Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mlyt pek ortada yok gibi april kilo veremedim falan dedi kayboldu bu hafta listeye alacaktık aslında nerdeki acaba ben geçmişe pek bakamadım gerçi habern var mı birde bana rapor ver neler oldu ben yokken
mlyt en son pazar günü uğradı sanırım başlıyorum tam dedi artik spora verdi kendini unuttu buraları :) sen yokken sessizdi canım buralar pek değişen bişey yok paylaşımlar az kglar yükseliyor toparlanmak lazım .kaptanımız dönecekmiş bu tabi en güzel haber :)

köfteler ikiden fazla olmasın yassak ! Gerisi güzel

kızlar nihayet vakit bulup girebildim. kaç gündür menü yazamadım ama dikkat ettim. akşam film başında yediğim cips kurabiye çikolatadan vazgeçtim. dayanamazsam kabak çekirdeği yiyorum.
dün sabah 74,4 tüm.
dün 14:30 da 3 yumurta
19:00 da bir porsiyondan az İskender yedim.
4 saat kadar yürüyüş yaptım omuzlarımda bebişle.
squata başladım. dün 2. gündü 55 tane yaptım.
bi de göbek sırt vs çalıştıran bi hareket var 10 tane yaptım. omuzlarım feci ağrıyor.
doğum sonrası ödem atıyorum sanırım maşallah hızlı gidiyor kglar. perşembe 76 dım. başlangıç 79 falan.

sen nerelerdeydin en son ne zaman girdin siteye çok boşladın çok !

iki üç gün oldu sanırım ama hep eşim evde diye. daha belki birkaç ay bu durumdayız. aslında düzeldi hastalığı yani çok az bir şey kaldı ama iş yerinde de problem var işe gitmiyor. ben de yoruldum valla erkeğin evde kalması da pek hoş değilmiş. bırakıp yemek falan bile yapamıyorum benimle kal muhabbet edelim diyor. uyku da uyumuyor. gece 3e kadar muhabbet sohbet. sabah 8de kaldırıyor. namazı kılamadık kalk kıl diye. çok yoruldum valla. ihmal ettiğimin farkındayım ama affınıza sığınıyorum

O dagatesi buraya gelecek bir ay misafirlik mi olrmuş yaw ! Kendine dikkat et canım nasıl hayır yokmuş önünde üç kocaman gün var halllet bakalim
evet ya bende öyle dedim 1 ay misafirlik mi olur arkadaşımı çok severimde olmuyor işte yani bazen birde kendi evim olsa tek tamam ama ailemle kalıyorum hiç birşey yapamıyorum geldi gelecek falan diye zor oluyor yani kendimi 2 günde hapis gibi hissettim yani bakalım inşallah rahata kavuşurum artık ya birde ben çalışmıyorum atanamadım falan ya bu arkadaşım çalışıyor atandı işte neyse sürekli şikayet ediyor falan arkadaş bir dur ya beni de düşün atanamadık demi üzülüyrum yani neyse april böyle işte ya zaten bu ay atama olacaktı o da olmadı şubata kaldı sanırım o da kesin değil ya neyse

kaptanın dönmesine çok sevindim ben ay april ben sana haber vereyim az önce yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde cemre cemre yi gördüm 1. takıma katıldım hedefim düşük diye listeye almadılar başka bir takıma alır mısınız tarzı birşey yazmış açıkcası sinirlendm ben ona özelden de mesaj attım listeye girememe nedenini hepimiz biliyoruz hem bizi dinlemiyordu hemde katılımı azdı ve 68 kiloyla girdiği hafta 69 oldu kilosu orda yle birşey yazmasına sinirlendim yoksa çokta önemli değil yada buraya yazabilirdi biz yönlendiridik isteyen takım varsa oraya açıklama yazacaktım aman boşver dedim birisi çağırmış ama kim bakadım bile yani

geçmiş olsun canım sen dikket etmeye devam et herşey yoluna girer umarım kısa sürede o zaman bekleriz daha sık o zaman birde yinede perşembe kilo bildirimi yap lütfen tamam mı

tebrik ederim ben maşallah iyi gidiyorsun ama bu hafta listeye almak isterdim seni kendi adıma hakediyorsun tabi ama kurallar işte byle devam et bakalım haftaya bizimlesin galiba
teşekkür ederim cnm haftaya daha az kiloyla girerim daha iyi olur cnm önemli olan burda sizinle olmak

teşekkür ederim cnmbu arada edit 3400 değil 4400 vermişim

böyle düşünen arkadaşlara bayılıyorum ya önemli olan motive olmak listeye ne zaman girdiğinin pek önem yok aslında amaç kilo vermekse ve başarıyorsak değil mi
elbette cnm sanki listede olmayanla konuşulmuyormu

elbette cnm sanki listede olmayanla konuşulmuyormu
liste çokta önemli değil bence önemli olan burda motivasyon benim fikrim tabi ama listede olunca grubuda etkiliyorsun onun için kendi için olmasa da grup için kaçamak yapmayayım diyorsun falan ama zaten braya yazdığın andan itibaren takımın br üyesisin sonuçta konuşamask kimseyi çağırmamıza gerek kalmaz ay neyse arkadaşım geliyormuş yemek hazırlayımda görüşürüz kızlar

birde benden söylemesi sinemaya gidecek olursanız aşk sana benzer adlı filmden uzak durun derim hiç hiç olmamamış yani benim fikrim bu kadar saçma biten birf ilm eski türk filmlerini aratmıyor ama en en eskileri yani merak ederseniz bilmem tabi birde konu çok kopuk ne neden nasıl hiç bağlayamamışlar öyle birşey neyse ben gidiyorum öpüldünüz

tatlım geçen yıl denemiştim karabuğdayı sen nasıl yapıyorsun bi yazarmısını lütfen geçen aldım var evde

Canım bende bekarken akşam yemezdim evlendim akşam yemeği yemeye başlayınca kg aldım o yüzden bu son günlerde akşam yemeğine düşmanım ! Bakalım dayanabildiğim kadar gidecek böyle
cnm eskiden bende aşırı gece yerdim ondan oldu zaten bu kilolar
size bi ipucu gece canınız ne çekerse ertesi günkü menüye koyun ama o gece yemeyin
gece yatağa aç girin sabah yiyin
örnekle gece cnm ekşimikli yumurta çekti şimdi girip yapcam bu şekilde yani

canım acıkmazmıyım hem de nasıl ama dayanmalıyım su içtim bişeylerle oyalandım geçti bitti

Maşallah o zaman

canım çok güzel menün devam aynı şekilde bende deneyeceğim pulbiberli yoğurt

Ay evet çok işe yarıyor iştahıda kesiyor zaten

güzel menü aferin uyum sağladın artık baya iyi gidiyorsun canım

Aynen canım ya zaten diyetisyenin verdiği liste
Yavaş yavaş alışıyorum hem aç felan da kalmıyorum

Bence şimdi tartıl bi ona göre sporunu arttırırsın

Ayy iy oldu söylediğin bende gitmeyi düşünüyordum neyse haftaya sevimli tehlikeli geliyo haftasonuna giderim ona güzel gibi fragmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…