Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağol canım bende ilk başta çok yüklemek istemiyorum bakalım artık
Uyku düzeni çok önemli bir gün sastimi insan kötü etkileniyor

Sen dene etkili olursa bende deneyeyim canım

Sen dene etkili olursa bende deneyeyim canım
tamam canım bakalım neler olacak ama zaten her gün akşamlarımızı hafif geçirmemiz söylenir diyetisyenler tarafından...eskiden yani ilk evlendiğim zamanlarda ben bütün gün işyerinde yemezdim az az yerdim sonra eve gelince aç kurt gibi dolaşır ne olursa yerdim eee boşuna bu kiloları almadık.düşünüyorumda evlenmeden önce akşam yemeğini hiç önemsemezyemezdim demekki o yüzden kilolu değilmişim

kızlar nefissss salata yaptım tarifimde burdaaa
bir tutam maydanoz
bir tutam kuzu kulağı
bir tutam yeşil nane
bir tutam kıvırcık
bir tutam dereotu
4 küçük çeri domates
1 orta boy salatalık
1/2 limon suyu
3 tatlı kaşığı z.yağı
1 küçük konserve ton balığı
1 küçük konserve mısır
hem sağlıklı hemde nefisssss oldu

AFİYET OLSUNN

pazartesimii perşembe tartılmıyormuyuz neden pazartesi ????
PAZARTESİ SABAHIDA TARTILIYORUZ KONTROL AMAÇLI TAKIM İÇİNDE OLAN BİŞEY BUHAFTASONU KG VERDİM DİYE KAÇAMAK YAPAN, BİRAZCIK ŞIMARAN ARKADAŞLAR OLUYOR BAZEN TAKİPP AMAÇLI

sıralama nerde cnm nasıl görcez?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-101 BU LİNKTE OLUYOR SONUÇ LİSTELERİ ADI ALTINDA CNM

olurr sevindim buna çünkü ben zor sabrediyorum bir hafta inşallah eksideyimdir çünkü haftaya liseteye girmem lazım

olurr sevindim buna çünkü ben zor sabrediyorum bir hafta inşallah eksideyimdir çünkü haftaya liseteye girmem lazım
evet canım hemde biraz daha motive oluyoruz bir aksilik olursa hemen müdahale etme şansımız oluyorİnşallah canım listede olsan da olmasan da 1.takım üyesisin motivasyonunu kaybetme

evet canım hemde biraz daha motive oluyoruz bir aksilik olursa hemen müdahale etme şansımız oluyorİnşallah canım listede olsan da olmasan da 1.takım üyesisin motivasyonunu kaybetme
çok iyi oldu bunu öğrenmem.
yaşasın 1.takımm
ben dahada motive olmak için eski dönem resimlerime bakıyorum :)

listeye girince etap birincilikleri yüzde ortlaması haftalık olarakmı yoksa aylık olarakmı belirleniyor

çok iyi oldu bunu öğrenmem.
yaşasın 1.takımm
ben dahada motive olmak için eski dönem resimlerime bakıyorum :)
Eki Görüntüle 1395622 Eki Görüntüle 1395622
umuyorum ki burada daha da incecik olacaksın hem eğleniyor hem zayıflıyoruz dimi ? yediklerimize dikkat ve sporla hepsi gidecek o kiloların.Tatlıyla aran nasıldı?severmiydin çok ?

listeye girince etap birincilikleri yüzde ortlaması haftalık olarakmı yoksa aylık olarakmı belirleniyor
haftalık canım

umuyorum ki burada daha da incecik olacaksın hem eğleniyor hem zayıflıyoruz dimi ? yediklerimize dikkat ve sporla hepsi gidecek o kiloların.Tatlıyla aran nasıldı?severmiydin çok ?

haftalık canım
evet sevdim burayı keşke daha önce gelseymişim aman geç olsun güç olmasın
tatlıyı eskidende çok sevmezdim cnm ama şu son 1 aydır yani diyetten önce
her gece cnm kurabiye istiyodu çayla bandırıp bandırıp yiyodum
ama diyete başladığımda evde ne kadar abur cubur varsa topladım anneme verdim

he hee =) evet hiç bulamayabilirdinde evet iyiki geldinçok iyi yapmışsın zaten eve sokarsan ister istemez yenir o aburcuburlar bende uzak tutuyorum bazen eşim alıyor kızıyorum heyyy evde diyet yapan var oldu mu şimdi diyorum

İyi akşamlar kızlar..
Dünkü menümü paylaşayım hemen..
Sabah(08:30) 5zeytin, 2kk peynir.1dlm ekmek,1brdk çay.
Ara(11:30) 10 badem
Öğle(14:00) 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
Akşam(19:30) 4 zeytinyağlı sarma, 1 yk patates püresi, ince dlm kek.
1 saat spor,1.5 lt su

Dün akşam kuzenin sözü vardı oraya gittim.. Ordaki yemeklerden de kısarak anca bunları yiyebildim..

Bence menün güzel canım gezmeye gittiğin halde böyle kisman yine iyi

Kızlar ben geldim kimse yok mu
ben bütün gündür burdaydım ama gelen yok bazen düşünüyorum haftasonu takımın kapısına kilitmi vursak nasılsa kimse gelmiyor boşuna açık olmasın

canım dışarda olmanı gözönünde bulundurarak menün iyi ama başka şekilde olsaydı eğer öğle ve akşam yer değiştirmeliydi haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…