Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menümü paylasmamisim

Kahvaltı 9
Avuç ici tost
1 zeytin
1 parmak peynir
Salata

Ara 12:00
Yarısı surlu turk kahvesi
1 kasik tavukgogsu
2 kayısı
8 fındık

Öğlen 14:00
1 kase cacik
1 tabak fırında patatesli köfte

Ara 18:20
3 kucuk dilimkarpuz
4 çatal zeytinyagli fasulye

Aksam 19:30
1 kase mercimek
1 kase barbunya
1 kase cocuk

2 Lt su

Kizlar nasil gidiyoriftarla araniz benim dun iyiydide bugun tatliya dayanamadim iki dilim yedim ama dediginiz gibi mide kuculunce hemen sisiyorum eski resimlerimebakiyorumda ben nasil koca gobegimi hic erinmeden tasimisim bunca yil ona yaniyorum iftardamidem sisince dun sahurdw bisey yemedim zaten simdide nerdeyse sahur vakti girdi bir bardwksu icip yatmayi dusunuyorum sizler sahur yapiyormusunuz

Aprilcigim sana gelsin bu yazim 7yil once bu duygular icinde tedavi surecimdeydim blogum vardi oyillar duygularimi paylasiyordum simdi o blogumu dolasirken eski yazilarimi okuyunca sizle oaylasmak istedim hamdolsun rabbim iki prenses bagisladi bana rsbbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insalllah..

günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi bana sizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
ayyy hayırlı olsun güne muhteşem bir haberle başladım sayendeeeee tebrik ederimmmmmm

kızlar çok yoğunum bugünlerde stajdan dolayı çok yoruluyorum eve gelir gelmez banyo alıp uyuya kalıyorum bilgisayarın kapağını kaldıramıyorum 1 haftadır.. ama diyetim iyi gidiyo hala reglim tam olarak bitmedi oruç tutamadım o yüüzden bi türlü
dünkü menüm;
sabah 7de 1 ççubukk kraker 1 kahve
13:00 2 kaşık mercimek çorbası bide tavuklu bşey vardı 1 kepçe ondan yedim
akşam 6da 2 tane bisküvi yedim
spor olarak ayrı bişey yapamadım tüm gün koşturuyoruz ayaklarımın ağrısından yürüyrmiyorum bile artık
1,5 lt su

Günaydın kuslaaaat

Henuz yataktayim; ama soz yarım pide yemiycem bugün! Tam yiycem! Derrrrmisiiim.. Saka maka 72nin altına inemedim bı türlü. Bı de şeyi farkettim, hareketim azaldı benim, ondan. Kızı okula götür, almaya git, alışverişe cık derken bayağı hareketim vardı. Eve tikilip kaldım.

Dün cok ev ısı yaptım iyi oldu. Bügün de evde yürüyüş filan yapayım bari.

DÜNKÜ MENU
7.00 1 KASE YOĞURT 6 HURMA
9.00 TÜRK KAHVESİ
ARA-2 HURMA
12.00 1 PAKET NORMAL ÇİZİ
HURMA
20.00 1 KASE MERCIMEK CORBA
1 TANE KUCUK BIBER DOLMA+7-8 YAPRAK SARMA
22.00 1 DILIM KAVUN
4 LT SU YARIM SAAT YURUYUS

Dünkü menüm

Kahvaltı 9:45
Yarım pastane pidesi
Az peynir
2 zeytin
1 tatlı kasığı bal
3 tatlı kasığı reçel

Öğlen 14:3o
Oğlumdan kalan pilav üstü barbunya 4-5 kasik
1 kase cacik

Ara 15:30
2 hurma+ 12 fındık
Nescafe sekersiz

Aksam 19:00
2 kase mercimek
1tbk zeytinyagli fasulye

İftar da 2 çatal serbetli tatlı

Sudan emin değilim. 1.5 Lt olabilir

Dünkü menüm

Sahurda
1 dilim peynir
1 yağda yumurta salatalik
Bir küçük dilim pide çay

İftarda
Bir kase domates çorbası
3 kaşık pilav 4 kaşık fırında etli patates
1 içli köfte 6-7 yaprak sarma
salata küçük bir dilim pide

1 litre su 45 dk yürüyüş

canım yaa ne güzel ifade etmissin kendini çok duygulandım

Eki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi bana sizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
Rabbim nelere kadir sabrettin inandın ve yavrularını kucağına aldın Allah bagişlasin canım

Güzel menü canım spor da var bu defa

Güzel menü de ah şu şerbetli tatlilar

menü çok güzel de en sondaki 1 kase cocuk güldürdü beni..

Eki Görüntüle 1564077
kuzuummm ağlattın beni yaa... ne umutlarla beklemişsin ve sonunda sürpriz yapmış size minik meleğiniz.. allah tüm istyenlere versin meleklerini.. benim de görümcem 8 yıldır deniyorlar.. kaç kez tüp bebek denendi olmadı.. donasyonu araştırıyor şimdi..
canım çok az yiyorsun amaa.. 1 çubuk kraker 1 tane mi 1 paket mi
proteini artırıp karbonhidratı azalt birazcık .. bir de leslie dene evde ..
hepsi süper de çizi olmamış.. onun yerine 1 dilim ekmek 1 dilim peynri yeseydin daha sağlıklı olurdu..
reçeller ballar pideler uhhhuuuuuu...akşama toparlamışsın ama süper.. bak 2 günümüz var cumaya.. dikkat edersen toparlarsın.. artıda mısın peki
çok güzel olmuş afiyet olsun..

dünkü menüm
10:00 30 gr kaşar, 30 gr salam, 60 gr peynir, 2 yumurta
14:00 sütlü nescafe , 15 badem, 10 gr bitter,
18:00 100 gr tavuk, 1 dilim peynir, 20 gr pide
20:00 120 gr kavun, 20 gr dut
su 3.5 lt
spor jillian ( sonuna kadar yaptım bu sefer), 1 saat hızlı ev işi

Rabbim nelere kadir sabrettin inandın ve yavrularını kucağına aldın Allah bagişlasin canım
Evet canim hamdolsunki cok uzamadan bekletmeden geldiler
Bende cok agladim zamaninda canim rabbim isteyen herkeze cocuk s2vgisino tattirsin kimseyi mahrum etmesin

Allah razi olsun canim

selam kızlar bende hastalık aynen devam üniversite hastahanesine bir git dediler karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş hergün 10 tüp kan verdim bu hafta toksik hepatit olabilirsin dediler ilaç kullanımına bağlı olduğunu düşünüyorlar ama kontrol altındayım bugün ünide kan verdim hematoloji ve gastroenterolojiye göründüm yarın sonuçların bir kısmı çıkacak muayeneye gidicem of ya çok korktum içtiğin tüm ilaçları bırak dediler inşallah değerlerim düşer ya

birde ben şu moda yarışmasına katılmıştım 2 hafta önce yukarda yarışmalar bölümünde yarın oylama başlıyor girinde oy kullanın size kaç numara olduğumu söyleyemem ama belki denk gelir bana oy atarsınız belli mi olur yarışma bitince kaç numara olduğumu öğrenirsiniz artıkın bakarsınız bakalım iyi miyim sorcam ona göre ay inşallah soracam yani korkuyom ben yeter bitsin hastalıklar

cok gecmiş olsun canım Allah saglık afiyet versin.

hmmm demek moda yarısması basarılar yarın bakayım unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…