Bende baktım kimse olmayınca çıkayım dedimben bütün gündür burdaydım ama gelen yok bazen düşünüyorum haftasonu takımın kapısına kilitmi vursak nasılsa kimse gelmiyor boşuna açık olmasın
canım dışarda olmanı gözönünde bulundurarak menün iyi ama başka şekilde olsaydı eğer öğle ve akşam yer değiştirmeliydi haberin olsun
canım haftasonu her hafta böyle oluyor herkesin mutlaka bir işi var normal karşılamamız gerekecek artık bu durumu....deadline zaten yok şehir dışıda dagatesi çok yoğun çalışıyor ispanyol haftasonu girmiyor v.s.....Bende baktım kimse olmayınca çıkayım dedim
canım çok güzel ve sağlıklı menünnDünkü menüm:
Kahvaltı:
Dünden kalan poğaçamın diğer yarısı
1/3 simit
2 siyah zeytin
Yarım kk peynir
1 şekersiz çay
Öğle:
Bi tabak nohut yemeği(etsiz)
Ekmek yemedim
Ara:
1 portakal
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fırında karnabahar
1kase yoğurt
1 elma 1 portakal
15 dk leslie 1 mil yaptım.
Canım iyiyim ben sen nasılsın ? Tv bakıyorum öylesine karışık sen napıyorsun ?Kizlaaar ben geldim ama Kimsecikler yokms okudugum kadariyla nasilsin aprilim:)
Canım iyiyiz iyi şükürKeyifler nasil kuslar ben bi iki haftaya donerim diye umuyorum aralari pek okuyamadim bi sorun yoktur umarimdeadline tatlim super vermissin tebrik ederim
teşekkürler kaptancim :) sende gel artık ama:)Keyifler nasil kuslar ben bi iki haftaya donerim diye umuyorum aralari pek okuyamadim bi sorun yoktur umarimdeadline tatlim super vermissin tebrik ederim
bende bende cok sevindim:)Canım iyiyiz iyi şükürhiç bir sorun yok takılıyoruz işte kg verme mücadelesindeyiz :) ayyy bu haftasonu duyduğum en güzel haber gel kuzum gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?