Yürüyüş bandında tempolu yürüyorum, jogging'in biraz daha yavaş ayarında. Pilates videoları buldum ama durma evresini bekliyorum başlamak için ona. Dambıl aldım bugün kol çalışmasına da başlayacağım benim kollar ve bacaklar çok kalın.
Siz ne yapıyorsunuz? Bir öneriniz var mı
Selam bayanlar
Secimde görevliyim ancak girebildim ülkemiz için hayırlı sonuçlar çıkar inş
Dünkü menüm
9 da kahvaltı bir dilim peynir
4 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
12 de bir dilim ekmek
5 dilim karpuz
16 da iki büyük dilim pizza 1 bardak kola(ama üstüne alışveriş merkezinde 3 saat dolaştım)
18 de 1 dondurma(cornetto)
21 de 2 bardak çay
çok yararlı bir bunları biliyormuydunuz köşesi olmuşBunları biliyor muydunuz? Köşesi yapayım ben
1 bardak kolanin asidini vücudumuzdan temizlemek icin 50 bardak su içmemiz gerekiyor
Ayrıca kola, yanında yenilen her şeyi şekere dönüştürüyor
ouvv bi daha kolayı ağzıma sürmem bu ne böyleBunları biliyor muydunuz? Köşesi yapayım ben
1 bardak kolanin asidini vücudumuzdan temizlemek icin 50 bardak su içmemiz gerekiyor
Ayrıca kola, yanında yenilen her şeyi şekere dönüştürüyor
çok yararlı bir bunları biliyormuydunuz köşesi olmuşçok etkileyici ve ürkütücü kola içmeden önce yüz kere düşünmek lazım
kızlaaarrr bi süredir giremedim bi türlüüü ama şimdi fırsatını bulur bulmaz geldim gelemediğim günleri telafi etmeye çalışıcağımm
dün kampa gittiğimiz için yazamadım deniz kenarına gittik internetimde yoktu giremedim hiç cuma günüde kampa hazırlık falan yapıp hemen uyumuştum
bugün iyiydi ama yüzdüm 1 saat tüm gün kayalıklara çıktım çıktım indim yürüdüm falan iyi spor yapmış oldum
dünkü menüm;
sabah bişey yemedim akşam 4te 4-5 dilim patates kızartması 4-5 dilim kabak kızartması 1-2 dilimde ekmekten kemirdim
akşam 9 yada 10 da akşam yemeğini yiyebildim 100 gr kadar kırmızı et yedim çeyrek ekmek içine koydum bide 2-3 dilim domates yedim
kamp alanına kadar 1 saat kumda taşlıkta yürüdük çadırı falan kurduk hazırlıklar falan en aşağı 2-3 saatte öyle koşuşturmacayla geçti akadaşın köpeğiylede koşturdum baya ayy çooook iyi stres attım valla
ouvv bi daha kolayı ağzıma sürmem bu ne böyle
kızlaaarrr bi süredir giremedim bi türlüüü ama şimdi fırsatını bulur bulmaz geldim gelemediğim günleri telafi etmeye çalışıcağımm
dün kampa gittiğimiz için yazamadım deniz kenarına gittik internetimde yoktu giremedim hiç cuma günüde kampa hazırlık falan yapıp hemen uyumuştum
bugün iyiydi ama yüzdüm 1 saat tüm gün kayalıklara çıktım çıktım indim yürüdüm falan iyi spor yapmış oldum
dünkü menüm;
sabah bişey yemedim akşam 4te 4-5 dilim patates kızartması 4-5 dilim kabak kızartması 1-2 dilimde ekmekten kemirdim
akşam 9 yada 10 da akşam yemeğini yiyebildim 100 gr kadar kırmızı et yedim çeyrek ekmek içine koydum bide 2-3 dilim domates yedim
kamp alanına kadar 1 saat kumda taşlıkta yürüdük çadırı falan kurduk hazırlıklar falan en aşağı 2-3 saatte öyle koşuşturmacayla geçti akadaşın köpeğiylede koşturdum baya ayy çooook iyi stres attım valla
ouvv bi daha kolayı ağzıma sürmem bu ne böyle
Suyu yükselt canım ve tabiki spor yapDünkü menum:
Sabah 10 da: 3-4 kaşık menemen
Salatalık
Domates
2-3 catal helva ( sutum olsun dıye)
Sekersız cay
Ceyrek ekmek
Akşam 20 de: 4 yemek kş. Türlü
3 yemel k bulgur p
Ramazan serbeti
Spor olarak ev temizliği yaptım :)
SudA 1,5 lt içtim galiba
günaydın arkadaşlar... nasılsınız bakalımmm..
canım ben de özledim sizi.. ama annemler burdayken giremedim , haftasonu zaten giremiyorum uzadı biraz..Günaydın bayan pozitif
Özlettin kendini
canım ben de özledim sizi.. ama annemler burdayken giremedim , haftasonu zaten giremiyorum uzadı biraz..
artık bol bol girerim..
nasılsın nasıl gidiyor diyet.. benhaftasonu resmen çıldırdım yaaa...tartıya çıkmaya korkuyırum
günaydın cicim :) iyiyiz sen nasılsın ? Çalışıoz beyaaa ! Napalımgünaydın arkadaşlar... nasılsınız bakalımmm..
ne güzellllUfak tefek kaçamaklar oluyo tabii de geneli iyi yani. Ben tartildim eksideyim bugün.
günaydın iyii sen ? Amannn sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlargunaydin herkese nasilsiniz bende oglumla ugrasiyorum yaramaz biraz :)
çok sevindim senin adına.. ben tartılmaacağım bugünUfak tefek kaçamaklar oluyo tabii de geneli iyi yani. Ben tartildim eksideyim bugün.
yerim onu beeeennn..benim kızım uyuyor.. dün akşam misafirlikteydik çok yoruldu kuzumgunaydin herkese nasilsiniz bende oglumla ugrasiyorum yaramaz biraz :)
verirsin cumaya kadar onu sen.. ben herhalde 2 kilo almışımdır.. korkuma çıkamadım tartıya..günaydın cicim :) iyiyiz sen nasılsın ? Çalışıoz beyaaa ! Napalım
ne güzellllbende artıdayım 200 gramcık
günaydın iyii sen ? Amannn sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?