Dünkü utanç menüm
Kahvaltı 11
1 yumurta
4 zeytin
1 dlm kasar
Salata
Peynir 2 parmak
1,5 dlm esmer ekmek
Tatlı kasığı bal
Ara 13:30
Yarım bardak sut
1 muz
Öğle 15:30
Kucuk kase mercimek
2 parça dana bonfile
2 biber
Ara 17:40
Çekirdek ama duramadım bayağı yedim
Aksam 19:00
1 köfte
1 kucuk tabak zeytinyagli fasulye
Bahsi gecen 4 kasik tavukgogsu + 1 top dondurma
Spor
30 dk yürüyüş
25 mekik
120 ip atlama
2lt su
Çokkk güzel menün yoo hiç de az değil menün. Tansiyon düşüklüğünün yemenle alakası old sanmıyorum bekli yorgunsundur. Ama sürerse bir dr görün derim canımmmm geçmis olsunn...Günaydınlar :) Keyifler nasıl?
Pazartesi kontrolümü yaptım sonuç beni sevindirmese de - lerle başlıyorum haftaya. Dün bir tansyonum düştü yere yığılıyordum neden oluyor bilmiyorum oysa az da yememeye dikkat ediyorum.
Sabah ( 09:00)- 1 yumurta, 1 yk lor, 30 gr çavdar ekmeği, domates-salatalık, 2 zeytin 1 ceviz
Ara( 11:00) - 100 gr kiraz, 10 gr badem
Öğle( 13:00) - 2 yk yulaf, çeyrek muz, 1 kutu probiyotik yoğurt
Ara( 14:30) 1 yk pekmez. ( Halsizdim biraz...)
Ara ( 16:00)- yarım paket form, 1 sb sütlü kahve, 10 gr bitter, biraz da su böreği tırtıkladımgöz hakkı diyelim fazla almadım çok kalorili :)
Akşam- Izgarada: 5-6 köfte ( küçüktü), 4-5 dilim ince doğranmış patates, kabak. ardından 100 gr karpuz
Ara( 21:00) light yoğurt
Su 3 L, 45 dakika yürüyüş
iyiyiz kuzum. kahvaltı yaptık kuzucuklarımla.. kızımı uyuttum şimdi iş zamanııııııııııııııııNasılsınız bakim? Bugün napıosunuz kızlar ??
ayy senin işin zorr.. ben de annemlerin yazlığına gidinec kilo alıyorum hep.. orda seninki gibi durum , çay kuruyemiş biskğvi vs gelen giden hiç bitmşyor.. iştahımızı frenliycez başka yolu yok ..Yok canım ac karna. Tuvalet problemim vardı ama .
Abur cubur da söyle oluyor: her an o abur cuburun içindeyim ben. Kayınvalidem ile mustakil evdeyiz ve buyuk bir bahçemiz var. Dolayısıyla gelen gidenin haddi hesabi yok. Ona hayır buna hayır diyosun ama e bundan biraz yiyim bari oluyorsun sonunda ;(
Zaten kilo alma nedenim de bu. 1 cayı 4 cayı 5 cayı geceye kadar devam..
Gunaydiiin bayan pozitif!
Menü de süper
600 gr vermişim cok mutlu oldum görünceŞimdi evi toparliycam. Belki cam da silerim. Cocuklarin dolaplarını yeniden planlamayı düşünüyorum. Derken öğlen olur zaten. Bol su iceyim bu arada. Cumaya size yetişmem lazım.
İspanyol sen kac verdin kuzu?
bence yediklerin az değil onla alakalı değildir.. su da yeterli.. kansızlığın var mı peki..en çok o yapar halsizlik başdönmesiGünaydınlar :) Keyifler nasıl?
Pazartesi kontrolümü yaptım sonuç beni sevindirmese de - lerle başlıyorum haftaya. Dün bir tansyonum düştü yere yığılıyordum neden oluyor bilmiyorum oysa az da yememeye dikkat ediyorum.
Sabah ( 09:00)- 1 yumurta, 1 yk lor, 30 gr çavdar ekmeği, domates-salatalık, 2 zeytin 1 ceviz
Ara( 11:00) - 100 gr kiraz, 10 gr badem
Öğle( 13:00) - 2 yk yulaf, çeyrek muz, 1 kutu probiyotik yoğurt
Ara( 14:30) 1 yk pekmez. ( Halsizdim biraz...)
