Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım yeter ki isteklerin hepp öyle meyve olsunnn daha ne ki sağlıkçının sağlıklı damak tadınıda sevsinler

ayy bişey oldumu? tabi korkarsın ben olsam bende çok korkardım nasıl oldu anlat!

Telefonu arabada unutmuştum indim arıyorum arabada. Arka taraftan 2 sokak köpeği bı de köpeğini gezdiren kadin geliyo. Karsı taraftada bı kadin sürekli caddede yer değiştiriyor belli köpeklerden kaçıyor. Ben de kadını gozetiyorum ki korkmasin( ben korkmam) bı yandan da telefonu bulmaya çalışıyorum. Birden köpek geldi üst bacağımı ısırdı( cok degil) attım kendimi arabaya bağırdım tabi korkudan. Köpek gezdiren kadin korkma filan diyo ama. Köpek arabanın icine girecek digeri de arkasında. Ben başladım hayt huyt bağırmaya oyle korktu gitti

Şimdi hatırlayinca cok komik yaa

ayyy hiç komik değil ki canım ya! çokkk geçmiş olsun çokkk gitseydin sen yinede bir doktoraucuz atlatmışsın Allah korumuş canım üzüldüm neyseki çok değilmiş Allah beterinden korusun

canım yeter ki isteklerin hepp öyle meyve olsunnn daha ne ki sağlıkçının sağlıklı damak tadınıda sevsinler
evet ya meyveye sardım bu aralar meyve candır ama

geçmiş olsun ya bende korkmam ama böyle saldıracak olursa korkaraım bişey olmamış neyseki

ayyy hiç komik değil ki canım ya! çokkk geçmiş olsun çokkk gitseydin sen yinede bir doktoraucuz atlatmışsın Allah korumuş canım üzüldüm neyseki çok değilmiş Allah beterinden korusun
evet ya meyveye sardım bu aralar meyve candır ama

geçmiş olsun ya bende korkmam ama böyle saldıracak olursa korkaraım bişey olmamış neyseki

Saldırmak istese bayağı ısırırdi. Bu sanki ac kalmış da tehdit ediyordu. Kızartmadi bile yani ama bacağımı tam kavradı eheh. Sagolun ayrica

Saldırmak istese bayağı ısırırdi. Bu sanki ac kalmış da tehdit ediyordu. Kızartmadi bile yani ama bacağımı tam kavradı eheh. Sagolun ayrica
Dediğim gibi ucuz atlatmışsın kuzum,neyseki iyi bişey olmamış. Çok cesursun ben olsam çok korkardım

günaydın bu arada dunku menu
9.00
8 ÇERİ DOMATES
1 SALATALIK
8 ZEYTİN YEŞİL
1 DİLİM K.EKMEK

10.00
35 GR BITTER

11.00
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI

18.00
3 KURU KAYISI

20.00
1 TABAK KABAK MÜCVER AZ YAGDA
YOGURT 3-4 KASIK

1 TANE PİNGUİ YEDIM OGLUS YEMIYORDU ZİYAN OLMASIN DEDIM İNDİRDIM MİDEYE

2 TANE HASLANMIŞ MISIR
3,5 LT SU

bişey olmaz sebzeden canım tatlı yeme yeter
Kızlar nooldu bugün

Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil

kız bi de komik diyor.. ben ölürdüm herhalde korkudan acayip korkaım ben.. sokak köpeğiyse mutlaka bir sağlık ocağına görün canım ..çok çok geçmiş olsun kuzummm
2 mısır çok olmuş.. bitter de 10-15 gram yiyebilirsin seninki fazla kaçmış biraz

dünkü menüm
08:00 40 gr tam buğd ekm, 1 haşl yumurta, yarım domates, yarım sLatalık, 5 zeytin
11:00 1 yeşil elma
12:00 şekersiz türk kahvesi
14: 00 1 yeşil elma
16:00 20 gr tam buğd ekm, 1 kk beyaz peynir, sütlü nescafe
18:00 1 yeşil elma
20:00 8 badem
su 3 lt
spor yok

Gunaydin kizlar
Otimoti bu ne soguk kanlilik gecenlerde kosarak kopek yanimdan gecti gitti kalbim cikacak yerinden sandim kaldiki beni isiracak amaniii gercekten buyuk cesaret sendeki

Kizlar anneme tartilmak icin sirf gramli tarti aldim getirdim tarti gunlerinde gramajli bildireyim diye tarti kafayi yedi dun 69 olan beni 74 cukardi
Allahtan annemin eski tartisi varda onda bir degisiklik yok hatta sanki kilo vermisin gibi 3gundur super sekilde diyetimi uyguluyorum sadece spor yapamiyorum okadar artik annemin tartisiyla idare edicez kizlar yapacak bisey yok yoksa buhafta 5kilo arti cikar maazallahbirdaha 7li rakam gormek istemiyorum diyordum dun senmisin buyuk konusan tartiyi bozdu rabbim onume 7 degil 74 cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…