Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Napayim Rize'den dondüm doneli yağmur yağıyor. Hiçbir ev ısinin ucundan tutamadım. Allah'tan bugüne güzel başladık. Eşimle gec kahvaltıya çıktık şimdi ev islerime başlıcam. Yediklerim yağa dönüşmeden bı güzel terleyeyim

selam güzellikler.. görümcemle hamam gittik , kv baktı kuzuma beraber oturduk falan ancak girebildim..
oyy ne kir attım ama haa kesin 3 kilo gitmiştir

Ayy bence de birak o diyetleri. Bence metabolizmani yeterince şaşırttin. Güzel bı sağlıklı beslenme programına gec kendine boyle eziyet etme yaa
canlarım ciğerlerim bu elma diyeti benim cezam maalesef.. haftasonu camış gibi yiyip 2 kiloya yakın artıda çıkınca ceza verdim kendime bu hafta dayanabilirsem cumaya kadra böyle gidecek..ki bi daha diyet bozmayayım.. sonra söz normal beslenme düzenime geçicem..
güzel olmuş menün .. sen girince yaz hu huuu nerdesiniz diye belki senin gibi bekleyenler olabilir
hımmm.. ben oruç tutmuyorum ama fikir isterseniz buraya sımsıkı tutunuuuuunnnn.. iftarda değil de sonrasında yenenler kilo aldırıyor.. yani iftarda çorba ana yemek pilav vs sıkıntı yok.. ama sonra çayın yanına kuruyemiş tatlı, meyve bunlar aldırıyor diye düşünüyorum.. ama tok açın halini anlamazmış o yüzden bilemiyorum..
ramazan gelmeden şerbeti gelmiş.. içme bakalım onuuuu çok kalorilidir o .. diğerleri gayet güzel olmuş süper
çok güzel menü
beğendimmm güzel menüüü
yavyumm harikasın

AYYY BENDE HEP İSTERİM AMA HİÇ GITMEDIM DAHA OHH MISS
AĞRI FALAN KALMAMISTIR...
aslında çok sıcak yerleri sevmiyorum hamam kaplıca hiç bana göre değil.. ama şu kese olayı bitiriyor beni.. uzun zamandır da gitmemiştim çok iyi geldi

dünkü menüm
10:00 45 gr tam buğday ekm, yarım domates yarım salatalık, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
13:00 1 yeşil elma
15:30 1 yeşil elma
17: 00 yarım kırmızı yarım yeşil elma
19:00 yarım yeşil elma. sütlü nescafe
su 3 lt
spor yok

Oyy eve bakıyorum da daha yapmak istediklerimin 5te 1 i anca bitmiştir. Allahtan oglus uyuyakalmis ordan kardayim. Kaynanam da bahçeye çağırmıştı hiiiic gidemiycem. Yuksek sesli komşular da gelmiş demirbaşlar

İslerime devam eder, gücüm kalırsa ip atlarım biraz. Siz de bos durmayın yazın; okuması eğlenceli oluyorr

aslında çok sıcak yerleri sevmiyorum hamam kaplıca hiç bana göre değil.. ama şu kese olayı bitiriyor beni.. uzun zamandır da gitmemiştim çok iyi geldi

Bayılırım keseyee

İlk gittiğimde sok olmuştum bunlar benden mı çıktı diye. Bir de çıkınca inanılmaz hafifliyorsun ohh miss

Slm kizlar ben sizleri cok ozledim ana kucagina baba ocagina gelince sizleri ihmal ettim neler yapiyorsunuz ben tam gaz dikkat etmeye calisiyorum suanlik aldigim kiloyu veremedim ama enazindan artik vermesemde almamaya calisiyorum ins. Almadan ramazani biriririm aksamlari sutle musli ogun olarak tukettigimden hafif olunca kilo almayacagim boyle giderse ama ramazanda nasil beslenecegiz kizlar onu bir toparlanip hep beraber konusmamiz lazim

Ramazan konusunu bir aydınlatalım.

Gecen yıl diyetisyeninin verdigi listeyi paylaşıcam. İlk 2 hafta listeye uyarak 1,5 kilo filan vermiştim.

Sahur
1 kase corba veya 1 bardak sut
1 yumurta
3 parmak peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 meyve
2 dilim esmer ekmek

İftar
1 hurma
1 kase corba
Salata

5-10 dk ara

3-4 köfte kadar et/balık/tavuk
4 kasik sebze yemeği
1 kase yogurt/ cacik
Salata
1 dilim esmer ekmek

1,5 saat sonra 2 meyve

1,5-2,5 Lt su

Hayırlı ranazanlaaaar

mudanyaya kampa gittik canım denizde yüzdüm ama hesapta yoktu hiç
haftasonu menüm baya düzensizdi kabul ediyorum ama hafta içi dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince

