Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim 2. olmuşuz..
ApriL_2007 canımmmm seni ayrıca tebrik ederim ikinciliğin içinn

ÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK

Ooh gelecek planlanlari yapılmış. Allah saglik versin kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.

Benim kafamda da 3. Cocuk soru işareti. Karar versem kilomu umursamam da zor yani. Bunu düşünmek icin henuz erken zaten ama minik bebek görünce biyolojim şaşıyor

Gecmis olsun canım. Derecen de kutlu ve mutlu olsun. Aprilimiza da bu yakışır zaten
saol canım İnşaAllah geçerde evde yapılcak çok işim var enerji güç kuvvet lazım bana

ÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK
Allah gönlüne göre versin canım peşpeşe yapayım diyosun yani ...

Cok güzel vermissin valla bravo. Profil fotonu guncelle bence hemen yerlestir 80leri. Birileri kilo verince nasil seviniyorum anlatamam ya cok enteresan
sağol canım ben de çok mutlu oldum birdaha 90 ları görmek istemiyorum tam 10 kilo vermiş oldum böylelikle daha çoook 10 lar gidecek inş

kızlar bakin bakim hata var mı? paylaşıcam oyyy ben çok sevindim2 kg gitmişşşş
harikasın bir haftada 2 kilooo tebrikler canim

dolu dolu bir menü ama hiç cis yok tebrik ederim bide hiç ekmek yok sabah kandil simiti var sadece

Günaydın güzeller güzelleri

Nihayet +larimdan kurtuldummm
72ye geri dondum bu sabah.
harikaaa bu hafta gayet iyi gidiyoruz ramazana inat hadi bakalım hep boyle gider inş

GÜNYADIN .....
DÜNKÜ MENÜM
SAHUR
5 KAŞIK YOĞURT+9 HURMA

İFTAR
1 TABAK TAVUKLU PATATES YEMEGİ
1 KASE ÇORBA
YARIM KASE HOŞAF
KARPUZ 1 DLİM

2 TOP SADE DONDURMA
2,5 LT SU 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
bayılıyorum bu kizin menülerine

inşallah canım Rabbim gönlüne gore versin gelsin bebişler

Canım hastayım biraz canım pek bişey istemedi dün, faranjit olmuşum halsizim. Yetti o yediklerim hatta şişkinlik bile yaptı.
geçmiş olsun kuzuummm..
deadline sen ansıl oldun canımm
hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm
yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..

Ayy 3.cocuk benimde suan düşüncesi bile böyle yapıyor ama ilerde düşünmüyor değilim daha yaşım genç nasilsa
geçmiş olsun kuzuummm..
deadline sen ansıl oldun canımm

hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm

yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..
Eger düşünüyorsanız yaşını sorun etme canım hem ne varmış yaşında gayet gitsin ve gencsin

ispanyol ben hastayım hala ya midem fena değil ama inanılmaz baş ağrım hala devam ediyor ağrı kesici etkisi geçince çok ağrım var kafamı sağa sola çevirsem ağrı oluyor birde ağrıdan tansiyonum düşünyor başım ağrıyınca tansiyonum 10/6 oluyor birde boynum çok terliyor çok sıkıldım artık tahammülüm kalmadı sanki ağrılara dayanamıyorum antibiyotik içiyorum pazartesi bitiyor ama çok etkisi var mı bilmiyorum viral sinüzit olabilirsin dediler ama emin değilim başka bişey mivar diye düşünmeden edemiyorum böyle baş ağrısı mı olur ya

Senin yasin kacti? İmreniyorum erken yasta cocuk olayına başlamış olanlara. Ama o da diğer seyleri feda etmek demek tabi. 27imde evlendim arayı kapatayım dedim 4 ay sonra hamile kaldim. kizim bir yasını doldurduğu ay 2.ye hamile kaldım ( ilki ikiz istemiştim de ) 3 seneye 2 cocuk sığdırmis olduk. Kısmetimizde varsa 3. De olur. Ama ileeeeerde bı zamanda

Niye o kadar kötü oldun acaba yaa
İspanyol daha iyi yorumlar tabi
Cok gecmis olsun

18 yasimda evlendim ama 3yil cocugum olmadi ilkini 21 yasimdakucagima aldim 2. Yide26 yasimda kucagima aldim ilki 1e baslayacak buyil ikincide 2yasini dolduracak agustosta 3.yude 30 lu yaslarda dusunuyorum nasip olursa evet erken anne olmningetirisi ve goturusu var herseyin getirisi goturusu oldugu gibi ama ben memnunum rabbim verrseydi 18 yasimda istiyordum ama vermedi 21 yasimda oldum ama iyiki olmamis okadar genc anne olmak daha zor olurdu gibime geliyor sen kac yasjndasinki gozun kesmiyor ben suan 28 yasindayim

37 yaşındayım canımm ve kızım daha 9 aylık..
Sorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
kız ne yazdın öyle çözemedim
Yasin kacti? Eminim cok gec değildir cocuk icin
37 .. maalesef geç artık 3. için.. zaten miniğim daha çok ufak.. hadi o 2-3 yaşına gelsin diye beklesem yaş olacak 40..
kuzum kullandığın ilaçları bir yazabilir misin özelden bana..
ooo çok hızlısın bebeeeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…