Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olsun canım+ da olduğumuz zamanlar da olacak tabiki önemli olan sonra toparlamak regl den dır o sıkma canını

Başarılar canım dilediğin gibi geçer inş

harbiden garip olmuş menün..
siron nedir

Günaydın canlaaar

Vayy vayy fotolar motolar, kocalarla düşman catlatmalar. Hepinize maşallah allah ayırmasın
canımmm çok tŞk ederim hepimizi İnşallah...
Bizde seni görseydik iyiydi ama tek seni görmedim zorla değil tabii karar senin kuşummm

AKSAM ESIMLE YIYINCE OLMUYOR HAFIF YIYORUM
SAHURDA YAPACAM AMA ACAYIP YOK TUTUYOR COK SUSATIYOR AMA ...
İFTRADA YINE AYNI SEKİLDE DEVAM EDECEM
Ahh bu eşler yokmu ? Hep bir köşesinden bozarlar diyeti benim de eşim yüzünden bazen cısslara dokunduğum olur, amannn ye bişey olmaz demekten bu hale geldik haberleri yok. Ya da illa eşlik edicez can bu !dayanamıyor ki insan o sofrada beraber oturunca ahh zor gerçekten

canım başarılar stres yok lütfen ne sınavıydı ? Değişik bir menün var spor çok iyi

sen şimdiden mi pes ettin bakim ? Asıl bu durumdayken burada daha çok olman lazım ki kendine engel olasın! Hemen kendine çekidüzen ver tatlım gitsin kilolar benimde düzensiz reglim anlıyorum seni ama sabır canım sakın tatlı yemeeee...

çokk güzel menü sen nereliydin canım ?

ApriL_2007 ispanyol fotolar harika ba-yil-dim Allah mutluluğunuzu daim etsin inş
çokkk tŞkrler bebem senide çok mutlu etsinnn ömür boyu muSmutlu ol

Canim valla spor sadece gunluk yarim saat hizli bi yürüyüş var bebegi almaya gierken onun sisinda isten eve gel yemek temz,firsat yok olsa sonuc super olacakta
aynen keşke olsa

ayy kızlar bugün bir tatlı krizi tuttu beni .. nedir ki nedendir ki derken bir baktım regl olmuşum halbuki daha 8-9 gün vardı..

Yok canım pes etmedim. Canım sıkıldı sadece. Ama tabii ki devam. Bakalım ramazana oruçlu başlayabilecek miyim?
Benim düzensizliğim implanon nedeniyle oluyor. Basta hic adet görmezken şimdi duzensiz görmeye başladım.

Beni de görürsünüz yavruum. Saklandığımdan degil de telefondan eklenmiyor foto. Ev bağlantısı yakaladığımda ekliycem pcden. İnsan merak ediyor gercekten karşısındakini

Kızlar ben yatıyoree malum sahur saat 01:45 de kalkıcağımm ...grsrz bebeklerim

Aprilcim ben izne ayrılmak istiyorum cunku haftaya sehir dısında olacagim tartilamam buyuk ihtimalle o yuzden ne zaman donecegimde belirsiz bu haftada tartılayım sonra izne cikayim olur mu ??

Canim valla spor sadece gunluk yarim saat hizli bi yürüyüş var bebegi almaya gierken onun sisinda isten eve gel yemek temz,firsat yok olsa sonuc super olacakta
Anladım canım is dönüşü yolunu uzatsan ben öyle yapıyorum mesela dolmuş geliyo binmiyorum arkadaşlar arabalarıyla bırakmak istiyo yok diyorum yürüyüş yapacağım 45 dk yürüyorum eve gelene kadar...diyorum ya menülerin güzel spor olsa çok daha hızlı vereceksin

teşekkürler canım Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin Trabzonluyum canim

Ayyy cok yedim

Tipik kahvaltımı yaptım ama ek olarak 2 kete yedim avuç ici büyüklüğünde. Yarın iftar oncesi tartilcam bı iki kilo fazla çıkarım herhalde.

Ramazana başlama kilonuzu unutmayın kızlar. Bakalım ne değişecek 1 ayda

Aprilcim ben izne ayrılmak istiyorum cunku haftaya sehir dısında olacagim tartilamam buyuk ihtimalle o yuzden ne zaman donecegimde belirsiz bu haftada tartılayım sonra izne cikayim olur mu ??
Tamam olur canım bu hafta bildirirsin hadi bakalım güzel haberler bekliyorum senden
ben uyuyakalmışım! Neyseki 10 geçe uyandım iki dilim ekmek biraz peynir ve su içtim . Sözdee 01:45 de kalkacaktım neyyse başladı benim yine sahursuz günlerim sende çok yememişsin cnmbenim eee kaç saat aç kalcaksın erir o

Regl olucam dedim dedim, sahuru deli gibi yaptim namaz kilacakken baktım ki gelmiiis. Yarın ilk saatleri cok hafif geçirmeliyim dımı? Nasil yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…