Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayatim daha acik yazmak gerekirse, 1 uyarin var, 1 uyari hakkin kaldi(onumuzdeki iki haftalik donem icin). 3. kez uyari alirsan diskalifiye oluyorsun. ben de seninle ayni durumdayim su an.

iyi akşamlar 1.takımn çıtırları
yanlış hatrlamıyorsam bu hafta sonuç listeleri yapma sırası sizdee

slm azra_sılacım
bu hafta 14. takım yapacaktı diye biliyordum,
olsun hiç önemli deil, ilgilendim ben listelerle,
fekat bu saat oldu ancak, çünkü arazi görevimdeydim bugün ancak bakabildima.s

takımcım 8. olduk çok çok fena yaa:umursamaz:

hayatcım ve neşemeşecim ilginiz için çok teşekkür ederim,
çok çok teşekkürlerrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herbalim bu kural işi iyi oldu hadi bakalım toparlayalım şu takımcığımızı, neredeyse bu motivasyon teyze bulup getirelim onuuuu
herkese iyi geceler diliyorum,
ve de iyi hafta sonları

son not: bu hafta sonu bir arkadaşım evleniyor, buralardaq olamayacağım bilginizeee

Canım bu hafta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım inşallah. Yoksa atın beni. Bu kadar kesin olmak zorundayız. aylardır hep kilo alıyyorum bu daha fazla böyle gidemez.

merhaba hanımlar
bugün pek uğrayan olmamış anlaşılan.. neyse ben yine de yedikleri mi yazayım
öğlen
yarım saç böreği, domates, peynir, reçel, zeytin, meyve suyu,biber......
ara
kahve, bir avuç beyaz leblebi, yarım avya, soda
( hepsi beraber değil ama ayrı ayrı yedim)
akşam
iki yada 3 kaşık kuru fasulye, 1 kaşık yoğurt
ara light kola, yarım avuç leblebi, yarım ayva
benim yediklerim tamı tamına bunlar....

şimdi yeni bir başlangıç yapalım ve hergün mutlaka sayfaya yazalım.
ben bu haftadan umutluyum. içimden birinci olcaz gibi.....
nesee sende ne yediysen hepsini yaz bence...
bu hafta eminim sende kilo vermiş olacaksın???
kaptanım sana yetişmem lazımmmmmmm.........

iyi pazarlaaarr takımcııımmmm
nasılsınızzzz

hayatcım iyi gidiyorsun güzel fekat şu kola işini bıraksak hı, sağlıklı bişi değil ne de olsaa.s
ben bi yeşil çayımı içeyim kızlaar
bu arada feci nezleyimmm

nermincim katılmak isteyenler topicine davet yazısı bırakalım mı?
kriterlerimizi belirtiriz. ne dersin?

hayatcım bence önce bi takım olarak kriterlerimizi oturtalım daha sonra hep birlikte karar verelim olur mu?
herbalin kuralını oturttuk gibi mesela onun dışında herbalin diğer önerilerini de değerlendirip sonrasında takım olarak devam edebiliyormuyuz ona göre bi bakalım
bir de takımı tümden mezun edip kapatma durumuna mı gitsek yoksa yeni arkadaşlar alsak mı açıkcası ikilemdeyim diyebilrim, bayramdan önceki hafta davet etmiştim ancak citol hariç kimseden bi cvp gelmedi, bayram geçti citol da yok ortalarda,
öyle bi gelip merhaba diyip gidilmeleri istemyiorum, yarı yollarda bırakılmayı hiç istemyiorum
o sebeple biraz bi toparlanalım olur mu?

kızlar ya ben tek başıma başaramıyorum beni tekrar alma şansınız varmı yoksa hamileykenki kiloma döneceğim

çelik annecik, bu konu gündemde valla, kendi isteği ile ayrılanlar takımlara geri dönebilriler mi diye...
dur sonuçlansın bakalım, ama gayri resmi olarak her zaman kapımız açııkk
kızlaaar ben bu hafta lahana diyeti yapıyoruumm
bugün çorba ve meyve günü hadi bakalım,
eğer aklımdaki ehdefe ulaşırsam, önümüzdeki pazartesi günü 1 adet kare browni yiyeceğiimmmkaydirigubbakcemile2

hadi kaptancım bende seni takip edeyim bende yarın çorba ve meyve günü yapayım hem sen yediklerini yazmak zorunda kalırsın hem ben ediklerimi yazmak zorunda kalmam :jeyyar: tabi ikimizde kaçamak yapmamış oluruz nasılım:asigim:

selam kizlar,

nasilsiniz? celik annem hosgeldin.. celik gelse iyi olur, onunla yarisirken iyi kilo vermistim. kaydirigubbakcemile3 guzel gunlerdi yaa celikcim yine yapalim..

hayatcim fena degil yediklerin. ama spor durumu ne alemde?? yuruyus vs. yapabiliyor musun?

