Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

GUNAYDIN PAZAR MENUMU YAZMAYA UTANIYORUMMM
9.00
1 KASE YOGURT 7 HURMAYLA
2 HASLANMIS YUMURTA

14.00 SONRASI FAİCAAAA
MANGALDA 12 TAVUK+SALATA+EL KADAR PİDE +KOZDE 2 PATLICAN 2 BIBER +1 BARDAK AYRAN
4 ÇATAL TATLI
4 LT SU
40 DK YÜRÜYÜŞ

BUGUN HURMA DIYETINE BASLADIM BAKIM SONUÇ NE OLACAK ......RAMAZANA KADAR

Yooo çok da kötü değil gibi geldi orada ne fazla biliyormusun? Tatlı fazla

Vaaay. Tabi dolu mideyle boş mide hic bir olur mü? Ben + çıktım. Dün bütün gun evde kaldım sıkıntıdan fazla kaçırdım uhu

uzulme hıc bısey olmaz hem dıyetısyenler bıle diyor kacamaksız olmaz dıyeeeeeeeeee.

Sen de üzülme beybi. Cumaya kadar telafi edelim ikimiz de

Vaaay. Tabi dolu mideyle boş mide hic bir olur mü? Ben + çıktım. Dün bütün gun evde kaldım sıkıntıdan fazla kaçırdım uhu

Sen de üzülme beybi. Cumaya kadar telafi edelim ikimiz de
gider canım o artılar sadece birazcık daha dikkat edersek -'lerle yer bile değiştirebilir. (Tartını tok karnına mı yaptın peki canım sen?)

EVEETT BAYA FARKLI IOLMUŞ SENİN İÇİN .. AMA İŞ YAPARKEN BEN DE ÖYLE OLUYORUM
OOOOOOOOOOOOOO SÜPPPERSİNNNNNN.. BEN DE EKSİDEYİMMMM
BENCE TATLI DIŞINDA OLDUKÇA İYİ OLMUŞ

Dünkü utanç menüm

Kahvaltı 11
1 yumurta
4 zeytin
1 dlm kasar
Salata
Peynir 2 parmak
1,5 dlm esmer ekmek
Tatlı kasığı bal

Ara 13:30
Yarım bardak sut
1 muz

Öğle 15:30
Kucuk kase mercimek
2 parça dana bonfile
2 biber

Ara 17:40
Çekirdek ama duramadım bayağı yedim

Aksam 19:00
1 köfte
1 kucuk tabak zeytinyagli fasulye

Bahsi gecen 4 kasik tavukgogsu + 1 top dondurma

Spor
30 dk yürüyüş
25 mekik
120 ip atlama

2lt su

DÜNKÜ MENÜMM
08:30 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, 2 dilim salam, 1 haşlanmış yumurta, sütlü nescafe
11:00 çeyrek gözleme ,çay
12: 00 10-12 tne dut
16:00 avuçiçi kadar tavuk, 1 kk peynir
18:30 yarım levrek, 3-4 dilim karpuz
su:3 lt

Tatlım seninde menün çok güzel sadece tatlı ve çekirdek fazla ! Ah bir vazgeçemediniz şu aburcuburlardan

çekirdekle tatlı fazla olmuş sadece üzülme telafi edersin bugün

çokk güzel sağlıklı ve hoş :)

gider canım o artılar sadece birazcık daha dikkat edersek -'lerle yer bile değiştirebilir. (Tartını tok karnına mı yaptın peki canım sen?)

Yok canım ac karna. Tuvalet problemim vardı ama .

Abur cubur da söyle oluyor: her an o abur cuburun içindeyim ben. Kayınvalidem ile mustakil evdeyiz ve buyuk bir bahçemiz var. Dolayısıyla gelen gidenin haddi hesabi yok. Ona hayır buna hayır diyosun ama e bundan biraz yiyim bari oluyorsun sonunda ;(

Zaten kilo alma nedenim de bu. 1 cayı 4 cayı 5 cayı geceye kadar devam..

GÜNAYDINLAAARRRRR

Gunaydiiin bayan pozitif!
Menü de süper

O zaman senin işin zor yinede bu şekilde içinde bulunduğun duruma göre çok iyi tatlım aburcuburlar varken sende meyve getir mesela onlardan tırtıkla bir küçük öneri sana...
Keyfiniz de bol olsunnn ne güzel kwlideyle ...

Şimdi evi toparliycam. Belki cam da silerim. Cocuklarin dolaplarını yeniden planlamayı düşünüyorum. Derken öğlen olur zaten. Bol su iceyim bu arada. Cumaya size yetişmem lazım.

İspanyol sen kac verdin kuzu?

Günaydınlar :) Keyifler nasıl?

Pazartesi kontrolümü yaptım sonuç beni sevindirmese de - lerle başlıyorum haftaya. Dün bir tansyonum düştü yere yığılıyordum neden oluyor bilmiyorum oysa az da yememeye dikkat ediyorum.

Sabah ( 09:00)- 1 yumurta, 1 yk lor, 30 gr çavdar ekmeği, domates-salatalık, 2 zeytin 1 ceviz
Ara( 11:00) - 100 gr kiraz, 10 gr badem
Öğle( 13:00) - 2 yk yulaf, çeyrek muz, 1 kutu probiyotik yoğurt
Ara( 14:30) 1 yk pekmez. ( Halsizdim biraz...)
Ara ( 16:00)- yarım paket form, 1 sb sütlü kahve, 10 gr bitter, biraz da su böreği tırtıkladım göz hakkı diyelim fazla almadım çok kalorili :)
Akşam- Izgarada: 5-6 köfte ( küçüktü), 4-5 dilim ince doğranmış patates, kabak. ardından 100 gr karpuz
Ara( 21:00) light yoğurt

Su 3 L, 45 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…