çok açıklayıcı bunları biliyor muydunuz olmuş yine
evet ya bu sene yaz gelmedi anlamadım ya hazirandayız sanki yaz değilde bahardayız gibi hava bende hasta olup duruyorum iyileşemiyorum bir gün sıcak bir gün yağmurlu bu sene havalara sinir oldumSagol canım zihnimdeki sorulara tercüman oldun :)
İstanbula geldiğimden beri yağmur yağıyor ya ben de deli olucam. Hoş benim denize girme imkanım yok pek. Cok yakınıma havuz açılıyor onu bekliyorum
cok tesekkur ederim canim :)Maşallah ne tatlısınız siz öyle anne ogul
Canım güzel menü ama sadece kahvaltı ve akşam yemeği olmuş ara öğün yaparsan hem sütün etkilenmez hem çok acıkmazsın.
ben emziriyorum ama 1 gun deniycem sutum olursa devam edicem ama bende ramazanda aliyorum cunku cok yiyorum iftarda ama bu sefer napcam bilemedim :\sayın 1. takımın güzel sakinleri yeni bir konuşma konusu geliyor bendenramazan geliyor malumunuz ramazanda kilo vermeye devam etmek adına neler planlıyorsunuz uymayı düşündüğünüz bir düzen yada liste var mıdır spor adına bişeyler planlıyor musunuz ayrıca ben ramazanda kilo alıyorum diyenler kimler bakalım takımı hizaya sokmak lazım en baştan ona göre davranalım değil mi
ahhh kuşum evet olurdum fakat pazar günümün yoruculuğundan sonra ogecede 3te yatmam neticesinde dün akşam 8de uyuyakalmışım. (Yokluğumu hissetmende ayrı güzel) birde temizliğe başladım ama dipköşe heryer bu aralara sıyırabilirim o yüzden hiç bişeye vaktim yok! Eeee tabi birde çalışıyorum kalan vakit sınırlı bakalım artıkkkk ne zamana biterapril nerdesin kuşum buralarda olurdun hep bu saatlerde sen yoksun bugün yokluğunu hissedyorum bak
bende Ramazanda kilo alanlardanım hatta şimdiden düşünmeye başladım. Ama ilk defa hayatımda geçen yaz almadım o da burada olduğum içindi yine İnşallah almayacağım dikkat edersek hiç bişeyy olmaz ki dimi ama ...sayın 1. takımın güzel sakinleri yeni bir konuşma konusu geliyor bendenramazan geliyor malumunuz ramazanda kilo vermeye devam etmek adına neler planlıyorsunuz uymayı düşündüğünüz bir düzen yada liste var mıdır spor adına bişeyler planlıyor musunuz ayrıca ben ramazanda kilo alıyorum diyenler kimler bakalım takımı hizaya sokmak lazım en baştan ona göre davranalım değil mi
canım bugünkü menü yazılmayacak dünkü menü yazılacak ok? Ramazan şerbetinde çok kalori yokmu acaba? Tekk ağlayan pasta olmamış menü güzelllBugunku menulerim:
sabah 8:
1 yumurta
yarim domates, salatalik
kk beyaz peynir
ceyrek ekmek
ara: 1 dilim aglayan kek
oglen 12:
tavada omlet
kk peynir
sekersiz cay
ara: 1 avuc beyaz leblebi
1 ceviz
aksam 19:30 (sular kesildi yemek yapamadim)
5 k menemen
ceyrek ekmek
ramazan serbeti
10 dk plates
40 dk leslie
2 lt su (fazlada olabilir)
çok yemek olmaz!ben emziriyorum ama 1 gun deniycem sutum olursa devam edicem ama bende ramazanda aliyorum cunku cok yiyorum iftarda ama bu sefer napcam bilemedim :\
canım güzel menün çokkkkkDünkü menüm
Kahvaltı 9
1 salatalık üstüne corekotu serptim
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
1 dilim tam b. Ekm.
