Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende baktım kimse olmayınca çıkayım dedim

Bende baktım kimse olmayınca çıkayım dedim
canım haftasonu her hafta böyle oluyor herkesin mutlaka bir işi var normal karşılamamız gerekecek artık bu durumu....deadline zaten yok şehir dışıda dagatesi çok yoğun çalışıyor ispanyol haftasonu girmiyor v.s.....

398.ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUMUZDA BİZİ İLGİLENDİREN ŞU KISMI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR.....

1. TAKIM
1) Bildiriminize dayanarak; ispanyol adlı üyenin kilosundaki tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 79,4 kilodan 81,4 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.

2) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 1. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ispanyol bilgin olsun canım

Dünkü menüm:
Kahvaltı:
Dünden kalan poğaçamın diğer yarısı
1/3 simit
2 siyah zeytin
Yarım kk peynir
1 şekersiz çay

Öğle:
Bi tabak nohut yemeği(etsiz)
Ekmek yemedim

Ara:
1 portakal

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fırında karnabahar
1kase yoğurt

1 elma 1 portakal

15 dk leslie 1 mil yaptım.

canım çok güzel ve sağlıklı menünn

Kizlaaar ben geldim ama Kimsecikler yokms okudugum kadariyla nasilsin aprilim:)

gunaydin kızlar ben hala yogunluk içindeyim :) gecmise biraz baktım kimse yok muymuş acaba herkes nerde bu arada takım 5. olmuş tebrik ederim yarın görüşürüz daha eve dönmek icin yola cikcam

Kızlar bugün tatil veriyorum kendimede zaten kimse yok ! Yarın grsrz sabah tartılıyorsunuz unutmayın !!!

dün sabah kahvaltım
menemen azcıkın peynır 3 zeytin ve çay
öğle
ton balıklı bol yeşillikli salata
ara nescafe
akşam

ton balıklı salata
1 sebzeli şnitzel
3 ince dilim patates
1,5 lt su
15 dk mekik
yemekten sonra soda
gece süt
kızlar dün böyle oldu ama akşam üstü çok hasta oldum uyudum bi kalktım saat 8 yemek yapmaya vakit yok hemen onları pişirdim.birdaha asla asla asla

Dünkü Kahvaltı: 10:00
1/2 simit
Yarım kk peynir
3 siyah zeytin
Bir kupa şekersiz çay

Ara: 13:10
15 kuru üzüm

Öğle: 16:00
Bir çiğköfte dürüm (bu kötü oldu biraz
Bir ayran
3 tane naneli şeker

Akşam: 20:00
Fırında karnabahar bir tabak
Bir tabak mercimek çorbası
Bir kase yoğurt

1 elma 1 portakal
1 şekersiz türk kahvesi

30 dk leslie 3 mil

kızlar alışverişe çıkcam neler almamı önerirsiniz diyetimi desteklemek için

selam güzelleeerrr..
malumunuz haftasonu giremiyorum.. burada felaket fırtına var. dün kvlere gittik.. fırtınadan dolayıı elektrikler kesildi.. araba da kapalı otoparkta olduğundan çıkamadık gece orda kaldık.. hiiiçç uyuyamadım fırtınanın gürülütüsünden..
bu arada regl olduuummmmmm

Keyifler nasil kuslar ben bi iki haftaya donerim diye umuyorum aralari pek okuyamadim bi sorun yoktur umarim deadline tatlim super vermissin tebrik ederim

Keyifler nasil kuslar ben bi iki haftaya donerim diye umuyorum aralari pek okuyamadim bi sorun yoktur umarim deadline tatlim super vermissin tebrik ederim
Canım iyiyiz iyi şükür hiç bir sorun yok takılıyoruz işte kg verme mücadelesindeyiz :) ayyy bu haftasonu duyduğum en güzel haber gel kuzum gell

teşekkürler kaptancim :) sende gel artık ama:)

Canım iyiyiz iyi şükür hiç bir sorun yok takılıyoruz işte kg verme mücadelesindeyiz :) ayyy bu haftasonu duyduğum en güzel haber gel kuzum gell
bende bende cok sevindim:)

Ahh sonunda girebiliyorum internete
Hemen dünkü menümü yazayım

Kahvaltı saat 11:00
Tavada az yağlı yumurta
2 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek

Ara
1 porsiyon meyve
1 kase yogurt

Aksam 16:00
5-6 yemek kasigi mantar yemegi
3 yemek kasigi pilav
Bol salata
1 kase yogurt

Ara 19:00
2 porsiyon meyve

Bol suyla destekledim maalesef spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…