Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kısmet tabii ki canım.. gönlüne göre olur inşallah ..

ben de hepinizi çok seviyorummm..
ben deeee
hayirlisi canim dualarim seninle

Ayyy buralarda pek sohbet edilmis kacrdim
İii nsallah llsh su mubare ayda herksn yüreklerinde muradi kaderlerine yazar helede bebek hasretiyle yananlari en kisa zamnda kucaklarinda yavrucklariyls gormeyi nasip eder

Ayyy bu arada reglim geldi sonunda ......olamamak ne kadar kotu. Bugun yarin tetiktesin her daim

Günaydın kızlar!

Cıvıl cıvıl bir sabaha uyandık yine cok sukur. Sirkeli suyumu ictim balkonda oturuyorum. Ama kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım. En basta cocuklar doyurulacak

Dünkü menüm

Kalkış 1 hurma

Kahvaltı 9:15
Az peynirli Menemen
2 dilim dil peyniri
3 zeytin
Ekmek 3 lokma

Ara 12
3 hurma
13 fındık
Sutlu sekersiz turk kahvesi

Öğlen yemek istemedim 2 kucuk dilim karpuz
Tavukgogsu yapmıştım tencere dibini siyirdim 2-3 kasik vardır

Aksam 18:30
Salata
1 palamut

İftarda kaynanaya eşlik: 2 kucuk dilim karpuz
Bir de 11de Komşunun dogum gunu pastasından 1 çatal

2.25 su
Spor yok

kaptancım birazcık faranjit durumlarım var onun haricinde iyiyim senden naberr? Birazdan alışverişe çıkacağız kardeşimle , aslında evde de iş var ama birazcık erteleyebilirim he heee =)))

Amin İnşaAllah hadi gözünaydın şişkinliklerinde giderr...
Günaydın kızlar!

Cıvıl cıvıl bir sabaha uyandık yine cok sukur. Sirkeli suyumu ictim balkonda oturuyorum. Ama kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım. En basta cocuklar doyurulacak
Günaydın bebekim kolay gelsinn ...

vayyy çok iyi menü !

Dünkü menüm

Sahur
Yarım domates
Bir kk peynir
İki zeytin
Bir dilim kaşar
Bir çk reçel
Çeyrek pide

İftar
Bir kase sebze çr
4ks makarna
Salata
İki lokma pide

2 ltsu
Spor yok

Dunku menu
Sahur yok
Iftar
2 zeytin sikmasi
1 uzun dilim karpuz
1 kaseden az mercimek corba
10 gibi 1albeni
2.5 su

Dünkü menüm

Sahur
Yarım domates
Bir kk peynir
İki zeytin
Bir dilim kaşar
Bir çk reçel
Çeyrek pide

İftar
Bir kase sebze çr
4ks makarna
Salata
İki lokma pide

2 ltsu
Spor yok

Oo cok hafiflemis menün, güzel

Dunku menu
Sahur yok
Iftar
2 zeytin sikmasi
1 uzun dilim karpuz
1 kaseden az mercimek corba
10 gibi 1albeni
2.5 su

İftarın iyi fakat sahuru mutlaka yapmalısın. TV'de izledim dün metabolizma icin cok gerekliymis. Zaten peygamberin de tavsiye ettigi odur; bir hurma ile de olsa sahur yapmak şart

Ayy ben Yattım yavrular.
Deadline i merak ettim. Sesi de çıkmadı ya

En son hastaydı başı ağrıyordu sonra gelmedi kuzum bir düzelemedi gitti maleseff iyi geceler canım sanaaa...

aaa burdayizzz

sabah msj atarm ben bilglendigrirm canm
beni anmışsınız dün gece kulaklarım çınlamıştı meğer baş ağrım azaldı ama sinüzit grip ve boğaz ağrısı birleşimi bir krışıma dönüştü yutkunurken boğazım acıyor halsizim ama daha iyiyim çok yemek yiyemiyorum ama hala zorla yiyorum hiç iştahım yok halsiz düşmeyim birde mide ağrılarım artmasın diye yemeye çalışıyorum ilaç içtiğimden yarın işe gidicem bir arada doktora kontrole gidicem ilacım bitiyor öyle yani ama daha iyiyim geçen haftadan en azından ayağa kalktım biraz ve uyuyabiliyorum

Dünkü menüm

Sahur
Yarım domates
Bir kk peynir
İki zeytin
Bir dilim kaşar
Bir çk reçel
Çeyrek pide

İftar
Bir kase sebze çr
4ks makarna
Salata
İki lokma pide

2 ltsu
Spor yok
Menü süper hele iftarda ne kadar az yetmişsin april harikasın..Ben iftarda kendimi taniyamiyorum tabi fazla yiyince de sahurda hic bisey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…