Sağol canım bende ilk başta çok yüklemek istemiyorum bakalım artıkkolay gelsin ara verdin ya biraz hemen ilk başlarda çok yüklenme tamam mı? az dakikalarla başla liflerine zarar vermebende şimdi uyandım off hiç sevmiyorum aslında böyle geç kalkmayı ama dünde geç kalktım geç yattım uyku düzenim altüst oldu malesefff
Sen dene etkili olursa bende deneyeyim canımcanım artık öyle bir taktik uygulayacağım akşamları çok hafif olacak..öğle yemeğimi ise pek canım istemesede vitamin açısından öyle tutuyorum çünkü akşamları yok denecek kadar az yiyeceğim benim listelerim artık bu şekilde olacak
tamam canım bakalım neler olacak ama zaten her gün akşamlarımızı hafif geçirmemiz söylenir diyetisyenler tarafından...eskiden yani ilk evlendiğim zamanlarda ben bütün gün işyerinde yemezdim az az yerdim sonra eve gelince aç kurt gibi dolaşır ne olursa yerdim eee boşuna bu kiloları almadık.düşünüyorumda evlenmeden önce akşam yemeğini hiç önemsemezSen dene etkili olursa bende deneyeyim canım
pazartesimii perşembe tartılmıyormuyuz neden pazartesi ????!!!!!KIZLAR PAZARTESİ SABAHI TARTI KONTROL GÜNÜ UNUTMAYINIZ!!!!
sıralama nerde cnm nasıl görcez?BU HAFTAKİ SIRAMIZ,YÜKSELİYORMUYUZ NE GÜNDEN GÜNE TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR HEPİMİZİ ;
Eki Görüntüle 1395383
AFİYET OLSUNNkızlar nefissss salata yaptım tarifimde burdaaa
bir tutam maydanoz
bir tutam kuzu kulağı
bir tutam yeşil nane
bir tutam kıvırcık
bir tutam dereotu
4 küçük çeri domates
1 orta boy salatalık
1/2 limon suyu
3 tatlı kaşığı z.yağı
1 küçük konserve ton balığı
1 küçük konserve mısır
hem sağlıklı hemde nefisssss oldu
Eki Görüntüle 1395525 Eki Görüntüle 1395525
PAZARTESİ SABAHIDA TARTILIYORUZ KONTROL AMAÇLI TAKIM İÇİNDE OLAN BİŞEY BUpazartesimii perşembe tartılmıyormuyuz neden pazartesi ????
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-101 BU LİNKTE OLUYOR SONUÇ LİSTELERİ ADI ALTINDA CNMsıralama nerde cnm nasıl görcez?
AFİYET OLSUNN
teşekkür ederim cnm
PAZARTESİ SABAHIDA TARTILIYORUZ KONTROL AMAÇLI TAKIM İÇİNDE OLAN BİŞEY BUHAFTASONU KG VERDİM DİYE KAÇAMAK YAPAN, BİRAZCIK ŞIMARAN ARKADAŞLAR OLUYOR BAZEN TAKİPP AMAÇLI
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-101 BU LİNKTE OLUYOR SONUÇ LİSTELERİ ADI ALTINDA CNM
evet canım hemde biraz daha motive oluyoruz bir aksilik olursa hemen müdahale etme şansımız oluyorolurr sevindim buna çünkü ben zor sabrediyorum bir haftainşallah eksideyimdir çünkü haftaya liseteye girmem lazım
listeye girince etap birincilikleri yüzde ortlaması haftalık olarakmı yoksa aylık olarakmı belirleniyorevet canım hemde biraz daha motive oluyoruz bir aksilik olursa hemen müdahale etme şansımız oluyorİnşallah canım listede olsan da olmasan da 1.takım üyesisin motivasyonunu kaybetme
umuyorum ki burada daha da incecik olacaksın hem eğleniyor hem zayıflıyoruz dimi ? yediklerimize dikkat ve sporla hepsi gidecek o kiloların.Tatlıyla aran nasıldı?severmiydin çok ?çok iyi oldu bunu öğrenmem.
yaşasın 1.takımm
ben dahada motive olmak için eski dönem resimlerime bakıyorum :)
Eki Görüntüle 1395622 Eki Görüntüle 1395622
haftalık canımlisteye girince etap birincilikleri yüzde ortlaması haftalık olarakmı yoksa aylık olarakmı belirleniyor
evet sevdim burayı keşke daha önce gelseymişim aman geç olsun güç olmasınumuyorum ki burada daha da incecik olacaksın hem eğleniyor hem zayıflıyoruz dimi ? yediklerimize dikkat ve sporla hepsi gidecek o kiloların.Tatlıyla aran nasıldı?severmiydin çok ?
haftalık canım
he hee =) evet hiç bulamayabilirdinde evet iyiki geldinevet sevdim burayı keşke daha önce gelseymişim aman geç olsun güç olmasın
tatlıyı eskidende çok sevmezdim cnm ama şu son 1 aydır yani diyetten önce
her gece cnm kurabiye istiyodu çayla bandırıp bandırıp yiyodum
ama diyete başladığımda evde ne kadar abur cubur varsa topladım anneme verdim
Bence menün güzel canım gezmeye gittiğin halde böyle kisman yine iyiİyi akşamlar kızlar..
Dünkü menümü paylaşayım hemen..
Sabah(08:30) 5zeytin, 2kk peynir.1dlm ekmek,1brdk çay.
Ara(11:30) 10 badem
Öğle(14:00) 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
Akşam(19:30) 4 zeytinyağlı sarma, 1 yk patates püresi, ince dlm kek.
1 saat spor,1.5 lt su
Dün akşam kuzenin sözü vardı oraya gittim.. Ordaki yemeklerden de kısarak anca bunları yiyebildim..
ben bütün gündür burdaydım ama gelen yok bazen düşünüyorum haftasonu takımın kapısına kilitmi vursak nasılsa kimse gelmiyor boşuna açık olmasınKızlar ben geldimkimse yok mu
canım dışarda olmanı gözönünde bulundurarak menün iyi ama başka şekilde olsaydı eğer öğle ve akşam yer değiştirmeliydi haberin olsunİyi akşamlar kızlar..
Dünkü menümü paylaşayım hemen..
Sabah(08:30) 5zeytin, 2kk peynir.1dlm ekmek,1brdk çay.
Ara(11:30) 10 badem
Öğle(14:00) 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
Akşam(19:30) 4 zeytinyağlı sarma, 1 yk patates püresi, ince dlm kek.
1 saat spor,1.5 lt su
Dün akşam kuzenin sözü vardı oraya gittim.. Ordaki yemeklerden de kısarak anca bunları yiyebildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?