oyy maaşallah sana .. süper annesin sen yaparsın 3. yü18 yasimda evlendim ama 3yil cocugum olmadi ilkini 21 yasimdakucagima aldim 2. Yide26 yasimda kucagima aldim ilki 1e baslayacak buyil ikincide 2yasini dolduracak agustosta 3.yude 30 lu yaslarda dusunuyorum nasip olursa evet erken anne olmningetirisi ve goturusu var herseyin getirisi goturusu oldugu gibi ama ben memnunum rabbim verrseydi 18 yasimda istiyordum ama vermedi 21 yasimda oldum ama iyiki olmamis okadar genc anne olmak daha zor olurdu gibime geliyor sen kac yasjndasinki gozun kesmiyor ben suan 28 yasindayim
yeni tablet aldim canim ayarlarini yapmadim otomatik yazmis gondermis bakmadim bende ondan unuttum ne yazdigimida37 yaşındayım canımm ve kızım daha 9 aylık..
kız ne yazdın öyle çözemedim
37 .. maalesef geç artık 3. için.. zaten miniğim daha çok ufak.. hadi o 2-3 yaşına gelsin diye beklesem yaş olacak 40..
kuzum kullandığın ilaçları bir yazabilir misin özelden bana..
ooo çok hızlısın bebeeeemmm
Esim istemese hic dusunmezdim ama o isteyince ne yapalim isteyecegizoyy maaşallah sana .. süper annesin sen yaparsın 3. yü
37 yaşındayım canımm ve kızım daha 9 aylık..
kız ne yazdın öyle çözemedim
37 .. maalesef geç artık 3. için.. zaten miniğim daha çok ufak.. hadi o 2-3 yaşına gelsin diye beklesem yaş olacak 40..
kuzum kullandığın ilaçları bir yazabilir misin özelden bana..
ooo çok hızlısın bebeeeemmm
ahan da bunu yqzmışsınSorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
ayy teşekkür ederim sevindirik oldumm.. abisi var ya yeter ikisi birbirineyeni tablet aldim canim ayarlarini yapmadim otomatik yazmis gondermis bakmadim bende ondan unuttum ne yazdigimida
Esim istemese hic dusunmezdim ama o isteyince ne yapalim isteyecegizkardeslik guzel ama anne icin zor canim ya ama ustesinden gelirim ins. Tesekkurler canim
Hic 37 gostermiyorsun maasallah seneye dusun kardessiz kalmasin kuzun
yaşında ne varmış? 45 e kadar yolu var canımgeçmiş olsun kuzuummm..
@deadline sen ansıl oldun canımm
hadi inşallah gönlüne göre olur kuzumm
yaşım genç olsa ben de isterdim üçüncüyü..
ŞaşkınnSorulduğunda Süpersiniz m2'lik vermiştim tebrik ederim canım Buhara kaçıncı olduk ben kacirdim
nasıl bir hastalık bu bitmediispanyol ben hastayım hala ya midem fena değil ama inanılmaz baş ağrım hala devam ediyor ağrı kesici etkisi geçince çok ağrım var kafamı sağa sola çevirsem ağrı oluyor birde ağrıdan tansiyonum düşünyor başım ağrıyınca tansiyonum 10/6 oluyor birde boynum çok terliyor çok sıkıldım artık tahammülüm kalmadı sanki ağrılara dayanamıyorum antibiyotik içiyorum pazartesi bitiyor ama çok etkisi var mı bilmiyorum viral sinüzit olabilirsin dediler ama emin değilim başka bişey mivar diye düşünmeden edemiyorum böyle baş ağrısı mı olur ya
18 yasimda evlendim ama 3yil cocugum olmadi ilkini 21 yasimdakucagima aldim 2. Yide26 yasimda kucagima aldim ilki 1e baslayacak buyil ikincide 2yasini dolduracak agustosta 3.yude 30 lu yaslarda dusunuyorum nasip olursa evet erken anne olmningetirisi ve goturusu var herseyin getirisi goturusu oldugu gibi ama ben memnunum rabbim verrseydi 18 yasimda istiyordum ama vermedi 21 yasimda oldum ama iyiki olmamis okadar genc anne olmak daha zor olurdu gibime geliyor sen kac yasjndasinki gozun kesmiyor ben suan 28 yasindayim
Ayyyy ballara bak Maşallah !ahan da bunu yqzmışsın
ayy teşekkür ederim sevindirik oldumm.. abisi var ya yeter ikisi birbirine
Yok mu telefonunda resim ? Atsan da görsek kuzularıBen 84luyum canım. Yastan degil, cocuklar kucuk diye düşünmüyorum su an
allah olmayana , isteyene versin .. bize iki tane yeter.. eşim önceden 2. bile istemiyordu sonra oğlumuz kardeşsiz kalmasın diye diye ikna ettim..İstersen olur canım. Yeter ki bakmaya hevesin ve enerjin olsun.
Yok mu telefonunda resim ? Atsan da görsek kuzuları
Öğretim tel markası ne?Cok denedim de ekleyemiyorum telefondan. Yanda amcaların bağlantısını kullanabilirsem pcden atarım
allah olmayana , isteyene versin .. bize iki tane yeter.. eşim önceden 2. bile istemiyordu sonra oğlumuz kardeşsiz kalmasın diye diye ikna ettim..
kadınlardan korkulur iştee, yeter ki istesin 2. De gelirallah olmayana , isteyene versin .. bize iki tane yeter.. eşim önceden 2. bile istemiyordu sonra oğlumuz kardeşsiz kalmasın diye diye ikna ettim..
tŞkrlerrr bebemmmIspanyol canim buhafta kacinci olmusuz diye sormustum aprilede supersin iki kilo vermissin dediydim
Aprilcigim sonra gordum tebrikler sende bizde tebrik ediyorum hepimizi
Canim bi kiz bi oglan super benim oyle olaydi 3.dusunmezdim yeter madem
Öğretim tel markası ne?
benimde 4siPhone 4 s ama iosu hic guncellemedim. O nedenle birçok uygulamayı da kullanamıyorum. Tembelliğimden sıyrılıp fotoları çıkartsam telefonuyla götürcem de ölme eşeğim ölme.
benimde 4sresimlere bişey yapmıyor ki güncelleme sadece wi-fi ağı lazım sana en altta cevapla kısmına git altında dosya yükle var ordan yapılıyor
büyüsünler biraz tabii ki .. sen de dinlenirsin biraz..Ben 84luyum canım. Yastan degil, cocuklar kucuk diye düşünmüyorum su an
aslında benim isteğimin yanı sıra bir gün tek çocuk olan bir arkadaşı anne babamın bana yaptığı tek kötülük beni kardeşsiz bırakmaları oldu demiş.. o günden sonra sıcak bakmaya başladıkadınlardan korkulur iştee, yeter ki istesin 2. De gelirama iyiki gelmiş fındığın ...
tŞkrlerrr bebemmmsenin kızlarda o ballık varken tabi 3. İstersin amannn sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez minnaklar
Tamam canım sıkıntı büyükkk deseneOlmuyo iste ordan. iOS icin de yer acmam lazım. Yeterli alan yok fotolar ondan sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?