- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Malesef bende de aynı sıkıntı varOo cok hafiflemis menün, güzel
İftarın iyi fakat sahuru mutlaka yapmalısın. TV'de izledim dün metabolizma icin cok gerekliymis. Zaten peygamberin de tavsiye ettigi odur; bir hurma ile de olsa sahur yapmak şart
beni anmışsınız dün gece kulaklarım çınlamıştı meğerbaş ağrım azaldı ama sinüzit grip ve boğaz ağrısı birleşimi bir krışıma dönüştü yutkunurken boğazım acıyor halsizim ama daha iyiyim çok yemek yiyemiyorum ama hala zorla yiyorum hiç iştahım yok halsiz düşmeyim birde mide ağrılarım artmasın diye yemeye çalışıyorum ilaç içtiğimden yarın işe gidicem bir arada doktora kontrole gidicem ilacım bitiyor öyle yani ama daha iyiyim geçen haftadan en azından ayağa kalktım biraz ve uyuyabiliyorum
Canim regl oldum ondan yapmadim sahur bi oncesi yaziyorumOo cok hafiflemis menün, güzel
İftarın iyi fakat sahuru mutlaka yapmalısın. TV'de izledim dün metabolizma icin cok gerekliymis. Zaten peygamberin de tavsiye ettigi odur; bir hurma ile de olsa sahur yapmak şart
canım kendimi zorluyorum yoksaa neler neler yemek istiyorumda ! Durduruyorum kendimi elimden geldiğince ama bakalım ilk günler iyi gidiyor, sonuna kadar nasıl gitcezz?Menü süper hele iftarda ne kadar az yetmişsin april harikasın..Ben iftarda kendimi taniyamiyorumtabi fazla yiyince de sahurda hic bisey yiyemiyorum
keyifcii seniCocukları uyuttum, yattım balkonda güneşe. D vitamini depoluyorum. Umarım kuşlardan baska beni gören yoktur
İnşaAllah canım hayırlısıylaNe sohbetler edilmiş maşallah en kötü günümüz boyle olsun oku oku bitiremedim..ApriL_2007 canım gerekli açıklamalar yapılmış en kısa zamanda dr danışmalısın Rabbim gönlüne gore versin senin gibi tatliş bir bebiş olsun inş. deadline geçmiş olsun canım iyileş artik yaa
canım kendimi zorluyorum yoksaa neler neler yemek istiyorumda ! Durduruyorum kendimi elimden geldiğince ama bakalım ilk günler iyi gidiyor, sonuna kadar nasıl gitcezz?
keyifcii seniamann koruyucusuz çıkma!
İnşaAllah canım hayırlısıylaçokk tŞk ederimmm...
ayyy senin de işin zormuş yaw! Gir duşa ıslan ıslan çıkEneeeem adım çıktı keyifciye
Koruyucu sürmüyorum ki gunes bı ise yarasın; hem bronzlaşayım hem d vitamini alayım. Tabi ellerim ve yuzume suruyorum cok kararmasin diye. Cok da durmuyorum zaten 20 dk anca. Sonunda atlayabilecegin deniz ya da havuz yoksa güneşlenmek de zor yahu
ayyy senin de işin zormuş yaw! Gir duşa ıslan ıslan çıkcanım ben var ya koruyucusuz haşlanırım seni demekki mahvetmiyor güneş iyisin. Ne oldu peki attın mı biraz renk ?
Gunaydin
Dun oruc degildim ama birax kacirdim sanki
10 pingui
13 3 kucuk pogaca kendim yaptim
Sonra iftara kadar bi 3 daha yedim
Iftarda
Karnibaharli tavuk pilav 1tabak pilav az di
Salata sarimsakli yogurtlu patlican kizr.4catal kadar
Cay 2 bardak
1 misir haslanmis
Bi avuc kiraz
Su faica 2 litre yuruyus 1 saat yarim saat sabah yarim saat aksam uzeri
Biliyorummm bayagi kacik durumda ama telafi edecwmm
YOK CANIM IYI OLMUS SADECE IFTAR SAATI GEC OLDUGU ICIN COK GELİYORDünkü menüm
8:30 sirkeli ballı su + 1 kayısı
9:00 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 parmak b. Peynir
1 dilim ekmek + 2 parmak tost
Arada 4-5 fındık
14:30 öğle
1.5 biber dolması
1 kucuk kase yogurt
17:30 ara
Surlu kahve+ 3 hurma+ 15 fındık
İftar
Yarım kase mercimek
1 kase cacik
Patatesli köfte (4 köfte+ az sebze)
4-5 kasik barbunya
10:30 1 kup tavukgogsu
2 Lt su
Spor yok
Biliyorum oruçlu gibi yedim cok oldu
YOK CANIM IYI OLMUS SADECE IFTAR SAATI GEC OLDUGU ICIN COK GELİYOR
EVET CUMA TARTILIRIM BEN ORUÇ OLMAYACAGIM İÇİN BU HAFTA İNŞALLAH EKSİ ÇIKARRRIZZEvet haklisin. Normalde 7ye kadar yemiş oluyordum o yüzden.
Aa şimdi hatırladım bugün kontrol tartısı vardı. Ben zaten tartildim da siz iftar oncesi tartilirsiniz herhalde. Cumaya gore -deyim
gel gel canımTünaydınlar olsun kızlar... Tekrar gruba gelmek için kilo verme çalışmalarıma devam ediyorum... Sanırım ramazan ın gelmesi biraz da bu yönden iyi oldu.. yemek yiyemiyorum pek.. tartıda her gün biraz daha eksiye düşüyorum.. ama önemli olan, regl olduğumda ya da ramazan bittiğinde dikkat etmek sanırım...
az kaldı geri dönüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?