Ara 12
Yarım dilim karpuz
O arada hayal degildi sanırım 3 çatal yas pasta
Öğle 13:40
1 kase yağsız terbiyesiz mercimek
1 tabak etli taze fasulye
4-5 kasik pilav
Ara 16:20
Sade turk kahves
Aksam 18:40
1 tabak taze fasulye
5 kucuk lahana sarmasi
1 kase Yogurt
2lt su
45 dk yürüyüş
Günaydın güzel hatunlar
BENCEDDE RAMAZAN SERBETI ŞEKERLİ SUahhh kuşum evet olurdum fakat pazar günümün yoruculuğundan sonra ogecede 3te yatmam neticesinde dün akşam 8de uyuyakalmışım. (Yokluğumu hissetmende ayrı güzel) birde temizliğe başladım ama dipköşe heryer bu aralara sıyırabilirim o yüzden hiç bişeye vaktim yok! Eeee tabi birde çalışıyorum kalan vakit sınırlı bakalım artıkkkk ne zamana biter
bende Ramazanda kilo alanlardanım hatta şimdiden düşünmeye başladım. Ama ilk defa hayatımda geçen yaz almadım o da burada olduğum içindi yine İnşallah almayacağım dikkat edersek hiç bişeyy olmaz ki dimi ama ...
canım bugünkü menü yazılmayacak dünkü menü yazılacak ok? Ramazan şerbetinde çok kalori yokmu acaba? Tekk ağlayan pasta olmamış menü güzelll
çok yemek olmaz!
canım güzel menün çokkkkkherşeyiyle iyi...
SU DA 3,5 LT SPPOR YOKgünaydın bende ramazanda acayip kılo alanlardanım
DÜNKÜ MENU
9.00
2 SALATALIK
1 DOMATES
8 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
YEŞİLÇAY
10.30
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI
12.00
MEYVELİ SODA(KESKE İÇMESEYDIM)
14.00
1 BARDAK YOĞURT
6 KASIK NESFİT
16.30
1 NEKTARİ
18.00
1 ÇERİ YEDİM KAYSI LA
20.00
4 KASIK PİLAV
5-6 KASIK KURU FASULYE
KAVUN 1 DILIM UZUN
21.00
1 BARDAK ÇAY AZ SEKERLİ
YATMADANDA MUZLU SÜT 1 BARDAK
Günaydın apriiiiil
Merak ettim seni valla
Neyse ki her şey yolunda
güzel canım menün. Ramazanda cok dikkat etmemiz gerekecekgünaydın bende ramazanda acayip kılo alanlardanım
DÜNKÜ MENU
9.00
2 SALATALIK
1 DOMATES
8 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
YEŞİLÇAY
10.30
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI
12.00
MEYVELİ SODA(KESKE İÇMESEYDIM)
14.00
1 BARDAK YOĞURT
6 KASIK NESFİT
16.30
1 NEKTARİ
18.00
1 ÇERİ YEDİM KAYSI LA
20.00
4 KASIK PİLAV
5-6 KASIK KURU FASULYE
KAVUN 1 DILIM UZUN
21.00
1 BARDAK ÇAY AZ SEKERLİ
YATMADANDA MUZLU SÜT 1 BARDAK
SORMA SİMDİDEN TUTUSTUM BEN.....evet canım yolunda da yoğunluklar istee bazen böyle oluyorum sanki hicbiseye fırsat yok gibi oluyor hayatımda. Ramazana kadar bitirirsem temizliği iyi olacak ... Sen nasılsın napıyorsun canım ?
güzel canım menün. Ramazanda cok dikkat etmemiz gerekecek
Dünkü menüm
Sabah 06
İki dilim ekmek
Bir tatlı ks krem peynir
Bir süt 250ml
Ara 10
İki adet form tahta bisküvi
Yesil cay
Öğle 12
Bir kase şehriyeli domates çorbası
İki köfte
Bir dilim ekmek
Ara 15
Yesil cay
Aksam 19
İki galeta
Bir kase yogurt
2.5 ltsu
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?