Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar raporluyum ben baya kötü oldum gelemedim burayada oruçta tutmuyorum midem bulanıyor ağrıyor hemde sinüzitin yaptığı baş ağrısı var dün baya kötüydüm ondan kaç gündür gelemedim inşallah iyileşirsem çok mutlu olcam

Gecmis olsun canım. Dikkat et kendine. Besleyici seyler tuke bağışıklığın güçlensin canım ya

gecmiş olsun cnmm ...gecer inşallah

kızlarr ramazan ayımız mübarek olsunn
geçmişi okuyamadım anne kucağından başka yere gitmek istemiyorum şuan ama yarın bursaya dönüyorum evden çıkmadan kilo bildirimimi yapıcam mutlaka inşallah vermişimdir ya almışsam diye çok korkuyorum
dünkü menüm;
sabah 1de lor peyniriyle biber kavurmuş annem ondan 2 kaşık kadar yedim 1 dilim tam buğday ekmekle (elim büyüklüğündeydi ekmek)
4te 1 top maraş dondurması yedim
8de lahmacun yapmış annem ondan 1 tanenin yarısını yedim sadece 1 bardakta fanta içtim
dün çok yürüyemedim 2 kat koltuk taşıdığım için sol kalçamda siyatik olmuşum(bugün doktora gittim) çok zorlamak istemedim
annemle akşam yarım saat yürüdük yavaş yavaş
2 lt su içtim

kaptan ne oldu senin iş haber ver bize inşallah gönlüne göre olsun hayırlı olsun

aprill çok tatlısınız sizde sende baya kilo vermişsin ya yenilerde çekilmiş bir resim mi
maleseff canım eskilerden

canım geçsin artık lütfenn çokk geçmiş olsun...

Gelen giden yok bakıyorum da.
Nasil gidiyor oruçlar
çok iyi gitti bugün oruç kolay geçti İnşaAllah hergün böyle geçer . Ama iftar pek iyi geçmedi kaçırdık biraz şimdi mide sancıları çekiyorum hadi ilk günlük olsun bakalımm ...

Ben varim tartildim simdi veeeee
73.5 ciktim
-1.40
süperrrr ben tartılmayı unuttun yemek yapma telasindan yarın tartılırım artık

ne sınavıydı canım nasıl geçti umarım istediğin bi sonuç alırsın

diyetisyen içinmi gidiyosun canım başka bişeyin yok ya
oyy çoook geçmiş olsun çoooook üzüldüm canım biran önce iyileşşş

bu arada cerrahi sınavımıda vermişim bütünlemelerde bütün dersleri verdimmm hiç beklemiyodum bu dönem öyle mutlu oldumkii...
bugün oruç tutamadım.. bu hafta tutamıycam galiba hala regliyim en aşağı 10 gün sürdüğü için benim reglilerim sanki tüm ayım gidiyo gibi oluyo
haftaya stajım başlıyo artık garanti kilo vericem koşuşturmacalardan oruçtan çok umutluyum bu ay

İlk gunün açlığı olur o kadar. Bundan sonra düzene sokarsın sen. Rahat geçmesine sevindim canum Allah kabul etsin

İlk gunün açlığı olur o kadar. Bundan sonra düzene sokarsın sen. Rahat geçmesine sevindim canum Allah kabul etsin
Tabi tabi düzene sokacağın canım çünkü kilo almak istemiyorum. Saolasın canım Amin İnşaAllah hepimizinkini

dünkü menüm
sahur
2 dilim peynr
1 dilm ekmek
1 tabak karpuz
bol bol su

iftar
1 kase corba
yarm dilim börek
2 kasik pilav
yarm karni yark
1 kase cack
su su suuu (3lt oldu kesin)
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…