Ara ( 16:00)- yarım paket form, 1 sb sütlü kahve, 10 gr bitter, biraz da su böreği tırtıkladımgöz hakkı diyelim fazla almadım çok kalorili :)
Akşam- Izgarada: 5-6 köfte ( küçüktü), 4-5 dilim ince doğranmış patates, kabak. ardından 100 gr karpuz
Ara( 21:00) light yoğurt
Su 3 L, 45 dakika yürüyüş
Canım izin veriyorlarda bu sadece haftada bir kez olursa ok? Sonucta diyet yapıyoruz hiç yemesek ne olur! Ayda bir kez yeterli bence bu istek çok olduğu gün ve tek öğünBence gayet güzel olmuş tavuk göğsü sütlü tatlı, dondurmaya da izin veriyorlar süt ve ekmek hakkını kullanmış olmşsun ama yine de dikkat :)
Doğru ama insanız işte canımız çekiyor :) Olabildiğince istikrarlı olmak gerek katılıyorum.Canım izin veriyorlarda bu sadece haftada bir kez olursa ok? Sonucta diyet yapıyoruz hiç yemesek ne olur! Ayda bir kez yeterli bence bu istek çok olduğu gün ve tek öğünben de bu fikirdeyim ...
Kansızlık var ama nisanda yaptırdığım testlerde sınırın üstünde çıkmıştı sanırım adet dönemim yeni bitti onunla ilgisi olabilir.bence yediklerin az değil onla alakalı değildir.. su da yeterli.. kansızlığın var mı peki..en çok o yapar halsizlik başdönmesi
tabii ya bağımlılık yaparız biz her yeni gelene derim benGünaydın herkeseeeee
Haftasonu trabzona köye gittim int çekmiyordu giremedim çok özledim sizleri diyeti de boşladım tabi biraz
Dünkü menüm
8 de kahvaltı bir dilim ekmek
beyaz peynir 2 zeytin
12 de 7-8 tane kara lahana sarması
5-6 çatal taze fasulye kızartması
5 dilim karpuz
16 da 5 tane pestil-köme 2 bardak çay
19 da bir karışık tost
1 litre su spor yok
Aynen canım bağımlılık yaptı gerçekten girmediğim zamanlar bi boşlama oluyo diyeti falan unutuyorumtabii ya bağımlılık yaparız biz her yeni gelene derim benözlememek mümkün değil bende yoğun olunca uyuz olurum buraya gelemeyince
Menün çok güzelde tam diyetlik değil ama yinede iyi iyi. Napıyoruz bizde önümüzde 4 gün var sabrediyoruz veriyoruzve birinci oluyoruz İnşallah
ayyy eveeettt.. bir 69u görsem ahh görsemm diyordum şimdi de 59 59 diye bağırıyorummmKizlar yine pazartesi ve yine 1haftayi geride biraktik ins. Buhaftalarimizi kilo vererek geride birakiriz yarim kilo eksideyim simdilik ins. Almadan cumayi tamamlasam bana yeter artik yavas yavas verme zamani nede olsa istedigim kilolara az kaldiIlk basladigim zamanlarda 69 gorsem yeter diyordum simdi gordumya daha asagilarida goreyim diyorum sanirim herkez ayni duygulari yasamistir
Çok fazla duydum çevremden ama ben içmeye korkuyorum midem problemli biraz sorunu olmayan içebilirKizlar sizinle elma sirke suyu ictigimi paylasacaktim unuttum4gundur iciyorum ve faydasini goruyorum canlar sizlerde deneyin sabah ac karna yarimbardak suya 1y.k sirke ama midenizde sorun varsa iyi gelmeyebilir haberiniz olsun. Benim istahimida kesti canim tatli istemiyor artik dusunun regl donemimdeyim ve tatliistegim hic yok korkularim bosa cikti annemlerdeyim ve istedigim gibi kilo almadim ve veriyorum ins. Ramazandada bu duzenle gider
Kiz benim icin hayal 59 okadarini dusunmuyorum bile 62 bile yeter bana 20kilo vermis olurum o bile yeter yaniayyy eveeettt.. bir 69u görsem ahh görsemm diyordum şimdi de 59 59 diye bağırıyorummm
Problemliyse mide iyi degil zaten canim almadanda gideydim iyiydiÇok fazla duydum çevremden ama ben içmeye korkuyorum midem problemli biraz sorunu olmayan içebiliralmadığına sevindim tatlım ben 600 gr aldım annemde
Çok daha kalacak misin? Almazsın inş nasıl bir pişmanlık ama verinceye kadar ne zahmet çekiliyo ama alırken ohhhh hiç ruhum duymuyoKiz benim icin hayal 59 okadarini dusunmuyorum bile 62 bile yeter bana 20kilo vermis olurum o bile yeter yani
Problemliyse mide iyi degil zaten canim almadanda gideydim iyiydi
ben 55 istiyorum aslonda da 58-59 da iyidir..Kiz benim icin hayal 59 okadarini dusunmuyorum bile 62 bile yeter bana 20kilo vermis olurum o bile yeter yani
Problemliyse mide iyi degil zaten canim almadanda gideydim iyiydi
3hafta daha buralardayim nasipseÇok daha kalacak misin? Almazsın inş nasıl bir pişmanlık ama verinceye kadar ne zahmet çekiliyo ama alırken ohhhh hiç ruhum duymuyoneyse önümüze bakacağız olan olmuş
Dur bakalim belki 65 60 sonra bende isterim ama suanki dusuncem 60 en ideal diyor daha fazlasi yakismaz bana nede olsa yillarin aliskanligi sonra iskelet olmayalimben 55 istiyorum aslonda da 58-59 da iyidir..
