- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım tabiki sende istek varsa beraberce zayıflarız29 yasindayim
2.5 yasinda 1 kızım
4.5 yasında 1 oğlum var
80 kiloyum sanirim
Ve zayiflamak istiyorum
Kaptaninizi severim
Dogumdan 86 yla cikmistim
1.5 sene sonra 70 e kadar dustum
1 senedir koyverdim kendimi simdi yine 80 oldum
Cok mutsuzum
İstikrarli bi sekilde zayiflamak istiyorum
Umarim burda devam edebilirim
devam edersin tabiki bence daha da zayıf olursun emin ol canım daha önce yarıştın mı acaba cuma yarışmalarında sanki ismini gördüm biryerden tanıdıksın ama bulamadım29 yasindayim
2.5 yasinda 1 kızım
4.5 yasında 1 oğlum var
80 kiloyum sanirim
Ve zayiflamak istiyorum
Kaptaninizi severim
Dogumdan 86 yla cikmistim
1.5 sene sonra 70 e kadar dustum
1 senedir koyverdim kendimi simdi yine 80 oldum
Cok mutsuzum
İstikrarli bi sekilde zayiflamak istiyorum
Umarim burda devam edebilirim
iyiki dalmışım bende çok mutluyumAaaaaa casus seni gidi seni iyiki daldın napardık sensiz
april aynı anda aynı soruları soruyoruz ha bana ismi tanıdık geliyor ama bilemedim kiCanım tabiki sende istek varsa beraberce zayıflarızkaptanımızı nerden tanıyorsun daha once katılmışmıydın ?
ayy sanki ben farksızım işte kaçak kaçak yazıyorumapril aynı anda aynı soruları soruyoruz ha bana ismi tanıdık geliyor ama bilemedim kineyse ben gizli gizli yazıyorum şu an her an kaybolabilirim sen devam edersin o halde gelirim bende arada gizli gizli
kaçak kaçak iyidirayy sanki ben farksızım işte kaçak kaçak yazıyorum
Hedefim 60 olmakdevam edersin tabiki bence daha da zayıf olursun emin ol canım daha önce yarıştın mı acaba cuma yarışmalarında sanki ismini gördüm biryerden tanıdıksın ama bulamadımkaptancım çok iyidir ya yakında dönecek şu an izinde kendsi de birde hedfin kaç canım birde boyun
iyiki dalmışım bende çok mutluyum
İnşallah olmazsın canım hastalık çok kötü benimkide geçmedi hala öksürük,burun akması,hapşırık şeklinde bir haftadır devam ediyor.Sen şehir dışına gittinya hava değişiminden dolayı virüsü kapmış olabilirsin,bol bol dinlenkaçak kaçak iyidirbende çok hastayım kafamda yine sesler halsizlik falan of bu yıl amma hasta oldum ya evde olduğum halde anlamadım yani nedir bu tam iyileşecekken birdaha hasta oluyorum
canım peki başka bir takımda yarıştın mı daha önce??Hedefim 60 olmak
Boyum 1.60
Dogumlarda kilo aldim
Malesef veremedim??
Kaptan hatirlamaz belki ama
Bi ara konusmustuk kendisiyle :)
Arada yaziyorum bi yerlere
Belki hatrinda kalmisimdir
Bide benim haricimde bi cesminaz daha var belkide onu hatirliyorsun
Bende mahsuru yoksa sizleri tanisam
bana kalsa tek o çarba yeterdi ama salata diyorum canım sadecekızlar tavuk çorbası yapıyorum yanına ne yapabilirim
bende öyle yapcaktım ama bizimkiler doymaz diye daha şimdi makarna attım suya peynirli yapcam(kepekli makarna)İnşallah olmazsın canım hastalık çok kötü benimkide geçmedi hala öksürük,burun akması,hapşırık şeklinde bir haftadır devam ediyor.Sen şehir dışına gittinya hava değişiminden dolayı virüsü kapmış olabilirsin,bol bol dinlen
canım peki başka bir takımda yarıştın mı daha önce??
bana kalsa tek o çarba yeterdi ama salata diyorum canım sadece
Yok baska takimda yaristigimi hatirlamiyorumİnşallah olmazsın canım hastalık çok kötü benimkide geçmedi hala öksürük,burun akması,hapşırık şeklinde bir haftadır devam ediyor.Sen şehir dışına gittinya hava değişiminden dolayı virüsü kapmış olabilirsin,bol bol dinlen
canım peki başka bir takımda yarıştın mı daha önce??
bana kalsa tek o çarba yeterdi ama salata diyorum canım sadece
başkasıyla karıştırmış olabilirim ben o zaman yaHedefim 60 olmak
Boyum 1.60
Dogumlarda kilo aldim
Malesef veremedim??
Kaptan hatirlamaz belki ama
Bi ara konusmustuk kendisiyle :)
Arada yaziyorum bi yerlere
Belki hatrinda kalmisimdir
Bide benim haricimde bi cesminaz daha var belkide onu hatirliyorsun
Bende mahsuru yoksa sizleri tanisam
severim çok afiyet olsunbende öyle yapcaktım ama bizimkiler doymaz diye daha şimdi makarna attım suya peynirli yapcam(kepekli makarna)
ok canım orası mühim değil takımlarda yarışmak önemli.İlk sayfada kurallarımız var onları oku kabul edersen birlikte bizim takımda devam ederiz ok? paylaşım önemli hergün katılımın nasıl olacak uygunmusun canım ?Yok baska takimda yaristigimi hatirlamiyorum
Diyet gunluklerine yazmistim bi iki...
tamam aprilcim ben aklima gelince soruyordum zaten ama sormak lazım haklısın aslında ilk sorumuz bu olsun o zamandeadline artık her yeni gelen üyeye daha önce başka takımlarda yarıştın mı diye sorulacak geçen gün bir karışıklık oldu.Bizim takımdan izne ayrılan bir üye başka takıma gitmiş aylar sonra tabi sonradan ortaya çıktı listelerde düzenleme falan oluyor iş çıkıyor ondan sorulacak artık bilgine
yedim cnm az yedim yarım tabak makarna bir kase çorba ama midem ekşide ya neden öyle olduki ağzım da bi değişik olduseverim çok afiyet olsunama sen az ye ok
ok canım orası mühim değil takımlarda yarışmak önemli.İlk sayfada kurallarımız var onları oku kabul edersen birlikte bizim takımda devam ederiz ok? paylaşım önemli hergün katılımın nasıl olacak uygunmusun canım ?
Evet haftasonu ctesiydi sanırım banada öyle söyledi hasonu da çalışacağım dedi.Ama bugün gelir diye belledim gelmedi yine de meraklardayımtamam aprilcim ben aklima gelince soruyordum zaten ama sormak lazım haklısın aslında ilk sorumuz bu olsun o zamandagatesi sanırım cok yoğun geçen hafta oyle birşeyler söylemişti bu arada bana seninle konuşunca aklima geldi de haberin olsun
sade soda iç canımyedim cnm az yedim yarım tabak makarna bir kase çorba ama midem ekşide ya neden öyle olduki ağzım da bi değişik oldu
tamam tatlım hemen içiyorumsade soda iç canım
çok hoşsun yakızlar bende birazcık daha burdayım ama erken uyuyacağım bugün çünkü iki gecedir 2/3 arası uyudum sabah 6da kalktım bünyem zayıfladı benden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?