ben musait bir ara atarım listeyi gerçi ihtiyacın yok bence:)tatlım geçen yıl denemiştim karabuğdayı sen nasıl yapıyorsun bi yazarmısını lütfen geçen aldım var evde
cnm eskiden bende aşırı gece yerdim ondan oldu zaten bu kilolar
size bi ipucu gece canınız ne çekerse ertesi günkü menüye koyun ama o gece yemeyin
gece yatağa aç girin sabah yiyin
örnekle gece cnm ekşimikli yumurta çekti şimdi girip yapcam bu şekilde yani
diyetisyen listesi mi baya iyi bir listeymisMaşallah o zaman
Ay evet çok işe yarıyor iştahıda kesiyor zaten
Aynen canım ya zaten diyetisyenin verdiği liste
Yavaş yavaş alışıyorum hem aç felan da kalmıyorum
Bence şimdi tartıl bi ona göre sporunu arttırırsın
Ayy iy oldu söylediğin bende gitmeyi düşünüyordum neyse haftaya sevimli tehlikeli geliyo haftasonuna giderim ona güzel gibi fragmanı
tamam tatlım ihtiyacım olcak çünkü bu haftadan sonra regli olcam :)ben musait bir ara atarım listeyi gerçi ihtiyacın yok bence:)
diyetisyen listesi mi baya iyi bir listeymiskesinlikle gitme parana da yazık:) bende o filme gitmek istiyorum fragmani baya bir hareketli güzele benziyor gidebilirim haftaya
tamam canım en musait zamanda atarım sana o zaman bilgisayarda kopyasi yapistir yapcamtamam tatlım ihtiyacım olcak çünkü bu haftadan sonra regli olcam :)
hoşgeldin cnm şu konuyaSelamlar kiZlar
Eger takimda yer varsa
Bi mahsuru yoksa bende buraya katilabilir miyim???
benim de senin arkadaşına benzer bir arkadaşım var, eş durumundan ataması oldu yerinni beğenmiyor falansürekli şikayet ediyor,, ayy bi dur karşındakini düşün di mi..evet ya bende öyle dedim 1 ay misafirlik mi olurarkadaşımı çok severimde olmuyor işte yani bazen birde kendi evim olsa tek tamam ama ailemle kalıyorum hiç birşey yapamıyorum geldi gelecek falan diye zor oluyor yani kendimi 2 günde hapis gibi hissettim yani bakalım inşallah rahata kavuşurum artık ya birde ben çalışmıyorum atanamadım falan ya bu arkadaşım çalışıyor atandı işte neyse sürekli şikayet ediyor falan arkadaş bir dur ya beni de düşün atanamadık demi üzülüyrum yani neyse april böyle işte ya zaten bu ay atama olacaktı o da olmadı şubata kaldı sanırım o da kesin değil ya neyse
kaptanın dönmesine çok sevindim benay april ben sana haber vereyim az önce yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde cemre cemre yi gördüm 1. takıma katıldım hedefim düşük diye listeye almadılar başka bir takıma alır mısınız tarzı birşey yazmış açıkcası sinirlendm ben ona özelden de mesaj attım listeye girememe nedenini hepimiz biliyoruz hem bizi dinlemiyordu hemde katılımı azdı ve 68 kiloyla girdiği hafta 69 oldu kilosu orda yle birşey yazmasına sinirlendim yoksa çokta önemli değil yada buraya yazabilirdi biz yönlendiridik isteyen takım varsa oraya açıklama yazacaktım aman boşver dedim birisi çağırmış ama kim bakadım bile yani
geçmiş olsun canım sen dikket etmeye devam et herşey yoluna girer umarım kısa sürede o zaman bekleriz daha sık o zamanbirde yinede perşembe kilo bildirimi yap lütfen tamam mı
zaten hiçsevmem aşk filmlerini hele de son zamanlardaki türk filmlerini..birde benden söylemesi sinemaya gidecek olursanız aşk sana benzer adlı filmden uzak durun derim hiç hiç olmamamış yani benim fikrim bu kadar saçma biten birf ilm eski türk filmlerini aratmıyor ama en en eskileri yani merak ederseniz bilmem tabi birde konu çok kopuk ne neden nasıl hiç bağlayamamışlar öyle birşeyneyse ben gidiyorum öpüldünüz
