Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maniye girdim cok fena bi şekilde yeni bi doktora basladım bu daha iyi.simdilik iyiyim sorunsuz atlattm bkac gunu: )
çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyiye gidersin.. dönmeyi düşünmüyor musun aramıza.. kilo aldın mı peki.. manide verilri aslında ama atak sonrası almış olabilrisin

İnşallah canım. Suya dayandım du bakalım

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyiye gidersin.. dönmeyi düşünmüyor musun aramıza.. kilo aldın mı peki.. manide verilri aslında ama atak sonrası almış olabilrisin
Mani de 5 kilo verdim. Ama hastanede yatma falan derken 70lere cıktım aranıza donmeme izin verilirmi kac hafta gelemedim bilemiyorumki

Mani de 5 kilo verdim. Ama hastanede yatma falan derken 70lere cıktım aranıza donmeme izin verilirmi kac hafta gelemedim bilemiyorumki
sorarız kaptana ve yardımcılarına.. sen izinli mi ayrılmıştın yoksa haber vermeden mi..
ayrıldığın dönemdeki kilona dönmeden listeye giremiyorsun ama sonuçta takımda bulunabilirsin

sorarız kaptana ve yardımcılarına.. sen izinli mi ayrılmıştın yoksa haber vermeden mi..
ayrıldığın dönemdeki kilona dönmeden listeye giremiyorsun ama sonuçta takımda bulunabilirsin
Soralımm yani burdayken motive olmuştum gelirim ara ara yine: )

Kızlar nasılsınız diyet uygulamadgım icin ugramıyordum.hatrınızı sorayım dedim: )
hoşgeldin canım daha iyi olmana sevindim özlettin kendini

ismini diskalifiye listesinde gördüm sanırım ispanyol ama hastalık nedeniyel olduğunu belirtip bişeyler yapılabilir sanırım tam bilmiyorum ama april ve kaptana sormak gerek sanırım bişeyleri vardı ama bilmiyorum tam
bu arada profil resmin çokçok güzelya yeni mi çekildi o foto şu an ki halinse inananamıyorum ne kadar kilo vermişsin sen

Kazıtmıstım yuzden çok gitti ama tartıda fazla gorunuyorum: )

Kazıtmıstım yuzden çok gitti ama tartıda fazla gorunuyorum: )
canım ilaçlardanda olabilir fazla çıkman biraz yeni mi çıktın hastahaneden sen bakalım yüzün çok güzel bence senin boyun uzundu sanırım değil mi sen gel sıkıldıkçada buralara bir bakalım listeye dönmek istersen konuşuruz kaptanla falan sorarız zaten

Maleseff winchesterr 3 hafta bekledik gelmeni ve bildirimde bulunmadığın için diskalifiye oldun . Ahh keşke haber verseydin çok iyi olurdu ama biliyorum ki zaten sende buraları düşünecek vaziyette değildin.
Ama dediğim gibi diskalifiye olduğun için kurallar gereği alamıyoruz canım üzgünüm ama kısmet işte...

Evet yeni çıktım 1.65 im buralardayım zaten: )

ayy teşekkür ederim canımmm..
ispanyol Maşallah bayıldım profil fotona bayıldımmmmm!
Kıskandım bende değiştiricem
ayy gerçekten beğendiniz mii teşekkür ederimmm
Hu huu sesimi duyan varsa naber ???
aşkitoooo

yemek yedik mutfağı toparladım hemen bir bakayım dedmm.. kız mızmızlanmasa kahve keyfi yapıcaz sevdiceğimle .. ama gel gör ki minik cadı meemmm meemmm diye mızmızlanıyor
sen hepsine yetersin kuzummm afiyet olsunn güzel çifte biz daha o keyflere gelemedik eşim henüz gelmedi yarım saat sonra İnşallah

sen hepsine yetersin kuzummm afiyet olsunn güzel çifte biz daha o keyflere gelemedik eşim henüz gelmedi yarım saat sonra İnşallah
biz de yapamadık zaten.. kızım yeni uyudu.. oğlan hala cin gibi.. zaten artık bu saatten sonra kahve de olmaz ..

ooooo profile bak seeeeennn.. ne güzelsin sen öyleeee.. bayıldım bayıldımm.. kumrulaaarr
ayyy senin profil resmin ne kadar güzeel maşallah sizee

kızlar ben izmirde anne kucağındayım giremedim o yüzden
dünkü menüm;
sabah 11de annemle 1er sade poğaça yedik
1de 1 kase mercimek çorbası içtim
akşam 6da pizza yapmış annem ben istemiştim çok az kalorili yaptı ama 100 gr kadar ondan yedim
akşam 10da 1 top maraş dondurması yedik oturduk muhabbet falan..
2 saat ordan oraya dolandık(spor sayılmıyo ama hareket ettik :) )
2,5 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…