Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kusra bakmayın kızlar kocişle hastaneye gitmiştik çarş da küçük bi operasyon geçirecek hastanede olursam yine bildirim yapamayabilirim 74.5 dersiniz bi değişiklik olursa ara ara bildiririm

Kızlar mrhabalar nasılsınız? Nasıl gidiyor? Beni soracak olursanız benim gidişat berbat. Allah bugünümüzü aratamasın ama hala bebiş yok ve kilom 82 oldu. Süper dimi? Bu arada prolaktinim 165,5 ve kilo aldıran hapların 2 katını 4 ay kullanıcam. Bittim ben kızlar....Şu durumda tüp bebeği bile düşünemiyoruz çünkü benim vücudum kendini hamile sanıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Moralimi tahmin edersiniz.
Çelik canım geçmiş olsun. Nermincim, herbalim, bhk'm ve Çeliğim lütfen hepiniz çok dua edin bize ve bizim durumumuzda olanalra...

merhabaa merhabaaa takımcıımmmm

öncelikle bhkcım sevgili kelebeğimi tebrik ederiimm bireyseldekii üçüncülüğnden dolayııııııkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

çelik anne eşin için geçmniş olsun dileklerimizi iletiyorum

aaaaa neşemeşecim de gelmişş
Allah'ın izni ile dualarım hep seninle neşemeşecim, lütfen kendini Allah'a teslim et, herrşeyin hayırlısını bilen bir tek O.
öpüyorum seni
sevgilerr

eski takımım ve çok sevgili takım kaptancım nasılsınız?
umarım herkes çook güzel kilo veriyordur
Neşecim dualarım seninle canım..
Bhkcım tebrik ediyorum seni de
Çelik annem geçmiş olsun seni de öpüyorum
herbali de ve diğer tüm arkadaşlarımı da öperim

canim cok uzuldum.. lutfen kendine dikkat et.. Allah kolaylastirsin canim...

kendine yeni guzel bi ugras bulamaz misin nesemecim, desarj olmak icin iyi olurdu?? yeni bi spor aktivitesi falan.. ya da bi sanat kursu. ben de tam turkcesi nasil emin degilim, hani su comlek, camurdan dekoratif seyler yapilan bir sanat var ya, oyle bir kusa basladim. acaip kafa dagitiyor. ders bitince kendimi cok iyi hissediyorum.. ya da mesela yuzme, fitnes bi seyler bulman lazim nesemecim ya..

cok opuyorum seni.. :1hug: bize yine yaz mutlaka. bak merak ettim simdi..

ayy nerminim kaptanim, haklisin yaa.. bilmiyorumkismile ceza koyalim mi yine kilo alanlara.. sonra da takimdan diskalifiye edelim. caydirici cezalar verelim ilgili arkadaslara

140. ETAP CUMA herbalim neler oluyor bizee bize neler oluyorr gülüümm

canim merhaba, ben de seni opuyorum. nasilsin? bebisin nasil? formunu koruyormusun? aburcubur sayfasi tamamen kapandi mi yerimseniben

günaydın günaydın takımcımmmm
çok kötü çok kötü haberlerim varrrr
beni yeninden 60'ları gördümmohaoldumsmile

1.TAKIM **141. ETAP** COLOR]etap 5.sia.s.
nrymn( 59/ 62/ -3 /- 5,08 &#37
lolo ( 86,3 %)
çelik198408 ( 75 %)
herbal ( 92,2 / % )
bhk (59,7 / %)

[COLOR="Blue"]1.Takım Toplam Kilo ( 372,2 /%)

kaydirigubbakcemilebu gidişata bir dur diyelim lütfeeennnnnn
saatlerimiz olsun mesela, o saattelerde yeşil çay içelim, kahve içelim vb..

nrymn( 59/ 62/ -3 /- 5,08 %)
lolo ( 86,3 %)
çelik198408 ( 75 %)
herbal ( 92,2 / % )
bhk (59,7 / 59.5/ 0.2 / 0.34%)

[COLOR="Blue"]1.Takım Toplam Kilo ( 372,2 /%)

pek sevgili canım kaptanım,
ben üzülerek ayrılmak istiyorum takımdan.
inanılmaz sıkıntılı bi dönemdeyim,
perperişanım uykusuz gecelerden dolayı:bbo:
bu aralar asla diyet psikolojisini kaldıramıcak bünyem a.s

ben gelirim yine arada mirmirmirmir

evet nermincim bence de bisiler yapalim..

nrymn( 59/ 62/ -3 /- 5,08 &#37
lolo ( 86,3 / 86 / 0,3 / 0,35 %)
çelik198408 ( 75 / 74,5 / 0,5/ 0,67 %)
herbal ( 92,2 / 92,2/ 0 / 0% )
bhk (59,7 / 59,5 / 0,2 / 0,34 %)

[COLOR="Blue"]1.Takım Toplam Kilo ( 372,2 /374,2 / -2 / -0,54%)

çelikciimm bir tek sen kaldın canikomm

Son düzenleme:
ee kaptanim nolcak bu durum? celik de gecici olarak ayrilinca 3 kisi kalicaz..

bir onerim var. ayrilmak yerine cumalari bulussak burada. ayrilmak yerine cuma ugrayip kilo bildirimi yapsan celikcim, yine de zor olur mu? fiziksel olarak bilgisayara baglanmaya engel bir durum yoksa tabii..

bu arada dun fitness klubune yazildim.. aerobik, step, yoga, dans, uzakdogu sporlari tarzinda cardio siniflar var.. eglenceliydi.. ama yorulmusum bugun gidemiycem :))

hoscakalin guzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…