- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
ocakta.. ama bekleyemeyeceğim ev kredisi artacak eylülde.. çalışmam gerekecek.. siirte de gidemem mecburen istifa edip işyeri hekimliğine başlıycamHaklısın tabi bebem üzülmemek elde değil.Sabret kuzum bi sonra ki ne zaman?
tebrik ederim canımmm darısı 70lere olsun89 u gördüm şükürler olsunnnn
süpppersiiiiinnnn ..büyük fark attın banaaaaaa.. ben de salı günü 68.3 tüm .. ama regl olunca çıktım yine yukarı.. yakalayacağım seni amaaaaKizlar sabah aklimdaydi unutmusum 67.7 yim april eklersin canim
Yok kiz 1kilo fark var ama yakala beni beraberce gerileyelim ins.ocakta.. ama bekleyemeyeceğim ev kredisi artacak eylülde.. çalışmam gerekecek.. siirte de gidemem mecburen istifa edip işyeri hekimliğine başlıycam
tebrik ederim canımmm darısı 70lere olsun
süpppersiiiiinnnn ..büyük fark attın banaaaaaa.. ben de salı günü 68.3 tüm .. ama regl olunca çıktım yine yukarı.. yakalayacağım seni amaaaa
Saol canimblackbird87 ben ekledim canım :)
tamamdır kuşumkızlar benim mesajla bir önceki mesajı biri birlestirsin ya yapamadım telden kaptan ve benim gecmisteki bildirimleri eş geçmişiniz
canım benimmm çok sevindim.. tebrik ederim
benim olmadı maalesef.. canım ona sıkkın.. bursa açılmadı bile ..başvuramadan kapandı olay..şanssızbahtsız olarak değiştiricem adımı
salı günü 68.3 gelmiştim ama reglden dolayı sanırım 69.1 çıktım bu sabah..
78 KÜSÜRLE BASLADIM CANIM AMA YAVAS VERIYORUM BEN SANKİ:)
89 u gördüm şükürler olsunnnn
Bende çok seviniyorumCok güzel vermissin valla bravo. Profil fotonu guncelle bence hemen yerlestir 80leri. Birileri kilo verince nasil seviniyorum anlatamam ya cok enteresan
Kızlar ben eve gidince tartılıp ekleyeceğim ve listeyi paylaşacağım merak etmeyin.İnşallah düşmüşümdür öyle hissediyorum ama bakalım ...
Bende regl olamadım bakalım vücudum oyun oynamazsa!Hadi bakalım cok heycanlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?