Okul çıkışı yürüyordum elini cebime attım bi baktım çikolatasabah kahvaltı yapmamistim zaten çok açtım paketi açtım tam ağzıma atacaktım kiiiiii yapma dedim 40 dk yürüyeceksin belki de ancak eriyeceksin bu masum görünümlü şeytani veee çöpe attım taktir ettim kendimi eve geldim mis gibi kahvaltımi yaptım
canım yarım kilo eksi çok iyisin , he heee anne yanında tabii zor ama istenirsede yapılamaz değil tabiiiKizlar yine pazartesi ve yine 1haftayi geride biraktik ins. Buhaftalarimizi kilo vererek geride birakiriz yarim kilo eksideyim simdilik ins. Almadan cumayi tamamlasam bana yeter artik yavas yavas verme zamani nede olsa istedigim kilolara az kaldiIlk basladigim zamanlarda 69 gorsem yeter diyordum simdi gordumya daha asagilarida goreyim diyorum sanirim herkez ayni duygulari yasamistir
hep denemek istemişimdir ama hiç uygulamadım. Tadı da kötüdür şimdi onunKizlar sizinle elma sirke suyu ictigimi paylasacaktim unuttum4gundur iciyorum ve faydasini goruyorum canlar sizlerde deneyin sabah ac karna yarimbardak suya 1y.k sirke ama midenizde sorun varsa iyi gelmeyebilir haberiniz olsun. Benim istahimida kesti canim tatli istemiyor artik dusunun regl donemimdeyim ve tatliistegim hic yok korkularim bosa cikti annemlerdeyim ve istedigim gibi kilo almadim ve veriyorum ins. Ramazandada bu duzenle gider
tabii tabi hemen tatlım...Aynen canım bağımlılık yaptı gerçekten girmediğim zamanlar bi boşlama oluyo diyeti falan unutuyorumpazar günkü menüm yine idare eder de ctsi fena zaten haftasonu bana +600 gr maloldu hemen müdahale etmem lazim
hiç memnun olmayız ki ama zayıfladıkça görüyosun ki 69'da çok !ayyy eveeettt.. bir 69u görsem ahh görsemm diyordum şimdi de 59 59 diye bağırıyorummm
süpersinnn işte buOkul çıkışı yürüyordum elini cebime attım bi baktım çikolatasabah kahvaltı yapmamistim zaten çok açtım paketi açtım tam ağzıma atacaktım kiiiiii yapma dedim 40 dk yürüyeceksin belki de ancak eriyeceksin bu masum görünümlü şeytani veee çöpe attım taktir ettim kendimi eve geldim mis gibi kahvaltımi yaptım
hoşgeldinnn kuzumkızlar merhabalar... Uzun bir aradan (izinden ) sonra tekrar aranıza katılmaya geldim ..
ancak dün 15 gün süren yıllık iznimden geldim ve 2 kilo aldığımı fark ettim..
acaba o 2 kiloyu verip mi geri döneyim , yoksa böyle kabul eder misiniz beni
öylesine bir resim canım filmin birinden mi görmüştüm neydi hiç hatırlamıyorumDeadline kuzum bu profilindeki foto kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?