Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy maaşallah sana .. süper annesin sen yaparsın 3. yü

yeni tablet aldim canim ayarlarini yapmadim otomatik yazmis gondermis bakmadim bende ondan unuttum ne yazdigimida

oyy maaşallah sana .. süper annesin sen yaparsın 3. yü
Esim istemese hic dusunmezdim ama o isteyince ne yapalim isteyecegiz kardeslik guzel ama anne icin zor canim ya ama ustesinden gelirim ins. Tesekkurler canim
Hic 37 gostermiyorsun maasallah seneye dusun kardessiz kalmasin kuzun

İstersen olur canım. Yeter ki bakmaya hevesin ve enerjin olsun.

Sorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
ahan da bunu yqzmışsın
ayy teşekkür ederim sevindirik oldumm.. abisi var ya yeter ikisi birbirine

Eklentiler

• IMG-20150614-WA0010.webp
    30 KB · Görüntüleme: 59
geçmiş olsun kuzuummm..
@deadline sen ansıl oldun canımm

hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm

yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..
yaşında ne varmış? 45 e kadar yolu var canım ama tabiki istiyorsan, yoksa tabiki yapma Rabbim iki evladına sağlık, sıhhat ,mutluluk versin .

Sorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
Şaşkınn 2. Olduk ! Bende 2. Oldum bireyselde süperizzz ...
nasıl bir hastalık bu bitmedi

Ben 84luyum canım. Yastan degil, cocuklar kucuk diye düşünmüyorum su an

Ispanyol canim buhafta kacinci olmusuz diye sormustum aprilede supersin iki kilo vermissin dediydim
Aprilcigim sonra gordum tebrikler sende bizde tebrik ediyorum hepimizi
Canim bi kiz bi oglan super benim oyle olaydi 3.dusunmezdim yeter madem

allah olmayana , isteyene versin .. bize iki tane yeter.. eşim önceden 2. bile istemiyordu sonra oğlumuz kardeşsiz kalmasın diye diye ikna ettim..
kadınlardan korkulur iştee, yeter ki istesin 2. De gelir ama iyiki gelmiş fındığın ...

Ispanyol canim buhafta kacinci olmusuz diye sormustum aprilede supersin iki kilo vermissin dediydim
Aprilcigim sonra gordum tebrikler sende bizde tebrik ediyorum hepimizi
Canim bi kiz bi oglan super benim oyle olaydi 3.dusunmezdim yeter madem
tŞkrlerrr bebemmm senin kızlarda o ballık varken tabi 3. İstersin amannn sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez minnaklar

iPhone 4 s ama iosu hic guncellemedim. O nedenle birçok uygulamayı da kullanamıyorum. Tembelliğimden sıyrılıp fotoları çıkartsam telefonuyla götürcem de ölme eşeğim ölme.
benimde 4s resimlere bişey yapmıyor ki güncelleme sadece wi-fi ağı lazım sana en altta cevapla kısmına git altında dosya yükle var ordan yapılıyor

Kızlar bişey sorcam bilgisi olan vardır belki, çocuğu olmayıpta senelerce yani (ben) nasıl bir yol izlemem gerekiyor dr aşamasında ? Hangi dra gitmeliyim tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ( bir derdim var köşesi de yaptım ya burayı bravooo)

Ben 84luyum canım. Yastan degil, cocuklar kucuk diye düşünmüyorum su an
büyüsünler biraz tabii ki .. sen de dinlenirsin biraz..
aslında benim isteğimin yanı sıra bir gün tek çocuk olan bir arkadaşı anne babamın bana yaptığı tek kötülük beni kardeşsiz bırakmaları oldu demiş.. o günden sonra sıcak bakmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…