Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sen yazarsan, lolocum ben bakiyorum.. hatta sana yazmistim beraber diyet yapalim mi diye ama gormedin mi. aramizda saat farki oldugu icin ayni anda bagli olamayabiliriz.

ben de bildirimimi yarin sabah yapicam. cunku bugun kizim evde ve sabah guzel bir kahvalti yaptik beraber. yarin sabah ac karna tartilip yazicam ins..

kizlar eger gec kalirsam beni sabit gecin bu hafta olur mu..

nermin sen neden gelmiyorsun canim? gunlerdir yoksun kaptanim? bizi unuttun mu?

kizlar bu hafta hepimiz her gun ugrayalim, her gun olmazsa da daha sIk ve paylasimda bulunalim olur mu? bu hafta kendimize sans verelim eger sinerjiyi yakalayamazsak bence takimi kapatalim artik.. cunku adi var ama kendi yok bir takim olacaksak bi ise yaramaz ki.. :sm_confused:

canım ben düzenli bi diyet yapmıyorum malesef yapamıyorum hayatım düzenli değilki düzenli diyet yapim

az yemeye çalışıyorum doyduğumu hissedince byemeyi bırakıyorum

tamam bundan sonra kimse yazmasada her nete girdiğimde yazıcam daha sık konuşalımki birbirimizin yaptıklarından haberimiz olsun

bende sabah bildirim yapıcam inşallah unutmamda kahvaltıdan önce tartılırım

arkadaşlar merhabaa
bu hafta hiç uğrayamadım evet, kilo problemim sktı artık bünyesel olarak..
üstelik düzenli olarak yediklerimi bi ajandaya da yazıyordum
bu arada herbalim, sen de geldiğinde bi kaç link vermiştim, şimdi o linkleri tekrar veriyorum, her yeni gelen üyeye şöyle bir not yazarım,

bu arada yeni üye alımı bilinçli olarak yapmıyorum, evet bu motivasyonumuzu da düşürüyor biliyorum ama, niyetim sağlıklı bi şekilde kilo vererk takımı kapatmak..

öncelikle şu linke bir göz atıver yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

kural1-bildirimler cuma günü saat 3 e kadar tamamlanmış olacak (o gün bildirim yapamyacak olan arkadaşımız bir önceki gün de bildirimini yapabilir, ya da telefon ile bana ulaşabilir)
kural2-herkes ben olmasam da paylaşım alanına bildirimi yapabilecek durumda olacak
kural3- hergün (hafta sonu hariç olabilir) en az 2 paylaşımda bulunacak. Birinci paylaşım ne yediğimizi, ikinci paylaşım hangi sporları yaptığımızı anlatacak şekildekaydirigubbakcemile2
kural4-takımın her üyesi hesaplama yapabilecek

hesaplama yöntemi:
A: geçen cumaki kilom
B: bu cumaki kilom
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A]*100
D: yüzdesi %
formül: A / B / C / D%

örnek 1:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=56,1
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-56,1)/57,2]=0,019230
D: yüzdesi % = 0,019230*100 =1,92 (ılk üç basamağa bakılır: virgülden sonraki üçüncü basamak 5'ten büyük ise yuvarlanarak, virgülden sonraki ikinci basamağa bir eklenir. Eğer virgülden sonraki üçüncü basamak bu örnekte olduğu gibi 5'ten küçük ise, virgülden sonraki ilk iki basamak aynen kalır.)

nrmyn ( 57,2/ 56,1 / 1,1 / 1,92 %) [1,1 kilo verilmesi durumunda]

örnek 2:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=59,0
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-59,0)/57,2]= - 0,0314685
D: yüzdesi % = - 0,0314685 * 100 = - 3,146 (virgülden sonraki üçüncü basama =6, 5'ten büyük olduğu için )----> -3,15

nrmyn ( 57,2/ 59,0 / -1,8 / -3,15%) [1,8 kilo alınması durumunda]

1.TAKIM **143. ETAP**
nrymn( 62/ 61,5 / 0,5 / 0,81 % )
lolo ( 85,8 / 85,3 / 0,5/ 0,58% )
herbal ( 91,9/ 91,9 / 0 / 0 % )

1.Takım Toplam Kilo ( 239,7 / 238,7 / 1,0 /0,42 %)

listemiz budur o halde..

Son düzenleme:
kilomu yazdım ben görmedin galiba tekrar yazimde bi karışıklık olmasın
85.3

ayrıca ben öyle hesaplama yapamamki zaten genelde aceleyle yazıyorum kilomu
geçen haftayla bu haftakini yazsamda sende hesaplasan olmazmı acaba

evet lolocum yaz, ben de yazarim. yoksa motive olamayiz zaten..

anliyorum diyet yapamamani. zaten yediklerine dikkat ediyorsan bu yeterli.. ama gercekten dikkat edebiliyorsan.. :)

ben dikkat edemedigimi ve bir sure icin belli bir yeme programini takip etmemin gerekli olduguna karar verdim.. 1800 kalorilik bi diyet buldum.. simdi ona uymaya calisicam.. optum lolocum.. hafta sonuna dikkat dikkat ..

kzılar listemizi paylaşım alanına kopyalıyoruummm

hih tamam simdi oldu.. ben de bunu bilmiyordum. yani listemizi nereye kopyalacagimizi, sonuc listelerinin oldugu linke mi, paylasim alanina mi..

evet paylasim alanina pek girmiyorum, ama sonuc listelerine girip bakiyordum sonuc bizim grupta yazili degilse..

