uzulme hıc bısey olmaz hem dıyetısyenler bıle diyor kacamaksız olmaz dıyeeeeeeeeee.Tavukgogsu yedim 4 kasik dolusu kadar 1 top kadar da dondurma. Cok mutsuzum
Yooo çok da kötü değil gibi geldi orada ne fazla biliyormusun? Tatlı fazlaGUNAYDIN PAZAR MENUMU YAZMAYA UTANIYORUMMM
9.00
1 KASE YOGURT 7 HURMAYLA
2 HASLANMIS YUMURTA
14.00 SONRASI FAİCAAAA
MANGALDA 12 TAVUK+SALATA+EL KADAR PİDE +KOZDE 2 PATLICAN 2 BIBER +1 BARDAK AYRAN
4 ÇATAL TATLI
4 LT SU
40 DK YÜRÜYÜŞ
BUGUN HURMA DIYETINE BASLADIM BAKIM SONUÇ NE OLACAK ......RAMAZANA KADAR
EVET O FAZLADA HEPSINI ARDA YEDIM YAA SİSTİM KALDIMYooo çok da kötü değil gibi geldi orada ne fazla biliyormusun? Tatlı fazla
evet öğle ve akşam menüsüne dağılsaydı daha iyi olurdu ama neyse şimdiden sonra dikkat edelim canımEVET O FAZLADA HEPSINI ARDA YEDIM YAA SİSTİM KALDIM
PSİKOLOJİKMEN DIYET GITTI DIYE DUSUNDUM
Günaydınnnn kk'nin en güzel fıstıklarınabersiniz? Eeeee kendimi o kadar yorarsam tabiki de işe gitmem bugün de kendime tatil veririm dimi ya mutluyum kontrol tartımıda yapmış bulunmaktayım ve sonuç tabikide -'ler ama çok açım ondan da olabilir yaneeeee -800 şaşkınım
uzulme hıc bısey olmaz hem dıyetısyenler bıle diyor kacamaksız olmaz dıyeeeeeeeeee.
gider canım o artılar sadece birazcık daha dikkat edersek -'lerle yer bile değiştirebilir. (Tartını tok karnına mı yaptın peki canım sen?)Vaaay. Tabi dolu mideyle boş mide hic bir olur mü? Ben + çıktım. Dün bütün gun evde kaldım sıkıntıdan fazla kaçırdım uhu
Sen de üzülme beybi. Cumaya kadar telafi edelim ikimiz de
EVEETT BAYA FARKLI IOLMUŞ SENİN İÇİN .. AMA İŞ YAPARKEN BEN DE ÖYLE OLUYORUMDünkü menüm
Sabah 10
İki dilim ekmek,1domates,1kk peynir,4 zeytin,bir yumurta
Öğle yok hep temizlik işiyle karnımı doyurdum
Akşam 21
4 çiğköfte,1sb ayran
3lt su spor yok
(Menüm biliyorum değişik ama ben iş yapınca böyle oluyorum geçici geçici)
OOOOOOOOOOOOOO SÜPPPERSİNNNNNN.. BEN DE EKSİDEYİMMMMGünaydınnnn kk'nin en güzel fıstıklarınabersiniz? Eeeee kendimi o kadar yorarsam tabiki de işe gitmem bugün de kendime tatil veririm dimi ya mutluyum kontrol tartımıda yapmış bulunmaktayım ve sonuç tabikide -'ler ama çok açım ondan da olabilir yaneeeee -800 şaşkınım
BENCE TATLI DIŞINDA OLDUKÇA İYİ OLMUŞGUNAYDIN PAZAR MENUMU YAZMAYA UTANIYORUMMM
9.00
1 KASE YOGURT 7 HURMAYLA
2 HASLANMIS YUMURTA
14.00 SONRASI FAİCAAAA
MANGALDA 12 TAVUK+SALATA+EL KADAR PİDE +KOZDE 2 PATLICAN 2 BIBER +1 BARDAK AYRAN
4 ÇATAL TATLI
4 LT SU
40 DK YÜRÜYÜŞ
BUGUN HURMA DIYETINE BASLADIM BAKIM SONUÇ NE OLACAK ......RAMAZANA KADAR
Tatlım seninde menün çok güzel sadece tatlı ve çekirdek fazla ! Ah bir vazgeçemediniz şu aburcuburlardanDünkü utanç menüm
Kahvaltı 11
1 yumurta
4 zeytin
1 dlm kasar
Salata
Peynir 2 parmak
1,5 dlm esmer ekmek
Tatlı kasığı bal
Ara 13:30
Yarım bardak sut
1 muz
Öğle 15:30
Kucuk kase mercimek
2 parça dana bonfile
2 biber
Ara 17:40
Çekirdek ama duramadım bayağı yedim
Aksam 19:00
1 köfte
1 kucuk tabak zeytinyagli fasulye
Bahsi gecen 4 kasik tavukgogsu + 1 top dondurma
Spor
30 dk yürüyüş
25 mekik
120 ip atlama
2lt su
çekirdekle tatlı fazla olmuş sadece üzülme telafi edersin bugünDünkü utanç menüm
Kahvaltı 11
1 yumurta
4 zeytin
1 dlm kasar
Salata
Peynir 2 parmak
1,5 dlm esmer ekmek
Tatlı kasığı bal
Ara 13:30
Yarım bardak sut
1 muz
Öğle 15:30
Kucuk kase mercimek
2 parça dana bonfile
2 biber
Ara 17:40
Çekirdek ama duramadım bayağı yedim
Aksam 19:00
1 köfte
1 kucuk tabak zeytinyagli fasulye
Bahsi gecen 4 kasik tavukgogsu + 1 top dondurma
Spor
30 dk yürüyüş
25 mekik
120 ip atlama
2lt su
çokk güzel sağlıklı ve hoş :)DÜNKÜ MENÜMM
08:30 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, 2 dilim salam, 1 haşlanmış yumurta, sütlü nescafe
11:00 çeyrek gözleme ,çay
12: 00 10-12 tne dut
16:00 avuçiçi kadar tavuk, 1 kk peynir
18:30 yarım levrek, 3-4 dilim karpuz
su:3 lt
ay lav yu beybiiiçokk güzel sağlıklı ve hoş :)
gider canım o artılar sadece birazcık daha dikkat edersek -'lerle yer bile değiştirebilir. (Tartını tok karnına mı yaptın peki canım sen?)
GÜNAYDINLAAARRRRR
DÜNKÜ MENÜMM
08:30 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, 2 dilim salam, 1 haşlanmış yumurta, sütlü nescafe
11:00 çeyrek gözleme ,çay
12: 00 10-12 tne dut
16:00 avuçiçi kadar tavuk, 1 kk peynir
18:30 yarım levrek, 3-4 dilim karpuz
su:3 lt
O zaman senin işin zorYok canım ac karna. Tuvalet problemim vardı ama .
Abur cubur da söyle oluyor: her an o abur cuburun içindeyim ben. Kayınvalidem ile mustakil evdeyiz ve buyuk bir bahçemiz var. Dolayısıyla gelen gidenin haddi hesabi yok. Ona hayır buna hayır diyosun ama e bundan biraz yiyim bari oluyorsun sonunda ;(
Zaten kilo alma nedenim de bu. 1 cayı 4 cayı 5 cayı geceye kadar devam..
Gunaydiiin bayan pozitif!
Menü de süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?