- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Olsun canım+ da olduğumuz zamanlar da olacak tabiki önemli olan sonra toparlamakSelam kızlar napiyosunuz?
Ben 2-3 gundur +da oldugum icin canım yazmak bile istemiyorBahanem olmasın ama regl olucam sanırım. Tatlı krizlerimi artan iştahımı ona bağladım.oruca hic başlamadan olurum umarım. 2 yıl regl olmadım şimdi de düzensizlik var o yüzden kestiremiyorum
Başarılar canım dilediğin gibi geçer inşMerhabaa :) Yarın çok önemli bir sınavım var Allahım geçsem de kurtulsam şundan dua edin bana da lütfen
Menüm: Sabah: 200 ml süt, 2 yk müsli, 50 gr muz, 1 parça bitter çikolata
Ara: 7 badem, 100 gr kiraz
Öğle: 1 yumurta, 1 dilim hindi füme, 1 kk beyaz peynir 40 gr tam tahıllı ekmek, salatalık-marul
Ara: annemin yaptığı yağsız kakaolu dondurulmuş bisküvi yarım ve spordan önce çeyrek simit 1 dilim hindi füme
Akşam: 1 kase cacık, 2 yk nohutlu bulgur, 3-4 yk yağsız kıyma. salata
Ara: -
Su: 2.5 L, 1 saat yürüyüş
Canim valla spor sadece gunluk yarim saat hizli bi yürüyüş var bebegi almaya gierken onun sisinda isten eve gel yemek temz,firsat yok olsa sonuc super olacaktaCanım senin menülerini çok beğeniyorum ama spor yoko da olsa süper olur valla
harbiden garip olmuş menün..Selam canlarrr
Dünkü garip menümü paylaşayım
Kahvaltı yok
saat 14 te bir kase yayla corbasi
17 de 1 sigara böreği
1 dilim kek
3 kaşık siron
3 kaşık kaldirik kızartması(yöresel bir sebze)
salatalık domates
4 bardak cay
20 de bir küçük boy haşlanmış patates
2 dilim karpuz
1,5 lt su 45 dk yürüyüş
canımmm çok tŞk ederimGünaydın canlaaar
Vayy vayy fotolar motolar, kocalarla düşman catlatmalar. Hepinize maşallah allah ayırmasın
Ahh bu eşler yokmu ? Hep bir köşesinden bozarlar diyeti benim de eşim yüzünden bazen cısslara dokunduğum olur, amannn ye bişey olmaz demekten bu hale geldik haberleri yok. Ya da illa eşlik edicez can bu !dayanamıyor ki insan o sofrada beraber oturunca ahh zor gerçektenAKSAM ESIMLE YIYINCE OLMUYOR HAFIF YIYORUM
SAHURDA YAPACAM AMA ACAYIP YOK TUTUYOR COK SUSATIYOR AMA ...
İFTRADA YINE AYNI SEKİLDE DEVAM EDECEM
canım başarılar stres yok lütfen ne sınavıydı ? Değişik bir menün var spor çok iyiMerhabaa :) Yarın çok önemli bir sınavım var Allahım geçsem de kurtulsam şundan dua edin bana da lütfen
Menüm: Sabah: 200 ml süt, 2 yk müsli, 50 gr muz, 1 parça bitter çikolata
Ara: 7 badem, 100 gr kiraz
Öğle: 1 yumurta, 1 dilim hindi füme, 1 kk beyaz peynir 40 gr tam tahıllı ekmek, salatalık-marul
Ara: annemin yaptığı yağsız kakaolu dondurulmuş bisküvi yarım ve spordan önce çeyrek simit 1 dilim hindi füme
Akşam: 1 kase cacık, 2 yk nohutlu bulgur, 3-4 yk yağsız kıyma. salata
Ara: -
Su: 2.5 L, 1 saat yürüyüş
sen şimdiden mi pes ettin bakim ? Asıl bu durumdayken burada daha çok olman lazım ki kendine engel olasın! Hemen kendine çekidüzen ver tatlım gitsin kilolar benimde düzensiz reglim anlıyorum seni ama sabır canım sakın tatlı yemeeee...Selam kızlar napiyosunuz?
Ben 2-3 gundur +da oldugum icin canım yazmak bile istemiyorBahanem olmasın ama regl olucam sanırım. Tatlı krizlerimi artan iştahımı ona bağladım.oruca hic başlamadan olurum umarım. 2 yıl regl olmadım şimdi de düzensizlik var o yüzden kestiremiyorum
çokk güzel menü sen nereliydin canım ?Selam canlarrr
Dünkü garip menümü paylaşayım
Kahvaltı yok
saat 14 te bir kase yayla corbasi
17 de 1 sigara böreği
1 dilim kek
3 kaşık siron
3 kaşık kaldirik kızartması(yöresel bir sebze)
salatalık domates
4 bardak cay
20 de bir küçük boy haşlanmış patates
2 dilim karpuz
1,5 lt su 45 dk yürüyüş
çokkk tŞkrler bebem senide çok mutlu etsinnn ömür boyu muSmutlu ol
aynen keşke olsaCanim valla spor sadece gunluk yarim saat hizli bi yürüyüş var bebegi almaya gierken onun sisinda isten eve gel yemek temz,firsat yok olsa sonuc super olacakta
Ne güzel olmuşsun ahh bi de ben olsaydımayy kızlar bugün bir tatlı krizi tuttu beni .. nedir ki nedendir ki derken bir baktım regl olmuşum halbuki daha 8-9 gün vardı..
canımmm çok tŞk ederimhepimizi İnşallah...