Ben buradayım beybi
Az yiyorsun bir de kahvaltını mi yapıyorsun yoksa gec mı kalkıyorsun
erken kalkıyorum ama bi yere gitmeyince aç hissedene kadar yemek yemiyorum tek olunca tadı olmuyo kahvaltıların

çok aydınlatıcı olmuş canım çok teşekkürler aynen listedeki gibi hemen yemeğe saldırmamak gerekiyo

dünkü menüm;
sabah 11de 2 kaşık erişte yedim
öğlen 2de 1 elma
akşam 7de 3 kaşık pilavlı ıspanak yedim
1 saat yürüyüş 2 lt su içtim

şu sıralar hep karbonhidratla gidiyorum farkındayım ama elimdeki malzemeleri bitirmeye çalışıyorum ondan hep

canooooo özlettin kendiniii arada uğra melaba Televole de bari...
umarım kilo almazsınız .. bu liste oldukça güzelmiş uyulursa kilo bile verilebilir

selam güzellikler.. görümcemle hamam gittik , kv baktı kuzuma beraber oturduk falan ancak girebildim..
oyy ne kir attım ama haa kesin 3 kilo gitmiştir
ohh ne güzel yapmışsın bakalım tartıda görcezzz sıhhatler olsun bebeğim güle güle kirlen...

elmadan öggg gelmeside çok normal , ben olsam yapamazdım sen süpper gidiyorsun sonlara doğru da yarım olmuş niye acaba ? Öylesine mi yoksa mecburimi?

ihmal etme biziii ! Yoksa işte seende kalırsın yerinde Burcucum. Hani sendeki azim ??? Konuşalım bigün ayarlayın toplanalım

tskrlerrr denenmeye değer gerçekten ahh canımızın çektikleri ne olacak yandık !

mudanyada denize girilen yer var mı ki

yarım yeşil yarım kırmızı yedim , sonrakine de kalan yarımı yediöm.. bugün de devam EDİYORUM bakalım nolcek

Tesekkurler canim mantikli bir menu sahuru bende kahvalti tarzi dusunuyordum

mudanyada denize girilen yer var mı ki
mudanyadan sonraymış galiba tam olarak neresinde bende bilmiyorum altıntaş diye bi yer öyle plaj gibi değildi küçücük bi sahili var ama denizi çok güzeldi

yarım yeşil yarım kırmızı yedim , sonrakine de kalan yarımı yediöm.. bugün de devam EDİYORUM bakalım nolcek
elma diyeti gibi bişeymi yapıyosun ben hiç yiyemiyorum elma midemi acıtıyo hemen

kızlar ben 10 yıldır bugüne kadar şu meşhur diyetlerin çoğunu denedim ..
örneğin
holywood diyeti 10 günde 3.5 kilo vermiştim 11. gün şekerim düştü bayılıyordum bıraktım
isveç diyeti sadece 4 gün dayanabildim 2 kilo verdim
dukan diyeti ile 1 haftada 3 kilo vermiştim ama kolesterolüm çok yükselmişti ( özellikle 1. haftada kontrol etmiştim)
karatay süper 10 günde 2 kilo verdim niye bıraktım bilmiyorum sanırım çikolatasızlığa tahammül edemedim
elma diyeti sadece 3 gün yapabilmiştim 3 günde 3 kilo gitmişti
5 te 5 feci oldu sadece 1.7 verdim hepsini de geri aldım
düşük karbonhidrat diyeti en güzeli bu.. istediğimi yedim ölçerek . meyve sebze azaltmak gerekiyor biraz zor ama en güzel ve istşkrarlı bu diyeti yaptım 1 ayda 4.5 kilo verdim ama en iyisi de bu..
sonuç olarak şok diyetler çook zooorrr .. insanın bünyesini zorluyor.. ben sadece kilo vermem durduğunda yaptım ..
karatay , dukan ve düşük karbonnhidrat diyetleri şok diyet değil her üçü de protein ağırlıklı.. dukan çok katı.. karatayda meyveye şekere hiç yer yok.. düşük karbonhidrat dıyeti ise ikisinin karışımı gibi.. karbonhidratı say 40 gramı geçme.. bu 40 gramı ister çikolatadan ye ister meyveden ister ekmekten.. sıfır puan olanı istediğin kadar tüket..
sanırım ben şu elma diyetim son bulunca bunu yapıcam..
haa bi de muzaffer kuşhan diyeti vardı bunu seneler önce gençken yapmıştık annemle 2 haftada 5 kilo vermiştik oldukça da sağlıklı bir diyet onu da yapabilitrim

40 gr ekmek gibimi çok az göründü gözüme şuan tüm gün sadece 40 gr karbonhidrat dışında bişey yememekmi gerekiyo peynir zeytin ymurta falan?

perşembe günkü sınavımıda atlatıyım uzuuun bi süre sıkı diyete gircemde uygulayabilirim bunları
bide bu ay platese yazılmayı düşünüyorum yazın hazır metabolizma hızlanmışken kiloları verdik verdik veremedik kötü olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…