tatlım menün güzel.. hatta bitter çikolata bile iyi.. ama o çubuk krakerlere aldanma sakın kalorisi tatli bisküvilerle aynı, üstelik tuzlu ödem yapar vücudun.. benim de en sevdiğim şeylerdendir kraker, arada oğluşum yerken alıyorum birkaç tane ..ama şimdi ona da yasakladım aburcubur yokdünkü menü bildirimim
sabah
kepekli tost ekmeğinin arasına kaşarlı tost
1 bardak elma kürü 1 bardak bitki çayı bir bardak vişne suyu
öğle
cornflax süt
akşam yemeği
3 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği
2 çatal haşlanmış karnıbahar
2 çatal yoğurtlu kuru biber,patlıcan
1 dilim ekmek
bugünkü menüyü hiç sevmedim ya çok tatsız tuzsuz du
bi kare bitter çikolata
tv izlerken bi küçük paket çubuk kraker yedim
3 dilim elma 2 dilim armut yatmadan önce tarçınlı süt
1,5lt su
ben çok memnun olurummm..ama kaptan ve yardımcılarımız son sözü söylerSelamlar kiZlar
Eger takimda yer varsa
cnm ilk defa yedim beyaz leblebi ile kraker arasında gittim geldim sonunda ona karar kıldım aslında oğluma almıştım çaktırmadan ben yedim :) bi daha yemicem zatenbenim de senin arkadaşına benzer bir arkadaşım var, eş durumundan ataması oldu yerinni beğenmiyor falansürekli şikayet ediyor,, ayy bi dur karşındakini düşün di mi..
cemre cemrenn yaptığı çok ayıp olmuş .. bence bunu paylaşım alanında anlatmalıyız diye düşünüyorum, neden listeye giremdiğini hepimiz biliyoruz .. hem o hem de sosyalbilgiler uzun zamandır uğramadılar..
zaten hiçsevmem aşk filmlerini hele de son zamanlardaki türk filmlerini..
tatlım menün güzel.. hatta bitter çikolata bile iyi.. ama o çubuk krakerlere aldanma sakın kalorisi tatli bisküvilerle aynı, üstelik tuzlu ödem yapar vücudun.. benim de en sevdiğim şeylerdendir kraker, arada oğluşum yerken alıyorum birkaç tane ..ama şimdi ona da yasakladım aburcubur yok
ben çok memnun olurummm..ama kaptan ve yardımcılarımız son sözü söyler
yiyebilrisin canım.. ben 1 bardak yoğurt içine biraz meyveli nesfit, biraz yulaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı kadar pekmez koyuyorum.. misss.. hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem öğün yerine geçiyor.. tavsiye ederim.. sütlü olunca çabuk acıkıyorum ben ve gaz yapıyorbirde ben 2 gündür corn flax yiyorum ara yada öğle menumde sakıncası varmı?
Ben kaptani gordugum icin zaten yazdim :))hoşgeldin cnm şu konuyayazarmısın açık olan takım ilgilenicek senle.bu arada 8 mart çekilişinde var mısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-704#post-39076049
Cok gecmis olsun ama lütfen her gün uğra sohbet edelimiki üç gün oldu sanırımama hep eşim evde diye. daha belki birkaç ay bu durumdayız. aslında düzeldi hastalığı yani çok az bir şey kaldı ama iş yerinde de problem var işe gitmiyor. ben de yoruldum valla erkeğin evde kalması da pek hoş değilmiş. bırakıp yemek falan bile yapamıyorum benimle kal muhabbet edelim diyor. uyku da uyumuyor. gece 3e kadar muhabbet sohbet. sabah 8de kaldırıyor. namazı kılamadık kalk kıl diye. çok yoruldum valla. ihmal ettiğimin farkındayım ama affınıza sığınıyorum
hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın ?Ben kaptani gordugum icin zaten yazdim :))
Burda acik yok mu yani :/
Mutlaka diger tarafa yazmali miyim?
