Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Vallahi bu zamana kadar sporla hic isim olmadı tavsiye verebilecek durumda değilim :)

Ben leslie indirdim ona başladım. 3 mil yapiyorum. Diyetten once Pilates Cd'si alıp başlamıştım ama sonra bıraktım sehir dısına çıkınca. Belki tekrar baslarım

Selam bayanlar
Secimde görevliyim ancak girebildim ülkemiz için hayırlı sonuçlar çıkar inş

Dünkü menüm
9 da kahvaltı bir dilim peynir
4 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

12 de bir dilim ekmek
5 dilim karpuz

16 da iki büyük dilim pizza 1 bardak kola(ama üstüne alışveriş merkezinde 3 saat dolaştım)

18 de 1 dondurma(cornetto)
21 de 2 bardak çay

Hiiiic kusura bakma arkadasım; o pizza ve Koladan sonra istersen 10 saat dolaş ı ıh kabul edilemez. Üstüne bı de paketli dondurma. Neden zayiflama sûreni uzatıyorsun ki?

Bunları biliyor muydunuz? Köşesi yapayım ben

1 bardak kolanin asidini vücudumuzdan temizlemek icin 50 bardak su içmemiz gerekiyor

Ayrıca kola, yanında yenilen her şeyi şekere dönüştürüyor

1 bardak kolanin asidini vücudumuzdan temizlemek icin 50 bardak su içmemiz gerekiyor

çok yararlı bir bunları biliyormuydunuz köşesi olmuş çok etkileyici ve ürkütücü kola içmeden önce yüz kere düşünmek lazım

kızlaaarrr bi süredir giremedim bi türlüüü ama şimdi fırsatını bulur bulmaz geldim gelemediğim günleri telafi etmeye çalışıcağımm
dün kampa gittiğimiz için yazamadım deniz kenarına gittik internetimde yoktu giremedim hiç cuma günüde kampa hazırlık falan yapıp hemen uyumuştum
bugün iyiydi ama yüzdüm 1 saat tüm gün kayalıklara çıktım çıktım indim yürüdüm falan iyi spor yapmış oldum
dünkü menüm;
sabah bişey yemedim akşam 4te 4-5 dilim patates kızartması 4-5 dilim kabak kızartması 1-2 dilimde ekmekten kemirdim
akşam 9 yada 10 da akşam yemeğini yiyebildim 100 gr kadar kırmızı et yedim çeyrek ekmek içine koydum bide 2-3 dilim domates yedim
kamp alanına kadar 1 saat kumda taşlıkta yürüdük çadırı falan kurduk hazırlıklar falan en aşağı 2-3 saatte öyle koşuşturmacayla geçti akadaşın köpeğiylede koşturdum baya ayy çooook iyi stres attım valla

ouvv bi daha kolayı ağzıma sürmem bu ne böyle

çok yararlı bir bunları biliyormuydunuz köşesi olmuş çok etkileyici ve ürkütücü kola içmeden önce yüz kere düşünmek lazım

Yaaa oyle iste!

Ama merak etmeyin bu yeni kosecigimde güzel seylerden de bahsediciiim. Nasil bulacaksam

Bu arada hakikaten güzel eğlenmişsin, kissskandiiiimm

Dünkü menum:
Sabah 10 da: 3-4 kaşık menemen
Salatalık
Domates
2-3 catal helva ( sutum olsun dıye)
Sekersız cay
Ceyrek ekmek

Akşam 20 de: 4 yemek kş. Türlü
3 yemel k bulgur p
Ramazan serbeti

Spor olarak ev temizliği yaptım :)
SudA 1,5 lt içtim galiba

Suyu yükselt canım ve tabiki spor yap ev temizliği spor değil ama tabi belirtebilirsin...

Günaydın kizlaar

Dünkü menüm

Kahvaltıdan once reçel yapmıştım bı kasik dolusu yedim :/

Kahvaltı 10
1 başlanmış yumurta
1 kk peynir
Salata
4 zeytin

Arada 2 dilim karpuz( uzun degil kucuk)

Öğlen 15
1,5 tavuk pirzola
3 kasik pilav
Salata

Ara yok alışverişe çıktım

Aksam 18:30
1 buyuk kase domates çorbası
1 kase yogurt
1 kucuk tabak etli taze fasulye

Ara 19:30 civarı kv ile cay
Az fındık badem
2 kasik nesfit

Su 1,5 civarı
Sporum yok sayılır biraz ip atladım sûrem yok

günaydın .....
DÜNKÜ MENU
10.00
1 DILIM EKMEK VE SUCUKLU YUMURTA
10 ZEYTİN
CAY
SALATALIK-DOMATES

14.30
1 NEKTARİ

15.00
6 KASIK MANTI
KARPUZ
1 ÇAY BARDAĞI FANTA

20.00
PATLAMIS MISIR BI KASE
MUZLU SÜT 1 BARDAK
2 LT SU
2 SAAT YÜRÜYÜŞ NORMAL TEMPO
YARIM SAATTE PAZAR GEZMESİ HIZLI Bİ ŞEKİLDE

günaydın arkadaşlar... nasılsınız bakalımmm..

Günaydın bayan pozitif

Özlettin kendini
canım ben de özledim sizi.. ama annemler burdayken giremedim , haftasonu zaten giremiyorum uzadı biraz..
artık bol bol girerim..
nasılsın nasıl gidiyor diyet.. benhaftasonu resmen çıldırdım yaaa...tartıya çıkmaya korkuyırum

Ufak tefek kaçamaklar oluyo tabii de geneli iyi yani. Ben tartildim eksideyim bugün.

günaydın arkadaşlar... nasılsınız bakalımmm..
günaydın cicim :) iyiyiz sen nasılsın ? Çalışıoz beyaaa ! Napalım

Ufak tefek kaçamaklar oluyo tabii de geneli iyi yani. Ben tartildim eksideyim bugün.
ne güzellll bende artıdayım 200 gramcık

gunaydin herkese nasilsiniz bende oglumla ugrasiyorum yaramaz biraz :)
günaydın iyii sen ? Amannn sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar

günaydın cicim :) iyiyiz sen nasılsın ? Çalışıoz beyaaa ! Napalım

ne güzellll bende artıdayım 200 gramcık

günaydın iyii sen ? Amannn sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar
verirsin cumaya kadar onu sen.. ben herhalde 2 kilo almışımdır.. korkuma çıkamadım tartıya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…