çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyiye gidersin.. dönmeyi düşünmüyor musun aramıza.. kilo aldın mı peki.. manide verilri aslında ama atak sonrası almış olabilrisinManiye girdim cok fena bi şekilde yeni bi doktora basladım bu daha iyi.simdilik iyiyim sorunsuz atlattm bkac gunu: )
hahahaaa ben de aynı böyle oldum.. sadece nikah yaparız diyordum sonra kına düğün istedim..
kuzum çok güzel gidiyorum bu sefer.. beklediğimden de iyi..
yanlış hesaplamışsın ama çok çok iyi vermişsin süpppersiinnn..ne ara 67 oldn kızz
pingui olmasa süper olurmuş .. su bir harikaaaa
su az olmuş.. onun dışında mükemmel
akşam sen de farkındasın zaten olmamış.. ama ona rağmen artının çoğunu vermişsin... bravo.. cumaya kadar eksi bile olursun
Mani de 5 kilo verdim. Ama hastanede yatma falan derken 70lere cıktım aranıza donmeme izin verilirmi kac hafta gelemedim bilemiyorumkiçok çok geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyiye gidersin.. dönmeyi düşünmüyor musun aramıza.. kilo aldın mı peki.. manide verilri aslında ama atak sonrası almış olabilrisin
sorarız kaptana ve yardımcılarına.. sen izinli mi ayrılmıştın yoksa haber vermeden mi..Mani de 5 kilo verdim. Ama hastanede yatma falan derken 70lere cıktım aranıza donmeme izin verilirmi kac hafta gelemedim bilemiyorumki
Soralımm yani burdayken motive olmuştum gelirim ara ara yine: )sorarız kaptana ve yardımcılarına.. sen izinli mi ayrılmıştın yoksa haber vermeden mi..
ayrıldığın dönemdeki kilona dönmeden listeye giremiyorsun ama sonuçta takımda bulunabilirsin
hoşgeldin canım daha iyi olmana sevindim özlettin kendiniKızlar nasılsınız diyet uygulamadgım icin ugramıyordum.hatrınızı sorayım dedim: )
ismini diskalifiye listesinde gördüm sanırım ispanyol ama hastalık nedeniyel olduğunu belirtip bişeyler yapılabilir sanırım tam bilmiyorum ama april ve kaptana sormak gerek sanırım bişeyleri vardı ama bilmiyorum tamsorarız kaptana ve yardımcılarına.. sen izinli mi ayrılmıştın yoksa haber vermeden mi..
ayrıldığın dönemdeki kilona dönmeden listeye giremiyorsun ama sonuçta takımda bulunabilirsin
Kazıtmıstım yuzden çok gitti ama tartıda fazla gorunuyorum: )hoşgeldin canım daha iyi olmana sevindim özlettin kendini
ismini diskalifiye listesinde gördüm sanırım
ispanyol ama hastalık nedeniyel olduğunu belirtip bişeyler yapılabilir sanırım tam
bilmiyorum ama april ve kaptana sormak gerek sanırım bişeyleri vardı ama
bilmiyorum tam
bu arada profil resmin çokçok güzelya yeni mi çekildi o foto şu an ki halinse inananamıyorum ne kadar kilo v
ermişsin sen
canım ilaçlardanda olabilir fazla çıkman biraz yeni mi çıktın hastahaneden sen bakalımKazıtmıstım yuzden çok gitti ama tartıda fazla gorunuyorum: )
Evet yeni çıktım 1.65 im buralardayım zaten: )canım ilaçlardanda olabilir fazla çıkman biraz yeni mi çıktın hastahaneden sen bakalımyüzün çok güzel bence senin boyun uzundu sanırım değil mi sen gel sıkıldıkçada buralara bir bakalım listeye dönmek istersen konuşuruz kaptanla falan sorarız zaten
ayy teşekkür ederim canımmm..hoşgeldin canım daha iyi olmana sevindim özlettin kendini
ismini diskalifiye listesinde gördüm sanırım ispanyol ama hastalık nedeniyel olduğunu belirtip bişeyler yapılabilir sanırım tam bilmiyorum ama april ve kaptana sormak gerek sanırım bişeyleri vardı ama bilmiyorum tam
bu arada profil resmin çokçok güzelya yeni mi çekildi o foto şu an ki halinse inananamıyorum ne kadar kilo vermişsin sen
ayy gerçekten beğendiniz mii teşekkür ederimmm
aşkitooooHu huu sesimi duyan varsa naber ???
yemek yedik mutfağı toparladım hemen bir bakayım dedmm.. kız mızmızlanmasa kahve keyfi yapıcaz sevdiceğimle .. ama gel gör ki minik cadı meemmm meemmm diye mızmızlanıyorHu huu sesimi duyan varsa naber ???
sen hepsine yetersin kuzummmyemek yedik mutfağı toparladım hemen bir bakayım dedmm.. kız mızmızlanmasa kahve keyfi yapıcaz sevdiceğimle .. ama gel gör ki minik cadı meemmm meemmm diye mızmızlanıyor
biz de yapamadık zaten.. kızım yeni uyudu.. oğlan hala cin gibi.. zaten artık bu saatten sonra kahve de olmaz ..sen hepsine yetersin kuzummmafiyet olsunn güzel çifte biz daha o keyflere gelemedik eşim henüz gelmedi yarım saat sonra İnşallah
İyi gecelerr canım bende yatıyorummkmseler yok bu akşam.. iyi geceler hepinize..
ooooo profile bak seeeeennn.. ne güzelsin sen öyleeee.. bayıldım bayıldımm.. kumrulaaarrİyi gecelerr canım bende yatıyorumm
ayyy senin profil resmin ne kadar güzeel maşallah sizeeooooo profile bak seeeeennn.. ne güzelsin sen öyleeee.. bayıldım bayıldımm.. kumrulaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?