harikasın tatlımmmmm.seni seviyoruuummOkul çıkışı yürüyordum elini cebime attım bi baktım çikolatasabah kahvaltı yapmamistim zaten çok açtım paketi açtım tam ağzıma atacaktım kiiiiii yapma dedim 40 dk yürüyeceksin belki de ancak eriyeceksin bu masum görünümlü şeytani veee çöpe attım taktir ettim kendimi eve geldim mis gibi kahvaltımi yaptım
aaaaa süper bir haber.. gel tabii gel çok özledik seniii....tabii ki kabul ederiz biiizz. ama listeye girmen için vermen gerekiyor yeni kurallara göre.. sen gel hemen verirsin o 2 kilocuğukızlar merhabalar... Uzun bir aradan (izinden ) sonra tekrar aranıza katılmaya geldim ..
ancak dün 15 gün süren yıllık iznimden geldim ve 2 kilo aldığımı fark ettim..
acaba o 2 kiloyu verip mi geri döneyim , yoksa böyle kabul eder misiniz beni
ay ispanyol jillian dedin yoruldum burda benim tüm kemiklerim ağrıdığından şu an yerimden kalkmak bile işkence geliyor yapiiştt yavrucuklar ne alemdesiniz.. ben bugün jilliana başlayacaktım ama hala vakit bulamadım.. en iyisi akşam yapmak olacak
Ben bugün sadece çamaşır yıkıyor ,asıyor ,topluyorum bütün gün işim bu azcık mola verdim. Bende Ramazan'dan sonra başlamak istiyorum bakalım senin deneyimlerin neler olacak ?piiştt yavrucuklar ne alemdesiniz.. ben bugün jilliana başlayacaktım ama hala vakit bulamadım.. en iyisi akşam yapmak olacak
serum falan almıştın ya belki ondan bir süre sabit kalabilirsin..ne de olsa tuzlu su ödem yapmıştırbugün tartıldım sabah kilom yine sabit anlamıyorum hiç ben 2 kilo vermişismdir diye düşünüyordum şöyleki haftasonu nerdeyse hiç birşey yemedim cumartesi midem ağrıdığı için pazarda midem bulandığı için resmen aç geziyorum bari kilo vermiş olsaydım o kadar aç geziyorum yabugün daha iyiyim ama yine çok bişey yiyemiyorum midem bulanıyor arada biraz ilaçlarım var onlarla idare ediyorum bakalım
ya hep başladım başladım yarım kaldı.. son 1 haftadır yürüyüş de yapamıyorum eskisi gibi.. bir yerden başlamam lazım..zaten hepsini yapamıyorum 15 dk <ncak dayanabiliyorumay ispanyol jillian dedin yoruldum burda benim tüm kemiklerim ağrıdığından şu an yerimden kalkmak bile işkence geliyor yasana kolay gelsin ama ilk birkaç gün baya ağrı yapıyor aklında olsun birde duraksız yapma dinlenme günüseç haftada 1 gün
ben de 2-3 saat ev işi yaptım.. kız uyuyunca iş yaptım bana zaman kalmadı.. şimdi de yemek yapıyorum.. belki yemekten sonra en azından yürüyüş yaparım diyorumBen bugün sadece çamaşır yıkıyor ,asıyor ,topluyorum bütün gün işim bu azcık mola verdim. Bende Ramazan'dan sonra başlamak istiyorum bakalım senin deneyimlerin neler olacak ?
tamam işte aç gezerek kilo verilmeyeceğini yine gördükkbugün tartıldım sabah kilom yine sabit anlamıyorum hiç ben 2 kilo vermişismdir diye düşünüyordum şöyleki haftasonu nerdeyse hiç birşey yemedim cumartesi midem ağrıdığı için pazarda midem bulandığı için resmen aç geziyorum bari kilo vermiş olsaydım o kadar aç geziyorum yabugün daha iyiyim ama yine çok bişey yiyemiyorum midem bulanıyor arada biraz ilaçlarım var onlarla idare ediyorum bakalım
kız senin o elma gibi parlayan yanaklarını yerim ben..tamam işte aç gezerek kilo verilmeyeceğini yine gördükktatlım ara ara bişeyler yemen daha çok metobolizmanı çalıştırır oyüzden beklentin olmasın açlıktan
serumu unutmuştum ya evet olabilir o ispanyolserum falan almıştın ya belki ondan bir süre sabit kalabilirsin..ne de olsa tuzlu su ödem yapmıştır
ya hep başladım başladım yarım kaldı.. son 1 haftadır yürüyüş de yapamıyorum eskisi gibi.. bir yerden başlamam lazım..zaten hepsini yapamıyorum 15 dk <ncak dayanabiliyorum
evet april aynen öyle kimse isteyerek aç kalmasın zatentamam işte aç gezerek kilo verilmeyeceğini yine gördükktatlım ara ara bişeyler yemen daha çok metobolizmanı çalıştırır oyüzden beklentin olmasın açlıktan
evet canım haklısınserumu unutmuştum ya evet olabilir o ispanyol
evet april aynen öyle kimse isteyerek aç kalmasın zatenben yiyemiyorum ya yemek falan biraz ekmek çorba arada onları yiyebiliyorum bakalım çorba yapcam şimdi inşallah yiyebilirim
Teşekkür ederim cansınkız senin o elma gibi parlayan yanaklarını yerim ben..
Tamam denicem ama Ramazan'dan sonraApril sanirim yuzdemi hesaplamayi ogrendim ve buzamana kadar verdigim yuzdemi hesapladim %22 sini vermisim
82.5-67.7 =14.8
14.8÷67.7=22..... olarak
22×100=%22 olarak hesaplaniyor dimi
Tamam canim tesekkurlerTamam denicem ama Ramazan'dan sonrabakalım yapacak mı bişey ? Zaten diyetisyenlerde hep verir sirkeli su bilirim.
Kuzum malesef azcık yanlış olmuş
Şöyle oluyor ;
82.5-67.7=14.8
14.8/82.5=0,17939394
0,17939394*100=17,9393939 diye sürer virgülün sağındaki 5 ve 5 'ten büyük olduğu için yuvarlarız ve sonuç %18 olur tamam mı fıstığım ?
Tatlım her zaman sorabilirsin aklına takılan bişey olunca burdan veya özelden rica ederimmmTamam canim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?