ben sabah kizi okula birakip, sonra yurudum 1 saate yakin, her gun yurumeye calisiyorum.

nesemesecim, peki ya senin spor yapma durumun yok mu?? hadi bizim icin birazcik yuru yaw.. bak bu gidisle ben sana yetisicem haa.. sadece aksam yemegine dikkat etmek ve en az 3 gun tempolu yurumek bile cook faydali oluyor. birazcik ozen yeterli olacak, yeter ki bir yerden baslayalim.. nutfeen bu hafta 1. olalim.. :hooray:

takimcana yuruyus haftamiz olsun..

sabah : 1 tost, birazcik da borek yedim.. sekersiz cay ictim..

kaptanim kaptanim duydum ki ozel bir diyete baslamissin. hadi hayirli olsun.. :) kolay gelsin.

peki bu hafta carsamba ortak bir gunlu diyete yapiyor muyuz? kizlar?? nrmynim sen bu durumda lahana diyetine mi devam edeceksin..

nesemese, hayat, celik anne (sen de gunluk diyete katilabilirsin celikcim, yine kendi aramizda yarisiriz )
flawles !!!!! alo alo sesim geluur mu?? napiyouruz kizlar??

eger isterseniz lapa diyeti yapalim mi carsamba gunu?? sevmiyorsaniz baska diyet arastirayim mi?? meyveli sebzeli bi seyler? ya da sizin onermek istediginiz baska diyet var mi?

Kizlar kendime inanamiyorum, yani adim herbal, acaip de boyle incik cincik onun busu sakincali olur, o sagliga zarali olur vs. bi tipimdir. ama canima tak etti yaw.. kaydirigubbakcemile hem kendimin hem de arkadaslarimin yerinde saymasina cok feci bozuluyorum. yeterin artik, 2 gunluk sok diyet yapalim. :kedi: bi kereden bi sey olmaz insallah.. Allah yardimcimiz olsun :)

Iste iki gunluk (gunluk 700 cal lik diyet )

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
ıkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
ıkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

carsamba ve persembe gunu bu diyeti yapmak istemiyorsaniz adinizi silin nutfen..

1. Herbal
2. Nesemese
3. Hayat
4. Flawles
5. Celik ? (bebisli)
6. Nrymn ? (diyetli)

cok mesaj oldu arka arkaya ama kusura bakmayin kizlar. heyecan yaptim birden.. haftada 2-3 kilo vermek hedefleniyormus. kesinlikle 2 gunden fazla yapilmamali. metabolizma hizi yavaslamasin diye.

kizlar bi de diyete baslamadan bir onceki sabah(yani sali sabahi) tartilirsak, ne kadar kilo vermis olacagimizi cok merak ediyorum.. opuyorumnanaktan

ben varım.........................
bu diyeti yapacağım inşallah...
bu arada bugün neler yedim....
sabah
............................
ara
kahve, çay
öğlen
yarım saç böreği
üç dört dilim peynir( beyaz ve kaşar karışık)
iki adet zeytin,
light kola( nermincim ben koladan vazgeçemem)

ara
ayva

akşam
6 tane mercimekli köfte, kırmızı lahana salatası, yoğurtlu patlıcan
ara
dondurma(vazgeçilmezim)

canım herbalım ben okulda yeterince hareketliyim eve geldiğim de takatim kalmıyor vallaa....
6 saat boyunca ayaktayım....

evet kızlar yorumları bekliyorum.........

hayatim anliyorum canim haklisin takat konusunda. ogretmenlik cok yorucu gercekten. tamam bu konuda gectin :)) kabul eduldu..

ama su dondurmayi aksam yemesen bari olmaz mi hayatcim, bence de ye ama 5'den once ye.. aksama birakma derim ben.. bi de kornet mi, yoksa bi top dondurma mi onu da yaziver bakiim.. :icecream:

ben de dondurma yedim bugun bu arada :tomato:

ama yarin basliyoruz sok diyetimize digmi.. vereliniortak

çelikcim paylaşım alanında özel olarak senin durumunu tartıştıık vee bir karara vardıkk
evet yeniden aramızda olabilirsin tabi hala istiyorsana.s
bu arada lahan diyetim güzel gidiyor çok şükür hiç bir kaçamak yapmadım:sm_cool:
bakalım ben de heyecanla ve merakla bekliyorum sonucu, aslıdan pazartesi günü tartılmam gerekiyor, sağlıklı olarak sonucu tahlil edebilmek için ancak ben cuma da tartılacağımhihoyyyt

.....

takimcana yuruyus haftamiz olsun..

sabah : 1 tost, birazcik da borek yedim.. sekersiz cay ictim..

hımm olabilir ben de dün yarım saat yürüyüş yaptımma.s

not: herbalim ve hayatcım o börekler ne ya, lütfen böyle şeyler yok
yazık değil mi ama bize...
sonra amaan bi kereden bişi olmaz diyip biz de mi lüpletelimlmaz: börek pilav yok lüpteennkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…