Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım tabiki sende istek varsa beraberce zayıflarız kaptanımızı nerden tanıyorsun daha once katılmışmıydın ?

devam edersin tabiki bence daha da zayıf olursun emin ol canım daha önce yarıştın mı acaba cuma yarışmalarında sanki ismini gördüm biryerden tanıdıksın ama bulamadım kaptancım çok iyidir ya yakında dönecek şu an izinde kendsi de birde hedfin kaç canım birde boyun

Aaaaaa casus seni gidi seni iyiki daldın napardık sensiz
iyiki dalmışım bende çok mutluyum

Canım tabiki sende istek varsa beraberce zayıflarız kaptanımızı nerden tanıyorsun daha once katılmışmıydın ?
april aynı anda aynı soruları soruyoruz ha bana ismi tanıdık geliyor ama bilemedim ki neyse ben gizli gizli yazıyorum şu an her an kaybolabilirim sen devam edersin o halde gelirim bende arada gizli gizli

april aynı anda aynı soruları soruyoruz ha bana ismi tanıdık geliyor ama bilemedim ki neyse ben gizli gizli yazıyorum şu an her an kaybolabilirim sen devam edersin o halde gelirim bende arada gizli gizli
ayy sanki ben farksızım işte kaçak kaçak yazıyorum

Hedefim 60 olmak
Boyum 1.60
Dogumlarda kilo aldim
Malesef veremedim??
Kaptan hatirlamaz belki ama
Bi ara konusmustuk kendisiyle :)
Arada yaziyorum bi yerlere
Belki hatrinda kalmisimdir
Bide benim haricimde bi cesminaz daha var belkide onu hatirliyorsun
Bende mahsuru yoksa sizleri tanisam

kızlar tavuk çorbası yapıyorum yanına ne yapabilirim

kaçak kaçak iyidir bende çok hastayım kafamda yine sesler halsizlik falan of bu yıl amma hasta oldum ya evde olduğum halde anlamadım yani nedir bu tam iyileşecekken birdaha hasta oluyorum
İnşallah olmazsın canım hastalık çok kötü benimkide geçmedi hala öksürük,burun akması,hapşırık şeklinde bir haftadır devam ediyor.Sen şehir dışına gittinya hava değişiminden dolayı virüsü kapmış olabilirsin,bol bol dinlen

canım peki başka bir takımda yarıştın mı daha önce??
kızlar tavuk çorbası yapıyorum yanına ne yapabilirim
bana kalsa tek o çarba yeterdi ama salata diyorum canım sadece

bende öyle yapcaktım ama bizimkiler doymaz diye daha şimdi makarna attım suya peynirli yapcam(kepekli makarna)

Yok baska takimda yaristigimi hatirlamiyorum
Diyet gunluklerine yazmistim bi iki...

başkasıyla karıştırmış olabilirim ben o zaman ya ben 24 yaşındayım bekarım henüz çalışıyorum atama bekliyorum artık sıkıldım kilolarımdan derken günlüklerde takıldım bir ara sonra burayı bulduum işte 162 boyum en son 64 kilodaydım ama haftasonu şehirdışındaydım sanırım kilo aldım hedefim önce 59 sonra bakıcam

bende öyle yapcaktım ama bizimkiler doymaz diye daha şimdi makarna attım suya peynirli yapcam(kepekli makarna)
severim çok afiyet olsun ama sen az ye ok

Yok baska takimda yaristigimi hatirlamiyorum
Diyet gunluklerine yazmistim bi iki...
ok canım orası mühim değil takımlarda yarışmak önemli.İlk sayfada kurallarımız var onları oku kabul edersen birlikte bizim takımda devam ederiz ok? paylaşım önemli hergün katılımın nasıl olacak uygunmusun canım ?

deadline artık her yeni gelen üyeye daha önce başka takımlarda yarıştın mı diye sorulacak geçen gün bir karışıklık oldu.Bizim takımdan izne ayrılan bir üye başka takıma gitmiş aylar sonra tabi sonradan ortaya çıktı listelerde düzenleme falan oluyor iş çıkıyor ondan sorulacak artık bilgine

tamam aprilcim ben aklima gelince soruyordum zaten ama sormak lazım haklısın aslında ilk sorumuz bu olsun o zaman dagatesi sanırım cok yoğun geçen hafta oyle birşeyler söylemişti bu arada bana seninle konuşunca aklima geldi de haberin olsun

yedim cnm az yedim yarım tabak makarna bir kase çorba ama midem ekşide ya neden öyle olduki ağzım da bi değişik oldu

Evet haftasonu ctesiydi sanırım banada öyle söyledi hasonu da çalışacağım dedi.Ama bugün gelir diye belledim gelmedi yine de meraklardayım

kızlar bende birazcık daha burdayım ama erken uyuyacağım bugün çünkü iki gecedir 2/3 arası uyudum sabah 6da kalktım bünyem zayıfladı benden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…