nasıl yani?sen cuma günü bii artı çıkarsan var yaa !Afiyet olsun canımm
ayyy hayırlı olsun güne muhteşem bir haberle başladım sayendeeeee tebrik ederimmmmmmEki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi banasizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
ÇOK ETKİLENDIM ....Eki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi banasizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
canım yaa ne güzel ifade etmissin kendini çok duygulandımEki Görüntüle 1564067 Aprilcigim sana gelsin bu yazim 7yil once bu duygular icinde tedavi surecimdeydim blogum vardi oyillar duygularimi paylasiyordum simdi o blogumu dolasirken eski yazilarimi okuyunca sizle oaylasmak istedim hamdolsun rabbim iki prenses bagisladi bana rsbbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insalllah..
Rabbim nelere kadir sabrettin inandın ve yavrularını kucağına aldın Allah bagişlasin canımEki Görüntüle 1564077
Güzel menü canım spor da var bu defaDÜNKÜ MENU
7.00 1 KASE YOĞURT 6 HURMA
9.00 TÜRK KAHVESİ
ARA-2 HURMA
12.00 1 PAKET NORMAL ÇİZİ
HURMA
20.00 1 KASE MERCIMEK CORBA
1 TANE KUCUK BIBER DOLMA+7-8 YAPRAK SARMA
22.00 1 DILIM KAVUN
4 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
Güzel menü de ah şu şerbetli tatlilarDünkü menüm
Kahvaltı 9:45
Yarım pastane pidesi
Az peynir
2 zeytin
1 tatlı kasığı bal
3 tatlı kasığı reçel
Öğlen 14:3o
Oğlumdan kalan pilav üstü barbunya 4-5 kasik
1 kase cacik
Ara 15:30
2 hurma+ 12 fındık
Nescafe sekersiz
Aksam 19:00
2 kase mercimek
1tbk zeytinyagli fasulye
İftar da 2 çatal serbetli tatlı
Sudan emin değilim. 1.5 Lt olabilir
menü çok güzel de en sondaki 1 kase cocuk güldürdü beni..Dünkü menümü paylasmamisim
Kahvaltı 9
Avuç ici tost
1 zeytin
1 parmak peynir
Salata
Ara 12:00
Yarısı surlu turk kahvesi
1 kasik tavukgogsu
2 kayısı
8 fındık
Öğlen 14:00
1 kase cacik
1 tabak fırında patatesli köfte
Ara 18:20
3 kucuk dilimkarpuz
4 çatal zeytinyagli fasulye
Aksam 19:30
1 kase mercimek
1 kase barbunya
1 kase cocuk
2 Lt su
Eki Görüntüle 1564067 Aprilcigim sana gelsin bu yazim 7yil once bu duygular icinde tedavi surecimdeydim blogum vardi oyillar duygularimi paylasiyordum simdi o blogumu dolasirken eski yazilarimi okuyunca sizle oaylasmak istedim hamdolsun rabbim iki prenses bagisladi bana rsbbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insalllah..
kuzuummm ağlattın beni yaa... ne umutlarla beklemişsin ve sonunda sürpriz yapmış size minik meleğiniz.. allah tüm istyenlere versin meleklerini.. benim de görümcem 8 yıldır deniyorlar.. kaç kez tüp bebek denendi olmadı.. donasyonu araştırıyor şimdi..Eki Görüntüle 1564077
canım çok az yiyorsun amaa.. 1 çubuk kraker 1 tane mi 1 paket migünaydın kızlar
ayyy hayırlı olsun güne muhteşem bir haberle başladım sayendeeeee tebrik ederimmmmmm
kızlar çok yoğunum bugünlerde stajdan dolayı çok yoruluyorum eve gelir gelmez banyo alıp uyuya kalıyorum bilgisayarın kapağını kaldıramıyorum 1 haftadır.. ama diyetim iyi gidiyo hala reglim tam olarak bitmedi oruç tutamadım o yüüzden bi türlü
dünkü menüm;
sabah 7de 1 ççubukk kraker 1 kahve
13:00 2 kaşık mercimek çorbası bide tavuklu bşey vardı 1 kepçe ondan yedim
akşam 6da 2 tane bisküvi yedim
spor olarak ayrı bişey yapamadım tüm gün koşturuyoruz ayaklarımın ağrısından yürüyrmiyorum bile artık
1,5 lt su
proteini artırıp karbonhidratı azalt birazcık .. bir de leslie dene evde ..Günaydın kuslaaaat
Henuz yataktayim; ama soz yarım pide yemiycem bugün! Tam yiycem! Derrrrmisiiim.. Saka maka 72nin altına inemedim bı türlü. Bı de şeyi farkettim, hareketim azaldı benim, ondan. Kızı okula götür, almaya git, alışverişe cık derken bayağı hareketim vardı. Eve tikilip kaldım.
