- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım yeter ki isteklerin hepp öyle meyve olsunnn daha ne kiiyigidiyor april daha düzenli yemiş oluyorum iyi oluyor aslında birde hareket ettiğim için baya sıkıntı olmuyor bakalım bugün baya meyve yedim birtek kaçırdım bugün meyvelericanım çok karpuz istedi karpuz aldım bugün pazar vardı da burda sonra iş yerinde kiraz yiyorlardı pazarda görünce kirazda aldım sonra gözüm döndü ya meyveyide hiç sevmem bugün neden böyle olduysam bilemedim
ayy bişey oldumu? tabi korkarsın ben olsam bende çok korkardım nasıl oldu anlat!
ayyy hiç komik değil ki canım ya! çokkk geçmiş olsun çokkk gitseydin sen yinede bir doktoraTelefonu arabada unutmuştum indim arıyorum arabada. Arka taraftan 2 sokak köpeği bı de köpeğini gezdiren kadin geliyo. Karsı taraftada bı kadin sürekli caddede yer değiştiriyor belli köpeklerden kaçıyor. Ben de kadını gozetiyorum ki korkmasin( ben korkmam) bı yandan da telefonu bulmaya çalışıyorum. Birden köpek geldi üst bacağımı ısırdı( cok degil) attım kendimi arabaya bağırdım tabi korkudan. Köpek gezdiren kadin korkma filan diyo ama. Köpek arabanın icine girecek digeri de arkasında. Ben başladım hayt huyt bağırmaya oyle korktu gitti
Şimdi hatırlayinca cok komik yaa
canım yeter ki isteklerin hepp öyle meyve olsunnn daha ne kisağlıkçının sağlıklı damak tadınıda sevsinler
geçmiş olsun ya bende korkmam ama böyle saldıracak olursa korkaraım bişey olmamış neysekiTelefonu arabada unutmuştum indim arıyorum arabada. Arka taraftan 2 sokak köpeği bı de köpeğini gezdiren kadin geliyo. Karsı taraftada bı kadin sürekli caddede yer değiştiriyor belli köpeklerden kaçıyor. Ben de kadını gozetiyorum ki korkmasin( ben korkmam) bı yandan da telefonu bulmaya çalışıyorum. Birden köpek geldi üst bacağımı ısırdı( cok degil) attım kendimi arabaya bağırdım tabi korkudan. Köpek gezdiren kadin korkma filan diyo ama. Köpek arabanın icine girecek digeri de arkasında. Ben başladım hayt huyt bağırmaya oyle korktu gitti
iyi geceler babyiyi geceler ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere
ayyy hiç komik değil ki canım ya! çokkk geçmiş olsun çokkk gitseydin sen yinede bir doktoraucuz atlatmışsın Allah korumuş canım üzüldüm neyseki çok değilmiş Allah beterinden korusun
evet ya meyveye sardım bu aralar meyve candır ama
geçmiş olsun ya bende korkmam ama böyle saldıracak olursa korkaraım bişey olmamış neyseki
çok soğuk kanlısın yaSaldırmak istese bayağı ısırırdi. Bu sanki ac kalmış da tehdit ediyordu. Kızartmadi bile yani ama bacağımı tam kavradı eheh. Sagolun ayrica
Dediğim gibi ucuz atlatmışsın kuzum,neyseki iyi bişey olmamış. Çok cesursun ben olsam çok korkardımSaldırmak istese bayağı ısırırdi. Bu sanki ac kalmış da tehdit ediyordu. Kızartmadi bile yani ama bacağımı tam kavradı eheh. Sagolun ayrica
deadlineee yine aynı ağız konuştuk
çok soğuk kanlısın yaneyse bişey olmamış sonuçta geçmiş olsun tekrar ayrıca iyi geceler
bişey olmaz sebzeden canım tatlı yeme yeterSelam kızlar dün bir girdim bir daha imkanım olmadı kusura bakmayın listemi paylaşamadım arkadaşlarlaydık ve fena gitti diyet. Diyet miyet kalmadı resmen adetliyim inanılmaz tatlı çekiyor canım.
Akşam 18 gibi iki tabak bamya yedim 1 dilim ekmekle çok acıkmıştım acaba diyetimi bozmuş oluyor muyum? Sebze sonuçta diyerek iyice yedim. Kalorisi düşük ama ben vicdan azabı duyuyorum
Kızlar nooldu bugün
Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil
kız bi de komik diyor.. ben ölürdüm herhalde korkudan acayip korkaım ben.. sokak köpeğiyse mutlaka bir sağlık ocağına görün canım ..çok çok geçmiş olsun kuzummmTelefonu arabada unutmuştum indim arıyorum arabada. Arka taraftan 2 sokak köpeği bı de köpeğini gezdiren kadin geliyo. Karsı taraftada bı kadin sürekli caddede yer değiştiriyor belli köpeklerden kaçıyor. Ben de kadını gozetiyorum ki korkmasin( ben korkmam) bı yandan da telefonu bulmaya çalışıyorum. Birden köpek geldi üst bacağımı ısırdı( cok degil) attım kendimi arabaya bağırdım tabi korkudan. Köpek gezdiren kadin korkma filan diyo ama. Köpek arabanın icine girecek digeri de arkasında. Ben başladım hayt huyt bağırmaya oyle korktu gitti
2 mısır çok olmuş.. bitter de 10-15 gram yiyebilirsin seninki fazla kaçmış birazgünaydın bu arada dunku menu
9.00
8 ÇERİ DOMATES
1 SALATALIK
8 ZEYTİN YEŞİL
1 DİLİM K.EKMEK
10.00
35 GR BITTER
11.00
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI
18.00
3 KURU KAYISI
20.00
1 TABAK KABAK MÜCVER AZ YAGDA
YOGURT 3-4 KASIK
1 TANE PİNGUİ YEDIM OGLUS YEMIYORDU ZİYAN OLMASIN DEDIM İNDİRDIM MİDEYE
2 TANE HASLANMIŞ MISIR
3,5 LT SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?