- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet canım hafif takılRegl olucam dedim dedim, sahuru deli gibi yaptim namaz kilacakken baktım ki gelmiiis. Yarın ilk saatleri cok hafif geçirmeliyim dımı? Nasil yapsam?
oyyy tam bir kalori bombasıııı.Canım yufkayla yapılıyor üstüne yoğurt + sos döküyorsun arzuya göre hatta dur görsel ekleyeyim belki yapmak isteyen olurEki Görüntüle 1559599
olsun olman daha iyi oldu.. kahvaltıyı pas geçersin olur cnmRegl olucam dedim dedim, sahuru deli gibi yaptim namaz kilacakken baktım ki gelmiiis. Yarın ilk saatleri cok hafif geçirmeliyim dımı? Nasil yapsam?
Canım 22 deki hariç iyi öyle geç saatlerde yeme lütfen buarada sahuruna bayıldımDÜNKÜ MENÜM
7.00
1 ELMA
9.00
3 KASIK YOGURT+5 HURMA
10.00
TÜRK KAHVE+2 KAYISI KURU
14.00
2 PARMAK KALINLIGINDA PATLICAN+1 KASIK KADAR KIYMA(TEPSİ KEBABINDAN )
18.00
3 HURMA
20.00
5 KASIK TAZE BARBUNYA+3 KASIK BULGUR PİLAVI+SALATA
22.00
2 TANE HASLANMIS MISIR KÜÇÜKTÜ
4 LT SU +YARIM SAAT HIZLI BI YURUYUS
GUN İÇİNDE MUTLAKA 2 YEŞİL ÇAY İÇİYORUM
3.10 (SAHUR)
11 TANE HURMA+ Bİ KASE YOGURT +1 LT SU
22 deki mısır hatiç çok çok güzel..DÜNKÜ MENÜM
7.00
1 ELMA
9.00
3 KASIK YOGURT+5 HURMA
10.00
TÜRK KAHVE+2 KAYISI KURU
14.00
18.00
3 HURMA
20.00
22.00
3.10 (SAHUR)
BENI YEMEK DEGILDE SU ZORLUYOR ŞİMDİDEN ÇOK İÇTİĞİM İÇİN...Canım 22 deki hariç iyi öyle geç saatlerde yeme lütfen buarada sahuruna bayıldımgenel itibariyle çok güzel bakalım iftarda napcaz? Beni en çok o zorlar!
DAYANIRIM HURMA CAYIP TOK TUTUYOR22 deki mısır hatiç çok çok güzel..
sahurda az yememiş misin.. nasıl dayanacaksın.. bence sahuru kuvvetli yapmalısın
O zaman oruç tutanlar perşembe akşamı iftardan önce bildirsin tutmayanlar ise cuma sabahı bildirsin canımmKIZLAR KILO BILDIRIMINI İÇİN NE ZAMAN TARTILACAZ İFTARDAN ONCEMI
Evet canım hafif takılmesela kahvaltıyı atla zaten tutsaydın hiç yemiyecektin sonrasında da meyve su hafif takıl çünkü sen şimdi iftarda da kaçırırsın bir nevi niyetli gibi davran bence...
oyyy tam bir kalori bombasıııı.
olsun olman daha iyi oldu.. kahvaltıyı pas geçersin olur cnm
DÜNKÜ MENÜM
7.00
1 ELMA
9.00
3 KASIK YOGURT+5 HURMA
10.00
TÜRK KAHVE+2 KAYISI KURU
14.00
18.00
3 HURMA
20.00
22.00
3.10 (SAHUR)
ApriL_2007 canım menü bildirimi aypacak mıyız.. hani oruçluların canı çeker mi diyee bilemedim şimdi
Merhaba :) Ben yarın giremiycem malesef tüm gün hastanede olucam malesef kilo bildirimimi şimdi yapıyorum zaten listede değilim daha çok sorun olmaz inşallah
Başlangıç: 75.9 Şimdi: 74.9 artık diyetisyenle gitmeye karar verdim bu yolda çünkü yediklerim ya çok az ya çok fazla geliyor hastalanmaktan felan korkuyorum
Hepini öpüyorum inşallah herkes -leri görür bu hafta
yok güzel kalplim benimmApriL_2007 canım menü bildirimi aypacak mıyız.. hani oruçluların canı çeker mi diyee bilemedim şimdi
kaptan ne oldu senin iş haber ver bize inşallah gönlüne göre olsun hayırlı olsunBu arada profile photos harika kızlar süpersiniz ♥
aprill çok tatlısınız sizdeyok güzel kalplim benimmpaylaşmaya devam , bizim değil de sizin canınız çekmez İnşallah güzel iftar sofralarımızı insan oruçlu olunca ne yapacağı belli olmazzz ! He heeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?