Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

olsun bikaç yaş küçükten bişeyy olmaz yeter ki beğen sen kuzum daha iyisini mi bulcan çıtırlardan?

Ayyy yok yok devam etme bayık insanlar işte ! Meşgul oldukları tek şeyy dedikodu , zavallılar ...

olmadımı hiç kuzum ?
olmadı mı derken hiç sevgilim olamdı mı mı soruyorsun april cevabım hayır ya benim hoşlandıklarım bende hoşlanmaış demek benden hoşlananlardanda ben hoşlanmadım vakti zamanında ortada kaldım
ay tamam sustum ben bitmez bu bilirim sorunu buldum çirkinlik değilde ben biraz sert biriyim hoşlanmam böyle vıcık vıcık çok pis terslerim falan okulda benden korkarlardı kesin ondan oldu böyle

boşversene ya. vıcık vıcık insanları napacaksın. adam akıllı dogru düzgün biri olsun. daha dur cabuk girdin bu psikolojiye

olsun bikaç yaş küçükten bişeyy olmaz yeter ki beğen sen kuzum daha iyisini mi bulcan çıtırlardan?
hmm bak hiç böyle düşünmedim bakayım belki benden hoşlanan hoşlanabileğim birini bulurum
Ayyy yok yok devam etme bayık insanlar işte ! Meşgul oldukları tek şeyy dedikodu , zavallılar ...
işleri yok ben geçen düşündüm bunu genelde mutsuz ve yapacak işi olamaya insanların konuşmaları takmamak lazım

Ahh sen daha ne fırtınalar ne dalgalanmalar ne kavgalar göreceksin olsunda bir ama tabi canım o sert mizacınıda artık okulda bırak baybay onaa , en ennn güzel ilişki seni bulsun İnşaAllah cannımm

boşversene ya. vıcık vıcık insanları napacaksın. adam akıllı dogru düzgün biri olsun. daha dur cabuk girdin bu psikolojiye
ay yok ya hastalık psikolojisindeyim şu an ben şaka yapıyorum şu an daha yeni işe başladım ya biraz para kazanayım birdeiyileşeyim daha şimdi sadece bunları istiyorum herşey zamanında allah ne zaman nasip ederse olur zati

hakkatten yaw hep mutsuzlar , kıskançlar öyledir.

Ahh sen daha ne fırtınalar ne dalgalanmalar ne kavgalar göreceksin olsunda bir ama tabi canım o sert mizacınıda artık okulda bırak baybay onaa , en ennn güzel ilişki seni bulsun İnşaAllah cannımm
amin canım sizinde allah mutluluğunuzu daim etsin evlilikte istedikleriniz hayırlısıyla olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…