Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveett
15 şubat 2010 pazartesi

sabah 6 da uyandım ve 1 tatlı kaşığı çörek otunu ağzıma alıp çiğnedim
üzerine de bir bardak su

8.15 te 1 bardak şekersiz çay eşliğinde, 5 adet sunta bisküvi ve 1 dilim peynir ile kahvaltımı yaptım

bu gün çok koşturdum, dışarıda işlerim vardı biraz..

öğlen yemeğe yetişemedim yemekhanede dışarda 1 tane lahmacun yedim ben de

arada 1 bardak şekersiz çay içtim, ve bir kutu süt içtim (200 ml)

akşam, 1 kase yoğurtlu buğdaylı çorba ve 1 adet zeytinyağlı enginer

saat 21 civarı 1 bardak kayısılı form çayımı içtim, 1 -2 dilim portakal yedim
ve günü normal bi ikeilde tamamladım

16 şubat 2010 salı
sabah 7 de 1 tatlı kaşığı çörek otunu çiğneyip üstüne 2 bardak su içtim bugün

8:15 civarı 3 sunta bisküvi ve 1 dilim peynir ve 1 bardak şekeriz çay eşliğinde kahvaltımı yaptım.

10.30 gibi çok çok acıktığımı farkedip, hemen evden getirdiğim yoğurdumu yedim 3 kaşık, içinde buzluktaki çileklerden de koydum 1-2 lezzet vermişti, tarçın ektim üstüne de süper bi tat oldu, tavsiye ederim

12.40 civarı yemekhanedeydim, 1/2 kase şehriye çorba, 1 tavuk parçası, ve 1-2 kaşık da bulgur pilavı tırtıkladım, ve 1-2 çatal da salata, 1 ayranımı içmeye zorladım kendimi
inanamadım kendime hepsini yiyememiştim yemeğimin

öğleden sonra, saat 15.30 civarı yoğurdumun kalan kısmını tükettimm

akşam, 1 yemek kaşığı tirit (hindi eti, suyu ve kuru ekmek ile yapılan bi yemek), 1 yemek kaşığı da kurutulmuş sebzelerden yapılan sote yedim yoğurtla (yine yemeğimin hepsini bitiremedim, hayretle şaşırıyorum kendime- içsel cevaplama: e bi yandan da içim gayet iyi, her gün tuvalete çıkıytorum tüm bunlarda çörek otunun etkisi var mıdır ki, vardır vardırrra.s)

saat 21 civarı 1 tane küük yeşil elma yemeye niyetlendim, ama yarısına gelmiştim ki, çok şekerli geldi elma ve onu da yiymeedim :))

17 şubat çarşamba

bu liste de yarıınnnn :)

haftaya carsambaya kadar, hmm, denerim. :)) ama bazen sartlar iste, kader aglarini oruyor, o zaman bi tadimlik bi seyler oluyor..

nermin baya iyi gidiyorsun, tebruk ederim canimcim. istah falan kapanmis, 1 tane elma cok geliyor.. ohh, super, masallah..

ben de bugun sporuma gidemiyorum, cok kar yagiyor, yollar iyi gozukmuyormus esim oyle soyledi. evde spor yapmak da zor geliyor artik.

lolosum sen nasil oldun?

aaaaaaa nesemesecim, nasil yani canim? daha acik yaz, dogru mu anladim/. hamilemisin? hihoyyyt coook guzel bir haber. masallah.. guzel guzel buyusun insallah.. a.s. cok sevindim canim.

Canım çok teşekkür ediyorum..