Dün cok ev ısı yaptım iyi oldu. Bügün de evde yürüyüş filan yapayım bari.
hepsi süper de çizi olmamış.. onun yerine 1 dilim ekmek 1 dilim peynri yeseydin daha sağlıklı olurdu..DÜNKÜ MENU
7.00 1 KASE YOĞURT 6 HURMA
9.00 TÜRK KAHVESİ
ARA-2 HURMA
12.00 1 PAKET NORMAL ÇİZİ
HURMA
20.00 1 KASE MERCIMEK CORBA
1 TANE KUCUK BIBER DOLMA+7-8 YAPRAK SARMA
22.00 1 DILIM KAVUN
4 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
reçeller ballar pideler uhhhuuuuuu...akşama toparlamışsın ama süper.. bak 2 günümüz var cumaya.. dikkat edersen toparlarsın.. artıda mısın pekiDünkü menüm
Kahvaltı 9:45
Yarım pastane pidesi
Az peynir
2 zeytin
1 tatlı kasığı bal
3 tatlı kasığı reçel
Öğlen 14:3o
Oğlumdan kalan pilav üstü barbunya 4-5 kasik
1 kase cacik
Ara 15:30
2 hurma+ 12 fındık
Nescafe sekersiz
Aksam 19:00
2 kase mercimek
1tbk zeytinyagli fasulye
İftar da 2 çatal serbetli tatlı
Sudan emin değilim. 1.5 Lt olabilir
çok güzel olmuş afiyet olsun..Dünkü menüm
Sahurda
1 dilim peynir
1 yağda yumurta salatalik
Bir küçük dilim pide çay
İftarda
Bir kase domates çorbası
3 kaşık pilav 4 kaşık fırında etli patates
1 içli köfte 6-7 yaprak sarma
salata küçük bir dilim pide
1 litre su 45 dk yürüyüş
Evet canim hamdolsunki cok uzamadan bekletmeden geldilercanım yaa ne güzel ifade etmissin kendini çok duygulandım
Rabbim nelere kadir sabrettin inandın ve yavrularını kucağına aldın Allah bagişlasin canım
Bende cok agladim zamaninda canim rabbim isteyen herkeze cocuk s2vgisino tattirsin kimseyi mahrum etmesinmenü çok güzel de en sondaki 1 kase cocuk güldürdü beni..
kuzuummm ağlattın beni yaa... ne umutlarla beklemişsin ve sonunda sürpriz yapmış size minik meleğiniz.. allah tüm istyenlere versin meleklerini.. benim de görümcem 8 yıldır deniyorlar.. kaç kez tüp bebek denendi olmadı.. donasyonu araştırıyor şimdi..
canım çok az yiyorsun amaa.. 1 çubuk kraker 1 tane mi 1 paket mi
proteini artırıp karbonhidratı azalt birazcık .. bir de leslie dene evde ..
hepsi süper de çizi olmamış.. onun yerine 1 dilim ekmek 1 dilim peynri yeseydin daha sağlıklı olurdu..
reçeller ballar pideler uhhhuuuuuu...akşama toparlamışsın ama süper.. bak 2 günümüz var cumaya.. dikkat edersen toparlarsın.. artıda mısın peki
çok güzel olmuş afiyet olsun..
Allah razi olsun canimcanım yaa ne güzel ifade etmissin kendini çok duygulandım
Rabbim nelere kadir sabrettin inandın ve yavrularını kucağına aldın Allah bagişlasin canım
menü çok güzel de en sondaki 1 kase cocuk güldürdü beni..
kuzuummm ağlattın beni yaa... ne umutlarla beklemişsin ve sonunda sürpriz yapmış size minik meleğiniz.. allah tüm istyenlere versin meleklerini.. benim de görümcem 8 yıldır deniyorlar.. kaç kez tüp bebek denendi olmadı.. donasyonu araştırıyor şimdi..
hepsi süper de çizi olmamış.. onun yerine 1 dilim ekmek 1 dilim peynri yeseydin daha sağlıklı olurdu..
reçeller ballar pideler uhhhuuuuuu...akşama toparlamışsın ama süper.. bak 2 günümüz var cumaya.. dikkat edersen toparlarsın.. artıda mısın peki
canım yaa ne güzel ifade etmissin kendini çok duygulandım
CANIM İŞTE TEK YIYEBILECEGIM O VARDI O YUZDEN ÇİZİ TERCIH ETTIM BUGUN NEYSEKI YOGURT VAR SİMDİ BANKAYA GIDERKEN KURUYEMIS TOPTANCILARININ OLD.SİTEDEN GECIYORUM SARI LEBLEBI ALDIM ...
selam kızlar bende hastalık aynen devam üniversite hastahanesine bir git dediler karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş hergün 10 tüp kan verdim bu hafta toksik hepatit olabilirsin dediler ilaç kullanımına bağlı olduğunu düşünüyorlar ama kontrol altındayım bugün ünide kan verdim hematoloji ve gastroenterolojiye göründüm yarın sonuçların bir kısmı çıkacak muayeneye gidicem of ya çok korktum içtiğin tüm ilaçları bırak dediler inşallah değerlerim düşer ya
birde ben şu moda yarışmasına katılmıştım 2 hafta önce yukarda yarışmalar bölümünde yarın oylama başlıyor girinde oy kullanınsize kaç numara olduğumu söyleyemem ama belki denk gelir bana oy atarsınız belli mi olur yarışma bitince kaç numara olduğumu öğrenirsiniz artıkın bakarsınız bakalım iyi miyim sorcam ona göre ay inşallah soracam yani korkuyom ben yeter bitsin hastalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?