Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok haklisin canim bende sıksık ve az yiyorum kilo vermem durdugunda şok diyetler uyguluyorum ama artik uygulayacagim diyet ya kalmadi ya ben pes ettim neyse hayirlisi artik almayayim koruma evresinde kalayim bir muddet sonra yine azmederim ins.

hayır ekmekteki karbonhidratı hesaplıyorsun.. örneğin orta boy bir elmada 16 gr, tavukta sıfır, 1 dilm ekmekte 12 ,yumurtada 1 gram.. tüm gün yediğin besinlerin toplam kh değeri 40 gram olacak.. sürekli plan ve hesap yapma zorluğu var.. ben mutfak tartısı almıştım herşeyi tartıp yiyordum..

hıı anladımmm çok iyiymiş o zaman 4/4 lük uyamasamda göz kararı deniycem bunu en mantıklısı bu gibi duruyo çünkü kilo vermem çok yavaş ta en başından beri biraz versemde dursa öyle bi süre onada razıyım

ispanyolcumm eline emeğine sağlık çok güzel fikirler paylaşmışsın, senin tavsiyelerinle bende durakladığımda bu tarz diyetlere gireceğim ama sağlıksız olanlara karşıyım .
Çokkk iyi bir örneksin hepimize

Kahvaltıyı es geçmemelisin. Kalktıktan sonra 2 saat icinde mutlaka bir şey yemek gerekiyor metabolizmanın calışması icin. İlla kahvaltı modunda olması gerekmiyor. Bir avuç kuruyemis yiyebilirsin mesela

Kahvaltıyı es geçmemelisin. Kalktıktan sonra 2 saat icinde mutlaka bir şey yemek gerekiyor metabolizmanın calışması icin. İlla kahvaltı modunda olması gerekmiyor. Bir avuç kuruyemis yiyebilirsin mesela
Kesinlikle öğün atlamakla kilo verilmez...

Kesinlikle öğün atlamakla kilo verilmez...
kesinlikle ben normalde yapmıyordum sonrada deli gibi aç bi şekılde
şeerli paketli seylere yoneliyorum aklımda kahvaltı yapmadım acım hala modunda olunca yatana kadar doymuyordum hatta gece bıle yemek ıstıyordum
şimdi ise kalorı sayarak yiyorum ne ısterse canım..
kahvaltı ve su sart

ben emziriyorum ama 1 gun deniycem sutum olursa devam edicem ama bende ramazanda aliyorum cunku cok yiyorum iftarda ama bu sefer napcam bilemedim :\
yinede etraftakilere aldanıp çok yememek lazım emziriyorsan çok zorlama dene ama sütün azalırsa ona göre karar verirsin
aprilim koaly gelsin temizlik vakti mi gelmiş bende haftasonu yapacağım ev baya karışık halde haftasonu az girerim o nedenle bende akşam gelirim ama evde yalnız olunca vakit bulabiliyorum

selam güzellikler.. görümcemle hamam gittik , kv baktı kuzuma beraber oturduk falan ancak girebildim..
oyy ne kir attım ama haa kesin 3 kilo gitmiştir
iyi olmuş ya baya kir atmışsındır bende mi gitsem ne iyi bir kese yaptırırım güle güle kirlen

ispanyol çok tatlısın ya katı cezalar veriyorsun kendine çok güzel bir otokontrol sağlama yöntemi ama kolay gelsin yani ben elma yemeyi pek sevmiyorum yarım elmayı bile zor yerim yeri gelince yapabiliyorsan süper ben geçen sene kilo almamıştım hatta 1.5 kilo vermiştim dediğin gibi yemek değilde sonrasında tatlı dondurma çerez falan yiyince insan kilo alıyor
bende araştırıyorum bakalım sahurda kahvaltı tarzı yapacağım o kesin menülerimizide düzene oturtursak bence harika olur

bende yaklaşık olarak böyle bişey düşünüyorum bakalım bu şekilde insan kilo verebilir tabiki
yarım yeşil yarım kırmızı yedim , sonrakine de kalan yarımı yediöm.. bugün de devam EDİYORUM bakalım nolcek
bakalım cumayı çok merak ediyorum ispanyol tartı sana ne gösterecek umarım çektiğin çilelere değer
süper ya ne güzel deniz görebilmişsin ben tatil yüzü göremiycem bu sene anca çalışcam elma bende yiyemiyorum tok tutuyor diyorlar ama elma yiyince benim midem kazınıyor daha çok ama elma ve yoğurt yiyince bişey olmuyor bir tek o şekilde elma yiyebiliyorum

Selam kızlar dün bir girdim bir daha imkanım olmadı kusura bakmayın listemi paylaşamadım arkadaşlarlaydık ve fena gitti diyet. Diyet miyet kalmadı resmen adetliyim inanılmaz tatlı çekiyor canım.
Akşam 18 gibi iki tabak bamya yedim 1 dilim ekmekle çok acıkmıştım acaba diyetimi bozmuş oluyor muyum? Sebze sonuçta diyerek iyice yedim. Kalorisi düşük ama ben vicdan azabı duyuyorum

tatlıyı yemezsen sorun yok canım korkma bozulmaz bir tabak fazla bamyadan

ben varım aprill çay içiyorum tv izliyorum sen napıyosun
bende karnım acıktı salatalık yedimpcye bakıyorum birazdan tv karşısına geçebilirim başımda ağrıyor birazcık belkide erken yatarım ama ne zaman erken yatcam desem saat 1 olur o da ayrı tabii

bende karnım acıktı salatalık yedimpcye bakıyorum birazdan tv karşısına geçebilirim başımda ağrıyor birazcık belkide erken yatarım ama ne zaman erken yatcam desem saat 1 olur o da ayrı tabii
bende erken yatcam baya yoruldum bugün ya ama ben gerçekten erken yatarım geçmiş olsun yorulmuşsundur belki onan ağrıyordur başın april dikkat et kendine

bende erken yatcam baya yoruldum bugün ya ama ben gerçekten erken yatarım geçmiş olsun yorulmuşsundur belki onan ağrıyordur başın april dikkat et kendine
canım yorulmak hep var biliyorsun sende artık çalışan kesim olduğun için anlarsın benisende kendine dikkat et kuzummmmdiyet nasıl gidiyor bakim?

canım yorulmak hep var biliyorsun sende artık çalışan kesim olduğun için anlarsın benisende kendine dikkat et kuzummmmdiyet nasıl gidiyor bakim?
iyigidiyor april daha düzenli yemiş oluyorum iyi oluyor aslında birde hareket ettiğim için baya sıkıntı olmuyor bakalım bugün baya meyve yedim birtek kaçırdım bugün meyvelericanım çok karpuz istedi karpuz aldım bugün pazar vardı da burda sonra iş yerinde kiraz yiyorlardı pazarda görünce kirazda aldım sonra gözüm döndü ya meyveyide hiç sevmem bugün neden böyle olduysam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…