- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
canımm çok sevindim hadii gözünaydınselam kuşlar çikti tayinimmmm allah utandirmasinnn
Allah kabul etsin bebem çok güzel menüdünkü menüm
sahur
2 dilim peynr
1 dilm ekmek
1 tabak karpuz
bol bol su
iftar
1 kase corba
yarm dilim börek
2 kasik pilav
yarm karni yark
1 kase cack
su su suuu (3lt oldu kesin)
spor yok
dünkü menüm
sahur
2 dilim peynr
1 dilm ekmek
1 tabak karpuz
bol bol su
iftar
1 kase corba
yarm dilim börek
2 kasik pilav
yarm karni yark
1 kase cack
su su suuu (3lt oldu kesin)
spor yok
tatlım ben hallederim ama en kısa zamanda sana öğreteceğim ok?Kızlar yarim kilo artıdayim bugün. Reglimin 2. Gunu bugün, umarım ondandir
Aa şimdi bunu nasil hesapliyorum ve nasil yazıyorum. Matematik özürlüyum de
Canım eve ne zaman dönüyorsun sen ?***1.TAKIM 418.ETAP***
sosyestetik (56.9//////)
ApriL_2007 (76.3//////)
deadline (63.4//////)
ispanyol (69.5///////)
michi (59.8///////)izne ayrilmak istiyor
Burcu_87 (68.3///////)
TuTii (60.7/61.8/+1,1/%0,67)
Otimoti (72///////)
sevili6163 (91.1///////)
Sevim_mrt (74.9/73.5/1.4/%1.87)
1. Takım Ortalaması:%
Yaa niye böyle oldu hiç anlamadım annemin tartısında tartıldım tartı değişikliğimi acabaa bugün tqrtılcaz diye çok dikkat etmiştim halbuki
Dünkü menüm
Saat 10 da 2 yemek kaşığı lor peyniri biber kavurmasıyla kepek ekmeği
Akşam annem pide yapmış 1 tane olnan 8 de yedim yanında ayran içtim
Dün baya dolandım dışarda bacaklarım ağrıdı o derece 2 saat yürüdüm diyim yinede
3 lt su içtim
Ama bu kiloyu anladım ben beden böyle olduu akşam geç yiyince direk yağ oluyo işte.. Çok dikkat etcem artık bu hafta kesin zayıflıcam görceksiniz sizde
canım benimmm çok sevindim.. tebrik ederimselam kuşlar çikti tayinimmmm allah utandirmasinnn
benim olmadı maalesef.. canım ona sıkkın.. bursa açılmadı bile ..başvuramadan kapandı olay..şanssızbahtsız olarak değiştiricem adımıcanımm çok sevindim hadii gözünaydınbu sene tayin isteyenin de hep çıktı topiğimizde bitek ispanyol cum kaldı hadi darısı onunda başına İnşaAllah. Başarılar dilerim daima canımmm yeni iş hayatında
Allah kabul etsin bebem çok güzel menü
78 KÜSÜRLE BASLADIM CANIM AMA YAVAS VERIYORUM BEN SANKİ:)Kac kiloyla başlamıştın? Bayağı vermiş olmalısın. Ben 72-73 arasiyim su an. Nal topliycaz anlaşılan :)
Canım çok üzüldüm , herşeyde bir hayır vardır diyelim neden şansız olacakmışsın ki ? Başka güzelliklerin var etrafında Şükür veren Rabbime diceksin o çok istediğin şeyde olurda sadece zamanını bekliyordur. Ümidini kaybetme güzelimcanım benimmm çok sevindim.. tebrik ederim
benim olmadı maalesef.. canım ona sıkkın.. bursa açılmadı bile ..başvuramadan kapandı olay..şanssızbahtsız olarak değiştiricem adımı
canım çok sağol.. iş konusunda çok şanssızım haklısın diğer konularda şanslıyım tabii ki..Canım çok üzüldüm , herşeyde bir hayır vardır diyelim neden şansız olacakmışsın ki ? Başka güzelliklerin var etrafında Şükür veren Rabbime diceksin o çok istediğin şeyde olurda sadece zamanını bekliyordur. Ümidini kaybetme güzelim
Haklısın tabi bebem üzülmemek elde değil.Sabret kuzum bi sonra ki ne zaman?canım çok sağol.. iş konusunda çok şanssızım haklısın diğer konularda şanslıyım tabii ki..
ama inan yoruldum.. benden sonra başlayan üstelik daha iyi yerlerde başlayan arkadaşlarımın bile bir şekilde oldu tayinleri eş durumu sağlık durumu gibi nedenlerle.. ben 5 kuradır yerimde sayıyorum.. üstelik bu sefer yer bile açılmadı.. hep hayırlısı olsun dedim.. hala da öyle diyorum demekki hayırlısı böyleymiş diye.. ama yine de kendimi üzülmekten alamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?