hayatım 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğun olmuyorsa tetkikyapılmalı.. hem sen hem de eşine birtakım tetkikler yapılması gerekiyor.. bu konuda uzmanlaşmış bir merkeze gitmelisinKızlar bişey sorcam bilgisi olan vardır belki, çocuğu olmayıpta senelerce yani (ben) nasıl bir yol izlemem gerekiyor dr aşamasında ? Hangi dra gitmeliyim tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim( bir derdim var köşesi de yaptım ya burayı bravooo)
ama çocuk yapmaya yeni karar vermişsen bir doğum uzmanına başvuracaksın .. kan tetkiklerin yapılacak..hayatım 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğun olmuyorsa tetkikyapılmalı.. hem sen hem de eşine birtakım tetkikler yapılması gerekiyor.. bu konuda uzmanlaşmış bir merkeze gitmelisin
Senelik iznim yaklaşıyor , gideceğim nasip olursa caymazsam tabiihayatım 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğun olmuyorsa tetkikyapılmalı.. hem sen hem de eşine birtakım tetkikler yapılması gerekiyor.. bu konuda uzmanlaşmış bir merkeze gitmelisin
Kızlar bişey sorcam bilgisi olan vardır belki, çocuğu olmayıpta senelerce yani (ben) nasıl bir yol izlemem gerekiyor dr aşamasında ? Hangi dra gitmeliyim tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim( bir derdim var köşesi de yaptım ya burayı bravooo)
Senelik iznim yaklaşıyor , gideceğim nasip olursa caymazsam tabiibide bende adet düzensizliği var onun içinde ayrıca mı gitmem lazım ? Yada şöyle sorayım ilk önce hangisi için gitmeliyim?
Geçmişim şöyle ; 8yıllık evliyim ilk 5 sene düşünmedik korunduk.3yıl önce 4 haftalık bebeğimi düşürdüm ogün bugün korunmadık daha olmadı yeniden bakalım hayırlısıEvet ispanyolun da dediği gibi esın ve senin gitmen gerek. Gecmisini bilmiyoruz tabi ama çevrendeki iyi bir doktorla bı görüş bakalım. Sorununa göre doktoru secersiniz sonra. Benim görümcemin 3 yıl olmadı, esinden kaynaklı. Bu TV'de var ya dr aytug ona gitmislerdi. İlk tüp bebek denemeleri basarili oldu. Senin de dileğin kabul olur inşallah
Geçmişim şöyle ; 8yıllık evliyim ilk 5 sene düşünmedik korunduk.3yıl önce 4 haftalık bebeğimi düşürdüm ogün bugün korunmadık daha olmadı yeniden bakalım hayırlısı
işte zaten asıl sorunum oydu dra gitmeyi hiç sevmem ama artık bize yollar göründü ahh ahh!Kiz yıllık kontrole de mı gitmedin hic? Anlaşılan doktor sevmiyorsun sen :) ama bir kere gebe kalmışsin, ciddi bir problem yoktur canım
Canim benimde adet duzensizligim var ve 3yil istememe ragmen olnamisti drlar genellikle cocuk istiyorsan yumurtlama ilaci veriyorlar ilk istemiyorsanda kontrol hapi veriyorlar yani cocuk durumuna gire yol ciziyorlar.Senelik iznim yaklaşıyor , gideceğim nasip olursa caymazsam tabiibide bende adet düzensizliği var onun içinde ayrıca mı gitmem lazım ? Yada şöyle sorayım ilk önce hangisi için gitmeliyim?
işte zaten asıl sorunum oydu dra gitmeyi hiç sevmem ama artık bize yollar göründü ahh ahh!
ikisi için tek dr yeterli... sen git hele durumunu anlat .. zaten muyene ve tetkiklerin yapılacak.. belki adet düzensizliğinin de hamile kalamayışını da nedeni aynıdır.. kist olabilir, endometriozis olabilir vs.. duruma göre tedavi ve çözüm bulacaktır dr..Senelik iznim yaklaşıyor , gideceğim nasip olursa caymazsam tabiibide bende adet düzensizliği var onun içinde ayrıca mı gitmem lazım ? Yada şöyle sorayım ilk önce hangisi için gitmeliyim?
Canım zaten kadin dogum uzmanına gittiğinde o once duruma bakacak. Belki kıstın filan vardır. Once onun tedavisini yapar mesela. Eğer bir problem yoksa ve korunmadiginiz halde hamile kalmamışsanız seninle birlikte eşinin de bazı tetkikleri yapılır
kuzum benim.. inşallah kendin gibi gülyüzlü güzel yürekli bir yavrun olurGeçmişim şöyle ; 8yıllık evliyim ilk 5 sene düşünmedik korunduk.3yıl önce 4 haftalık bebeğimi düşürdüm ogün bugün korunmadık daha olmadı yeniden bakalım hayırlısı
İnşaAllah gerçekten artık çok istiyorum ama dediğim gibi nasipppikisi için tek dr yeterli... sen git hele durumunu anlat .. zaten muyene ve tetkiklerin yapılacak.. belki adet düzensizliğinin de hamile kalamayışını da nedeni aynıdır.. kist olabilir, endometriozis olabilir vs.. duruma göre tedavi ve çözüm bulacaktır dr..
kuzum benim.. inşallah kendin gibi gülyüzlü güzel yürekli bir yavrun olur
ayy harikasınn.. ben de çok tembelim bu konuda hep ertelerimAa ben cok severim. Her yıl kontrole giderim mutlaka. Hele yaşıt kuzenim rahim kanseri olunca daha dikkatli davranmaya başladım.
Tamam canım anlattıkların içinde çok tşk ederimSimdi gordum 3yildir korunmadiginizi canim bazilarinda ilk zamanlar kontrol hapi kullanmak yumurtada tembellige sebep oluyormus ama senin olmus sukur tekrar olur ins. Yeterki ihmal etme dr git
kısmet tabii ki canım.. gönlüne göre olur inşallah ..İnşaAllah gerçekten artık çok istiyorum ama dediğim gibi nasipppzaten olsun hemen hiç beklemeden ikinciyi yapacağım yaşına girince
ben de hepinizi çok seviyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?