- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
Cok haklisin canim bende sıksık ve az yiyorum kilo vermem durdugunda şok diyetler uyguluyorum ama artik uygulayacagim diyet ya kalmadi ya ben pes ettimkızlar ben 10 yıldır bugüne kadar şu meşhur diyetlerin çoğunu denedim ..
örneğin
holywood diyeti 10 günde 3.5 kilo vermiştim 11. gün şekerim düştü bayılıyordum bıraktım
isveç diyeti sadece 4 gün dayanabildim 2 kilo verdim
dukan diyeti ile 1 haftada 3 kilo vermiştim ama kolesterolüm çok yükselmişti ( özellikle 1. haftada kontrol etmiştim)
karatay süper 10 günde 2 kilo verdim niye bıraktım bilmiyorum sanırım çikolatasızlığa tahammül edemedim
elma diyeti sadece 3 gün yapabilmiştim 3 günde 3 kilo gitmişti
5 te 5 feci oldu sadece 1.7 verdim hepsini de geri aldım
düşük karbonhidrat diyeti en güzeli bu.. istediğimi yedim ölçerek . meyve sebze azaltmak gerekiyor biraz zor ama en güzel ve istşkrarlı bu diyeti yaptım 1 ayda 4.5 kilo verdim ama en iyisi de bu..
sonuç olarak şok diyetler çook zooorrr .. insanın bünyesini zorluyor.. ben sadece kilo vermem durduğunda yaptım ..
karatay , dukan ve düşük karbonnhidrat diyetleri şok diyet değil her üçü de protein ağırlıklı.. dukan çok katı.. karatayda meyveye şekere hiç yer yok.. düşük karbonhidrat dıyeti ise ikisinin karışımı gibi.. karbonhidratı say 40 gramı geçme.. bu 40 gramı ister çikolatadan ye ister meyveden ister ekmekten.. sıfır puan olanı istediğin kadar tüket..
sanırım ben şu elma diyetim son bulunca bunu yapıcam..
haa bi de muzaffer kuşhan diyeti vardı bunu seneler önce gençken yapmıştık annemle 2 haftada 5 kilo vermiştik oldukça da sağlıklı bir diyet onu da yapabilitrim
hayır ekmekteki karbonhidratı hesaplıyorsun.. örneğin orta boy bir elmada 16 gr, tavukta sıfır, 1 dilm ekmekte 12 ,yumurtada 1 gram.. tüm gün yediğin besinlerin toplam kh değeri 40 gram olacak.. sürekli plan ve hesap yapma zorluğu var.. ben mutfak tartısı almıştım herşeyi tartıp yiyordum..40 gr ekmek gibimi çok az göründü gözüme şuantüm gün sadece 40 gr karbonhidrat dışında bişey yememekmi gerekiyo peynir zeytin ymurta falan?
perşembe günkü sınavımıda atlatıyım uzuuun bi süre sıkı diyete gircemde uygulayabilirim bunları
bide bu ay platese yazılmayı düşünüyorum yazın hazır metabolizma hızlanmışken kiloları verdik verdik veremedik kötü olcak
hıı anladımmm çok iyiymiş o zaman 4/4 lük uyamasamda göz kararı deniycem bunu en mantıklısı bu gibi duruyo çünkü kilo vermem çok yavaş ta en başından beri biraz versemde dursa öyle bi süre onada razıyımhayır ekmekteki karbonhidratı hesaplıyorsun.. örneğin orta boy bir elmada 16 gr, tavukta sıfır, 1 dilm ekmekte 12 ,yumurtada 1 gram.. tüm gün yediğin besinlerin toplam kh değeri 40 gram olacak.. sürekli plan ve hesap yapma zorluğu var.. ben mutfak tartısı almıştım herşeyi tartıp yiyordum..
İyi gidiyosun canımyarım yeşil yarım kırmızı yedim , sonrakine de kalan yarımı yediöm.. bugün de devam EDİYORUM bakalım nolcek
ispanyolcumm eline emeğine sağlık çok güzel fikirler paylaşmışsın, senin tavsiyelerinle bende durakladığımda bu tarz diyetlere gireceğim ama sağlıksız olanlara karşıyım .kızlar ben 10 yıldır bugüne kadar şu meşhur diyetlerin çoğunu denedim ..
