ay maşallah sizlereee bende kıskanıyorum amaaa güzel bi resim çekip koycam sırf bu yüzden
tŞk ederimmay maşallah sizlereee bende kıskanıyorum amaaa güzel bi resim çekip koycam sırf bu yüzden
canım hayırlısı ne ise o olsunn, bol şanslarSelam kızlar kusura bakmayın çok yogunum 18.de belli olacak dua edin bana bol bol oluyorum hepinizi görmüyorum tek tek aksaklık için hepinizden özür diliyorum
EvvettGÜNAYDINNNNNNNNN
NE GÜZEL HERKES MUSMUTLU KOÇİŞLERİYLEEE:)
ayyy annesine kavuşmuuşş.. annenin yemekleri kilo aldırmasın dikkat et.. bol bol sarıl anneciğine..ayyy senin profil resmin ne kadar güzeel maşallah sizee
kızlar ben izmirde anne kucağındayım giremedim o yüzden
dünkü menüm;
sabah 11de annemle 1er sade poğaça yedik
1de 1 kase mercimek çorbası içtim
akşam 6da pizza yapmış annem ben istemiştim çok az kalorili yaptı ama 100 gr kadar ondan yedim
akşam 10da 1 top maraş dondurması yedik oturduk muhabbet falan..
2 saat ordan oraya dolandık(spor sayılmıyo ama hareket ettik :) )
2,5 lt su içtim
senden de bekleriz kuzumm.. siz bi de gençsiniz çıtır görelim azıcık di mi..ay maşallah sizlereee bende kıskanıyorum amaaa güzel bi resim çekip koycam sırf bu yüzden
canım benim dualarım seninlee... çok öpüyorum senii.Selam kızlar kusura bakmayın çok yogunum 18.de belli olacak dua edin bana bol bol oluyorum hepinizi görmüyorum tek tek aksaklık için hepinizden özür diliyorum
hayıııır ayrılma tabii kii hem yeni döndün seeennKeyifler yerindedir umarım fotoğraflarını ışık saciyor maşallah♥ ben yoğun stres ve merak icerisindeyim hayırlısı bakalım aprilim ve deadline im size emanet buralar soylememe gerek bile yok zaten ♥♥ ben msait olunca bakacağım çıkınca da belki izne ayrılırim ya da Ayrılmayalım çok kopuyorum o zaman kafamda deli sorular
günaydın minik kuşummHuzurla uyuduğumuz Ve mutlulukla uyandığımız günler hiç bitmesin GÜNAYDINN
günaydın tatlımm.. senden kıskandık biz de yaptık .. mutlu daha mutlu olalımmmGÜNAYDINNNNNNNNN
NE GÜZEL HERKES MUSMUTLU KOÇİŞLERİYLEEE:)
hurma diyeti akşam sona mı erdi bakalım.. güzel olmuş yine deDUNKU MENUM
7.00
1ELMA
9.00
3 HURMA+3 KASIK YOĞURT
11.30
TURK KAHVE +2 KAYISI
14.00
3 KASİK YOGURT +5 HURMA
19.00
3 KASIK BULGUR PİLAVI
4 KAŞIK SULU PATATES+SALATA
21.00
KİRAZ 10-15 EKŞİYDİ
4LT SU SPOR YOK
AKSAM ESIMLE YIYINCE OLMUYOR HAFIF YIYORUMayyy annesine kavuşmuuşş.. annenin yemekleri kilo aldırmasın dikkat et.. bol bol sarıl anneciğine..
senden de bekleriz kuzumm.. siz bi de gençsiniz çıtır görelim azıcık di mi..
canım benim dualarım seninlee... çok öpüyorum senii.
hayıııır ayrılma tabii kii hem yeni döndün seeenn
günaydın minik kuşumm
günaydın tatlımm.. senden kıskandık biz de yaptık .. mutlu daha mutlu olalımmm
hurma diyeti akşam sona mı erdi bakalım.. güzel olmuş yine de
sınavda başarılar canım umarım geçersin kurtulursunMerhabaa :) Yarın çok önemli bir sınavım var Allahım geçsem de kurtulsam şundan dua edin bana da lütfen
Menüm: Sabah: 200 ml süt, 2 yk müsli, 50 gr muz, 1 parça bitter çikolata
Ara: 7 badem, 100 gr kiraz
Öğle: 1 yumurta, 1 dilim hindi füme, 1 kk beyaz peynir 40 gr tam tahıllı ekmek, salatalık-marul
Ara: annemin yaptığı yağsız kakaolu dondurulmuş bisküvi yarım ve spordan önce çeyrek simit 1 dilim hindi füme
Akşam: 1 kase cacık, 2 yk nohutlu bulgur, 3-4 yk yağsız kıyma. salata
Ara: -
Su: 2.5 L, 1 saat yürüyüş
Canım umarim dilediğin yer çıkar yarin açıklanacak diye biliyordum ben de öğrt ama tayin telasim yok şimdilikSelam kızlar kusura bakmayın çok yogunum 18.de belli olacak dua edin bana bol bol oluyorum hepinizi görmüyorum tek tek aksaklık için hepinizden özür diliyorum
Canım senin menülerini çok beğeniyorum ama spor yokDUNKU MENUM
7.00
1ELMA
9.00
3 HURMA+3 KASIK YOĞURT
11.30
TURK KAHVE +2 KAYISI
14.00
3 KASİK YOGURT +5 HURMA
19.00
3 KASIK BULGUR PİLAVI
4 KAŞIK SULU PATATES+SALATA
21.00
KİRAZ 10-15 EKŞİYDİ
4LT SU SPOR YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?