- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
olsun bikaç yaş küçükten bişeyy olmaz yeter ki beğen sen kuzumnetten baktım şimdi april ilaçların karaciğerden atılması ve karaciğerin kendini toplaması lazımmış tedavi yokmuş zaten rahatladım amayaşlanmışım april etrafımda küçükler var ya bir sürü
Ayyy yok yok devam etme bayık insanlar işte ! Meşgul oldukları tek şeyy dedikodu , zavallılar ...mhalle baskısına gelme deadlineeecirkin flnda degilsin hastalıktan ne dediğini bilmiyosun herhalde her seyin zamanı var ve herr sey zamanında güzel. insanlar ssöyle yasıyorlar. okul bitti mi ? evlendin mi ? bebek yok mu ? ikinciyi ne zaman düşünüyosun ? bir de kız / oglan dogursan iyiydi dogursana / daha devam edeyim mi
kesinlikle işleri güçleri etrafa laf etmek. Allah korusun böylelerindn!Ayyy yok yok devam etme bayık insanlar işte ! Meşgul oldukları tek şeyy dedikodu , zavallılar ...
olmadı mı derken hiç sevgilim olamdı mı mı soruyorsun april cevabım hayırolmadımı hiç kuzum ?
ay tamam sustum ben bitmez bu bilirimmhalle baskısına gelme deadlineeecirkin flnda degilsin hastalıktan ne dediğini bilmiyosun herhalde her seyin zamanı var ve herr sey zamanında güzel. insanlar ssöyle yasıyorlar. okul bitti mi ? evlendin mi ? bebek yok mu ? ikinciyi ne zaman düşünüyosun ? bir de kız / oglan dogursan iyiydi dogursana / daha devam edeyim mi
Amin. İşte kimsenin lafına göre hayat çizilmez herkes istediğini yapar ! Boş kafaları da yaşamımızdan uzak tutarsak herşey daha iyi olur daima kaliteli insan severim benkesinlikle işleri güçleri etrafa laf etmek. Allah korusun böylelerindn!
olmadı mı derken hiç sevgilim olamdı mı mı soruyorsun april cevabım hayırya benim hoşlandıklarım bende hoşlanmaış demek benden hoşlananlardanda ben hoşlanmadım vakti zamanında ortada kaldım
ay tamam sustum ben bitmez bu bilirimsorunu buldum çirkinlik değilde ben biraz sert biriyim hoşlanmam böyle vıcık vıcık çok pis terslerim falan okulda benden korkarlardı kesin ondan oldu böyle
olsun bikaç yaş küçükten bişeyy olmaz yeter ki beğen sen kuzumdaha iyisini mi bulcan çıtırlardan?
işleri yok ben geçen düşündüm bunu genelde mutsuz ve yapacak işi olamaya insanların konuşmaları takmamak lazımAyyy yok yok devam etme bayık insanlar işte ! Meşgul oldukları tek şeyy dedikodu , zavallılar ...
Ahh sen daha ne fırtınalar ne dalgalanmalar ne kavgalar göreceksin olsunda birolmadı mı derken hiç sevgilim olamdı mı mı soruyorsun april cevabım hayırya benim hoşlandıklarım bende hoşlanmaış demek benden hoşlananlardanda ben hoşlanmadım vakti zamanında ortada kaldım
ay tamam sustum ben bitmez bu bilirimsorunu buldum çirkinlik değilde ben biraz sert biriyim hoşlanmam böyle vıcık vıcık çok pis terslerim falan okulda benden korkarlardı kesin ondan oldu böyle
ay yok ya hastalık psikolojisindeyim şu an ben şaka yapıyorum şu anboşversene ya. vıcık vıcık insanları napacaksın. adam akıllı dogru düzgün biri olsun. daha dur cabuk girdin bu psikolojiye
hakkatten yaw hep mutsuzlar , kıskançlar öyledir.hmm bak hiç böyle düşünmedim bakayım belki benden hoşlanan hoşlanabileğim birini bulurum
işleri yok ben geçen düşündüm bunu genelde mutsuz ve yapacak işi olamaya insanların konuşmaları takmamak lazım
Ahh sen daha ne fırtınalar ne dalgalanmalar ne kavgalar göreceksin olsunda birama tabi canım o sert mizacınıda artık okulda bırak baybay onaa , en ennn güzel ilişki seni bulsun İnşaAllah cannımm
ay boşvermek lazım onlarıhakkatten yaw hep mutsuzlar , kıskançlar öyledir.
ay evet bize bilimsel acıklamalar yapardı house doktoru bana kalmazdıkay boşvermek lazım onlarıözlemişim ya dagatesi ve senle muhabbeti birde ispanyol lazımdı bu konuşmaya neyse sonra konuşuruz artık onla
Aynennn aynennnay boşvermek lazım onlarıözlemişim ya dagatesi ve senle muhabbeti birde ispanyol lazımdı bu konuşmaya neyse sonra konuşuruz artık onla
ay evet bize bilimsel acıklamalar yapardı house doktoru bana kalmazdık
Ayyy bayılırım ona adamım benim !ay evet bize bilimsel acıklamalar yapardı house doktoru bana kalmazdık
tamam bebekimdagatesi ApriL_2007 çıkıyorum ben sonra konuşuruz anneme yardım edeyim sizinle muhabbet etmek çok güzel
sende gayet bilgilisin ama hep doğru oluyor fahri doktor ünvanı verlim sana da
Ayyy bayılırım ona adamım benim !
kesinlikle katılıyorum sözüne sonuna kadar güvendiğim insanlardan birisi dagatesisende gayet bilgilisin ama hep doğru oluyor fahri doktor ünvanı verlim sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?