örneğin
holywood diyeti 10 günde 3.5 kilo vermiştim 11. gün şekerim düştü bayılıyordum bıraktım
isveç diyeti sadece 4 gün dayanabildim 2 kilo verdim
dukan diyeti ile 1 haftada 3 kilo vermiştim ama kolesterolüm çok yükselmişti ( özellikle 1. haftada kontrol etmiştim)
karatay süper 10 günde 2 kilo verdim niye bıraktım bilmiyorum sanırım çikolatasızlığa tahammül edemedim
elma diyeti sadece 3 gün yapabilmiştim 3 günde 3 kilo gitmişti
5 te 5 feci oldu sadece 1.7 verdim hepsini de geri aldım
düşük karbonhidrat diyeti en güzeli bu.. istediğimi yedim ölçerek . meyve sebze azaltmak gerekiyor biraz zor ama en güzel ve istşkrarlı bu diyeti yaptım 1 ayda 4.5 kilo verdim ama en iyisi de bu..
sonuç olarak şok diyetler çook zooorrr .. insanın bünyesini zorluyor.. ben sadece kilo vermem durduğunda yaptım ..
karatay , dukan ve düşük karbonnhidrat diyetleri şok diyet değil her üçü de protein ağırlıklı.. dukan çok katı.. karatayda meyveye şekere hiç yer yok.. düşük karbonhidrat dıyeti ise ikisinin karışımı gibi.. karbonhidratı say 40 gramı geçme.. bu 40 gramı ister çikolatadan ye ister meyveden ister ekmekten.. sıfır puan olanı istediğin kadar tüket..
sanırım ben şu elma diyetim son bulunca bunu yapıcam..
haa bi de muzaffer kuşhan diyeti vardı bunu seneler önce gençken yapmıştık annemle 2 haftada 5 kilo vermiştik oldukça da sağlıklı bir diyet onu da yapabilitrim
mudanyaya kampa gittik canım denizde yüzdüm ama hesapta yoktu hiç
haftasonu menüm baya düzensizdi kabul ediyorum ama hafta içi dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince
erken kalkıyorum ama bi yere gitmeyince aç hissedene kadar yemek yemiyorum tek olunca tadı olmuyo kahvaltıların
çok aydınlatıcı olmuş canım çok teşekkürler aynen listedeki gibi hemen yemeğe saldırmamak gerekiyo
dünkü menüm;
sabah 11de 2 kaşık erişte yedim
öğlen 2de 1 elma
akşam 7de 3 kaşık pilavlı ıspanak yedim
1 saat yürüyüş 2 lt su içtim
şu sıralar hep karbonhidratla gidiyorum farkındayım ama elimdeki malzemeleri bitirmeye çalışıyorum ondan hep
Kesinlikle öğün atlamakla kilo verilmez...Kahvaltıyı es geçmemelisin. Kalktıktan sonra 2 saat icinde mutlaka bir şey yemek gerekiyor metabolizmanın calışması icin. İlla kahvaltı modunda olması gerekmiyor. Bir avuç kuruyemis yiyebilirsin mesela
kesinlikle ben normalde yapmıyordum sonrada deli gibi aç bi şekıldeKesinlikle öğün atlamakla kilo verilmez...
yinede etraftakilere aldanıp çok yememek lazım emziriyorsan çok zorlama dene ama sütün azalırsa ona göre karar verirsinben emziriyorum ama 1 gun deniycem sutum olursa devam edicem ama bende ramazanda aliyorum cunku cok yiyorum iftarda ama bu sefer napcam bilemedim :\
aprilim koaly gelsin temizlik vakti mi gelmişahhh kuşum evet olurdum fakat pazar günümün yoruculuğundan sonra ogecede 3te yatmam neticesinde dün akşam 8de uyuyakalmışım. (Yokluğumu hissetmende ayrı güzel) birde temizliğe başladım ama dipköşe heryer bu aralara sıyırabilirim o yüzden hiç bişeye vaktim yok! Eeee tabi birde çalışıyorum kalan vakit sınırlı bakalım artıkkkk ne zamana biter
bende Ramazanda kilo alanlardanım hatta şimdiden düşünmeye başladım. Ama ilk defa hayatımda geçen yaz almadım o da burada olduğum içindi yine İnşallah almayacağım dikkat edersek hiç bişeyy olmaz ki dimi ama ...
canım bugünkü menü yazılmayacak dünkü menü yazılacak ok? Ramazan şerbetinde çok kalori yokmu acaba? Tekk ağlayan pasta olmamış menü güzelll
çok yemek olmaz!
canım güzel menün çokkkkkherşeyiyle iyi...
iyi olmuş ya baya kir atmışsındır bende mi gitsem ne iyi bir kese yaptırırımselam güzellikler.. görümcemle hamam gittik , kv baktı kuzuma beraber oturduk falan ancak girebildim..
oyy ne kir attım ama haa kesin 3 kilo gitmiştir
ispanyol çok tatlısın ya katı cezalar veriyorsun kendine çok güzel bir otokontrol sağlama yöntemicanlarım ciğerlerim bu elma diyeti benim cezam maalesef.. haftasonu camış gibi yiyip 2 kiloya yakın artıda çıkınca ceza verdim kendime bu hafta dayanabilirsem cumaya kadra böyle gidecek..ki bi daha diyet bozmayayım.. sonra söz normal beslenme düzenime geçicem..
