak kısır
Ara nescafe 2 si biarada
Aksam ızgara tavuk 1.5 tane but 6 kaşık bulgur pilavı yanına yeşil soğan 1 bardak ayran
1.5 litre den fazla su
Spor yok malesef
BENDE HİÇBİRŞEY ANLAMADIM AÇIKÇASI,SAATLER YAZILSIN DİYORUM ÖGÜN ÖĞÜN VE TOPLAM SU VE SPOR MİKTARIDA EN ALTA YAZILSIN LÜFTEN DÜZENLİ MENÜ BİLDİRİM YAPALIMdarned OLUR MU CANIM ?
off ya yazdıklarımın hepsi silindi gitti bi andasabah 5 mil yaptım zaten 70 dk.. extradan 30 dk da öğl. sonra yaptım..
saba kahvaltı yapmadın mı tatlımm
CANIM OKoff ya yazdıklarımın hepsi silindi gitti bi anda
şimdi şöyle kızlar birkaç gündür uyku düzenim bozuk olduğu için,biraz geç uyanıyorum ve ilk yediğim öğünü kahvaltı olarak görüyorum.buna göre dün yediğim döner kahvaltım oluyor mevve ve çayda öğle yemeği tavuk yemeği ise akşam yemeği olarak geçiyor.spor olarak youtubeden amatorce dans videoları açıyorum
su olarakta günde ortalama 2, 2,5 litre su içiyorum
umarım bu sefer anlaşılmıştır
ANNE YANINDA İSEN TABİİ ZOR OLUR BENDE ANLIYORUM MLYTI AMA İŞTE BİR SALARSA TAM SALABİLİR MOTİVASYONU GİTMESİN İSTİYORUM NE DE GÜZEL BAŞLAMIŞTI İLK BAŞLARDAhaklısın canım.. biraz daha kilo vereyim de jillian veya slim in 6 ya başlayacağım zaten..
öğlen bulgur akşam bulgur çok şişirir seni.. akşam 2 kaşık yeterli olurdu diye düşünüyorum.. bir tavsiye : öğlen az yiyipi geçiştirdiğin zaman akşam kaçırıyor insan özellikle de anne veya kv de deyse... aralarda nescafe yanına 2 ceviz, 5-6 badem yersen yemeklere saldırmazsın
CANIMM NE GÜZEL BAŞLA BAKALIM TABİ O GÜNÜ BEKLEME ÇÜNKÜ O ŞEKİLDE YAŞAMAK HAYAT FELSEFEMİZ OLMALI HER ZAMANPersembe ye kadar eve gecicem tabi orada daha iyi yapıyorum ama şu 5 günü güzel ve spor lu geçirmeye kararliyim alismam lazım artık sağlıklı yaşama basladiysam her gittiğim yerde aynı olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?