Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence gayet güzel olmuş tavuk göğsü sütlü tatlı, dondurmaya da izin veriyorlar süt ve ekmek hakkını kullanmış olmşsun ama yine de dikkat :)

Çokkk güzel menün yoo hiç de az değil menün. Tansiyon düşüklüğünün yemenle alakası old sanmıyorum bekli yorgunsundur. Ama sürerse bir dr görün derim canımmmm geçmis olsunn...

Nasılsınız bakim? Bugün napıosunuz kızlar ??
iyiyiz kuzum. kahvaltı yaptık kuzucuklarımla.. kızımı uyuttum şimdi iş zamanıııııııııııııııı
ayy senin işin zorr.. ben de annemlerin yazlığına gidinec kilo alıyorum hep.. orda seninki gibi durum , çay kuruyemiş biskğvi vs gelen giden hiç bitmşyor.. iştahımızı frenliycez başka yolu yok ..
Şimdi evi toparliycam. Belki cam da silerim. Cocuklarin dolaplarını yeniden planlamayı düşünüyorum. Derken öğlen olur zaten. Bol su iceyim bu arada. Cumaya size yetişmem lazım.

İspanyol sen kac verdin kuzu?
600 gr vermişim cok mutlu oldum görünce
bence yediklerin az değil onla alakalı değildir.. su da yeterli.. kansızlığın var mı peki..en çok o yapar halsizlik başdönmesi

Bence gayet güzel olmuş tavuk göğsü sütlü tatlı, dondurmaya da izin veriyorlar süt ve ekmek hakkını kullanmış olmşsun ama yine de dikkat :)
Canım izin veriyorlarda bu sadece haftada bir kez olursa ok? Sonucta diyet yapıyoruz hiç yemesek ne olur! Ayda bir kez yeterli bence bu istek çok olduğu gün ve tek öğün ben de bu fikirdeyim ...

Günaydın herkeseeeee
Haftasonu trabzona köye gittim int çekmiyordu giremedim çok özledim sizleri diyeti de boşladım tabi biraz
Dünkü menüm
8 de kahvaltı bir dilim ekmek
beyaz peynir 2 zeytin
12 de 7-8 tane kara lahana sarması
5-6 çatal taze fasulye kızartması
5 dilim karpuz

16 da 5 tane pestil-köme 2 bardak çay
19 da bir karışık tost

1 litre su spor yok

Canım izin veriyorlarda bu sadece haftada bir kez olursa ok? Sonucta diyet yapıyoruz hiç yemesek ne olur! Ayda bir kez yeterli bence bu istek çok olduğu gün ve tek öğün ben de bu fikirdeyim ...
Doğru ama insanız işte canımız çekiyor :) Olabildiğince istikrarlı olmak gerek katılıyorum.

bence yediklerin az değil onla alakalı değildir.. su da yeterli.. kansızlığın var mı peki..en çok o yapar halsizlik başdönmesi
Kansızlık var ama nisanda yaptırdığım testlerde sınırın üstünde çıkmıştı sanırım adet dönemim yeni bitti onunla ilgisi olabilir.

tabii ya bağımlılık yaparız biz her yeni gelene derim benözlememek mümkün değil bende yoğun olunca uyuz olurum buraya gelemeyince
Menün çok güzelde tam diyetlik değil ama yinede iyi iyi. Napıyoruz bizde önümüzde 4 gün var sabrediyoruz veriyoruz ve birinci oluyoruz İnşallah

Kizlar yine pazartesi ve yine 1haftayi geride biraktik ins. Buhaftalarimizi kilo vererek geride birakiriz yarim kilo eksideyim simdilik ins. Almadan cumayi tamamlasam bana yeter artik yavas yavas verme zamani nede olsa istedigim kilolara az kaldi Ilk basladigim zamanlarda 69 gorsem yeter diyordum simdi gordumya daha asagilarida goreyim diyorum sanirim herkez ayni duygulari yasamistir

Kizlar sizinle elma sirke suyu ictigimi paylasacaktim unuttum4gundur iciyorum ve faydasini goruyorum canlar sizlerde deneyin sabah ac karna yarimbardak suya 1y.k sirke ama midenizde sorun varsa iyi gelmeyebilir haberiniz olsun. Benim istahimida kesti canim tatli istemiyor artik dusunun regl donemimdeyim ve tatliistegim hic yok korkularim bosa cikti annemlerdeyim ve istedigim gibi kilo almadim ve veriyorum ins. Ramazandada bu duzenle gider

