kaptanim kaptanim duydum ki ozel bir diyete baslamissin. hadi hayirli olsun.. :) kolay gelsin.
peki bu hafta carsamba ortak bir gunlu diyete yapiyor muyuz? kizlar?? nrmynim sen bu durumda lahana diyetine mi devam edeceksin..
......
amiin diyorum öncelik.....Allah yardimcimiz olsun :)
Iste iki gunluk (gunluk 700 cal lik diyet )
1. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
....
light kola( nermincim ben koladan vazgeçemem).........
.....
ben de dondurma yedim bugun bu arada :tomato:
ama yarin basliyoruz sok diyetimize digmi.. vereliniortak
amiin diyorum öncelik
bir de bişey eklemek istiyor
ikindi ve gece yediğiniz meyvelerin yanına lütfen yoğurt, peynir ya da süt ekleyelim lütfen lütfen, sabah da meyve suyu değil meyve yiyelimalkisalkisalkis
ohh ohh diyete giriyoruz diye böyle yükleme mi yaptın herbalimm hihihihihi
bu arada bi şoka ihtiyacımız vardı evet
akklıma gelmişken not: fırlak tansiyon sebebi ile neşemeşecime diyet yasak, ama sağlıklı beslenme şarttklava:
carsamba ve persembe gunu bu diyeti yapmak istemiyorsaniz adinizi silin nutfen..
1. Herbal
3. Hayat
4. Flawles
5. Celik ? (bebisli)
6. Nrymn (yağ yakıcı lahana diyetinde)
opuyorumnanaktan
ohh ohh diyete giriyoruz diye böyle yükleme mi yaptın herbalimm hihihihihi
bu arada bi şoka ihtiyacımız vardı evet
akklıma gelmişken not: fırlak tansiyon sebebi ile neşemeşecime diyet yasak, ama sağlıklı beslenme şarttklava:
aslinda bu benim her zaman ki halim
ya nesemesecim yapamaz o halde.. demek ki mutlaka bi sekilde spor eklemeli..
selam kizlar,
nasilsiniz? celik annem hosgeldin.. celik gelse iyi olur, onunla yarisirken iyi kilo vermistim. kaydirigubbakcemile3 guzel gunlerdi yaa celikcim yine yapalim..
hayatcim fena degil yediklerin. ama spor durumu ne alemde?? yuruyus vs. yapabiliyor musun?
ben sabah kizi okula birakip, sonra yurudum 1 saate yakin, her gun yurumeye calisiyorum.
nesemesecim, peki ya senin spor yapma durumun yok mu?? hadi bizim icin birazcik yuru yaw.. bak bu gidisle ben sana yetisicem haa.. sadece aksam yemegine dikkat etmek ve en az 3 gun tempolu yurumek bile cook faydali oluyor. birazcik ozen yeterli olacak, yeter ki bir yerden baslayalim.. nutfeen bu hafta 1. olalim.. :hooray:
takimcana yuruyus haftamiz olsun..
sabah : 1 tost, birazcik da borek yedim.. sekersiz cay ictim..
Kızlar çıkmak zorunda kaldım şimdi bugün yediklerimi yazayım.
Sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, yarım bardak şekersiz çay, yarım elma, 1 yumurta, 2 zeytin
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 1 kase çorba, 1 tabak karışık salata, 2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli-mantarlı-tavuk, 1 bardak 1 şekerli çay, bol su
Ara: 1 avuç leblebi, bol su
hımm olabilir ben de dün yarım saat yürüyüş yaptımma.s
not: herbalim ve hayatcım o börekler ne ya, lütfen böyle şeyler yok
yazık değil mi ama bize...
sonra amaan bi kereden bişi olmaz diyip biz de mi lüpletelimlmaz: börek pilav yok lüpteennkaydirigubbakcemile5
yani diyorsun ki,
meyan kökkleri ile birlikre preslenerek ezilen ve yeşil yeşil mide öz suyu kola sıvısına katılan, üstüne bir çok kimsayasal asit eklenen bu sıvıyı içmekten vazgeçmem demek istiyorsun hııılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?