Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben şimdi leslie yapicam.

Bugün ip atlayayım dedim, çocukken ne kadar kolaymış, cok zorlandım
Tabii ya zaten boşuna büyümüşüz herşeyy çocukken daha kolaydıbende başlıcam yakında ip atlamaya patpatt bakalım becerebilecekmiyim

Kızlar merhaba iyi akşamlar yorucu bir günün ardından buradayım buralarda olanlar nabersiniz?

Ben de evde sıkıldım bugün. Kimse de gelmedi. Şimdi kayganaciim aradı câya gel diye. Ona inicem şimdi alt katımda oturuyor
afiyet olsun canim

Çok sıkıcı bir gündü ya bugün spor yapmadım bir gün vücudumu dinlendirmek istedim
bazen dinlenmek lazim

Ben şimdi leslie yapicam.
yap yap oh

Bugün ip atlayayım dedim, çocukken ne kadar kolaymış, cok zorlandım
kolaydi yaş kaç tatlim?

Kızlar merhaba iyi akşamlar yorucu bir günün ardından buradayım buralarda olanlar nabersiniz?
iyi canim senden naber

Günaydın geç kalkılan pazar gününden herkese kahvaltımızı ettik şimdi oy vermeye gideceğiz. Alınan sonuç ülkemize hayırlı olması dileğiyle

Aynen umarım sorunsuz biter hayırlısı olur.

Kahvaltı(9:00): 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz salatalık-domates
Ara: 7 badem
Öğle: Az tereyağda bir yumurta, 1 dilim ekmek 1 zeytin domates-salatalık
Ara: 1 sb sütlü kahve ( yarım yağlı)
Ara2: 4 kayısı ( Benim ya öğle-akşam yada sabah-öğle arası saatim fazla olduğu için 2 ara öğün yapıyorum 1 saat arayla)
Akşam(18:00): 2 yk mercimek yemeği 1.5 yk bulgur pilavı, yağsız salatanın üstüne tavuk ızgara.
Ara( 20:00) 3 yk yoğurt ve salatalık

Öğle ve araların tam saatini hatırlamıyorum ama öğün aralarında minimum 1.5 saat bırakmaya çalıştım akşam ve sonrasında yaptığım aranın saatlerine dikkat ettim.

3L su spor yok. 1 gün de olsa vücudumu dinlendirmek istedim

Menün cok güzel bravo canım.
Spor olarak ne Yapıyorsun?

Menün cok güzel bravo canım.
Spor olarak ne Yapıyorsun?
Yürüyüş bandında tempolu yürüyorum, jogging'in biraz daha yavaş ayarında. Pilates videoları buldum ama durma evresini bekliyorum başlamak için ona. Dambıl aldım bugün kol çalışmasına da başlayacağım benim kollar ve bacaklar çok kalın.
Siz ne yapıyorsunuz? Bir öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…