dagatesi nasılsıncok gecmiş olsun canım Allah saglık afiyet versin.
hmmm demek moda yarısması basarılaryarın bakayım unutmazsam
dagatesi nasılsınben hep hastayım ya sağol çok karaciğerle ilgili kan tahlili yapıpı duruyorlar bir haftadır korktum ya birde kan değerlerimde bir değişikmiş yok öyle olursa hemen gel böyle olursa gel falan diyorlar korktum yani birde hep haberlerde yok karaciğeri iflas etmiş haberleri falan psikolojim bozuldu sen ne yapıyorsun
geçmiş olsun ya inşallah çabucak toparlanırsın çokta kilo almazsınkızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? ben ameliyat oldum ve evde yatışlardayım :) ama agrılarım oldugu için pek bilgisayarı elime alamıyorum. 6 hafta yürüyemeyecegim ve ayagımın üzerine basamayacagım o sebepten 6 hafta sonra kilomu cok merak ediyorum. benim gibi 3 güne bir tartılan biri icin 6 hafta demek cok uzunalmadım gibi hissediyorum ama sürekli yattıgım için korkmaktayım.
cok ilaç aldıysan ondan da olmus olabilir sanırım. bozma moralini. her seyin bası saglık. saglık için de moral lazım. öyle hemen iflas etmez bence karaciger(house md izleyerek doktor olan dagatesi bildirdi ) rahat tut içini. yediklerine dikkat et güzel beslen
geçmiş olsun ya inşallah çabucak toparlanırsın çokta kilo almazsınbende dikkat edemiyorum hastalıktan başımı kaldıramıyorum çünkü seninde ağrın sıkıntı ya inşallah çabucak azalır ağrıların
stresten de agrır o bassağol ya çok etkili oldu bende rahattım bugün sonuçta araştırma hastahanesi ya beni detaylı incelemeye aldılar iyice paronayak oldum ondan başımda çok ağrıyor geçmedi aslında herşey başağrısıyla başladı herşey onun yüzünden ama hala ağrıyor pis baş ağrısı geçecek ama inanınıyorum inşallah
geçmiş olsun çokbaya toparlamışsın o zaman yine moral olarak iyi olmalısın zaten ki moralini bozacak bişey yok biraz daha sabret fizik tedaviden sonra yavaş yavaş düzelirsin haberlerini bekliyorum bendecok agrıyor ya buz torbası ile bir bütün oldukama iyiyim moral olarak. cünkü ameliyattan sonra cok kötüydüm. ayagımı yerinden bir karıs bile havaya kaldıramıyordum, wcye fln gidemiyordum. Allahım ne günlerdi. Tek basına wcye gitmek bile ne büyük nimetmiş. hala dizimi 30 dereceden fazla bükemiyorum :) ameliyat zor ama asıl zor olan sonrasıymıs. yarın fizik tedaviye gidecegim. bakalım ne diyecekler :)
yeni şehir yaramadı sana ya deadline'ım sürekli hastasın bu aralar..
stresten de agrır o basstres yapma adı üstünde arastırma hastanesi. ben de arastırma hastanesinde oldum. evirip cevirip büküp duruyorlardı kactım
geçmiş olsun çokbaya toparlamışsın o zaman yine moral olarak iyi olmalısın zaten ki moralini bozacak bişey yok biraz daha sabret fizik tedaviden sonra yavaş yavaş düzelirsin haberlerini bekliyorum bendeevet bu arada yeni şehir yaramadı bana ama bende pes etmeyeceğim allahın izniyle
kan vere vere kan kalmadı dedim kan değerlerimde düşecek şimdi onuda araştıracaklar birde zaten dengesiz çıktı değerler araştırma hastahanesi araştırmak içindir sonuçta
of ya oruç tutamıyorum dagatesi onada stres yaptım midemde çok kötü bulanıyor halsizlik var çok az ve sık yemem gerekiyor zaten yemek yiyemedim geçen hafta hiç daha yeni yeni yemek yiyorum oda zorlahehehe sen beslenmene dikkat et. iftarlarda saglıklı beslen. sahuru kacırma :) gecer düzelir inşallah.
ask var mı aşk ondan bahset sen
bu arada aşk maşk yok hastalıktan kendime gelirsem belki etrafa bakarımhehehe sen beslenmene dikkat et. iftarlarda saglıklı beslen. sahuru kacırma :) gecer düzelir inşallah.
ask var mı aşk ondan bahset sen
of ya oruç tutamıyorum dagatesi onada stres yaptım midemde çok kötü bulanıyor halsizlik var çok az ve sık yemem gerekiyor zaten yemek yiyemedim geçen hafta hiç daha yeni yeni yemek yiyorum oda zorlageçen haftaya göre daha iyiym kan değerlerimde düzelsin inşallah mutlu mesut yaşıycam
bu arada aşk maşk yok hastalıktan kendime gelirsem belki etrafa bakarımgerçi ilçedeyim ya herkes ya yaşlı ya evli arkadaşım bilem yok ya ha birde olanlarda benden küçük ortasını bulamadım çok yaşlanmışım yahu
benide küçük sanıyorlar ama yaşımı duyunca şaşırıyorlarsen yaslandıysan ben napayım :hoş hastanede beni yaklasık 4 yas kücük sandılar cok mutlu oldum
netten baktım şimdi april ilaçların karaciğerden atılması ve karaciğerin kendini toplaması lazımmış tedavi yokmuş zaten rahatladım amaYaşlılar mı basmış burayı ! Sizi gidi ninelerdagatesim çokkk geçmiş olsun kuzum en kısa zamanda iyiless İnşaAllah . Deadlincim ayyyy sana geçmiş olsun demekten yoruldum ama kıyamam çokk geçmiş olsunnnn kuzuma ama bak evham yapma lütfen !
olmadımı hiç kuzum ?benide küçük sanıyorlar ama yaşımı duyunca şaşırıyorlarküçük göstermek güzel ya birde bende bir sorun var bence çirkin miyim acaba kimse benle ilgilenmiyor zaten bende ilgi gösterecek birini bulamadım şimdiye kadar evde kalcam galiba sen en azından kurtardın kendini halam beni her gördüğünde hala birisini bulamadın mı diyor ya daha yeni mezun oldum evde kalmış muamelesi yapmaya başladılar işe başlayınca insanlar kafayı yemiş
benide küçük sanıyorlar ama yaşımı duyunca şaşırıyorlarküçük göstermek güzel ya birde bende bir sorun var bence çirkin miyim acaba kimse benle ilgilenmiyor zaten bende ilgi gösterecek birini bulamadım şimdiye kadar evde kalcam galiba sen en azından kurtardın kendini halam beni her gördüğünde hala birisini bulamadın mı diyor ya daha yeni mezun oldum evde kalmış muamelesi yapmaya başladılar işe başlayınca insanlar kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?