Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sen sakın uyma ona ,o sana uysun sağlıksız yeme düzenine girme , dayanabilirsin canım.seni bundan sonra kimsenin etkilemesine izin verme bu güzel süreçte

dunku menum
10:30 haşlanmış yumurta, 2kk peynur,3 ceri domates,1dilim ekmek
13:00 3er dilim muz ve elma
15:30 yarim kase yoğurt icine nesfit ve yukaf ezmesi
18:00 3 catal sucuklu yumurta,2 kk peynir, domates,3 zeytin,1 ck bal
20:00 nescafe 2si birarada,8 badem,2 kuru kayisi ve maalesef bir parmak kadar beyoglu cikolatasi
su 3,5 lt
spor leslie 3 mı l 45 dk

Canım sen sakın uyma ona ,o sana uysun sağlıksız yeme düzenine girme , dayanabilirsin canım.seni bundan sonra kimsenin etkilemesine izin verme bu güzel süreçte
haklisin tatlim..ama venim yaptigim yemekleri yemiyor patates kizattmasi kahvalti fast food seviyor..bi de simdi donunce diyete basliycam o yuzden canimun cektigini yiycem moduba girmis...olabildigince uymuycam ona..ben jendime gore yapip yiycem ona da istediğini yaparim yer..

Dünkü menüm
Sabah 07:15
Beyaz peynirli sandviç
Bir çay
Ara 10:00
Bir galeta
Öğle 12:30
Bir kase tarhana çorbası
Bir köfte
Bir kaşık erişte
Üç kaşık yoğurtlu semizotu
Bir dilim ekmek
Ara 17:00
Bir elma
Akşam
Yok
İki lt su
25 dk yürüyüş

cok guEl olmus menun..bu yontemi 2 yil obce yapmıştım cok guzel vermistim.. hem de oglenleri pide adana pizza lahmacun falan da yiyordum arada ama aksam bisey yemiyordum..sonra oglumla babam yanima döndüler aksam yemekleri cay kuruyemis fln basladi hepicigini aldim geri sonra da hamile kaldim

Canım bende bekarken akşam yemezdim evlendim akşam yemeği yemeye başlayınca kg aldım o yüzden bu son günlerde akşam yemeğine düşmanım ! Bakalım dayanabildiğim kadar gidecek böyle

Yaa sen sakın uyma ona o kadar uğraşıyoruz yazık bize

Ayy ama dönene kadar kilosuna kilo eklemiş olur daha da zorlaşır

Maşallah ama akşamı yemeyince acıkmadın mı ?

dünkü menüm:
sabah 11 :00
doktora gittiğim için geç oldu öğleni yemek yerine kahvaltı yaptım
1 tane haslanmış yumurta
1 kk peynir
6 tane zeytin
1 tane orta boy domates
2 dilim çavdar ekmeği

ara : 13 :45
1 tane mandalina
4 tane form bisküvi

ara 17 :00
1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pulbiber karıştırıp yedim

Akşam 19:00
4 yemek kaşığı çorba
5 yemek kaşığıda ıspanak
3 y k yoğurt ıspanağa kattım
bol bol da salata

ara 21:00
1 tane mandalina

su 2,5 lt
dışarı çıkım 30 dk hafif tempoda yürüyüş yaptım

Yaa sen sakın uyma ona o kadar uğraşıyoruz yazık bize

Ayy ama dönene kadar kilosuna kilo eklemiş olur daha da zorlaşır

Maşallah ama akşamı yemeyince acıkmadın mı ?
canım acıkmazmıyım hem de nasıl ama dayanmalıyım su içtim bişeylerle oyalandım geçti bitti

canım çok güzel menün devam aynı şekilde bende deneyeceğim pulbiberli yoğurt

bence işleri yoğundur ya hiç haberim de yok nerde bulursam getiririm ama ben cezalıyım karar verdim of kilo aldım biliyorum hatta çokşişte hissediyorum o kadar zor verdiğin grlar nasıl bu kdar hızlı geri gelr ki ya
benim arkadaşım da öyle yatılı misafir bende şimdi hiç doğru dürüst bir şey yemiyor birde sen de yesene falna diyor yemeyince bir küsüyor gibi bende yemem o zaman falan kafayı yiycem ama birde burda işleri 1 aymış dün belli oldu bir ay napacam ben ya
bnce çok iyi bir menü olmuş

evet bugün bende öyle yapcam kendi biilir benim arkadaşım zayıf ya fast food yiyor ama zayıf çok sinir oluyorum

tebrikler april ne güzel bir menü akşamsız bu hafta bizi kurtaracak birilri lazım benden bu hafta hayır yok gibi

güzel menü aferin uyum sağladın artık baya iyi gidiyorsun canım

regl döneminden kaynaklanıyor sanırım.. ama bu hafta eksileri göreceğim .. akşam yemeklerini çok hafif geçiriyorum.. Mümkünse sadece yoğurtla

tebrik ederim ben maşallah iyi gidiyorsun ama bu hafta listeye almak isterdim seni kendi adıma hakediyorsun tabi ama kurallar işte byle devam et bakalım haftaya bizimlesin galiba

mlyt pek ortada yok gibi april kilo veremedim falan dedi kayboldu bu hafta listeye alacaktık aslında nerdeki acaba ben geçmişe pek bakamadım gerçi habern var mı birde bana rapor ver neler oldu ben yokken

regl döneminden kaynaklanıyor sanırım.. ama bu hafta eksileri göreceğim .. akşam yemeklerini çok hafif geçiriyorum.. Mümkünse sadece yoğurtla
takımcak aynı dnemdeyiz galiba bende hem onun şişkinliği var hemde hafta sonu yediklerim var patlayacak gibiyim kilo aldığıma eminim birde regl şişkinliğiyle davul gibiyim ağlayacam ya ben bu hafta cuma tartılacam o zamana kadar verebilir miyim emin değilim ama uraşıyorum

Günaydınlar kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1 küçük domates, 1 salatalık, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 dlm ekmek, şekersiz çay
ara(11:00) 10 tane badem
öğle(13:30) 1 kase yoğurt, az brokoli, 4 izmir köfte
ara(16:30) 3 tane ceviz
akşam(18:45) 1kepçe çorba, 1 yk et, 1 yk pilav , az brokoli, 1kepçe yoğurt.

1,5 lt su, 45 dk tempolu yürüyüş.

Verirsin tatlım.. daha cuma ya 3 gün var.. şişkinliğinde geçer, yediklerinde erir gider sikinti yookk... bu hafta hallidiciiizz

O dagatesi buraya gelecek bir ay misafirlik mi olrmuş yaw ! Kendine dikkat et canım nasıl hayır yokmuş önünde üç kocaman gün var halllet bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…