Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menü bildirimim
sabah
kepekli tost ekmeğinin arasına kaşarlı tost
1 bardak elma kürü 1 bardak bitki çayı bir bardak vişne suyu
öğle
cornflax süt
akşam yemeği
3 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği
2 çatal haşlanmış karnıbahar
2 çatal yoğurtlu kuru biber,patlıcan
1 dilim ekmek
bugünkü menüyü hiç sevmedim ya çok tatsız tuzsuz du

bi kare bitter çikolata
tv izlerken bi küçük paket çubuk kraker yedim
3 dilim elma 2 dilim armut yatmadan önce tarçınlı süt
1,5lt su

ben musait bir ara atarım listeyi gerçi ihtiyacın yok bence:)

diyetisyen listesi mi baya iyi bir listeymis kesinlikle gitme parana da yazık:) bende o filme gitmek istiyorum fragmani baya bir hareketli güzele benziyor gidebilirim haftaya

tamam tatlım ihtiyacım olcak çünkü bu haftadan sonra regli olcam :)

benim de senin arkadaşına benzer bir arkadaşım var, eş durumundan ataması oldu yerinni beğenmiyor falansürekli şikayet ediyor,, ayy bi dur karşındakini düşün di mi..
cemre cemrenn yaptığı çok ayıp olmuş .. bence bunu paylaşım alanında anlatmalıyız diye düşünüyorum, neden listeye giremdiğini hepimiz biliyoruz .. hem o hem de sosyalbilgiler uzun zamandır uğramadılar..
zaten hiçsevmem aşk filmlerini hele de son zamanlardaki türk filmlerini..
tatlım menün güzel.. hatta bitter çikolata bile iyi.. ama o çubuk krakerlere aldanma sakın kalorisi tatli bisküvilerle aynı, üstelik tuzlu ödem yapar vücudun.. benim de en sevdiğim şeylerdendir kraker, arada oğluşum yerken alıyorum birkaç tane ..ama şimdi ona da yasakladım aburcubur yok

Selamlar kiZlar
Eger takimda yer varsa
Bi mahsuru yoksa bende buraya katilabilir miyim???
ben çok memnun olurummm..ama kaptan ve yardımcılarımız son sözü söyler

cnm ilk defa yedim beyaz leblebi ile kraker arasında gittim geldim sonunda ona karar kıldım aslında oğluma almıştım çaktırmadan ben yedim :) bi daha yemicem zaten

birde ben 2 gündür corn flax yiyorum ara yada öğle menumde sakıncası varmı?

birde ben 2 gündür corn flax yiyorum ara yada öğle menumde sakıncası varmı?
yiyebilrisin canım.. ben 1 bardak yoğurt içine biraz meyveli nesfit, biraz yulaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı kadar pekmez koyuyorum.. misss.. hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem öğün yerine geçiyor.. tavsiye ederim.. sütlü olunca çabuk acıkıyorum ben ve gaz yapıyor

Cok gecmis olsun ama lütfen her gün uğra sohbet edelim paylaşıml

Canım cemre konusunda evet ben görmüştüm o gün onu şaşırdım fakat yazdıkları sonucunda dikkate almadım burda herkes onun neden listeye girmediğini biliyor...boşver tatlım

tamam cnm tsklr

Selamlar kiZlar
Eger takimda yer varsa
Bi mahsuru yoksa bende buraya katilabilir miyim???
hoşgldin canım yazmana gerek yok oraya zira bende vakti zamanında kendi kendime 1. takıma dalmıştım
kendinden bahsedermsin kaç kilosun hedefin ne yaşın kaç kilo alma hikayen varmı önce bunlarla başlayalım

hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın ?
29 yasindayim
2.5 yasinda 1 kızım
4.5 yasında 1 oğlum var
80 kiloyum sanirim
Ve zayiflamak istiyorum
Kaptaninizi severim
Dogumdan 86 yla cikmistim
1.5 sene sonra 70 e kadar dustum
1 senedir koyverdim kendimi simdi yine 80 oldum
Cok mutsuzum
İstikrarli bi sekilde zayiflamak istiyorum
Umarim burda devam edebilirim

hoşgldin canım yazmana gerek yok oraya zira bende vakti zamanında kendi kendime 1. takıma dalmıştım
kendinden bahsedermsin kaç kilosun hedefin ne yaşın kaç kilo alma hikayen varmı önce bunlarla başlayalım
Aaaaaa casus seni gidi seni iyiki daldın napardık sensiz

evet memnuniyetsiz olamamak lazım bazen şükretmek lazım ama insanlar her zaman elindekini değil de hep kendinde olamayanı istiyor braz doyumsuzuz dertlendim bak bu arada senin atama olmamış galiba çok üzüldüm ispanyol hayırlısı olsun diyelim yapacak birşey yok keşke olsaymış umarım daha mutlu olacağın şeyler olur senin için son zamanlardaki filmler fena değil ya aslında ama bu olmamamış acemi olduğu o kadar belli ki ben daha mantıklı bir senaryo yazarım eminim bu film için neyse artık gden parama yandım keşke 3d yedinci oğul diye bir film gelmişti ona gitseydim dedim sonra güzele benziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…