sende gayet bilgilisin ama hep doğru oluyor fahri doktor ünvanı verlim sana da
kesinlikle katılıyorum sözüne sonuna kadar güvendiğim insanlardan birisi dagatesiçok kaleye alırım mcuk mcukkk
bende geçtiğimiz bikaç yıl önce izliyordum bayağı bi izlemiştim tekrar başlıyacağım bakalım , izlemediğim sezonlarımda var. Vakit bulunca:) :)
ben de severim simdi yeniden izliyorumama itiraf ediyorum ateist olmasını hazmedemiyorum
benimde iyi sayılır mümkün olduğunca az yemeye çalısıyorum iftarda , sanki asıl yenmesi gereken vakit hep sahurmuş gibi geliyor bana.fakat bazen sahura kalkamıyorum biliyorsunki calışıyorum sabah 6da kalkıyoz gece uyanamıyoruz ki kaç tane alarm kuruyoruz ama yokk !hiçbirini duymuyoruz haftaiçi hep genelde böyle yani anlıyacağın,dediğin gibi Burcu zaten arasıda çok az acıkmıyorum bende bazen. Keyfin nasıl isterse öyle davran canım valla biz öyle yapıozKizlar nasil gidiyoriftarla araniz benim dun iyiydide bugun tatliya dayanamadim iki dilim yedim ama dediginiz gibi mide kuculunce hemen sisiyorum eski resimlerimebakiyorumda ben nasil koca gobegimi hic erinmeden tasimisim bunca yil ona yaniyorumiftardamidem sisince dun sahurdw bisey yemedim zaten simdide nerdeyse sahur vakti girdi bir bardwksu icip yatmayi dusunuyorum sizler sahur yapiyormusunuz
Eki Görüntüle 1564067 Aprilcigim sana gelsin bu yazim 7yil once bu duygular icinde tedavi surecimdeydim blogum vardi oyillar duygularimi paylasiyordum simdi o blogumu dolasirken eski yazilarimi okuyunca sizle oaylasmak istedim hamdolsun rabbim iki prenses bagisladi bana rsbbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insalllah..
Canımsın! Çok tŞk ederimEki Görüntüle 1564077
Ve onca asilama tupbebek tedavisinden sonra diyetisyen esliginde ilacla yumurtam oldu ve kendiliginden supriz yapip ilk prensesim geldi banasizlerle yillar oncesi yasadigim duygumu paylasmak istedim
tatlım sağlıksız menün dikkat ok ?günaydın kızlar
ayyy hayırlı olsun güne muhteşem bir haberle başladım sayendeeeee tebrik ederimmmmmm
kızlar çok yoğunum bugünlerde stajdan dolayı çok yoruluyorum eve gelir gelmez banyo alıp uyuya kalıyorum bilgisayarın kapağını kaldıramıyorum 1 haftadır.. ama diyetim iyi gidiyo hala reglim tam olarak bitmedi oruç tutamadım o yüüzden bi türlü
dünkü menüm;
sabah 7de 1 ççubukk kraker 1 kahve
13:00 2 kaşık mercimek çorbası bide tavuklu bşey vardı 1 kepçe ondan yedim
akşam 6da 2 tane bisküvi yedim
spor olarak ayrı bişey yapamadım tüm gün koşturuyoruz ayaklarımın ağrısından yürüyrmiyorum bile artık
1,5 lt su
güzel canım menün,sanırım çizi mecburiyetten olduDÜNKÜ MENU
7.00 1 KASE YOĞURT 6 HURMA
9.00 TÜRK KAHVESİ
ARA-2 HURMA
12.00 1 PAKET NORMAL ÇİZİ
HURMA
20.00 1 KASE MERCIMEK CORBA
1 TANE KUCUK BIBER DOLMA+7-8 YAPRAK SARMA
22.00 1 DILIM KAVUN
4 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
menü güzelll su az kuzumDünkü menüm
Kahvaltı 9:45
Yarım pastane pidesi
Az peynir
2 zeytin
1 tatlı kasığı bal
3 tatlı kasığı reçel
Öğlen 14:3o
Oğlumdan kalan pilav üstü barbunya 4-5 kasik
1 kase cacik
Ara 15:30
2 hurma+ 12 fındık
Nescafe sekersiz
Aksam 19:00
2 kase mercimek
1tbk zeytinyagli fasulye
İftar da 2 çatal serbetli tatlı
Sudan emin değilim. 1.5 Lt olabilir
çok cokkk güzel örnek ramazan menüsüDünkü menüm
Sahurda
1 dilim peynir
1 yağda yumurta salatalik
Bir küçük dilim pide çay
İftarda
Bir kase domates çorbası
3 kaşık pilav 4 kaşık fırında etli patates
1 içli köfte 6-7 yaprak sarma
salata küçük bir dilim pide
1 litre su 45 dk yürüyüş
süper süperr menü spor hareketler çok iyidünkü menüm
10:00 30 gr kaşar, 30 gr salam, 60 gr peynir, 2 yumurta
14:00 sütlü nescafe , 15 badem, 10 gr bitter,
18:00 100 gr tavuk, 1 dilim peynir, 20 gr pide
20:00 120 gr kavun, 20 gr dut
su 3.5 lt
spor jillian ( sonuna kadar yaptım bu sefer), 1 saat hızlı ev işi
Selam canımmSelam kuslarr
Geldim tatlım çok yoğundum ilişik kesme vs İstanbuldayimmSelam canımmnaber?
