Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ooo herbalim kelebeğimm süper gelişmeler bunlarr
herbalcim bazen kişiler buradan uzklaşmak istiyorlar, o durumda yapılacak bişi yoktur
ben de farketmişsinizdir epey zamandır uğramıyorum, çok skıldım çnkü
farkettim ki taktik değiştirmem gerekli çünkü kilo alıyorum bunu geçen hafta kilo aldığımda farkettimm

şöyle bir çözüm buldum, yıl başında olmamız sebebi ile verlen ajandalara not almaya başladım
bu bana iyi gelecek
sizinle de paylaaşırım, motivasyonumuz artsın maksat :)
hepiniizi öpüyorumm
sağlıkla kalın..

selam nermincim, lolocum.. 3 kisi kaldik deemibilmiyorumkismile bakalim boyle nasil olucak.. simdi biz daha basarili oluyomusuz felan opuyorumnanaktan

ben bu hafta azcik verdim cok sukur.. hemen gireyim sonucumu bakiim..

kalan saglar bizimdir olumunekankayizsmile

1.TAKIM **143. ETAP**
nrymn( 62/ )
lolo ( 86/ )
herbal ( 92,2 / 91,9/ 0,3 / 0,33% )

1.Takım Toplam Kilo ( 374,2 / / %)

nerminim senden guzel sonuclar bekliyorum bu hafta.. o siskinligi atmissindir bence..

lolocum sen neler yaptin? kac gram, yoksa kilo mu demeliyim :) ?

1.TAKIM **142. ETAP**
nrymn( 62/ 62 / 0 0 % )
lolo ( 86/ )
çelik198404 (74,5)geri dönmek üzere ayrıldı
bhk (59,5) geri dönmek üzere ayrıldı

1.Takım Toplam Kilo ( 237,5/ / %)

herbalim kelebeğimmmm
listeyi hazırladığın için çok çok teşekkürr ederiimmm
fekat bu hafta sabitteyimmmmafoldumben
ama önümüzdeki hafta benim haftam olacak inş.

oğlumda tiroit çıktı

bende tahlil yaptırcam belkide bendede vardır
ayrıca ablamda tiroit ve şeker kardeşimdede şeker var
şekerimdede baktırsam iyi olucak
diyet uzmanına gitmeyi düşünüyorum
randevu alamadım randevu alır almaz diyet uzmanına gidicem
tahlillerimide yaptırcam
tek başıma çok veremiyorum belki doktordan utanırımda sırf aynı kiloda kontrole gitmim diye kilo veririm belki

tamam kizlar, haftaya bizim haftamiz olsun. hepimiz en az 1 kilo veriyoruz tamam mi?? kaydirigubbakcemile5

lolocum gecmis olsun. tiroid yaygin bisi. tahlilerle herkese biseyler buluyorlar.. diyetisyen iyi bir fikir.
dedigin gibi insan utaniyo, kendisinden bi sonuc beklenince, daha azimli oluyor.

hadi kizlar, hepimiz birimiz birimiz hepimiz icin.. olumunekankayizsmile :lepi: bu hafta super sonuclarla simaralim tamam mi, alkislayalim kendimizi alkisalkisalkis

rica ederim nerminim kelebegim ne demek.. ne de olsa minik bir takimiz.. ama tabi quantity ve quality ayri seyler deemi süprizzzzz hihoyyyt

lolocum, nermincim sekerlerim iyi haftasonlari..

hafta sonundan isi sIki tutalim kizlar.. opuldunuz.. a.s.

sağ ol canın sanada iyi hafta sonları
oğlum 2 ay sonra tekrar kan vericek değerler hala yüksekse araştırılcak inşallah sadece bir anlık yükselmedir değer
gerçekten tiroit olduğu kesinleşirse ömür boyu ilaç kullanması gerekiyomuş tabiki süreklide kontrol halinde olunuyomuş

lolocum ve herbalim,
biliyorsunuz ki size başta bir takım linkler verdim
elbetteki onları okuduğunuzu tahmin ediyorum
kilomuzu paylaşım alanına da bildireceğiz, bilmem hatırladık mı??
yeni üye alımı yapmıyoruz neden? mezun olup takımı kapatmak istediğimiz için
size yardımcı olmazsanız bu süreç nasıl geçecek canlar??

1.TAKIM **142. ETAP**
nrymn( 62/ 62 / 0 0 % )
lolo ( 86/ 85,8 / 0,2 / 0,02% )
çelik198404 (74,5)geri dönmek üzere ayrıldı
bhk (59,5) geri dönmek üzere ayrıldı

1.Takım Toplam Kilo ( 240,2/ 239,7 / 0,21%)

camnımcım linki okumuştumda gözden kaçırmış yada unutmuş olmalıyım sen şu olayı biraz daha açarsan mesajı başka nereye yazıcaz bir kere daha anlatırsan memnun olucam
biliyosun bu topiğe ilk katıldığımda piskolojim alt üsttü daha yeni kendime gelmeye başladım dikkatsizliğim bu sebeple olmuştur

nermincim canimcim, nasi yani? :sm_confused: ben takima geldigimden beri hic paylasim alanina kilomu yazmadim.. bilmiyorumkismile ben sadece takimimdaki listeyi update ediyorum cuma icin.. evet canim ya biraz daha acsan iyi olur. her persembe paylasim alanina gecen haftaki kilom simdiki kilom fark , onu mu yazicam? bi de kaptanim simdiye kadar yazmadigim halde kimse beni uyarmadi.. o yuzden epey saskinim simdi.. ben kacirmisim herhalde boyle bi kural oldugunu..

evet kaptanim, hadi mezun olalim ucumuz de ve takimi mezun olup kapatalim.. turkbayragi

[/COL lolocum cook gecmis olsun.. insallah onemli bi sey cikmaz oglunda..

lolom senle beraber ayni diyeti yapalim mi? gunluk programin nasil, hep disarda misin, soole bakalim?? ayni diyeti yaparsak daha verimli olur.

ben 1500-1800 kalori arasi bi diyet bakicam..

OR]

bugun grup fitnes'a gittim. cok yorulmusum.. lolocum nerminim cumaya kadar ugramayacak misiniz canlarim.. sempatiksalakcinni

canım ben hep buralardayım sık sık girip bakıyorum kimseyi göremeyince çıkıyorum bişe yazmıyorum

sabah kilo bildirimi yapıcam
bu hafta regli yim belki etkileyebilir kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…