Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:) :)

ben de severim simdi yeniden izliyorum ama itiraf ediyorum ateist olmasını hazmedemiyorum
bende geçtiğimiz bikaç yıl önce izliyordum bayağı bi izlemiştim tekrar başlıyacağım bakalım , izlemediğim sezonlarımda var. Vakit bulunca ateist olmasına takılmıyorum orasını görmeyelim yassak bize öyle bişey yok kii diyelim bakalım ...

benimde iyi sayılır mümkün olduğunca az yemeye çalısıyorum iftarda , sanki asıl yenmesi gereken vakit hep sahurmuş gibi geliyor bana.fakat bazen sahura kalkamıyorum biliyorsunki calışıyorum sabah 6da kalkıyoz gece uyanamıyoruz ki kaç tane alarm kuruyoruz ama yokk !hiçbirini duymuyoruz haftaiçi hep genelde böyle yani anlıyacağın,dediğin gibi Burcu zaten arasıda çok az acıkmıyorum bende bazen. Keyfin nasıl isterse öyle davran canım valla biz öyle yapıoz

Eki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi bana sizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
Canımsın! Çok tŞk ederim okudum çok duygulandım , tüylerim diken diken oldu. Seni inanılmaz anladığım için o günlerini sanki yaşadım okurken. Ne mutlu ki sana iki tane güzeller güzeli evlat vermiş Rabbim sana , İnşaAllah isteyen herkese de verecek Rabbim bunu biliyorum. Ama bu güzel hikayenle yine umut çıtam da yükselmeler oldu. Ağzına sağlık , emeğine sağlık güzel arkadaşım

tatlım sağlıksız menün dikkat ok ?

güzel canım menün,sanırım çizi mecburiyetten oldu

menü güzelll su az kuzum spor yap bakim oruç yokken ...

çok cokkk güzel örnek ramazan menüsü ya ben sporu yapamıom sen hangi ara yapıyorsun canım oruçluyken

süper süperr menü spor hareketler çok iyi

***1.TAKIM 419.ETAP***

sosyestetik (56.9///////%)
ApriL_2007 (74,3/////%)
deadline (63.0/////%)
ispanyol (69.1//////%)

Burcu_87 (67.7//////%)
TuTii (61.8///////%)

Otimoti (72.5//////%)
sevili6163 (89.7//////%)
Sevim_mrt (73.5//////%)

1. Takım Ortalaması:%

Kuşum liste için erken değil mi? Yarın cuma değil

Canim zaten seni anladigim icin sanada umut olsun diye paylastin opuyorum seni

Dünkü menüm

Sahur
Yok malesef uyanamadık

İftar
Bir kase sehriyeli tavuk cr
4/5 nugget
Salata bol
İki ks mantı
Bir bardak fanta
Çeyrek pide

Saat 22:30
Bir koca dilim karpuz

2 lt su

(Bir önceki günün menüsüde aynıydı selamlar )

fantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokk
yedıklerımızı şekere donusturuyordu unuttunmu yoksa ayran iç canım

dunku menu
7.00 1 ELMA
14.00 KADAR HURMA YEDIM ARA ARA+SARI LEBLEBI
14.00 1 KASE YOGURT
SARI LEBLEBİ VE HURMA
20.00 500 GR MEYVELİ YOGURT+KAZANDIBI
3,5 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
GECE DE 2 KEPÇE MERCIMEK ÇORBA 4 5 TANE KAVUN ESIME SAHURA ESLIK
KAÇ GUNDUR REGLDEN + GELİYORDUM BUGUN SONUNDA - OLMUSUM YARIN UMARIM DAHA DA - CIKARIM

fantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokk
yedıklerımızı şekere donusturuyordu unuttunmu yoksa ayran iç canım

ayy napimm ! bazen bende de çıkıyor işte can çekmeler bidaha olmasss hadi bakalım gelsin eksiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…