Çok teşekkürler canlarım.

evett geldim kızlar nesemese seni tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almayıda göstersin canım

ilaçlar iyi geldi malesef iyileştikçe iştahımda yerine gelmeye başladı
hala öksürüp duruyorum aam iyiyim sadece moralim sıfır

bu gün hormon testlerimi ve oğlumunkileri iyi bir doktora götürdüm
ultrason stedi gün aldım ultrasona oğlumdanda istedi artı oğlumdan kan da aldılar
yavrumun damarları çok geride ve ince hemen patlıyo çok zor aldılar kanı
bakalım yarın sonucu alcam cumada ultrasona gircez beraber
benim ve oğlumun guatır testleri yüksek benimkiler az çalışıyo oğlumunkilerde fazla galiba
tam net bişey öğrenemediğim için doktorlardan
bende bu gün bildiğim güvendiğim bi doktora gittim cuma tam net öğrenicem oğlişkomun neyi olduğunu
benimkini hiç önemsemiyorum bende bi sorun çıkarsa çıksın ama oğlum çok küçük daha oğlumda inşallah kötü bişey çıkmaz
artık cumaya kadar kafayı yerim heralde düşünmekten

yediklerimi yazim
sabah 1 bardak çay 5 tane zeytin ve minik bi çatalın ucuyla peynir yedim
öğlen hastanedeydim
3 gibi çay içtim ve biraz ekmekle gene zeytin yedim
akşamda yani az önce 2 tabak mercimek çorbası içtim

bu gün 2 öğün zeytin yedim nedense zeytin istedi canım aslında zeytini çokta sevmem ama
insanın canı bazen sevmediği şeyleri bile istiyo

şimdi çay yapıcam çay içicem biliyosunuz çayı şekersiz tüketiyorum
ve bayada çay içiyorum 1 demlik çay yaparım oturur tek başıma içerim
iyi yönü hem şeker kullanmamam
hemde yanına illaki yicek bişey aramamam

herbalim kelebeğim çok şükür iştah konusuna nokta koydukk çörek otu ilen...tavsiye ederim gerçektena.s

bu arada benim evde en severek yaptığım spor, salonda yan yan yürümek , yani yana adım atmak, uzun uzun adımlar bacağını kaldıra kaldıra
baldırlar nasıl yanıyorr süper bi duygu bi denesenee :)

lolocumm öyle bende çıksın oüluma bişi olmasın demek yok
pozitif düşüncez
negatif düşüncelerimizden arıncaz
en önemlisi Rabbimden istiycez, düşünsene vermek istemeseydi, isteme isteğini verir miydi hiç?
sağlıklı, mutlu güzel günler inşaallah canımcım :)
dualarımıza ve temennilerimize dikkat lütfen a.s
en büyük örnek neşemeşedir hehehehe

bu arada zeytin içerisinde anti depresan bi madde olduğunu biliyorum, bazen canımız çok skkınken yemek isteriz, o sebeple sanırımopuyorumnanaktan
skıntı yok, herşey yoludna, lütfen kafana takma canımcım, ekmeği kaçırmadıysan sorun yok hihoyyyt

17 şubat 2010 çarşamba
sabah 7 de uyandım ve 1 tatlı kaşığı çörek otumu çiğneyip üzerine 1 bardak su içtim.

saat 8:15 civarı 5 adet sunta bisküvi ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim. 1 bardak da şekersiz çay içtim
saat 10:30 civarı 200 ml sütün yarısını içtim,
saat 12:30 da patates, et ve patlıcan soteden oluşan bi yemek vardı, onun yarısını yiyebildim, yarım kase tarhana çorba içtim, yarım porsiyondan daha az mercimekli bulgur pilavı yedim, o da sırf mercimek hatrına, hani bünyeye faydalı olsun diye, bir de ekmek yemiyorum diye yedim pilavı,

saat 16:30 civarı kalan sütümü bitirdim,
ardından zihinsel bi yorgunluk hissettiğim için 2 bardak şekersiz ama karanfilli çay içtim

saat 18:40 civarı evde misafir vardı, telşe ile koşturmaktan çorba vs hiç içemedim sadece 2 et köfte, 2 bulgur köfte, biraz salata aldım tabağıma, içeri dışarı derken onu da tıkıştırdım, bir bardak da ayran içtim yanında

21:00 civarı 3-4 dilim portakal, 1-2 dilik kivi ile günü tamamladım arkadaşlarıma.s

sevgilerrrr ve iyilikler diliyorumm

bu arada sağlık raporumu aldım, yakında spora da başlıyorum yeniden oliiiyyyy

nermincim super yaa masallah sana.. devamini diliyorum.. way be baya bi az yiyorsun..
ne guzel gidiyorsun.. spora da basliyorsun oh oh.. kesin bir kilo vermissindir..

lolocum evet ya, nerminin dedigi gibi pozitif dusun bence de..

pozitif dusunme ve dua cok onemli, sandigimizdan cook daha fazla hem de..

guzel haberlerini bekliyoruz oglusunla..