Canım cemre konusunda evet ben görmüştüm o gün onu şaşırdım fakat yazdıkları sonucunda dikkate almadım burda herkes onun neden listeye girmediğini biliyor...boşver tatlımevet ya bende öyle dedim 1 ay misafirlik mi olurarkadaşımı çok severimde olmuyor işte yani bazen birde kendi evim olsa tek tamam ama ailemle kalıyorum hiç birşey yapamıyorum geldi gelecek falan diye zor oluyor yani kendimi 2 günde hapis gibi hissettim yani bakalım inşallah rahata kavuşurum artık ya birde ben çalışmıyorum atanamadım falan ya bu arkadaşım çalışıyor atandı işte neyse sürekli şikayet ediyor falan arkadaş bir dur ya beni de düşün atanamadık demi üzülüyrum yani neyse april böyle işte ya zaten bu ay atama olacaktı o da olmadı şubata kaldı sanırım o da kesin değil ya neyse
kaptanın dönmesine çok sevindim benay april ben sana haber vereyim az önce yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde cemre cemre yi gördüm 1. takıma katıldım hedefim düşük diye listeye almadılar başka bir takıma alır mısınız tarzı birşey yazmış açıkcası sinirlendm ben ona özelden de mesaj attım listeye girememe nedenini hepimiz biliyoruz hem bizi dinlemiyordu hemde katılımı azdı ve 68 kiloyla girdiği hafta 69 oldu kilosu orda yle birşey yazmasına sinirlendim yoksa çokta önemli değil yada buraya yazabilirdi biz yönlendiridik isteyen takım varsa oraya açıklama yazacaktım aman boşver dedim birisi çağırmış ama kim bakadım bile yani
geçmiş olsun canım sen dikket etmeye devam et herşey yoluna girer umarım kısa sürede o zaman bekleriz daha sık o zamanbirde yinede perşembe kilo bildirimi yap lütfen tamam mı
tamam cnm tsklryiyebilrisin canım.. ben 1 bardak yoğurt içine biraz meyveli nesfit, biraz yulaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı kadar pekmez koyuyorum.. misss.. hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem öğün yerine geçiyor.. tavsiye ederim.. sütlü olunca çabuk acıkıyorum ben ve gaz yapıyor
hoşgldin canım yazmana gerek yok oraya zira bende vakti zamanında kendi kendime 1. takıma dalmıştımSelamlar kiZlar
Eger takimda yer varsa
29 yasindayimhoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın ?
Aaaaaa casus seni gidi seni iyiki daldın napardık sensizhoşgldin canım yazmana gerek yok oraya zira bende vakti zamanında kendi kendime 1. takıma dalmıştım
kendinden bahsedermsin kaç kilosun hedefin ne yaşın kaç kilo alma hikayen varmı önce bunlarla başlayalım
evet memnuniyetsiz olamamak lazım bazen şükretmek lazım ama insanlar her zaman elindekini değil de hep kendinde olamayanı istiyor braz doyumsuzuz dertlendim bakbenim de senin arkadaşına benzer bir arkadaşım var, eş durumundan ataması oldu yerinni beğenmiyor falansürekli şikayet ediyor,, ayy bi dur karşındakini düşün di mi..
cemre cemrenn yaptığı çok ayıp olmuş .. bence bunu paylaşım alanında anlatmalıyız diye düşünüyorum, neden listeye giremdiğini hepimiz biliyoruz .. hem o hem de sosyalbilgiler uzun zamandır uğramadılar..
zaten hiçsevmem aşk filmlerini hele de son zamanlardaki türk filmlerini..
tatlım menün güzel.. hatta bitter çikolata bile iyi.. ama o çubuk krakerlere aldanma sakın kalorisi tatli bisküvilerle aynı, üstelik tuzlu ödem yapar vücudun.. benim de en sevdiğim şeylerdendir kraker, arada oğluşum yerken alıyorum birkaç tane ..ama şimdi ona da yasakladım aburcubur yok
ben çok memnun olurummm..ama kaptan ve yardımcılarımız son sözü söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?