Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveet kahvaltımı yaptım
biraz peynir biraz kaşar 2 dilim salam sınırsız çay (çayı şekersiz içiyorum)
bir dilim çikolatalı ekmek

şimdi temizliğe başlıyorum dinlenirken
gene yazarım

herkeze iyi akşamlar
akşam yemeğinde oğlum pizza yapmamı istedi bende kıramadım
1 pizzayıda miğdeme indirdim
zaten bi kahvaltı şimdide 1 pizza başkada bişey yemicem
ayrıca boğazlarım geceden beri çok ağrıyo
ıhlamur yaptım içiyorum

maşşallah kimsede gelmemiş kendim yazıp kendim okurum bende
sabah yazamıcam görümcemin nişanı sebebiyle ama gelince gene sayfaları doldururum

lolocum, galiba sen az yiyorsun ama kalorili seyler yiyorsun.. bi de aralara biraz meyve, bir kac kraker eklesen, kan sekerin dusmez, metabolizma hizin da dusmez boylece..

nerminim, tatlim kiymetlim, takima donuyor olmana cok sevindim.. basaricaz dimi kaptanim olumunekankayizsmile hafta ici bekliyoruz seni..

bu arada ben bugun yine grup egzersize gittim. cok eglendim. artik kendimi cok yorgun hissetmiyorum egzersiz sonrasi, cok sukur.. :)

aksam bir yere davetliydik.. menu de soslu makarna vardi.. ardinda bir kac parca tatli yedim..

yarin bizimkiler evde, pazartesi de aile gunu diye bir tatil var ottawa'da. yine evdeler esim ve kizisim.. onlar evdeyken onlara katilmami bekliyorlar.. salidan itibaren daha dikkatli olucam.. ama yine de abartmamam lazim..

nermin, lolocum, ikinizi de opuyorum.. iyi pazarlar simdiden.. a.s.

ha unutmadan kaptanim carsamba gunu bir gunluk pirinc lapasi diyetimizi yapalim mi??

ne dersin nermincim? sen de varsan, loloya da veririz listeyi..

selam hepinize
lapa yiye bilirim siz tarifini verin yeterki

evet kalorili şeyler yiyorum ama napim çok seviyorum
dün oğlumun yüzünden pizza yaptım sonuç olarakta dayanamadım yedim

bu günde aynı şeyi yaptım

sabah 1 bardak çay 1 dilim pizza yedim

biliyosunuz görümcemin nişanı vardı
nişandada bir kaç tane kurabiye yedim
yarım çay bardağı vişne suyu içtim
şimdide ıhlamur içiyorum
çok hastayım boğazlarım o kadar çok ağrıyoki sanki biri sıkıyo boğazımı çok halsizim arada üşüyorum
biraz yattım baktım yatmakla olmuyo kalktım ıhlamur yaptım içiyorum biraz yumuşattı ama hala çok ağrıyo boğazım ve kulaklarım

cok gecmis olsun lolocum.. kendine dikkat et. ben de dun sevgililer gunu oldugu icin, esimin aldigi cikolatadan bir kac parca yedim kahveyle.. :) gunun erken saatlerinde ise yakilir insallah..

dun de gittim spora, boyle devam edersem insallah cok iyi olacak benim icin.. barsaklarim calismaya basladi resmen, cok sukur ya :))

çok sağol herbal şimdi daha iyiyim
gece o kadar kötüydümki ağrıdan sabahı zor ettim arada uyudum arada kabuslar gördüm
sabah kalktığımda çok kötüydüm
oğlumu okula hazırladım baktım oğlumda hasta boğazı acıyodu halsizim dedi
bende oğlumu aldım önce okula gittik öğretmeni yok yazmasın diye öğretmenle konuştum
sonrada hastaneye gittik acile gidicektim ama baktım numara var
kendime kbb ya oğlumada çocuk bölümüne aldım baya bi beklemeden sonra muaynemizi olduk
geniz akıntısı varmış oğlumun antibiyotik öksürük şurubu birde genzini yıkamam için su verdi
banada antibiyotikle grip ilacı verdi bademcik iltihabı olmuşum bende
ailece ilaç kullanıyoruz
ben bide guatır ilacı kullanıyorum
eşimde ömür boyu kullanıcağı ilacı kullanıyo
ailece ilaç kolik olduk resmen