canim kaptanim sevgili nerminim, bize aktardigin kurallara hep beraber uyalim olur mu. cunku kurallar hepimizi icin oyle degil mi. ajandaya yazdiklarini biz goremiyoruz nerminim yerimseniben seni anliyorum o bikkinlik durumu cok iyi biliyoru kendimden cunku. ama burada herbal ve lolo seni bekliyor seker..

bu takima (hafta sonu haric) her gun ugrama kuralini cok sevdim.. nermincim, lolocum ikinizi de bekliyorum.. birbirimiza destek verelim, yaptiklarimi paylasalim ve kontrol edelim..

su an ucumuzde de istedigimiz hedeflere halen ulasamamis olmanin sIkintisi varken, bu enerjiyi olumlu bir sekilde degerlendirebiliriz diye dusunuyorum. cok mu iyimserim sizce??

diyecegim odur ki, kizlar gelin.. ne olursan gel. bin kere diyete baslayip bozmus olsan da.. 90 kilo da olsan, 60 da.. ne olursan gel, takiminla paylas..

eger boyle yapamayacaksaniz, ben onumuzdeki cuma takimdan ayrilip, baska bir takima gecmek istiyorum. ya da cuma yarismasindan cikmak..

cunku bennn gercekten zayiflamak istiyorum artikin yaaa..

kendime bir hedef koydum. 1 Haziran(evlilik yildonumuz) 'a kadar 60'li kilolara donmek.
amacim 65 kilo olmak... eger 65 olamasam da 69'u gormek.. yani kendime buyuk bir hedef koydum. ama bunu istiyorum. ve insallah basarmamak icin bir sebep yok diyorum.
yani 25 kilo civari kilo verecegim 1 Haziran'a kadar, saglik ve sihhatle ins... yani her ay 6-8 kilo..

-super bir fitnes kulubune basladim. spora gitmedigim gunlerde evde yuruyus.
-1800 kalorilik bir yeme programi .. (diet demiyorum )

bi de sey kizimin yemediklerini bitirme huyumdan vazgectim.. :lepi: hemen sarip dolaba koyuyorum artik.

lolocum, nerminim, sizin hedefleriniz neler?

hadi hepimiz hedeflerimizi yazalim. yakin donem ve uzak olarak ...

merhabalar takımcım..
ben de bi uğramaya geldim.
herkes iyidir inş.

kaptanım şekerparem sana özel öpücükler yolluyorum opuyorumnanaktan
yakında arabayı ele geçirecek gibiyim.
o zaman uçup gelicem yanına bi haftasonu :jeyyar:

herkesi öpüyorum bol bol...a.s.

helloo herbalimm
tamam anlaştıkk o zaman hergün uğranıp, yedikelrimiizz yazılıyorr sözz
motivasyonumuz yeniden bizi zayıflatacak şekilde harekete geçiyoorr oleeyy
sen böyle sarıldıktan sonra takımaa
oleeyy bi kez dahaa :)

şimdi o zaman önce 8. olduğumuzu söyleyeyim önce ve hedeflerimize odaklanalımm
benim hedefim 49 canikom, en son 56 yı görmüştüm ama şimdi yine 60 lı kilolardayım, o yüzden bıkkınlık durumu hat safhada çünkü 2007 aralığından beri buradayım ve yine aynı kilodayım düşünsenize (
herbali,m hafta 6-8 kilo biraz fazla bir hedef olmuş, bunu bence tekrar gözden geçirelim ne dersin? bir de her hafta eşit kilo veremeyebilrisin, bunu da göz önünde bulundur lüptenyerimseniben

bhk'cımmm bu süpppeerr bi haberrrrr
çok çok ötesi çok sevindiiimmmm
oleeyyy bi kez daha
betülüm kelebeğimi çok kokladım, öpüttüüüüümmm

bende bir hedef var ama o kiloya gelebilirmiyim bilemiyorum 60 65 falan olmak istiyorum
ama haftada şu kadar kilo vericem dersem veremem biliyorum

ben kendime çok kızıyorum
sıkıldıkça yemek yiyorum taki patlayana kadar

artık yediklerimi burda yazıcam çok yesemde yazıcam ki siz bana kızın bende utanimde ertesi gün az yiyim diye
ben böyle yapmayı düşünüyorum
pazartesi başlıcam burdan yediklerimi yazmaya
hafta sonu görümcemin nişanı var e temizlikte yapıcam pazartesi en iyi zaman olur

mesela bu akşam yemekte 1 tabak mercimek çorbası 1 tabakta pırasa yedim
kırmızı et çok kullanmıyorum artık hatta nerdeyse hiç kullanmıyorum
eşimin rahatsızlığından dolayı
pırasamda zeytinyağlıydı
1 dilimde pasta yedim
saat 7 de yedim bunları

Kızlar ne kadar az kalmışsınız. Sanırım emzun olup takmı kapatacakmışsınız. Geri dönmek sizinle kilo vermek isterdim ama 82 kilo oldum, son kullandığım parlodel isimli ilaç feci şişirdi beni. Şimdi doğal tedavilere yöneldim. ınşallah sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim. Heinizi öpüyorum. ıyi gidiyorsunuz hele nermincim süpersin maşallah yakında 50li kilolarda görücez seni..Herkese iyi geceler...

herkeze günaydıınn

gerçi oğlen oldu ama
ben daha kahvaltı etmedim
şimdi hazırlamaya başlıcam
kahvaltıdan sonrada temizlik yapıcam böylece yediklerimi yakmış olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…