Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi tatiller dilerim şimdiden menün güzel canım bitter çikolata yerine kuru kayısı hee güzel fikir.su çok iyi olması gerektiği gibi , düğünlerde ne çok bu ara bizimde okadar çok vardıki ama ben pekk gitmeyi sevmediğimden eşime pasladım. Çokk sevdiklerime giderim ....

canım güzel menünn , suda çok iyi sporada başlanmışş süpersin ikinizde yaş pastalı akşam yaşamışsınız sizi gidi cıssscılar!

Yaa oyle valla sezonun 1.derece dugunlerini bitirdim
Yaa evet kuru kayisi kesiyor seker htiyacimi oglende yogurta tarcin atiyorum onunda etkisi olabilir ama durmak yok yola devam

Yaa evet kuru kayisi kesiyor seker htiyacimi oglende yogurta tarcin atiyorum onunda etkisi olabilir ama durmak yok yola devam
Bende tarçınlı su içiyorum çokk etkisi var tatlı yeme isteğini öldürüyor , bir ara çubuktan atmadım suya nasıl canım tatlı istedi anlatamam. En azından bana yaradı derim

[QUOTE="ApriL_2007, post:

canım güzel menünn , suda çok iyi sporada başlanmışş süpersin ikinizde yaş pastalı akşam yaşamışsınız sizi gidi cıssscılar![/QUOTE]

Ben tarcini sutle kullanıyorum. Soguk süte yanında biraz nesfitle güzel bir ara ogun oluyor. Sut içemeyenler de deneyebilir

Bir de bu hafta gruptaki paylaşım cok azdı. Sınavları, misafirleri olanları tenzih ediyorum tabi. Ama diğer arkadaslardan daha cok katılım beklerim. Hepimizin buna ihtiyacı var

Diyoruuum ve balkon sefamı bitirip ev ismlerine saldiriyorummm

Sizin listeleriniz süper oluyor ama sanırım dün herkesin cıss günüymüş ben de dahil

Menüm:

Kahvaltı: 1 kk beyaz peynir 3-4 zeytin 1 dilim ekmek salatalık bir çatal ucuyla çok az reçel
Ara: 7 badem
Ara 2: ( Öğle biraz gecikti) : 200 ml süt yarım paket form
Öğle: Bir küçük lahmacun, Ayran + Çok az 4-5 tane patates kızartması dayanamadım
Ara: 4 kayısı, +un helvası 2 kaşık
Akşam: sadece yağsız Izgara kaba 2 kaşık yoğurt

Menüm biraz kötü oldu ama akşama dengelemeye çalıştım :/ 2 L Su 1 saat çok hızlı yürüyüş ( Koşuya yakın )

Bu arada benim gibi yeşil çayı içemeyenler içine bir parça limon bir iki karanfil atabilirler. Hem acısını alıyor hem de kokusunu değiştiriyor tadı da daha güzel oluyor tavsiye ederim :)

Bence menün güzel. Un helvası iyi bir tercih degil tabi. Helva baklavadan bile kalorili bir tatlı. Ama sporun ve aksamın güzel olmuş.

Ben bazen canım ciss çektiğinde 1-2 bardak su içip üstüne o cisstan bı tadımlik alıyorum. Yayıyorum ağzıma söyle. Sonra da diyorum ki ohh ne güzel yedim be!

çok hoşsun ya ama haklısın ev işleri seni bekler yap bencede bende bu hafta sonunu yollarda yiyorum çok kısa geldi bana şimdiden haftasonu bitecek diye dertliyim ya

Ben de evde sıkıldım bugün. Kimse de gelmedi. Şimdi kayganaciim aradı câya gel diye. Ona inicem şimdi alt katımda oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…