merhaba hanımlarr...
,nasılsınız bakalım...
ben bundan sonra sıkı takipçisiyim takımınn...
kızlarr benim yeme düzenim tamamen altüst oldu yaaa...
sabahçıyım bu sene veee erken kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum....
sabah 2 dilim kaşar peyniri yedim
2 bardak ta şekersiz çay içtim...
okuldan gelince az önce
üç kaşık tavuk sote, iki küçük dolma, üç kaşar dilim ve taze sıkılmış meyve suyu.........
çok mu yemişimmmmmm..............
merhaba hayatim, acikcasi benim icin az bile :)) yeterki kontrol altinda olsun yediklerimiz digmi, bence guzel. ama niye peynirler kasar ?? beyaz beynire donusme sansi yok mu?
[/QUOTE]evet taze kan iyi olur. aslinda nermin bir kac arkadasi davet etmisti. citol ve diger davet edilen arkadaslar niye gelmediki acaba? fisfisfis
hayatcim kahvalti konusunda haklisin, peki o kadar erken kalkmadan daha pratik bi seyler yapamaz misin acaba.cokacimcoook ben calisirken, (bir kac aydir issizim bu arada ) yanima yagsiz tost alip, arabada yiyordum, ya da isyerinde.
bazen evden cikarken 3 hurma, yanina biraz sut iciyorum, kahvalti etmeden cikmam gerekiyorsa..
bi de biz cok acelemiz olunca, kahvaltiyi pas gecmeyelim diye, yulaf ezmesi , tam turkcesini bilmiyorum cereal, tarzi seyleri tabakta icine sut, bazen muz ya da cilek dograyip yiyoruz. gerci bizim turk damak tadina boyle bi kahvalti pek uymuyor ama. bazen kizim ac kalmasin diye boyle yapiyoruz vakit dar olunca.
sen de kahvaltiyi pas gecmesen iyi olur. enerjiye ihtiyacin oluyordur sabahlari..
birde ben derim ki yeni arkadaşlar alalımmm... gruba kan değişikliği malum.....[/B]
hepsine katılıyorum herbalim de akıbetimiz nedir belli değil ki?arkadaslar sorularim(onerilerim) sunlar, ve hepinizden cevap bekliyorum lutfen.
1. hafta ici her gun takima ugrama kurali koyalim mi?
2. bildirim gunumuz yine persembe olsun mu?
3. haftanin ayni gunu birlikte sok diyet yapalim mi?(lapa, meyve diyeti vs.)
4. yeni hedeflerimizi aylik olarak ya da 2 haftalik olarak mi belirleyelim. ya da ozel gunleri mi secsin herkes?
hepinizi opuyorum.. ve birinci olusumuzu bu hafta kutlamak icin cumayi iple cekiyorum.. opuyorumnanaktan
Arkadaşlar takıma katılmak istiyorum ve 1,5 haftadır yer bekliyorum
hayatcım geçtiğimiz hafta senin bildirimin için bekledim, paylaşım alanına bildirimeden önce
sen gelip kilonu yazmışsın sonrasında melis arkadaşımız yardıma ihtiyacın olup olmadığını sormuş, lakin onun sorusunu görmemişsin diye tahmin ediyorum, paylaşım yapılmadan çıkmışsın, bu durumda biz diskalifiye olduk kurallara göre..
fekat şimdi durumun akıbeti belli değil, o sebeple diyorum belli değil sonucumuz, değilse ben de devam etmek isterim.
hepsine katılıyorum herbalim de akıbetimiz nedir belli değil ki?
iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...
iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?