- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
geldim canım şimdi paylaşıcam yeni attım kendimi eve
geldim canım şimdi paylaşıcam yeni attım kendimi eve
hoşgeldingeldim canım şimdi paylaşıcam yeni attım kendimi eve
kızlar bakin bakim hata var mı? paylaşıcamoyyy ben çok sevindim 2 kg gitmişşşş
Evvet yapmışım hiç de farketmedimVay vay vay
Şov yapmışsın bravo
Evvet yapmışım hiç de farketmedimsanırım son zamanlardaki yoğun tempom işe yaradı...darısı başınıza en kısa zamanda
O çaylara şeker koymuyorsundur umarım keyiffci seniDünkü menüm
Kahvaltı 9:3o
Salata
2 parmak peynir
4 zeytin
1 kandil simidi
1 tatlı kasığı bal
Ara yok
Öğle 14:00
1 kase mercimek
4 köfte + 4 biber
1 bardak ayran
Yarım domates
Ara 12:00
Sutlu sekersiz turk kahvesi
15 fındık
3 kucuk hurma
Aksam 19:40
1 tabak etli barbunyayi
Buyuk bardak ayran
21:30da da oglusum dolmasının biberini yedim
23te Kaynanamla cay ictik 1 hurma yedim
2.5 Lt su
Spor yok
O çaylara şeker koymuyorsundur umarım keyiffci seni
CANIM TEBRİK EDRİMM 1 OLMUSSUNO çaylara şeker koymuyorsundur umarım keyiffci seni
ne güzelYok canım. Tüm içeceklerimi sade içerim ben. Menülerime yazmıyorum caylarimi. Cok iciyorum aslında.
hadi bakalımGünaydın güzeller güzelleri
Nihayet +larimdan kurtuldummm
72ye geri dondum bu sabah.
canım çok güzel menün sahur bir harika bende bigün öyle denicem. Yürüyüşü nasıl yaptın Sevimcim ? Ben o kadar kısa zaman var ki Ramazanda yapamıyorum sporGÜNYADIN .....
DÜNKÜ MENÜM
SAHUR
5 KAŞIK YOĞURT+9 HURMA
İFTAR
1 TABAK TAVUKLU PATATES YEMEGİ
1 KASE ÇORBA
YARIM KASE HOŞAF
KARPUZ 1 DLİM
2 TOP SADE DONDURMA
2,5 LT SU 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
tŞk tatlım 2. OlmuşumCANIM TEBRİK EDRİMM 1 OLMUSSUN
TABI TAKIMIMIZDA 2. OLMUS
DÜN İS İÇİN BANKA YURUYEREK GITTIM YURUYEREK GELDİM:)ne güzelben zaten çok çay içmem sadece sabah kalvaltıda bir yada iki bardak iciyorum ama malesef şekerden vazgeçemedim bir tane atarım. Geri kalan vakitlerde bitki çayları içiyorum onlarada asla şeker atamam sade içerim
hadi bakalımsüper...
canım çok güzel menün sahur bir harika bende bigün öyle denicem. Yürüyüşü nasıl yaptın Sevimcim ? Ben o kadar kısa zaman var ki Ramazanda yapamıyorum sporiyi sen sıkıştırabilmişsin araya
tŞk tatlım 2. Olmuşumtakımızda 2. Olmuş süperrrr dereceye girmişiz kilo veren arkadaşlarımı çokk tebrik ediyorum veremeyenleri de haftaya bekliyoruz çok güzel rakamlarla...HEPİMİZE TEBRİKLER....
DENE HURMA GERCEKTEN ACAYIP TOK TUTUYOR BENI MINIK MINIK DORAYIP YOGURTA KATIYORUM BAZEN BIRAZ TARCIN SERPİYORUMne güzelben zaten çok çay içmem sadece sabah kalvaltıda bir yada iki bardak iciyorum ama malesef şekerden vazgeçemedim bir tane atarım. Geri kalan vakitlerde bitki çayları içiyorum onlarada asla şeker atamam sade içerim
hadi bakalımsüper...
canım çok güzel menün sahur bir harika bende bigün öyle denicem. Yürüyüşü nasıl yaptın Sevimcim ? Ben o kadar kısa zaman var ki Ramazanda yapamıyorum sporiyi sen sıkıştırabilmişsin araya
tŞk tatlım 2. Olmuşumtakımızda 2. Olmuş süperrrr dereceye girmişiz kilo veren arkadaşlarımı çokk tebrik ediyorum veremeyenleri de haftaya bekliyoruz çok güzel rakamlarla...HEPİMİZE TEBRİKLER....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?