Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar ben iftarda yiyince sahurda yiyemiyorum aslinda cokta yemiyofum ama midem kuculmus sanirim mesela dun iftarda yarim kase mercimek corbasi ve 2tane patates yedim buyuk boy degil ama sonrasinda 8kiraz yedim soda ictim
Sahurdada sutle musli yedim okadar sahurlari musliyle gecirmeyi dusunuyorum genellikle aksam gec yiyoruz cunku hazmetmesi zor oluyor bidecuma gunu nezaman tartilalim hersaat ac olucagimiz icin

Bence iftardan once 6 gibi tam acligin siniriii

selam kızlar nasılsınııız? ramazan nasıl gidiyor
tşkrler canım iyiyiz ve iyi gidiyor şükür kendi adıma söyleyeyim en azından sadece uyku sorun oluyor çalışan kesim için sen nasılsın ? nasıl gidiyor herşeyy?

Ramazana ozel liste 8 demi tasinacak artik eger oyleyse 6gibi bildiririm bende
hayır canım artık 20:00 'e kadar süre var bundan sonra böyle,ama tabi sizler sakın 20'ye kalmayın o sonrasındakı uzama listeyi düzenleme , eksiklikler gidermek için zaten normalde herkes sabahları tartıldığı için erken saatlerde bildirimler yapılsın sadece oruç tutanlar için şöyle bişey düşündük iftardan önce 5/6 gibi tartılmak tamam mı canım?

5 6 gibi bildiririrz ohalde

Kiiizlaaaar

Canım bı seyler yemek mı istiyo deseeem, icmek mı istiyo deseeeem?? Ne desem????
Ne dedin peki

günyadın bebekler
DUNKU MENU
7.00 2 KÜÇÜK POĞACA
ÖĞLENE KADAR 4 HURMA
13.00 1 ELMA
AKŞAMA KADAR 5 HURMA+KURU KAYISI
19.00 SEMİZOTLU SALATALIKLI CACIK BUYUK BI KASE
20.00 SEKERSİZ OLAN KAVUNDAN 2 DILIM +4 KAYISI+1 ELMA(SAAT 23 OLANA DEK YEDİM)
2 LT SU YARIM SAAT YURUYUS VAR
İŞ YERİNDE ORUC TUTMADIGIMI SOYLEMEDIGIM ICIN BOYLE DUZENSIZ AZICIK

5 6 gibi bildiririrz ohalde

Ne dedin peki

Valla sekerim o duyguyu birkaç findikla bastirip yattım ama acısını sabah çıkardım. Bir ac kalktım anlatamam. Pastane pidesi vardı yarısını yedim. Yanında biraz reçel ile balı da ihmal etmedim. Oyle Ozlemisim ki boyle bir kahvaltıyı anlatamam. Ama nasil telafi edeceğimi bilmiyorum

Ogununu atlarsan ceremesiboyle cikiyor canim bende ilk zamanlar bu hatayi cok yapiyordum ama artik yapmiyorum canim istemese bile biseylwr atistiriyorumki diger ogunde elektirik su olarak donmesin bana

selam yavrular nabersiniz bakalım.. dün elektrikler kesikti giremedim fazla.. bir kere başka bir topiğe yazdım sonra tam buraya döndüm ki yine gitti elektrik..

dünkü menüm
09:30 2 yumurta , 2 dilim peynir, 2 dilim kaşar, 3 dilim salam
14:00 10 badem sütlü filtre kahve, 10 gr bitter
17:00 100 gr tavuk, 40 gr peynir,3 ceviz
19:00 15 gr leblebi, 30 gr peynir, çay
su 3 lt
spor 3 saat avmde gezdik spor sayılırsa

Ogununu atlarsan ceremesiboyle cikiyor canim bende ilk zamanlar bu hatayi cok yapiyordum ama artik yapmiyorum canim istemese bile biseylwr atistiriyorumki diger ogunde elektirik su olarak donmesin bana

Ogun de atlamadım aslına bakarsan. Aksam yemeğini yemiştim ama cok ac kalktım sabah. Bugün de kahvaltıyı gec ve ağır yaptım ana su an bı seyler yiyorum ki öğünüm kaçmasın. Yoksa sapitiyorum gercekten

selam yavrular nabersiniz bakalım.. dün elektrikler kesikti giremedim fazla.. bir kere başka bir topiğe yazdım sonra tam buraya döndüm ki yine gitti elektrik..

Evet yokluğun hissediliyor canım. Menün de sahane. Miden küçüldü dımı? Benim o aşamaya gelmek icin bayaa bı mutasyon geçirmem gerek
Yarım pide yedim yaa

Arkadaslar bı şey sorucam:

Bu icinde sinmeli olan form çayları var ya gunde bir poşet içsek zararı olur mu sonradan? Bana oyle kayısı falan yaramıyor. Biraz rahatlatması icin icmek istedim ama danışmakta fayda var.
Forumda araştırdım biraz da abartanlar sıkıntı çekmiş sonradan.

nasıl yani?sen cuma günü bii artı çıkarsan var yaa ! Afiyet olsun canımm

Dünkü menüm

Sahur
Bir bardak süt
Bir yumurta peynirli omlet
Bir kk peynir
Bir tatlı kş bal
İki dilim ekmek

İftar
Bir kase şehriyeli tavuk cr
Vee bir tabak mantı ohh çok canım çekmişti napim!8 kaşık vardır
Bir dilim karpuz
2 lt su

Evet yokluğun hissediliyor canım. Menün de sahane. Miden küçüldü dımı? Benim o aşamaya gelmek icin bayaa bı mutasyon geçirmem gerek
Yarım pide yedim yaa
ne kadar küçülse de bazen gözüm dönüyor haftasonları özellikle.. pazartesileri artı çıkıyorum çoğu zaman .. ama artık fazla kaçırınca gece midem bulanıyor bu iyiye işaret..
ay hiçbir fikrim yookkk
1 kilo vermişim, 1 kilo kaldı yani... ama bu ramazanda kaybettiğim su olabilir...
geeelllll çabuuk geeelll
nasıl yani?sen cuma günü bii artı çıkarsan var yaa ! Afiyet olsun canımm
datlum profilini niye değiştirdin çok güzeldiii

Sıkıldıkça değiştiriyorum canım hımm demek güzeldi yine koyarız bi ara canım tŞkrler nasılsın ispanyolcumm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…