Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrikler tatlım haftasonu için süper bir menü..
ben maalesef haftasonu çok kötü çok cıss şeyler yedim. biraz da regl oldum diye şımardım sanki yeme hakkım varmış gibi davrandım..birdaha olmayacak ama..
sabah tartılıcam ama muhtemelen artıda çıkarım, cumaya kadar da düzelir umarım

Dünkü menüm
Sabah 11:00
Beş zeytin
Bir ince dilim kaşar
Bir çay kş krem peynir
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Üç dilim ekmek
Akşam 17:30
7 kaşık kuru fasulye
İki kaşık yoğurt
2,5 ltsu
30 dk yürüyüş

Gübaydın kızlar...
Yine her p.tesi gibi formumu kaybetmemişim ve 300 gram almışım
dünkü menüm ise:
sabah(10:00) 1kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, 1dlm ekmek, 1çk bal.
öğle(15:30) 1 kase çorba, 3 kaşık karnıbahar yemeği, 2 kaşık muhlama, 1dlm ekmek
akşam(18:30) 1 kase cacık

spor 1,5 saat hafif yürüyüş, 1 lt su (su miktarını h.sonlar nasıl arttırabilirim kiii )

Hepinize musmutlu bir hafta dileriimmm

Günaydın canım.. sende benim gibi peynir sevenlerdensin sanırım
Doktorun verdiği diyet listesinde sadece 1kk dediği için yiyemiyorum ben maalesef

Günaydın canım.. menün güzel ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı daha iyi olabilirdi sadece
genellikle pirinç tavsiye edilmiyor çünkü.. :)

Düzelir cumaya kadar zaten iner o şişkinlikte sıkıntı yapma kim aşırmıyo ki regli döneminde ahahahh

Günaydın canım.. menün güzel ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı daha iyi olabilirdi sadece
genellikle pirinç tavsiye edilmiyor çünkü.. :)

Ahh evet ya biliyorum o günlük öyle oldu diyelim

Günaydın herkese
Dünkü menüm:

Kahvaltı öncesi
1 fincan nescafe
2 su bardağı su

Sabah 10:00
1 tane haslanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı kadar vişne reçeli canım çok çekti de
2 dilim çavdar ekmeği

Ara :
küçük bir avuç acı leblebi

Öğle:13:00
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam: 18:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol salata

Spor yok çok halsizim bu aralar ama bugün yapıcam
su 2,5lt

harikasın tatlım
çok hafif bir menü olmuş çok beğendim..
Düzelir cumaya kadar zaten iner o şişkinlikte sıkıntı yapma kim aşırmıyo ki regli döneminde ahahahh

Ahh evet ya biliyorum o günlük öyle oldu diyelim
normalde dikkat ederim regl dönemimde... ama doğumdan sonra ilk kez regl oldum aptallaştım birden

akşam bulgur pilavı biraz fazşla olmuş gibi ama yine de çok güzel

diyetisyenime de gittim azarlar sanıyordum korktuğum başıma gelmedi
aynı kiloda çıktım sudan 100 gr almışım yağdan 100 gr vermişim
benim evdeki tartım fazla tartıyormuş doktorun tartısına göre
Aslında bu beni mutlu etti
Sabah doktora giderken kıyafetli 62,4 çıktım
doktorun orada 61,2 çıktım
He bu arada bugün kü tartılmaya gelince kıyafetsiz tartılıyoruz zaten -100 gramdayım yani 61,4 olmuşum hemen dizginliyorum kendimi zaten bugün sporda yapıcam
2 hafta diyeti uygulayıp doktora tekrar gidicem vitamin eksikliği varmış o yüzden kilo veremiyormuşum

hayırlı olsun tatlım.. uzun zaman verilen aradan sonra zor gelmiştir regl dönemi.. ohh dert yok tasa yok.. ama bugünlere kadar
olur muuu tam tersiii.. o kadar mutlu oldum kii.. bir kere geçici menopozdasın , kilo vermekte çok zorlanıyorsun.. en kötüsü sürekli acaba hamile miyim diye endişe içindesin.. şimdi en azından günüm geçerse şüphelenirim..
bak gör kilocuklarım 2ser 2 ser gidecek

çok iyi 50lere bişey kalmamış.. demir eksikliğin varsa kilo vermen zorlaşıyor, ilaç alıyor musun

ben de tartıldım, tahmin ettiğim üzere 900 gr artıdayım ama o da regl ödemidir.. cumaya kadar eksiye düşerim

of gelemiyorum buraya ya arkadasim da benimle geldi bizde kalıyor burda işi var bir süre kalacak zaten regl donemindeyim hafta sonu ne yediğim belli değil simdi de dikkat edemiyorum spor da yok mecburen birde gittim oralarda hasta oldum boğazım cok kötü oldu anlayacağınız depresyondayim :-( arkadasimin gelmesi kötü oldu toparlama açısından benim kendimi toplamamm lazım neyse ben kaçtım basım cok kalabalık:-( doncem aranıza

kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600 çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
gruba geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…