zaten hergün bir önceki günün menüsünü yazıyorumCANIM OKHERGÜNÜ AYRI AYRI YAZ TAMAM MI? ÇÜNKÜ HEPİMİZ BU ŞEKİLDE BİLDİRİMLERİMİZİ YAPIYORUZ VE SAATLERDE ÖNEMLİ ONA GÖRE YORUMLAMAMIZ İÇİN ANLAŞILDI MI?
Ona mı başladın canım ? GüzelOh be bu leslie çok eğlenceli :) kolay hem de kilo veriyomussun zaman göstericek bakalım :)
Evet canım çok güzelmiş :) 1 mil olanı yaptım 15 dk. 5 mil olanın Videosunu bulamadım amaOna mı başladın canım ? Güzel
Youtube da çıkmıyormu? Bizim kızlar tabi daha iyi bilir onlar bu konuda sana yardımcı olurlar ben hep koşu bandı ve dışarda yürüş olarak yapıyorum sporumu daha ona gelmedim ama baktım çok eğlenceli sıkılınca ona geçicem bendeEvet canım çok güzelmiş :) 1 mil olanı yaptım 15 dk. 5 mil olanın Videosunu bulamadım ama
İnşallah iyi olur :) 5 mil olanı bulamadım diğerleri youtubeda var ama 5 mili daha etkiliymiş sanırım okuduklarıma göre. Jiliana da baktım o daha süper acayip kalori yaktırır gibi duruyorYoutube da çıkmıyormu? Bizim kızlar tabi daha iyi bilir onlar bu konuda sana yardımcı olurlar ben hep koşu bandı ve dışarda yürüş olarak yapıyorum sporumu daha ona gelmedim ama baktım çok eğlenceli sıkılınca ona geçicem bendesende iyi yapmışsın cnm menülerini sporla taçlandırman daha iyi olacak
Sorun yok canım jasmine hazırlayacaktı akşam işi olduğu ve yarın saat 12 ye kadar süremiz olduğu için birazdan hazırlayacak bilgim var canım. Teşekkürler yinede hatırlattığın için iyi geceler cnmIyi geceler kızlar. Sonuç listelerini hazirlama sırası sizdeydi hala hazirlamamissiniz sorun yok umarım.
Tamam canım yarın grsrzzya kusura bakmayın ne zamandır paylaşım yapamıyorum internetin kotasını aşmışım size bildirip hemen çıkacağım hemen. yarın yenileniyo yarın görüşürüz
günaydın canım bugün spora başlıyorsun dimi ??menün güzelHerkese Günaydın
Dünkü menüm
Sabah 10.00 1 bardak kayısı li form çay 3 dilim peynir 4 tane zeytin az bi fasulye
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 gibi 1 küçük tabak makarna
Ara nescafe 2 si biarada
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı 1 tane karnı yarık
yatmadan yoğurt kürü 1.5 litre su
Evet canım bugün sporuma başlıyorumgünaydın canım bugün spora başlıyorsun dimi ??menün güzel
Canim menun güzel ama sanki öğle yemeği fazla akşam da çok az olmamış mıdünkü menüm
sabah 11:00
bir simit
iki çay
öğle 16:00
bir kase ezogelin çr
iki köfte
bir dilim ekmek
akşam 21:00
bir kase yoğurt
2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
15 dk koşu
kolay gelsin ara verdin ya biraz hemen ilk başlarda çok yüklenme tamam mı? az dakikalarla başla liflerine zarar vermeEvet canım bugün sporuma başlıyorum
canım artık öyle bir taktik uygulayacağım akşamları çok hafif olacak..öğle yemeğimi ise pek canım istemesede vitamin açısından öyle tutuyorum çünkü akşamları yok denecek kadar az yiyeceğim benim listelerim artık bu şekilde olacakCanim menun güzel ama sanki öğle yemeği fazla akşam da çok az olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?