1.TAKIM **144. ETAP**
nrymn( 61,5 / )
lolo (85,3 / )
herbal ( 91,9/92,5/0,6/-0,65% )

1.Takım Toplam Kilo ( 238,7 / )

kizlar uzgunum yaaaaaaaaa.. sporum gayet iyiydi amaaa.. ben de yediklerimi size yazsam iyi olacak.. daha kontrollu olur herhalde..

günaydın arkadaşlaarrr
18 şubat 2010 perşembe

sabah 7 de uyandım, hemen ağzıma bir tatlı kaşığı çörek otu attım ve bir bardak su içtim üzerine

8:30 civarı 5 adet sunta bisküvi ve 2 dilim peynir ile bir bardak şekersiz çay içtim
10 civarı 2 dilim bisküvi arasına sürülmüş çukulata yedim (
12.30 da biraz türlü biraz da makarna yedim, ama ikisi de feci yağlıydı ve midem bulandı tüm gün
15.30 da 1 kase yoğurt yedim, tarçınla birlikte
16.30 da yine 2 dilim bisküvi arasına sürülmüş çukulata yedim (
ve 1 avuç da sarı leblebi ağırlıklı kuruyemiş
18.30 da 1/2 kase mercimek çorba, 1 dilim ekmek, bol salata ve 1 kaşık bamya 3 kaşık pilav (
20.30 civarı 1 küçük kase yağlı patlamış mısır, 2 dilin hazır kek, 1 bardak şekersiz çayy
şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu gibiin olduuu ve sonuç kötüüü aynıı bu haftaa ve belki bunda bu yediğim aburcuburlar ile regl den kaynaklı şişkinliğin de etkisi vardı dimi dimi dimi :))

1.TAKIM **144. ETAP**
nrymn( 61,5 / 61,5 / 0 / 0%)
lolo (85,3 / )

1.Takım Toplam Kilo ( 238,7 / )

aa lolocum nerelerdesin ama sen??
daha önce de söyledim ya telefonumu vereyim mi?
iletişmde problem yaşıyoruz ne dersin?

1.TAKIM **144. ETAP**
nrymn( 61,5 / 61,5 / 0 / 0%)
lolo (85,3 / 85,3 / 0 / 0% )

1.Takım Toplam Kilo ( 238,7 / 239,3 / -0,6 / -0,25 % )

yaa kusura bakmayın hastanedeydim bütün gün kafam çok fazla dağıldı unuttum aslında akşam aklımdaydı sabah tartıldım bile hastane dönüşü yazarım kilomu diye ama unuttum
biliyorum daha önce uyarıldım ama
gerçekten böyle olmasını istemedim

bu günoğlum ve benim guatırım varmı yokmu tam kesinleşcekti

allahıma bin şükür oğlumun ultrasonu temiz çıktı
1 ay sonra kan verirsiniz dedi
sonra rayı uzatarak kan vericek

bana da
haşimoto olduğumu söyledi
tiroit bezi iltihabı yani
moralim bozuldu
eve erken geldiğim halde kilomu yazmayı unuttum halbuki aklımdaydı

doktor endokrin uzmanına gitmemi
iyice araştırılması gerektiğini söyledi
şu sıralar gitmem imkansı

eşim daha yeni iyileşti
şimdi iş arıyo maddi sıkıntımız var çok fazla hemde
iş bulsa giricek ama yok
bende kaş yere başvurdum
bi sonuç alamadım
kafayı yemessem iyidir

Allah kolaylik versin lolocum. insallah isler duzelir kisa zamanda.
nermin seni sabit yazmis bu hafta..

istersen de persembeden gir kilonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…