güzel olmuş menün .. sen girince yaz hu huuu nerdesiniz diye belki senin gibi bekleyenler olabilir
hımmm.. ben oruç tutmuyorum ama fikir isterseniz buraya sımsıkı tutunuuuuunnnn.. iftarda değil de sonrasında yenenler kilo aldırıyor.. yani iftarda çorba ana yemek pilav vs sıkıntı yok.. ama sonra çayın yanına kuruyemiş tatlı, meyve bunlar aldırıyor diye düşünüyorum.. ama tok açın halini anlamazmış o yüzden bilemiyorum..
ramazan gelmeden şerbeti gelmiş.. içme bakalım onuuuu çok kalorilidir o .. diğerleri gayet güzel olmuş süper
çok güzel menü
beğendimmm güzel menüüü
yavyumm harikasın
bende araştırıyorum bakalım sahurda kahvaltı tarzı yapacağım o kesin menülerimizide düzene oturtursak bence harika olurSlm kizlar ben sizleri cok ozledim ana kucagina baba ocagina gelince sizleri ihmal ettim neler yapiyorsunuz ben tam gaz dikkat etmeye calisiyorum suanlik aldigim kiloyu veremedim ama enazindan artik vermesemde almamaya calisiyorum ins. Almadan ramazani biriririm aksamlari sutle musli ogun olarak tukettigimden hafif olunca kilo almayacagim boyle giderse ama ramazanda nasil beslenecegiz kizlar onu bir toparlanip hep beraber konusmamiz lazim
bende yaklaşık olarak böyle bişey düşünüyorum bakalım bu şekilde insan kilo verebilir tabikiRamazan konusunu bir aydınlatalım.
Gecen yıl diyetisyeninin verdigi listeyi paylaşıcam. İlk 2 hafta listeye uyarak 1,5 kilo filan vermiştim.
Sahur
1 kase corba veya 1 bardak sut
1 yumurta
3 parmak peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 meyve
2 dilim esmer ekmek
İftar
1 hurma
1 kase corba
Salata
5-10 dk ara
3-4 köfte kadar et/balık/tavuk
4 kasik sebze yemeği
1 kase yogurt/ cacik
Salata
1 dilim esmer ekmek
1,5 saat sonra 2 meyve
1,5-2,5 Lt su
Hayırlı ranazanlaaaar
bakalım cumayı çok merak ediyorum ispanyol tartı sana ne gösterecek umarım çektiğin çilelere değeryarım yeşil yarım kırmızı yedim , sonrakine de kalan yarımı yediöm.. bugün de devam EDİYORUM bakalım nolcek
süper ya ne güzel deniz görebilmişsin ben tatil yüzü göremiycem bu sene anca çalışcammudanyadan sonraymış galiba tam olarak neresinde bende bilmiyorum altıntaş diye bi yer öyle plaj gibi değildi küçücük bi sahili var ama denizi çok güzeldi
elma diyeti gibi bişeymi yapıyosun ben hiç yiyemiyorum elma midemi acıtıyo hemen
tatlıyı yemezsen sorun yok canım korkma bozulmaz bir tabak fazla bamyadanSelam kızlar dün bir girdim bir daha imkanım olmadı kusura bakmayın listemi paylaşamadım arkadaşlarlaydık ve fena gitti diyet. Diyet miyet kalmadı resmen adetliyim inanılmaz tatlı çekiyor canım.
Akşam 18 gibi iki tabak bamya yedim 1 dilim ekmekle çok acıkmıştım acaba diyetimi bozmuş oluyor muyum? Sebze sonuçta diyerek iyice yedim. Kalorisi düşük ama ben vicdan azabı duyuyorum
ben varım aprillbebekler akşamcılar var mı bakimm buralarda? napıosunuz?
bende karnım acıktı salatalık yedimben varım aprillçay içiyorum tv izliyorum sen napıyosun
bende karnım acıktı salatalık yedimpcye bakıyorum birazdan tv karşısına geçebilirim başımda ağrıyor birazcık belkide erken yatarım ama ne zaman erken yatcam desem saat 1 olur o da ayrı tabii
canım yorulmak hep var biliyorsun sende artık çalışan kesim olduğun için anlarsın benibende erken yatcam baya yoruldum bugün ya ama ben gerçekten erken yatarım geçmiş olsun yorulmuşsundur belki onan ağrıyordur başın april dikkat et kendine
iyigidiyor april daha düzenli yemiş oluyorum iyi oluyor aslında birde hareket ettiğim için baya sıkıntı olmuyor bakalım bugün baya meyve yedim birtek kaçırdım bugün meyvelericanım yorulmak hep var biliyorsun sende artık çalışan kesim olduğun için anlarsın benisende kendine dikkat et kuzummmm diyet nasıl gidiyor bakim?
ben varım aprillçay içiyorum tv izliyorum sen napıyosun
ayy bişey oldumu? tabi korkarsın ben olsam bende çok korkardım nasıl oldu anlat!Kızlar nooldu bugün
Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?