tatlım salma kendini lütfen..ben de regl oldum haftasonu saldım ama bugün tam gaz devam ediyorum.. kızkardeşim geliyor bugün bana da ..ama ben ona uymuycam onu bana uydurmaya çalışcam.. sen de böyle denesene.. öof gelemiyorum buraya ya arkadasim da benimle geldi bizde kalıyor burda işi var bir süre kalacak zaten regl donemindeyim hafta sonu ne yediğim belli değil simdi de dikkat edemiyorum spor da yok mecburen birde gittim oralarda hasta oldum boğazım cok kötü oldu anlayacağınız depresyondayim :-( arkadasimin gelmesi kötü oldu toparlama açısından benim kendimi toplamamm lazım neyse ben kaçtım basım cok kalabalık:-( doncem aranıza
harikasın tatlım.. inşallah hepsi böyle gider kilolarının.. hedefin 80 di dimi..bence daha aşağı çekmelisin hedeini çok iyi gidiyorsunkızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
gruba geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh
teşekkür ederim cnm bu 80 şimdiki hedefim yani doğum günüme kadar olan hedefim bu arada şubat 28 benim doğum günüm.ondan sonrada hedefim var ama öyle çok çok büyük hdefler koymuyorum.ilk etapta 5er 5er 8er 8er gitmek istiyorumtatlım salma kendini lütfen..ben de regl oldum haftasonu saldım ama bugün tam gaz devam ediyorum.. kızkardeşim geliyor bugün bana da ..ama ben ona uymuycam onu bana uydurmaya çalışcam.. sen de böyle denesene.. ö
harikasın tatlım.. inşallah hepsi böyle gider kilolarının.. hedefin 80 di dimi..bence daha aşağı çekmelisin hedeini çok iyi gidiyorsun
huu huuuuolur muuu tam tersiii.. o kadar mutlu oldum kii.. bir kere geçici menopozdasın , kilo vermekte çok zorlanıyorsun.. en kötüsü sürekli acaba hamile miyim diye endişe içindesin.. şimdi en azından günüm geçerse şüphelenirim..
bak gör kilocuklarım 2ser 2 ser gidecek
of gelemiyorum buraya ya arkadasim da benimle geldi bizde kalıyor burda işi var bir süre kalacak zaten regl donemindeyim hafta sonu ne yediğim belli değil simdi de dikkat edemiyorum spor da yok mecburen birde gittim oralarda hasta oldum boğazım cok kötü oldu anlayacağınız depresyondayim :-( arkadasimin gelmesi kötü oldu toparlama açısından benim kendimi toplamamm lazım neyse ben kaçtım basım cok kalabalık:-( doncem aranıza
kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
86600çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim 3 günde inanamıyorum yaa
Aynenn öyle canım bikaç gündür böyle ...bide az kişiyiz ya ondan da olabiliryaa ama buralar sessizliğe alışık değil kii
Aynenn öyle canım bikaç gündür böyle ...bide az kişiyiz ya ondan da olabilirkimse kimseyi yakalayamıyor.
sen nasılsın napıyorsun?Ay evet denk gelinmiyor çoğu zaman
canım o artı gözüken kilonu lütfen eksiye indir sen yaparsın eminimGübaydın kızlar...
Yine her p.tesi gibi formumu kaybetmemişim ve 300 gram almışım
dünkü menüm ise:
sabah(10:00) 1kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, 1dlm ekmek, 1çk bal.
öğle(15:30) 1 kase çorba, 3 kaşık karnıbahar yemeği, 2 kaşık muhlama, 1dlm ekmek
akşam(18:30) 1 kase cacık
spor 1,5 saat hafif yürüyüş, 1 lt su (su miktarını h.sonlar nasıl arttırabilirim kiii)
Hepinize musmutlu bir hafta dileriimmm
peynire bayılırımmmmGünaydın canım.. sende benim gibi peynir sevenlerdensin sanırım
Doktorun verdiği diyet listesinde sadece 1kk dediği için yiyemiyorum ben maalesef
canım menün güzel de sadece akşam yemeğiyle öğle yemeğin yer değiştirse daha iyi olacaktıGünaydın herkese
Dünkü menüm:
Kahvaltı öncesi
1 fincan nescafe
2 su bardağı su
Sabah 10:00
1 tane haslanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı kadar vişne reçeli canım çok çekti de
2 dilim çavdar ekmeği
Ara :
küçük bir avuç acı leblebi
Öğle:13:00
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam: 18:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol salata
Spor yok çok halsizim bu aralar ama bugün yapıcam
su 2,5lt
tamam canım eksilerde olman dileğiyle uğraş didin okben de tartıldım, tahmin ettiğim üzere 900 gr artıdayım ama o da regl ödemidir.. cumaya kadar eksiye düşerim
sakın kilo alma sakın canımof gelemiyorum buraya ya arkadasim da benimle geldi bizde kalıyor burda işi var bir süre kalacak zaten regl donemindeyim hafta sonu ne yediğim belli değil simdi de dikkat edemiyorum spor da yok mecburen birde gittim oralarda hasta oldum boğazım cok kötü oldu anlayacağınız depresyondayim :-( arkadasimin gelmesi kötü oldu toparlama açısından benim kendimi toplamamm lazım neyse ben kaçtım basım cok kalabalık:-( doncem aranıza
çok güzel çokk hadi bakalım başarılar daima canımkızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
april tartilmaya korkuyorum ama ben artidayim bencecanım o artı gözüken kilonu lütfen eksiye indir sen yaparsın eminimsu miktarını her saat başı bir bardak su taktiğiyle artırabilirsin....canım menülerinde çok güzel hafif neden ki oldu bu fazlalık kaçamaklar falan olmasın heee
peynire bayılırımmmm
canım menün güzel de sadece akşam yemeğiyle öğle yemeğin yer değiştirse daha iyi olacaktı
tamam canım eksilerde olman dileğiyle uğraş didin ok
sakın kilo alma sakın canımdikkat et arkadaşına uyma yassak o kadar
çok güzel çokk hadi bakalım başarılar daima canım
benim yoklugumda dagatesi de kaybolmuş yine ise güce gömüldü herhalde ben yarın bir hesap sorayım ona simdi cok yorgunum da
CANIM CEZALISIN O FAZLALIK GİDECEK EKSİ GRAMLAR BEKLİYORUM SENDENapril tartilmaya korkuyorum ama ben artidayim benceyarından itibaren leslie ve jillian ile spora dönüyorum hatta yarın karabugdayli bir detox düşünüyorum aldığım kiloları verme adına zaten kendime de ceza verdim simardim tabi nisanda kızlar ay ne güzel olmuşsun falan deyince ki onların en son gordugunden sonra 10 kilo verdim ama daha yolum uzun böyle hemen simarirsam nasıl devam edicem değil mi evde yatili misafir var gelemiyorum yarın en azından gündüz ugrayabilirim bana hatirlat cezalı olduğumu iyi geceler aprilcim ben yokken neler oldu yarın bir konusalim:)
SEN DÖNDE BÜTÜN RAPORLAR SANA FEDA OLSUN CANIMCIMiyi geceler kızlar yarın bomba gibi dönüyorum ona göre herkesten rapor alcam ben yokken neler yaptiniz kim ne durumda ona göre hazirlikli olun bence
DAGATESİ EVET YOK SEN OLMAYINCA MI GELMİYOR ANLAMADIM Kİbenim yoklugumda dagatesi de kaybolmuş yine ise güce gömüldü herhalde ben yarın bir hesap sorayım ona simdi cok yorgunum datutup kolundan getireyim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?