Hoşgeldin güzel İstanbul'aGeldim tatlım çok yoğundum ilişik kesme vs İstanbuldayimm
Iyyy ve wooooaaaaww ikisi peşpeşe geldi çok iyi yaaa!
Kuşum liste için erken değil mi? Yarın cuma değil***1.TAKIM 419.ETAP***
sosyestetik (56.9///////%)
ApriL_2007 (74,3/////%)
deadline (63.0/////%)
ispanyol (69.1//////%)
Burcu_87 (67.7//////%)
TuTii (61.8///////%)
Otimoti (72.5//////%)
sevili6163 (89.7//////%)
Sevim_mrt (73.5//////%)
1. Takım Ortalaması:%
Canim zaten seni anladigim icin sanada umut olsun diye paylastin opuyorum senibenimde iyi sayılır mümkün olduğunca az yemeye çalısıyorum iftarda , sanki asıl yenmesi gereken vakit hep sahurmuş gibi geliyor bana.fakat bazen sahura kalkamıyorum biliyorsunki calışıyorum sabah 6da kalkıyoz gece uyanamıyoruz ki kaç tane alarm kuruyoruz ama yokk !hiçbirini duymuyoruz haftaiçi hep genelde böyle yani anlıyacağın,dediğin gibi Burcu zaten arasıda çok az acıkmıyorum bende bazen. Keyfin nasıl isterse öyle davran canım valla biz öyle yapıoz
Canımsın! Çok tŞk ederimokudum çok duygulandım , tüylerim diken diken oldu. Seni inanılmaz anladığım için o günlerini sanki yaşadım okurken. Ne mutlu ki sana iki tane güzeller güzeli evlat vermiş Rabbim sana , İnşaAllah isteyen herkese de verecek Rabbim bunu biliyorum. Ama bu güzel hikayenle yine umut çıtam da yükselmeler oldu. Ağzına sağlık , emeğine sağlık güzel arkadaşım
Bende çokkk öpüyorummmCanim zaten seni anladigim icin sanada umut olsun diye paylastin opuyorum seni
fantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokkDünkü menüm
Sahur
Yok malesef uyanamadık
İftar
Bir kase sehriyeli tavuk cr
4/5 nugget
Salata bol
İki ks mantı
Bir bardak fanta
Çeyrek pide
Saat 22:30
Bir koca dilim karpuz
2 lt su
(Bir önceki günün menüsüde aynıydı selamlar )
fantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokk
yedıklerımızı şekere donusturuyordu unuttunmu yoksa ayran iç canım
ayy napimm ! bazen bende de çıkıyor işte can çekmeler bidaha olmasssdunku menu
7.00 1 ELMA
14.00 KADAR HURMA YEDIM ARA ARA+SARI LEBLEBI
14.00 1 KASE YOGURT
SARI LEBLEBİ VE HURMA
20.00 500 GR MEYVELİ YOGURT+KAZANDIBI
3,5 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
GECE DE 2 KEPÇE MERCIMEK ÇORBA 4 5 TANE KAVUN ESIME SAHURA ESLIK
KAÇ GUNDUR REGLDEN + GELİYORDUM BUGUN SONUNDA - OLMUSUM YARIN UMARIM DAHA DA - CIKARIM
VALLA ASLINDA SOYLE BUZ GIBI ASTLI ASITLI CANIM BENIMDE ISTIYOR AMA BEN HAKKIMI ÇİKOLATA VEYA KAZANDIBINE SAKLIYORUM ONLAR DAHA AGIR BASIYOR BENDEayy napimm ! bazen bende de çıkıyor işte can çekmeler bidaha olmassshadi bakalım gelsin eksiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?