Bizde seni görseydik iyiydi ama tek seni görmedim zorla değil tabii karar senin kuşummm
Ahh bu eşler yokmu ? Hep bir köşesinden bozarlar diyeti benim de eşim yüzünden bazen cısslara dokunduğum olur, amannn ye bişey olmaz demekten bu hale geldik haberleri yok. Ya da illa eşlik edicez can bu !dayanamıyor ki insan o sofrada beraber oturunca ahh zor gerçekten
canım başarılar stres yok lütfen ne sınavıydı ? Değişik bir menün var spor çok iyi
sen şimdiden mi pes ettin bakim ? Asıl bu durumdayken burada daha çok olman lazım ki kendine engel olasın! Hemen kendine çekidüzen ver tatlım gitsin kilolar benimde düzensiz reglim anlıyorum seni ama sabır canım sakın tatlı yemeeee...
çokk güzel menü sen nereliydin canım ?
aynen keşke olsa
ayy kızlar bugün bir tatlı krizi tuttu beni .. nedir ki nedendir ki derken bir baktım regl olmuşum halbuki daha 8-9 gün vardı..
iyiyiz kuşummm..gerilme lütfeeenn.. hayırlısı olsun diye dua et ...nabersinizzz ben gerginimm yarın belli olacak siz ne yapıyorsunuzzz
inş canimiyiyiz kuşummm..gerilme lütfeeenn.. hayırlısı olsun diye dua et ...
Kızlar ben yatıyoree malum sahursaat 01:45 de kalkıcağımm ...grsrz bebeklerim
Anladım canım is dönüşü yolunu uzatsan ben öyle yapıyorum mesela dolmuş geliyo binmiyorum arkadaşlar arabalarıyla bırakmak istiyo yok diyorum yürüyüş yapacağım 45 dk yürüyorum eve gelene kadar...diyorum ya menülerin güzel spor olsa çok daha hızlı vereceksinCanim valla spor sadece gunluk yarim saat hizli bi yürüyüş var bebegi almaya gierken onun sisinda isten eve gel yemek temz,firsat yok olsa sonuc super olacakta
teşekkürler canım Rabbim hepimizin yuvasına huzur versincanımmm çok tŞk ederimhepimizi İnşallah...
Bizde seni görseydik iyiydi ama tek seni görmedim zorla değil tabii karar senin kuşummm
Ahh bu eşler yokmu ? Hep bir köşesinden bozarlar diyeti benim de eşim yüzünden bazen cısslara dokunduğum olur, amannn ye bişey olmaz demekten bu hale geldik haberleri yok. Ya da illa eşlik edicez can bu !dayanamıyor ki insan o sofrada beraber oturunca ahh zor gerçekten
canım başarılar stres yok lütfen ne sınavıydı ? Değişik bir menün var spor çok iyi
sen şimdiden mi pes ettin bakim ? Asıl bu durumdayken burada daha çok olman lazım ki kendine engel olasın! Hemen kendine çekidüzen ver tatlım gitsin kilolar benimde düzensiz reglim anlıyorum seni ama sabır canım sakın tatlı yemeeee...
çokk güzel menü sen nereliydin canım ?
aynen keşke olsa
Canım yufkayla yapılıyor üstüne yoğurt + sos döküyorsun arzuya göre hatta dur görsel ekleyeyim belki yapmak isteyen olurharbiden garip olmuş menün..
siron nedir
Tamam olur canım bu hafta bildirirsinAprilcim ben izne ayrılmak istiyorum cunku haftaya sehir dısında olacagim tartilamam buyuk ihtimalle o yuzden ne zaman donecegimde belirsiz bu haftada tartılayım sonra izne cikayim olur mu ??
ben uyuyakalmışım! Neyseki 10 geçe uyandım iki dilim ekmek biraz peynir ve su içtim . Sözdee 01:45 de kalkacaktım neyyse başladı benim yine sahursuz günlerimAyyy cok yedim
Tipik kahvaltımı yaptım ama ek olarak 2 kete yedim avuç ici büyüklüğünde. Yarın iftar oncesi tartilcam bı iki kilo fazla çıkarım herhalde.
Ramazana başlama kilonuzu unutmayın kızlar. Bakalım ne değişecek 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?