- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bozdun dimi diyeti , dikkat et canım cumaya cokk var gider o belki sakın boşlama tamammı?verirsin cumaya kadar onu sen.. ben herhalde 2 kilo almışımdır.. korkuma çıkamadım tartıya..
bende iyiyim cok sukur aynen cnm saglikli oldunlarda ama oglumun kafasinda kunak cikti 2 kez taradim her defasinda tekrar cikyi yuzunde ve vucudunun bazi bolgelerindede kuruluk ve kizariklik var yarin dr a goturecegizgünaydın cicim :) iyiyiz sen nasılsın ? Çalışıoz beyaaa ! Napalım
ne güzellllbende artıdayım 200 gramcık
günaydın iyii sen ? Amannn sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar
İyiyizz sen nasılsın ? Nasıl gidiyor?Günaydın :) Nasılsınız?
ELMAMI NASIL HEP ELMAMI YIYECEKSIN DURMADANşşştt kızlar niye kimse yok ..
ben elma diyetine başladım bugün.. eğer kendimi durduramazsam bütün emeklerim boşa gidecek çünkü.. dayanamadım tartıldım inanılmaz bir sonuçla karşılaştım ..umarım cumaya bu artıdan kurtulabilirim tek umudum ve hedefim bu
O çıkan sonucu bende görmek istemem , korktum şimdiden ! Kolay gelsin gidecek İnşallah...şşştt kızlar niye kimse yok ..
ben elma diyetine başladım bugün.. eğer kendimi durduramazsam bütün emeklerim boşa gidecek çünkü.. dayanamadım tartıldım inanılmaz bir sonuçla karşılaştım ..umarım cumaya bu artıdan kurtulabilirim tek umudum ve hedefim bu
sabah normal kahvaltı yaptım.. 2 saatte 1 yeşil elma yiycem.. ama nasıl olaak bilmiyorum.. 2 tane yedim şimdiye kadar sıkıldım elmadanELMAMI NASIL HEP ELMAMI YIYECEKSIN DURMADAN
söylemem zaten ..gidecek gidecek vercem onları.. bak sizden ayrı kaldım mı salıyorum hemen.. bi daha haftasonları da giricem mutlakaO çıkan sonucu bende görmek istemem , korktum şimdiden ! Kolay gelsin gidecek İnşallah...
Malesef arada fazla kaçabiliyor arkadaşım...toparlarım en kısa zamanda hatta eksideyim 500 gramHiiiic kusura bakma arkadasım; o pizza ve Koladan sonra istersen 10 saat dolaş ı ıh kabul edilemez. Üstüne bı de paketli dondurma. Neden zayiflama sûreni uzatıyorsun ki?
Maşallah ne tatlısınız siz öyle anne ogulDünkü menum:
Sabah 10 da: 3-4 kaşık menemen
Salatalık
Domates
2-3 catal helva ( sutum olsun dıye)
Sekersız cay
Ceyrek ekmek
Akşam 20 de: 4 yemek kş. Türlü
3 yemel k bulgur p
Ramazan serbeti
Spor olarak ev temizliği yaptım :)
SudA 1,5 lt içtim galiba
ispanyol çok tatlısın yaöyykkkk elma melma istemiyorummmmmmm
öyykkkk elma melma istemiyorummmmmmm
Malesef arada fazla kaçabiliyor arkadaşım...toparlarım en kısa zamanda hatta eksideyim 500 grampizzayı yiyip oturmaktan daha iyidir şekerim 3 saat hiç oturmadan yürümek en az 500-600 cal
bende gelince kimse olmuyor yada yeni çıkmış oluyorlar denk gelmiyorum kimseylekızlar iyiakşamlaar
dünkü menüm sabah 12 de 50 gr et çeyrek ekmek yedim
4 gibi 2 tane halley yedim
akşam 8de 3 kaşık erişteyle 3 kaşık yoğurt yedim
2 saat yüzdüm 2 saat yürüdüm(tahminimce)
1,5 lt su içtim
bugünden sonra öğünlerimi düzene sokuyorum artık bugün tartıldım ne +dayım ne -deyim yalnız reglim yaklaşıyo hertarafım şişti çok kilolu hissediyorum şu sıralar
kimse sık giremiyo heralde şu sıralar her gelişimde kimseyi göremiyorum bekliyorum bekliyoruum sonra çıkıyorum
kızlar iyiakşamlaar
dünkü menüm sabah 12 de 50 gr et çeyrek ekmek yedim
4 gibi 2 tane halley yedim
akşam 8de 3 kaşık erişteyle 3 kaşık yoğurt yedim
2 saat yüzdüm 2 saat yürüdüm(tahminimce)
1,5 lt su içtim
bugünden sonra öğünlerimi düzene sokuyorum artık bugün tartıldım ne +dayım ne -deyim yalnız reglim yaklaşıyo hertarafım şişti çok kilolu hissediyorum şu sıralar
kimse sık giremiyo heralde şu sıralar her gelişimde kimseyi göremiyorum bekliyorum bekliyoruum sonra çıkıyorum
çok açıklayıcı bunları biliyor muydunuz olmuş yineElbette oturmaktan iyidir. Ama farklı ve hafif bir şey Yemen bundan daha yeğdir. Ekside olman cok güzel. Benim bahsettigim süreci yavaslatmamak. Bir dilim pizza ortalama 300 kalori. Etti sana 600 kalori. Ve kola+dondurma. Hepimiz fazla kaciriyoruz tabii ki. Demek istediğim
Kacamaklarimizi bile bilinçli secmek
bende gelince kimse olmuyor yada yeni çıkmış oluyorlar denk gelmiyorum kimseyletatilde misin yoksa denizkenarı bir yerde mi oturuyorsun yada havuzda mı yüzdün tüm sorularımın nedeni nerde yüzdün demek içindi çok özeniyorum tatil deniz havuz yüzme ben hiç birini yapamıyorum da buralar soğuk yağmurlu kasvetli
neyse konumuza geleyim reglin yaklaşmışsa ondan şişsindir zaten bende geçen hafta aynıydım birde üstüne griptim çok kötü oluyorbirde 2 halley çok olmuş menü biraz düzensiz olmuş gerçekten çokkarbonhidratlı az kalorili bir menü regline bağlı tatlı krizine yoruyorum ama çok tatlı yemem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?