Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar kusura bakmayın çok yogunum 18.de belli olacak dua edin bana bol bol oluyorum hepinizi görmüyorum tek tek aksaklık için hepinizden özür diliyorum

Keyifler yerindedir umarım fotoğraflarını ışık saciyor maşallah♥ ben yoğun stres ve merak icerisindeyim hayırlısı bakalım aprilim ve deadline im size emanet buralar soylememe gerek bile yok zaten ♥♥ ben msait olunca bakacağım çıkınca da belki izne ayrılırim ya da Ayrılmayalım çok kopuyorum o zaman kafamda deli sorular

ay maşallah sizlereee bende kıskanıyorum amaaa güzel bi resim çekip koycam sırf bu yüzden
tŞk ederimm koy tabi daha ne bekliosun ? Bizde görelim sizi çıtır çiftt

Selam kızlar kusura bakmayın çok yogunum 18.de belli olacak dua edin bana bol bol oluyorum hepinizi görmüyorum tek tek aksaklık için hepinizden özür diliyorum
canım hayırlısı ne ise o olsunn, bol şanslar sen keyfine bak ama mutlaka haber ver çıkarsada çıkmazsada merak ediyorum.
Ayyy ne izini bakim daha yeni geldin bak bakk

DUNKU MENUM
7.00
1ELMA
9.00
3 HURMA+3 KASIK YOĞURT
11.30
TURK KAHVE +2 KAYISI
14.00
3 KASİK YOGURT +5 HURMA
19.00
3 KASIK BULGUR PİLAVI
4 KAŞIK SULU PATATES+SALATA
21.00
KİRAZ 10-15 EKŞİYDİ

4LT SU SPOR YOK

ayyy annesine kavuşmuuşş.. annenin yemekleri kilo aldırmasın dikkat et.. bol bol sarıl anneciğine..
ay maşallah sizlereee bende kıskanıyorum amaaa güzel bi resim çekip koycam sırf bu yüzden
senden de bekleriz kuzumm.. siz bi de gençsiniz çıtır görelim azıcık di mi..
canım benim dualarım seninlee... çok öpüyorum senii.
hayıııır ayrılma tabii kii hem yeni döndün seeenn
Huzurla uyuduğumuz Ve mutlulukla uyandığımız günler hiç bitmesin GÜNAYDINN
günaydın minik kuşumm
GÜNAYDINNNNNNNNN
NE GÜZEL HERKES MUSMUTLU KOÇİŞLERİYLEEE:)
günaydın tatlımm.. senden kıskandık biz de yaptık .. mutlu daha mutlu olalımmm
DUNKU MENUM
7.00
1ELMA
9.00
3 HURMA+3 KASIK YOĞURT
11.30
TURK KAHVE +2 KAYISI
14.00
3 KASİK YOGURT +5 HURMA
19.00
3 KASIK BULGUR PİLAVI
21.00
KİRAZ 10-15 EKŞİYDİ

4LT SU SPOR YOK
hurma diyeti akşam sona mı erdi bakalım.. güzel olmuş yine de

AKSAM ESIMLE YIYINCE OLMUYOR HAFIF YIYORUM
SAHURDA YAPACAM AMA ACAYIP YOK TUTUYOR COK SUSATIYOR AMA ...
İFTRADA YINE AYNI SEKİLDE DEVAM EDECEM

Merhabaa :) Yarın çok önemli bir sınavım var Allahım geçsem de kurtulsam şundan dua edin bana da lütfen

Menüm: Sabah: 200 ml süt, 2 yk müsli, 50 gr muz, 1 parça bitter çikolata
Ara: 7 badem, 100 gr kiraz
Öğle: 1 yumurta, 1 dilim hindi füme, 1 kk beyaz peynir 40 gr tam tahıllı ekmek, salatalık-marul
Ara: annemin yaptığı yağsız kakaolu dondurulmuş bisküvi yarım ve spordan önce çeyrek simit 1 dilim hindi füme
Akşam: 1 kase cacık, 2 yk nohutlu bulgur, 3-4 yk yağsız kıyma. salata
Ara: -

Su: 2.5 L, 1 saat yürüyüş

sınavda başarılar canım umarım geçersin kurtulursun

Selam kızlar napiyosunuz?

Ben 2-3 gundur +da oldugum icin canım yazmak bile istemiyor Bahanem olmasın ama regl olucam sanırım. Tatlı krizlerimi artan iştahımı ona bağladım.oruca hic başlamadan olurum umarım. 2 yıl regl olmadım şimdi de düzensizlik var o yüzden kestiremiyorum

Selam canlarrr
Dünkü garip menümü paylaşayım

Kahvaltı yok
saat 14 te bir kase yayla corbasi

17 de 1 sigara böreği
1 dilim kek
3 kaşık siron
3 kaşık kaldirik kızartması(yöresel bir sebze)
salatalık domates
4 bardak cay

20 de bir küçük boy haşlanmış patates
2 dilim karpuz
1,5 lt su 45 dk yürüyüş

Canım umarim dilediğin yer çıkar yarin açıklanacak diye biliyordum ben de öğrt ama tayin telasim yok şimdilik açıklanınca haber sevincini paylaşalım

DUNKU MENUM
7.00
1ELMA
9.00
3 HURMA+3 KASIK YOĞURT
11.30
TURK KAHVE +2 KAYISI
14.00
3 KASİK YOGURT +5 HURMA
19.00
3 KASIK BULGUR PİLAVI
21.00
KİRAZ 10-15 EKŞİYDİ

4LT SU SPOR YOK
Canım senin menülerini çok beğeniyorum ama spor yok o da olsa süper olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…