Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oo cok hafiflemis menün, güzel

İftarın iyi fakat sahuru mutlaka yapmalısın. TV'de izledim dün metabolizma icin cok gerekliymis. Zaten peygamberin de tavsiye ettigi odur; bir hurma ile de olsa sahur yapmak şart
Malesef bende de aynı sıkıntı var buna bi çözüm bulmamız lazim sevimcim

İnşallah daha iyi olursun canım. Cok kötü geçiriyorsun hastalığı

Ne sohbetler edilmiş maşallah en kötü günümüz boyle olsun oku oku bitiremedim.. ApriL_2007 canım gerekli açıklamalar yapılmış en kısa zamanda dr danışmalısın Rabbim gönlüne gore versin senin gibi tatliş bir bebiş olsun inş. deadline geçmiş olsun canım iyileş artik yaa

Oo cok hafiflemis menün, güzel

İftarın iyi fakat sahuru mutlaka yapmalısın. TV'de izledim dün metabolizma icin cok gerekliymis. Zaten peygamberin de tavsiye ettigi odur; bir hurma ile de olsa sahur yapmak şart
Canim regl oldum ondan yapmadim sahur bi oncesi yaziyorum

Menü süper hele iftarda ne kadar az yetmişsin april harikasın..Ben iftarda kendimi taniyamiyorum tabi fazla yiyince de sahurda hic bisey yiyemiyorum
canım kendimi zorluyorum yoksaa neler neler yemek istiyorumda ! Durduruyorum kendimi elimden geldiğince ama bakalım ilk günler iyi gidiyor, sonuna kadar nasıl gitcezz?

Cocukları uyuttum, yattım balkonda güneşe. D vitamini depoluyorum. Umarım kuşlardan baska beni gören yoktur
keyifcii seni amann koruyucusuz çıkma!

İnşaAllah canım hayırlısıyla çokk tŞk ederimmm...

Eneeeem adım çıktı keyifciye
Koruyucu sürmüyorum ki gunes bı ise yarasın; hem bronzlaşayım hem d vitamini alayım. Tabi ellerim ve yuzume suruyorum cok kararmasin diye. Cok da durmuyorum zaten 20 dk anca. Sonunda atlayabilecegin deniz ya da havuz yoksa güneşlenmek de zor yahu

ayyy senin de işin zormuş yaw! Gir duşa ıslan ıslan çık canım ben var ya koruyucusuz haşlanırım seni demekki mahvetmiyor güneş iyisin. Ne oldu peki attın mı biraz renk ?

Günaydın kizlarr

Oğlum hastayı yine. Bu sefer bronsit. Gece uyuyamadik pek kalkıp hava filan verdim. Allah dermansiz dert vermesin.

Dun abimleri davet etmiştim iftara. Gec saatte yemiş oldum. Ama kilom aynı 72. Evet ben her gun tartilanlardanim, daha iyi kontrol ediyorum kendimi. Gorumcem ( aynı zamanda abimin eşi oluyor) ile diyete beraber başlamıştık ve iftar oncesi onu 69 tarttım. Oruca baslayinca belki onu yakalayamam ama 70 olurum herhalde.

Bayaa bı gunluk yazdım yauv

Gunaydin
Dun oruc degildim ama birax kacirdim sanki
10 pingui
13 3 kucuk pogaca kendim yaptim
Sonra iftara kadar bi 3 daha yedim
Iftarda
Karnibaharli tavuk pilav 1tabak pilav az di
Salata sarimsakli yogurtlu patlican kizr.4catal kadar
Cay 2 bardak
1 misir haslanmis
Bi avuc kiraz
Su faica 2 litre yuruyus 1 saat yarim saat sabah yarim saat aksam uzeri
Biliyorummm bayagi kacik durumda ama telafi edecwmm

Seker yüklemesi yapmışsın canım. Neyse ki sen de farkındasin. Oruc tutmadığın günler normal menüne don mutlaka. Hem iftarda gözün ac oluyo hem de ayaküstü atistirdigin seyler fazla kalorolili oluyor.

Bunları biliyor muydunuz?
Karbonhidratlar vücudumuzda şekere dönüşürler. (köşem vardı benim unutmuştum )

Dünkü menüm

8:30 sirkeli ballı su + 1 kayısı

9:00 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 parmak b. Peynir
1 dilim ekmek + 2 parmak tost

Arada 4-5 fındık

14:30 öğle
1.5 biber dolması
1 kucuk kase yogurt

17:30 ara
Surlu kahve+ 3 hurma+ 15 fındık

İftar
Yarım kase mercimek
1 kase cacik
Patatesli köfte (4 köfte+ az sebze)
4-5 kasik barbunya

10:30 1 kup tavukgogsu

2 Lt su
Spor yok

Biliyorum oruçlu gibi yedim cok oldu

YOK CANIM IYI OLMUS SADECE IFTAR SAATI GEC OLDUGU ICIN COK GELİYOR

Tünaydınlar olsun kızlar... Tekrar gruba gelmek için kilo verme çalışmalarıma devam ediyorum... Sanırım ramazan ın gelmesi biraz da bu yönden iyi oldu.. yemek yiyemiyorum pek.. tartıda her gün biraz daha eksiye düşüyorum.. ama önemli olan, regl olduğumda ya da ramazan bittiğinde dikkat etmek sanırım...
az kaldı geri dönüşe

Evet haklisin. Normalde 7ye kadar yemiş oluyordum o yüzden.

Aa şimdi hatırladım bugün kontrol tartısı vardı. Ben zaten tartildim da siz iftar oncesi tartilirsiniz herhalde. Cumaya gore -deyim
EVET CUMA TARTILIRIM BEN ORUÇ OLMAYACAGIM İÇİN BU HAFTA İNŞALLAH EKSİ ÇIKARRRIZZ

gel gel canım ne kadar kaldı kilocuğunn ?

Selam canlarrrr
Dünkü menüm
iftar
1 kase mercimek çorbası
4 köfte 5 çatal patates kızartması
4 çatal patlıcan biber kızartma
Salata

22 de bir dilim bisküvili pasta
1 yk sade dondurma
3 çilek

Sahur
avuç ici kadar pidenin içine domates koydum
2 dilim karpuz
yarim muz
2 lt su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…