neyse gelelim bu gün yediklerime

sabah çok hasta olduğum için kahvaltı yapmadım sadece 1 bardak şekersiz çay içtim
öğlende bişey yemedim hastanedeydim
akşama doğru tost yedim 3 tanede bisküvi

şimdide sütlü neskafe içiyorum

selam lolocum.

istahin kesilmis anlasilan pek bi sey yememissin.

benim istahim gayet yerinde :)) ama bana da yedikten sonra sIkinti yapiyor yediklerim artik. ilginc. o yuzden fazla yiyemiyorum.

sabah uyuyakalmisim gitmeyi planladigim spor'u kacirdim, simdi bi tane daha var saat 4'te. gitsem mi acaba, cok zor bi tanesi..

ben de sabah kepek ekmekli tost, 3 zeytin, sekersiz cay, domates, salatalik, 1 tk recel yedim.

Kızlar iyi geceler. Size bir müjdem var. Hayırlısıyla inşallah bugün itibariyle hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm...Ne olur dualarınızı bekliyorum...

aaaaaaa nesemesecim, nasil yani canim? daha acik yaz, dogru mu anladim/. hamilemisin? hihoyyyt coook guzel bir haber. masallah.. guzel guzel buyusun insallah.. a.s. cok sevindim canim.

Kızlar iyi geceler. Size bir müjdem var. Hayırlısıyla inşallah bugün itibariyle hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm...Ne olur dualarınızı bekliyorum...

selaaammm hanımlaarrrr
pazartesi uğrayamadım, dğn de site bakımda gibi yazı çıktı sürekli

vee şimdi size söz verdiğim üzere yediklerimi yazıcaamm, tabi yazdıklarınızı da eleştirmeden duramiyciim hiihiii
amaaa amaa önceeeee en büyük tebrikk
neşeemeşeye geliyorrrrr
şükürlerrr olsunnn Yaradan Mevlam'a
süpperr bi haberrrr

hımmm demek pizzaaa hııı :)
hıı lolocum pizza mıı
şimdi şöyle bence ye pizza, ama ekstra ketçap mayonez kullanmadan, bir de bir dahaki sefere belki yoğurtlu nanli bi sos yaparsın, ve yarısnı yersin hı ne dersin?
yanına da bol salataaa
ohhhhhkaydirigubbakcemile2

ooo pazartesileerrr
ahh şu pazartesiler hıı :)
herbalim kelebeğim, belki de bu günü ailenle geçirmen onlara da harika glecektir, o gün illaki pasta börek günü olmasın mesela, sağlıklı beslenme günü olsun
hem kızın da ilerisi için iyi br yatırıma adım atmış olur kaydirigubbakcemile5

lolocuumm geçmiş olsun canımcımm
ıhlamur mutlaka iyi gelecektir, göğsü yumuşatır evet
bal koy bir çay kaşığı da, inş. hemencecik iyileşirsin
sen bize de ailene de lazımsın yaww
olmaz öyle
bu arada görümceni tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun inşaallahopuyorumnanaktan

sevgililerr günü müüü
hihhhopuyorumnanaktanne tatlııııııopuyorumnanaktan
çukulatalardan götürdüğün için cezalısın herbalimm
hadi bi ceza verelim sana, önümüzdeki hafta çarşambaya kadar çukulta yookkkzemuszemus

ooo doktora gidilmiş, iyi barim, daha da ilerlemeden dur deyin şu hastalık işine
bugün yediklerini çok az buldum lolcummmm
dikkat et
bak can boğazdan gelir haaa

ahh ahh o pastalarr
yemesek olmazlarrklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…