Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Regl olucam dedim dedim, sahuru deli gibi yaptim namaz kilacakken baktım ki gelmiiis. Yarın ilk saatleri cok hafif geçirmeliyim dımı? Nasil yapsam?
Evet canım hafif takıl mesela kahvaltıyı atla zaten tutsaydın hiç yemiyecektin sonrasında da meyve su hafif takıl çünkü sen şimdi iftarda da kaçırırsın bir nevi niyetli gibi davran bence...

Hadiiii iyi geceler arkadaşlar , Rabbim hepimize dayanma gücü versin İnşallah.Hayırlı Ramazanlar ben yatıyorum...

DÜNKÜ MENÜM
7.00
1 ELMA
9.00
3 KASIK YOGURT+5 HURMA
10.00
TÜRK KAHVE+2 KAYISI KURU
14.00
2 PARMAK KALINLIGINDA PATLICAN+1 KASIK KADAR KIYMA(TEPSİ KEBABINDAN )
18.00
3 HURMA
20.00
5 KASIK TAZE BARBUNYA+3 KASIK BULGUR PİLAVI+SALATA
22.00
2 TANE HASLANMIS MISIR KÜÇÜKTÜ

4 LT SU +YARIM SAAT HIZLI BI YURUYUS
GUN İÇİNDE MUTLAKA 2 YEŞİL ÇAY İÇİYORUM

3.10 (SAHUR)
11 TANE HURMA+ Bİ KASE YOGURT +1 LT SU

Canım 22 deki hariç iyi öyle geç saatlerde yeme lütfen buarada sahuruna bayıldım genel itibariyle çok güzel bakalım iftarda napcaz? Beni en çok o zorlar!

22 deki mısır hatiç çok çok güzel..
sahurda az yememiş misin.. nasıl dayanacaksın.. bence sahuru kuvvetli yapmalısın

Canım 22 deki hariç iyi öyle geç saatlerde yeme lütfen buarada sahuruna bayıldım genel itibariyle çok güzel bakalım iftarda napcaz? Beni en çok o zorlar!
BENI YEMEK DEGILDE SU ZORLUYOR ŞİMDİDEN ÇOK İÇTİĞİM İÇİN...
İFTARA DA CACIKLA ACMAYI DUSUNUYORM TABI O AN GÖZÜM KARARMASSA

ApriL_2007 canım menü bildirimi aypacak mıyız.. hani oruçluların canı çeker mi diyee bilemedim şimdi

Merhaba :) Ben yarın giremiycem malesef tüm gün hastanede olucam malesef kilo bildirimimi şimdi yapıyorum zaten listede değilim daha çok sorun olmaz inşallah
Başlangıç: 75.9 Şimdi: 74.9 artık diyetisyenle gitmeye karar verdim bu yolda çünkü yediklerim ya çok az ya çok fazla geliyor hastalanmaktan felan korkuyorum
Hepini öpüyorum inşallah herkes -leri görür bu hafta

Evet canım hafif takıl mesela kahvaltıyı atla zaten tutsaydın hiç yemiyecektin sonrasında da meyve su hafif takıl çünkü sen şimdi iftarda da kaçırırsın bir nevi niyetli gibi davran bence...

Yok iftardan once yerim ben. Kayınvalideme eşlik etmek icin otururum onunla o ayrı. Gec olur çünkü aksam yemeği icin. Esim yok zaten iftarda.

oyyy tam bir kalori bombasıııı.

olsun olman daha iyi oldu.. kahvaltıyı pas geçersin olur cnm

Tamam canım senin dediğin gibi yaparım

Gündüz menün cok iyi. Su gece yemeyi de kontrol altına alabilsen süper olacak. Ama zaten sahur var artık. Ben gece acikinca sahurda yiycem nasil olda diyip oteleyebiliyodum

ApriL_2007 canım menü bildirimi aypacak mıyız.. hani oruçluların canı çeker mi diyee bilemedim şimdi

Yok kiz. Reklamlar yetiyi zaten can çekmeye. Senin yediğin fındığı salatayı millet naapsin Hahah

Saka Bir yana yazicaz canım. Ben de bu hafta tutmuyorum mesela. Ben de yazicam. Muck

Sen degil miydin gecen hafta diyetisyene giden? Ben mı karıştırdım?

yok güzel kalplim benimm paylaşmaya devam , bizim değil de sizin canınız çekmez İnşallah güzel iftar sofralarımızı insan oruçlu olunca ne yapacağı belli olmazzz ! He heeee...

Bu arada profile photos harika kızlar süpersiniz ♥
kaptan ne oldu senin iş haber ver bize inşallah gönlüne göre olsun hayırlı olsun

yok güzel kalplim benimm paylaşmaya devam , bizim değil de sizin canınız çekmez İnşallah güzel iftar sofralarımızı insan oruçlu olunca ne yapacağı belli olmazzz ! He heeee...
aprill çok tatlısınız sizde sende baya kilo vermişsin ya yenilerde çekilmiş bir resim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…