Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlım salma kendini lütfen..ben de regl oldum haftasonu saldım ama bugün tam gaz devam ediyorum.. kızkardeşim geliyor bugün bana da ..ama ben ona uymuycam onu bana uydurmaya çalışcam.. sen de böyle denesene.. ö
harikasın tatlım.. inşallah hepsi böyle gider kilolarının.. hedefin 80 di dimi..bence daha aşağı çekmelisin hedeini çok iyi gidiyorsun

mutlu haberi verdiğime göre sıra geldi dünkü menüme
sabah

öğle yemeğim
bir adet satır köfte
1 adet acı biber
bir dilim kepek ekmeği
ara
bitki çayı
akşam
tavuk sote yaptım onu yedim ekmeksiz
yemekten sonra elma çayı yapmıştım kendime evde kendim yaptım tarif vermiştim onu içtim bir bardak
en sonda kapanış olarak tarçınlı süt içtim yattım
spor olarakta lessie ile 1 mil yaptım

teşekkür ederim cnm bu 80 şimdiki hedefim yani doğum günüme kadar olan hedefim bu arada şubat 28 benim doğum günüm.ondan sonrada hedefim var ama öyle çok çok büyük hdefler koymuyorum.ilk etapta 5er 5er 8er 8er gitmek istiyorum

huu huuuu

Yaa salma kendini spor olmasın boşverde yemene dikkat et mutlaka

Maşallah dediğin gibi darısı bizim başımıza

Dünkü menüm
Kahvaltı: 11:00
2 dl tam tahıllı ekmek
Kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Az domates
2 şekersiz çay

Öğle:
Yemedim

Ara: 15:00
1 elma 1 portakal

Akşam: 17:30
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kereviz
Salata
Bi kase yoğurt
Bi ısırık ekmek

1.5 saat leslie 3 mil yaptım bi de

canım o artı gözüken kilonu lütfen eksiye indir sen yaparsın eminimsu miktarını her saat başı bir bardak su taktiğiyle artırabilirsin....canım menülerinde çok güzel hafif neden ki oldu bu fazlalık kaçamaklar falan olmasın heee

Günaydın canım.. sende benim gibi peynir sevenlerdensin sanırım
Doktorun verdiği diyet listesinde sadece 1kk dediği için yiyemiyorum ben maalesef
peynire bayılırımmmm

canım menün güzel de sadece akşam yemeğiyle öğle yemeğin yer değiştirse daha iyi olacaktı

ben de tartıldım, tahmin ettiğim üzere 900 gr artıdayım ama o da regl ödemidir.. cumaya kadar eksiye düşerim
tamam canım eksilerde olman dileğiyle uğraş didin ok
sakın kilo alma sakın canımdikkat et arkadaşına uyma yassak o kadar

çok güzel çokk hadi bakalım başarılar daima canım

april tartilmaya korkuyorum ama ben artidayim bence yarından itibaren leslie ve jillian ile spora dönüyorum hatta yarın karabugdayli bir detox düşünüyorum aldığım kiloları verme adına zaten kendime de ceza verdim simardim tabi nisanda kızlar ay ne güzel olmuşsun falan deyince ki onların en son gordugunden sonra 10 kilo verdim ama daha yolum uzun böyle hemen simarirsam nasıl devam edicem değil mi evde yatili misafir var gelemiyorum yarın en azından gündüz ugrayabilirim bana hatirlat cezalı olduğumu iyi geceler aprilcim ben yokken neler oldu yarın bir konusalim:)

iyi geceler kızlar yarın bomba gibi dönüyorum ona göre herkesten rapor alcam ben yokken neler yaptiniz kim ne durumda ona göre hazirlikli olun bence

benim yoklugumda dagatesi de kaybolmuş yine ise güce gömüldü herhalde ben yarın bir hesap sorayım ona simdi cok yorgunum da tutup kolundan getireyim bakayım

CANIM CEZALISIN O FAZLALIK GİDECEK EKSİ GRAMLAR BEKLİYORUM SENDENBUNUN BAHANESİ YOK BANANE İYİ GECELER

iyi geceler kızlar yarın bomba gibi dönüyorum ona göre herkesten rapor alcam ben yokken neler yaptiniz kim ne durumda ona göre hazirlikli olun bence
SEN DÖNDE BÜTÜN RAPORLAR SANA FEDA OLSUN CANIMCIM

benim yoklugumda dagatesi de kaybolmuş yine ise güce gömüldü herhalde ben yarın bir hesap sorayım ona simdi cok yorgunum da tutup kolundan getireyim bakayım
DAGATESİ EVET YOK SEN OLMAYINCA MI GELMİYOR ANLAMADIM Kİ KÜSECEĞİM ONA BAKK

Günaydın canlar..
deadline canim tartil da bence bil ne kadar aldigini oba gore bir program uygularsin..
ben bugun de tartilicam bakalim biraz gitmismi

bu arada tekefobdan chrome dan gurip deneyeyim dedim oldu valla...yasasiiinnnnn..
kizkardesim geldi dun..o gidene kadar buyuk bir azim gostermem lazim..kendisi afedersiniz haycan gibi istahli..yedigi se digi seyler hep cok kalorili..normal yenek yemez pek.donunce diyetisyene gidecekmus..basla burda benle beraber dedim olmaz tatildeyim diyor..
evde aburcuburu kaldirdik biz oglani aburcubur bagimliligibdan kurtaralim diye.. dun beyaz ekmek yok gidip alicam diye markete gitti o kadar soylemem ragmen almis..bi de diyoki cipslere ic gecurdim almadim...
imtihanim zor olacak zira o gelebe kadar iyiydi diyet aksam biraz bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…