Çok sıkıcı bir gündü ya bugün spor yapmadım bir gün vücudumu dinlendirmek istedim
Tabii ya zaten boşuna büyümüşüz herşeyy çocukken daha kolaydıBen şimdi leslie yapicam.
Bugün ip atlayayım dedim, çocukken ne kadar kolaymış, cok zorlandım
Canim sevim murat ooo ayyy bende beklemiyordum aslinda bunyem v ok yavas veriyoOoo sevim-Mert cok havaliiii
afiyet olsun canimBen de evde sıkıldım bugün. Kimse de gelmedi. Şimdi kayganaciim aradı câya gel diye. Ona inicem şimdi alt katımda oturuyor
bazen dinlenmek lazimÇok sıkıcı bir gündü ya bugün spor yapmadım bir gün vücudumu dinlendirmek istedim
kolaydi yaş kaç tatlim?Ben şimdi leslie yapicam.
yap yap oh
Bugün ip atlayayım dedim, çocukken ne kadar kolaymış, cok zorlandım
iyi canim senden naberKızlar merhaba iyi akşamlar yorucu bir günün ardından buradayımburalarda olanlar nabersiniz?
tebrik ederim canım harikasın birinci olmuşsun bireyselde umarım hep güzel kilolar verirsin sağlıklaCanim sevim murat ooo ayyy bende beklemiyordum aslinda bunyem v ok yavas veriyo
iyi geceler kaptan bende yatmadan bakayım demiştimiyi gecelegr kizlarr
iyi geceler kızlarrrriyi geceler kaptan bende yatmadan bakayım demiştim
afiyet olsun canim
bazen dinlenmek lazim
kolaydi yaş kaç tatlim?
iyi canim senden naber
buralardayimmiyi geceler kaptan bende yatmadan bakayım demiştim
iyi geceler kızlarrrr
benim de 28 evet eskiden ip atlamak kolaydiYas 31
Aynen umarım sorunsuz biter hayırlısı olur.
Kahvaltı(9:00): 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz salatalık-domates
Ara: 7 badem
Öğle: Az tereyağda bir yumurta, 1 dilim ekmek 1 zeytin domates-salatalık
Ara: 1 sb sütlü kahve ( yarım yağlı)
Ara2: 4 kayısı ( Benim ya öğle-akşam yada sabah-öğle arası saatim fazla olduğu için 2 ara öğün yapıyorum 1 saat arayla)
Akşam(18:00): 2 yk mercimek yemeği 1.5 yk bulgur pilavı, yağsız salatanın üstüne tavuk ızgara.
Ara( 20:00) 3 yk yoğurt ve salatalık
Öğle ve araların tam saatini hatırlamıyorum ama öğün aralarında minimum 1.5 saat bırakmaya çalıştım akşam ve sonrasında yaptığım aranın saatlerine dikkat ettim.
3L su spor yok. 1 gün de olsa vücudumu dinlendirmek istedim
Yürüyüş bandında tempolu yürüyorum, jogging'in biraz daha yavaş ayarında. Pilates videoları buldum ama durma evresini bekliyorum başlamak için ona. Dambıl aldım bugün kol çalışmasına da başlayacağım benim kollar ve bacaklar çok kalın.Menün cok güzel bravo canım.
Spor olarak ne Yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?