- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
Bence iftardan once 6 gibi tam acligin siniriiiKizlar ben iftarda yiyince sahurda yiyemiyorum aslinda cokta yemiyofum ama midem kuculmus sanirim mesela dun iftarda yarim kase mercimek corbasi ve 2tane patates yedim buyuk boy degil ama sonrasinda 8kiraz yedim soda ictim
Sahurdada sutle musli yedim okadar sahurlari musliyle gecirmeyi dusunuyorum genellikle aksam gec yiyoruz cunku hazmetmesi zor oluyor bidecuma gunu nezaman tartilalim hersaat ac olucagimiz icin
Ramazana ozel liste 8 demi tasinacak artik eger oyleyse 6gibi bildiririm bendeBence iftardan once 6 gibi tam acligin siniriii
Canim hep 8de olacak galiba calisanlar icin yetismiyor 6 diyeama yine de kaptanlara sormak lazim gerci onlar hemen aciklaga kavusturur gorunceRamazana ozel liste 8 demi tasinacak artik eger oyleyse 6gibi bildiririm bende
tşkrler canım iyiyiz ve iyi gidiyor şükür kendi adıma söyleyeyim en azından sadece uyku sorun oluyor çalışan kesim içinselam kızlar nasılsınııız? ramazan nasıl gidiyor
hayır canım artık 20:00 'e kadar süre var bundan sonra böyle,ama tabi sizler sakın 20'ye kalmayınRamazana ozel liste 8 demi tasinacak artik eger oyleyse 6gibi bildiririm bende
5 6 gibi bildiririrz ohaldetşkrler canım iyiyiz ve iyi gidiyor şükür kendi adıma söyleyeyim en azından sadece uyku sorun oluyor çalışan kesim içinsen nasılsın ? nasıl gidiyor herşeyy?
hayır canım artık 20:00 'e kadar süre var bundan sonra böyle,ama tabi sizler sakın 20'ye kalmayıno sonrasındakı uzama listeyi düzenleme , eksiklikler gidermek için zaten normalde herkes sabahları tartıldığı için erken saatlerde bildirimler yapılsın sadece oruç tutanlar için şöyle bişey düşündük iftardan önce 5/6 gibi tartılmak tamam mı canım?
Ne dedin pekiKiiizlaaaar
Canım bı seyler yemek mı istiyo deseeem, icmek mı istiyo deseeeem?? Ne desem????
5 6 gibi bildiririrz ohalde
Ne dedin peki
Ogununu atlarsan ceremesiboyle cikiyor canim bende ilk zamanlar bu hatayi cok yapiyordum ama artik yapmiyorum canim istemese bile biseylwr atistiriyorumki diger ogunde elektirik su olarak donmesin banaValla sekerim o duyguyu birkaç findikla bastirip yattım ama acısını sabah çıkardım. Bir ac kalktım anlatamam. Pastane pidesi vardı yarısını yedim. Yanında biraz reçel ile balı da ihmal etmedim. Oyle Ozlemisim ki boyle bir kahvaltıyı anlatamam. Ama nasil telafi edeceğimi bilmiyorum
Ogununu atlarsan ceremesiboyle cikiyor canim bende ilk zamanlar bu hatayi cok yapiyordum ama artik yapmiyorum canim istemese bile biseylwr atistiriyorumki diger ogunde elektirik su olarak donmesin bana
selam yavrular nabersiniz bakalım.. dün elektrikler kesikti giremedim fazla.. bir kere başka bir topiğe yazdım sonra tam buraya döndüm ki yine gitti elektrik..
1 kilo vermişim, 1 kilo kaldı yani... ama bu ramazanda kaybettiğim su olabilir...gel gel canımne kadar kaldı kilocuğunn ?
nasıl yani?sen cuma günü bii artı çıkarsan var yaa !Valla sekerim o duyguyu birkaç findikla bastirip yattım ama acısını sabah çıkardım. Bir ac kalktım anlatamam. Pastane pidesi vardı yarısını yedim. Yanında biraz reçel ile balı da ihmal etmedim. Oyle Ozlemisim ki boyle bir kahvaltıyı anlatamam. Ama nasil telafi edeceğimi bilmiyorum
ne kadar küçülse de bazen gözüm dönüyor haftasonları özellikle.. pazartesileri artı çıkıyorum çoğu zaman .. ama artık fazla kaçırınca gece midem bulanıyor bu iyiye işaret..Evet yokluğun hissediliyor canım. Menün de sahane. Miden küçüldü dımı? Benim o aşamaya gelmek icin bayaa bı mutasyon geçirmem gerek
Yarım pide yedim yaa
ay hiçbir fikrim yookkkArkadaslar bı şey sorucam:
Bu icinde sinmeli olan form çayları var ya gunde bir poşet içsek zararı olur mu sonradan? Bana oyle kayısı falan yaramıyor. Biraz rahatlatması icin icmek istedim ama danışmakta fayda var.
Forumda araştırdım biraz da abartanlar sıkıntı çekmiş sonradan.
geeelllll çabuuk geeelll1 kilo vermişim, 1 kilo kaldı yani... ama bu ramazanda kaybettiğim su olabilir...
datlum profilini niye değiştirdin çok güzeldiiinasıl yani?sen cuma günü bii artı çıkarsan var yaa !Afiyet olsun canımm
Sıkıldıkça değiştiriyorum canım hımm demek güzeldi yine koyarız bi ara canım tŞkrlerne kadar küçülse de bazen gözüm dönüyor haftasonları özellikle.. pazartesileri artı çıkıyorum çoğu zaman .. ama artık fazla kaçırınca gece midem bulanıyor bu iyiye işaret..
ay hiçbir fikrim yookkk
geeelllll çabuuk geeelll
datlum profilini niye değiştirdin çok güzeldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?