anaaa kıııızzzz canooooo çok az yemişsinDünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir kk peynir
Domates salatalık
Bir çay
İftar
Üç köfte
Çoban salata
Bir bardak ayran
2 ltsu spor yok
Günaydın herkese bebekler
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015
TAKIM DERECELERİ
...................7.TAKIM % 0,81
.................1. TAKIM % 0,63
....................5.TAKIM % 0,61
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
5. takımdan.................imseval................%2,99
İKİNCİ
1. takımdan.........................ApriL_2007...........................%2,62
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan..................................mefkurem......................................%2,59
Ayy çok tŞk ederim bende canım benimarkadaşlar hepinizi tebrik ederim 2. olmuşuz..
ApriL_2007 canımmmm seni ayrıca tebrik ederim ikinciliğin içinn
Canım hastayım biraz canım pek bişey istemedi dün, faranjit olmuşum halsizim. Yetti o yediklerim hatta şişkinlik bile yaptı.anaaa kıııızzzz canooooo çok az yemişsin
GÜNYADIN .....
DÜNKÜ MENÜM
SAHUR
5 KAŞIK YOĞURT+9 HURMA
İFTAR
1 TABAK TAVUKLU PATATES YEMEGİ
1 KASE ÇORBA
YARIM KASE HOŞAF
KARPUZ 1 DLİM
2 TOP SADE DONDURMA
2,5 LT SU 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
Canım hastayım biraz canım pek bişey istemedi dün, faranjit olmuşum halsizim. Yetti o yediklerim hatta şişkinlik bile yaptı.
ÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEKCok güzel menü. Maşallah sana kararlı adımlarla ilerliyorsun
ÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK
saol canım İnşaAllah geçerde evde yapılcak çok işim var enerji güç kuvvet lazım banaGecmis olsun canım. Derecen de kutlu ve mutlu olsun. Aprilimiza da bu yakışır zaten
Allah gönlüne göre versin canımÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK
sağol canım ben de çok mutlu oldum birdaha 90 ları görmek istemiyorumCok güzel vermissin valla bravo. Profil fotonu guncelle bence hemen yerlestir 80leri. Birileri kilo verince nasil seviniyorum anlatamam ya cok enteresan
harikasın bir haftada 2 kiloookızlar bakin bakim hata var mı? paylaşıcamoyyy ben çok sevindim 2 kg gitmişşşş
dolu dolu bir menü ama hiç cis yok tebrik ederim bide hiç ekmek yok sabah kandil simiti var sadeceDünkü menüm
Kahvaltı 9:3o
Salata
2 parmak peynir
4 zeytin
1 kandil simidi
1 tatlı kasığı bal
Ara yok
Öğle 14:00
1 kase mercimek
4 köfte + 4 biber
1 bardak ayran
Yarım domates
Ara 12:00
Sutlu sekersiz turk kahvesi
15 fındık
3 kucuk hurma
Aksam 19:40
1 tabak etli barbunyayi
Buyuk bardak ayran
21:30da da oglusum dolmasının biberini yedim
23te Kaynanamla cay ictik 1 hurma yedim
2.5 Lt su
Spor yok
harikaaa bu hafta gayet iyi gidiyoruz ramazana inat hadi bakalım hep boyle gider inşGünaydın güzeller güzelleri
Nihayet +larimdan kurtuldummm
72ye geri dondum bu sabah.
bayılıyorum bu kizin menülerineGÜNYADIN .....
DÜNKÜ MENÜM
SAHUR
5 KAŞIK YOĞURT+9 HURMA
İFTAR
1 TABAK TAVUKLU PATATES YEMEGİ
1 KASE ÇORBA
YARIM KASE HOŞAF
KARPUZ 1 DLİM
2 TOP SADE DONDURMA
2,5 LT SU 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
inşallah canım Rabbim gönlüne gore versin gelsin bebişlerÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK
geçmiş olsun kuzuummm..Canım hastayım biraz canım pek bişey istemedi dün, faranjit olmuşum halsizim. Yetti o yediklerim hatta şişkinlik bile yaptı.
hadi inşallah gönlüne göre olur kuzummÇOK KARALIYIM KISA HEDEFIMDE OLMAK İSTİYORUM ONUMUZDEKI BAHARDA İNŞALLAH İDEAL OLAN 52-55 ARASI HEDEFİM ZAYIF OLMANIN KEYFINI VARINCADA 2.BEBEK
yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..Ooh gelecek planlanlari yapılmış. Allah saglik versin kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
Benim kafamda da 3. Cocuk soru işareti. Karar versem kilomu umursamam da zor yani. Bunu düşünmek icin henuz erken zaten ama minik bebek görünce biyolojim şaşıyor
Ayy 3.cocukOoh gelecek planlanlari yapılmış. Allah saglik versin kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
Benim kafamda da 3. Cocuk soru işareti. Karar versem kilomu umursamam da zor yani. Bunu düşünmek icin henuz erken zaten ama minik bebek görünce biyolojim şaşıyor
Eger düşünüyorsanız yaşını sorun etme canım hem ne varmış yaşında gayet gitsin ve gencsingeçmiş olsun kuzuummm..
deadline sen ansıl oldun canımm
hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm
yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..
geçmiş olsun kuzuummm..
deadline sen ansıl oldun canımm
hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm
yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..