Aynen canım bağımlılık yaptı gerçekten girmediğim zamanlar bi boşlama oluyo diyeti falan unutuyorum pazar günkü menüm yine idare eder de ctsi fena zaten haftasonu bana +600 gr maloldu hemen müdahale etmem lazim

ayyy eveeettt.. bir 69u görsem ahh görsemm diyordum şimdi de 59 59 diye bağırıyorummm

Çok fazla duydum çevremden ama ben içmeye korkuyorum midem problemli biraz sorunu olmayan içebilir almadığına sevindim tatlım ben 600 gr aldım annemde

ayyy eveeettt.. bir 69u görsem ahh görsemm diyordum şimdi de 59 59 diye bağırıyorummm
Kiz benim icin hayal 59 okadarini dusunmuyorum bile 62 bile yeter bana 20kilo vermis olurum o bile yeter yani

Çok fazla duydum çevremden ama ben içmeye korkuyorum midem problemli biraz sorunu olmayan içebilir almadığına sevindim tatlım ben 600 gr aldım annemde
Problemliyse mide iyi degil zaten canim almadanda gideydim iyiydi

Kiz benim icin hayal 59 okadarini dusunmuyorum bile 62 bile yeter bana 20kilo vermis olurum o bile yeter yani

Çok daha kalacak misin? Almazsın inş nasıl bir pişmanlık ama verinceye kadar ne zahmet çekiliyo ama alırken ohhhh hiç ruhum duymuyo neyse önümüze bakacağız olan olmuş

ben 55 istiyorum aslonda da 58-59 da iyidir..

Okul çıkışı yürüyordum elini cebime attım bi baktım çikolata sabah kahvaltı yapmamistim zaten çok açtım paketi açtım tam ağzıma atacaktım kiiiiii yapma dedim 40 dk yürüyeceksin belki de ancak eriyeceksin bu masum görünümlü şeytani veee çöpe attım taktir ettim kendimi eve geldim mis gibi kahvaltımi yaptım

Çok daha kalacak misin? Almazsın inş nasıl bir pişmanlık ama verinceye kadar ne zahmet çekiliyo ama alırken ohhhh hiç ruhum duymuyo neyse önümüze bakacağız olan olmuş
3hafta daha buralardayim nasipse
ben 55 istiyorum aslonda da 58-59 da iyidir..
Dur bakalim belki 65 60 sonra bende isterim ama suanki dusuncem 60 en ideal diyor daha fazlasi yakismaz bana nede olsa yillarin aliskanligi sonra iskelet olmayalim
Tebrikler super bir davranis

kızlar merhabalar... Uzun bir aradan (izinden ) sonra tekrar aranıza katılmaya geldim ..
ancak dün 15 gün süren yıllık iznimden geldim ve 2 kilo aldığımı fark ettim..
acaba o 2 kiloyu verip mi geri döneyim , yoksa böyle kabul eder misiniz beni

canım yarım kilo eksi çok iyisin , he heee anne yanında tabii zor ama istenirsede yapılamaz değil tabiii tabiki hedeflerimiz belli fakat daha aşağılar hep istenir denemekte yarar var diye kesin yine buralarda oluruz...

hep denemek istemişimdir ama hiç uygulamadım. Tadı da kötüdür şimdi onun

Aynen canım bağımlılık yaptı gerçekten girmediğim zamanlar bi boşlama oluyo diyeti falan unutuyorum pazar günkü menüm yine idare eder de ctsi fena zaten haftasonu bana +600 gr maloldu hemen müdahale etmem lazim
tabii tabi hemen tatlım...

hiç memnun olmayız ki ama zayıfladıkça görüyosun ki 69'da çok !

süpersinnn işte bu

hoşgeldinnn kuzum nasılsın ? Evet o 2 kiloyu verip de listeye girebilirsin çünkü kurallar böylee izne giden gittiği kiloyla listeye girer.
Hee tabiki şu da var listede olmasanda yine takımdasın beraberce veririz canım o 2 kilocuğu hemencecik yine tam olarak kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…