kızlar raporluyum ben baya kötü oldum gelemedim burayada oruçta tutmuyorum midem bulanıyor ağrıyor hemde sinüzitin yaptığı baş ağrısı var dün baya kötüydüm ondan kaç gündür gelemedim inşallah iyileşirsem çok mutlu olcam
deniyorum canım midemde biraz rahatlasa çok çok iyi olcam inşallahGecmis olsun canım. Dikkat et kendine. Besleyici seyler tuke bağışıklığın güçlensin canım ya
gecmiş olsun cnmm ...gecer inşallahkızlar raporluyum ben baya kötü oldum gelemedim burayada oruçta tutmuyorum midem bulanıyor ağrıyor hemde sinüzitin yaptığı baş ağrısı var dün baya kötüydüm ondan kaç gündür gelemedim inşallah iyileşirsem çok mutlu olcam
Ben varim tartildim simdi veeeee
73.5 ciktim
-1.40
Ben varim tartildim simdi veeeee
73.5 ciktim
-1.40
ilk gun ya aksam cok yersen bir kısmını geri alırsın canım aman dikkatBen varim tartildim simdi veeeee
73.5 ciktim
-1.40
nabersinizzz ben gerginimm yarın belli olacak siz ne yapıyorsunuzzz
maleseff canım eskilerdenkaptan ne oldu senin iş haber ver bize inşallah gönlüne göre olsun hayırlı olsun
aprill çok tatlısınız sizdesende baya kilo vermişsin ya yenilerde çekilmiş bir resim mi
canım geçsin artık lütfennkızlar raporluyum ben baya kötü oldum gelemedim burayada oruçta tutmuyorum midem bulanıyor ağrıyor hemde sinüzitin yaptığı baş ağrısı var dün baya kötüydüm ondan kaç gündür gelemedim inşallah iyileşirsem çok mutlu olcam
çok iyi gitti bugün oruçGelen giden yok bakıyorum da.
Nasil gidiyor oruçlar
süperrrrBen varim tartildim simdi veeeee
73.5 ciktim
-1.40
ne sınavıydı canım nasıl geçti umarım istediğin bi sonuç alırsınMerhabaa :) Yarın çok önemli bir sınavım var Allahım geçsem de kurtulsam şundan dua edin bana da lütfen
Menüm: Sabah: 200 ml süt, 2 yk müsli, 50 gr muz, 1 parça bitter çikolata
Ara: 7 badem, 100 gr kiraz
Öğle: 1 yumurta, 1 dilim hindi füme, 1 kk beyaz peynir 40 gr tam tahıllı ekmek, salatalık-marul
Ara: annemin yaptığı yağsız kakaolu dondurulmuş bisküvi yarım ve spordan önce çeyrek simit 1 dilim hindi füme
Akşam: 1 kase cacık, 2 yk nohutlu bulgur, 3-4 yk yağsız kıyma. salata
Ara: -
Su: 2.5 L, 1 saat yürüyüş
diyetisyen içinmi gidiyosun canım başka bişeyin yok yaMerhaba :) Ben yarın giremiycem malesef tüm gün hastanede olucam malesef kilo bildirimimi şimdi yapıyorum zaten listede değilim daha çok sorun olmaz inşallah
Başlangıç: 75.9 Şimdi: 74.9 artık diyetisyenle gitmeye karar verdim bu yolda çünkü yediklerim ya çok az ya çok fazla geliyor hastalanmaktan felan korkuyorum
Hepini öpüyorum inşallah herkes -leri görür bu hafta
oyy çoook geçmiş olsun çoooook üzüldüm canım biran önce iyileşşşkızlar raporluyum ben baya kötü oldum gelemedim burayada oruçta tutmuyorum midem bulanıyor ağrıyor hemde sinüzitin yaptığı baş ağrısı var dün baya kötüydüm ondan kaç gündür gelemedim inşallah iyileşirsem çok mutlu olcam
maleseff canım eskilerden
canım geçsin artık lütfennçokk geçmiş olsun...
çok iyi gitti bugün oruçkolay geçti İnşaAllah hergün böyle geçer . Ama iftar pek iyi geçmedi kaçırdık biraz şimdi mide sancıları çekiyorum hadi ilk günlük olsun bakalımm ...
süperrrrben tartılmayı unuttun yemek yapma telasindan yarın tartılırım artık
Tabi tabi düzene sokacağın canım çünkü kilo almak istemiyorum. Saolasın canım Amin İnşaAllah hepimizinkiniİlk gunün açlığı olur o kadar. Bundan sonra düzene sokarsın sen. Rahat geçmesine sevindim canum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?