Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

CANIM OK HERGÜNÜ AYRI AYRI YAZ TAMAM MI? ÇÜNKÜ HEPİMİZ BU ŞEKİLDE BİLDİRİMLERİMİZİ YAPIYORUZ VE SAATLERDE ÖNEMLİ ONA GÖRE YORUMLAMAMIZ İÇİN ANLAŞILDI MI?
zaten hergün bir önceki günün menüsünü yazıyorum
tamam cnm az daha anlaşılır yazarım

Dünkü menüm
Kahvaltı: 10:00
Yarım poğaça
3 ısırık ıspanaklı börek (çok küçüktü)
1 şekersiz çay

Öğle: 13:45
Bi tabak nohut yemeği (etsiz)
Bir kase brokoli salatası
Ekmek yemedim.
Bir fincan sütlü şekersiz türk kahvesi

Ara: 17:00
1 şekersiz çay
10 kuru üzüm

Akşam: 21:00
5 küçük boy köfte
1 tabak yoğurt
1 tabak yeşil salata
Ekmek yemedim.

Oh be bu leslie çok eğlenceli :) kolay hem de kilo veriyomussun zaman göstericek bakalım :)

Evet canım çok güzelmiş :) 1 mil olanı yaptım 15 dk. 5 mil olanın Videosunu bulamadım ama
Youtube da çıkmıyormu? Bizim kızlar tabi daha iyi bilir onlar bu konuda sana yardımcı olurlar ben hep koşu bandı ve dışarda yürüş olarak yapıyorum sporumu daha ona gelmedim ama baktım çok eğlenceli sıkılınca ona geçicem bende sende iyi yapmışsın cnm menülerini sporla taçlandırman daha iyi olacak

İnşallah iyi olur :) 5 mil olanı bulamadım diğerleri youtubeda var ama 5 mili daha etkiliymiş sanırım okuduklarıma göre. Jiliana da baktım o daha süper acayip kalori yaktırır gibi duruyor

Iyi geceler kızlar. Sonuç listelerini hazirlama sırası sizdeydi hala hazirlamamissiniz sorun yok umarım.

Iyi geceler kızlar. Sonuç listelerini hazirlama sırası sizdeydi hala hazirlamamissiniz sorun yok umarım.
Sorun yok canım jasmine hazırlayacaktı akşam işi olduğu ve yarın saat 12 ye kadar süremiz olduğu için birazdan hazırlayacak bilgim var canım. Teşekkürler yinede hatırlattığın için iyi geceler cnm

ya kusura bakmayın ne zamandır paylaşım yapamıyorum internetin kotasını aşmışım size bildirip hemen çıkacağım hemen. yarın yenileniyo yarın görüşürüz

sabah yarım haşlanmış yumurta 3 zeytin çeyrek tost yeşil çay
öğle haşlanmış tavuk ayran
ara yeşil elma yeşil çay
akşam tost ayran
gece yatmadan önce pulbiberli yoğurt
1,5 lt su
10 dk dans 15 dk bisiklet

Herkese Günaydın
Dünkü menüm
Sabah 10.00 1 bardak kayısı li form çay 3 dilim peynir 4 tane zeytin az bi fasulye
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 gibi 1 küçük tabak makarna
Ara nescafe 2 si biarada
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı 1 tane karnı yarık
yatmadan yoğurt kürü 1.5 litre su

günaydın canım bugün spora başlıyorsun dimi ??menün güzel

dünkü menüm
sabah 11:00
bir simit
iki çay
öğle 16:00
bir kase ezogelin çr
iki köfte
bir dilim ekmek
akşam 21:00
bir kase yoğurt
2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
15 dk koşu

dünkü menüm
sabah 11:00
bir simit
iki çay
öğle 16:00
bir kase ezogelin çr
iki köfte
bir dilim ekmek
akşam 21:00
bir kase yoğurt
2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
15 dk koşu
Canim menun güzel ama sanki öğle yemeği fazla akşam da çok az olmamış mı

Evet canım bugün sporuma başlıyorum
kolay gelsin ara verdin ya biraz hemen ilk başlarda çok yüklenme tamam mı? az dakikalarla başla liflerine zarar verme bende şimdi uyandım off hiç sevmiyorum aslında böyle geç kalkmayı ama dünde geç kalktım geç yattım uyku düzenim altüst oldu malesefff

Canim menun güzel ama sanki öğle yemeği fazla akşam da çok az olmamış mı
canım artık öyle bir taktik uygulayacağım akşamları çok hafif olacak..öğle yemeğimi ise pek canım istemesede vitamin açısından öyle tutuyorum çünkü akşamları yok denecek kadar az yiyeceğim benim listelerim artık bu şekilde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…