Ayy 3.cocukbenimde suan düşüncesi bile böyle yapıyor ama ilerde düşünmüyor değilim daha yaşım genç nasilsa
Eger düşünüyorsanız yaşını sorun etme canım hem ne varmış yaşında gayet gitsin ve gencsin
ispanyol ben hastayım hala ya midem fena değil ama inanılmaz baş ağrım hala devam ediyor ağrı kesici etkisi geçince çok ağrım var kafamı sağa sola çevirsem ağrı oluyor birde ağrıdan tansiyonum düşünyor başım ağrıyınca tansiyonum 10/6 oluyor birde boynum çok terliyor çok sıkıldım artık tahammülüm kalmadı sanki ağrılara dayanamıyorum antibiyotik içiyorum pazartesi bitiyor ama çok etkisi var mı bilmiyorum viral sinüzit olabilirsin dediler ama emin değilim başka bişey mivar diye düşünmeden edemiyorum böyle baş ağrısı mı olur ya
18 yasimda evlendim ama 3yil cocugum olmadi ilkini 21 yasimdakucagima aldim 2. Yide26 yasimda kucagima aldim ilki 1e baslayacak buyil ikincide 2yasini dolduracak agustosta 3.yude 30 lu yaslarda dusunuyorum nasip olursa evet erken anne olmningetirisi ve goturusu var herseyin getirisi goturusu oldugu gibi ama ben memnunum rabbim verrseydi 18 yasimda istiyordum ama vermedi 21 yasimda oldum ama iyiki olmamis okadar genc anne olmak daha zor olurdu gibime geliyor sen kac yasjndasinki gozun kesmiyor ben suan 28 yasindayimSenin yasin kacti? İmreniyorum erken yasta cocuk olayına başlamış olanlara. Ama o da diğer seyleri feda etmek demek tabi. 27imde evlendim arayı kapatayım dedim 4 ay sonra hamile kaldim. kizim bir yasını doldurduğu ay 2.ye hamile kaldım ( ilki ikiz istemiştim de) 3 seneye 2 cocuk sığdırmis olduk. Kısmetimizde varsa 3. De olur. Ama ileeeeerde bı zamanda
37 yaşındayım canımm ve kızım daha 9 aylık..Ayy 3.cocukbenimde suan düşüncesi bile böyle yapıyor ama ilerde düşünmüyor değilim daha yaşım genç nasilsa
Eger düşünüyorsanız yaşını sorun etme canım hem ne varmış yaşında gayet gitsin ve gencsin
kız ne yazdın öyle çözemedimSorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
37 .. maalesef geç artık 3. için.. zaten miniğim daha çok ufak.. hadi o 2-3 yaşına gelsin diye beklesem yaş olacak 40..Yasin kacti? Eminim cok gec değildir cocuk icin
kuzum kullandığın ilaçları bir yazabilir misin özelden bana..ispanyol ben hastayım hala ya midem fena değil ama inanılmaz baş ağrım hala devam ediyor ağrı kesici etkisi geçince çok ağrım var kafamı sağa sola çevirsem ağrı oluyor birde ağrıdan tansiyonum düşünyor başım ağrıyınca tansiyonum 10/6 oluyor birde boynum çok terliyor çok sıkıldım artık tahammülüm kalmadı sanki ağrılara dayanamıyorum antibiyotik içiyorum pazartesi bitiyor ama çok etkisi var mı bilmiyorum viral sinüzit olabilirsin dediler ama emin değilim başka bişey mivar diye düşünmeden edemiyorum böyle baş ağrısı mı olur ya
ooo çok hızlısın bebeeeemmmSenin yasin kacti? İmreniyorum erken yasta cocuk olayına başlamış olanlara. Ama o da diğer seyleri feda etmek demek tabi. 27imde evlendim arayı kapatayım dedim 4 ay sonra hamile kaldim. kizim bir yasını doldurduğu ay 2.ye hamile kaldım ( ilki ikiz istemiştim de) 3 seneye 2 cocuk sığdırmis olduk. Kısmetimizde varsa 3. De olur. Ama ileeeeerde bı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?