İnanırmısın uzun zamandır onları yemedim. Ama ramazanda yicem ara araVALLA ASLINDA SOYLE BUZ GIBI ASTLI ASITLI CANIM BENIMDE ISTIYOR AMA BEN HAKKIMI ÇİKOLATA VEYA KAZANDIBINE SAKLIYORUM ONLAR DAHA AGIR BASIYOR BENDE
Ohhhh ye sen! Sonra benim fanta olay olsunAaaayyy
Aaaaaağğğyyyy
Cok korkmuştum bugün cuma diyeeee
Uhuhuhuh
Dün izmite gittik ablama. Yeni taşındı da oraya. İlk kez bir iftar tadında iftar yaptım. Yedim yani..
Sora da oruc tutucam diye sahur yaptım ama yine tutamiyoruuuum. Kilom da sabit
Gecmisi okudum. Deadline gecmis olsun ve geçsin artık ya. Sosyoestetik hosgeldin istanbula. Sevimcim -ye düşmüşsun bravo canım. Aprilcim o fanta icin konuşuyorum; hoca os...sa cemaat s.çar
Günaydınn balımgünaydın minik kuşlaaaaarr
ayy kuzuuummm mutlaka git üni. hastanesine.. ben de ilk görev yerimde böyle olmuştu.. önce mide bulantısı, sonra faranjit , kc enzimlerim yükselmişti.ilaca bağlı toksşk hepatşt diye düşünürken viral hepatit çıkmıştı. aslında aynı virüs faranjite de yol açan virüsmüş. vücudum bile sarı yeşil olmuştu , aman diyim ihmal etme.. enzimlerin kaç şu anda bilirubinler de yükselmiş miselam kızlar bende hastalık aynen devam üniversite hastahanesine bir git dediler karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş hergün 10 tüp kan verdim bu hafta toksik hepatit olabilirsin dediler ilaç kullanımına bağlı olduğunu düşünüyorlar ama kontrol altındayım bugün ünide kan verdim hematoloji ve gastroenterolojiye göründüm yarın sonuçların bir kısmı çıkacak muayeneye gidicem of ya çok korktum içtiğin tüm ilaçları bırak dediler inşallah değerlerim düşer ya
birde ben şu moda yarışmasına katılmıştım 2 hafta önce yukarda yarışmalar bölümünde yarın oylama başlıyor girinde oy kullanınsize kaç numara olduğumu söyleyemem ama belki denk gelir bana oy atarsınız belli mi olur yarışma bitince kaç numara olduğumu öğrenirsiniz artıkın bakarsınız bakalım iyi miyim sorcam ona göre ay inşallah soracam yani korkuyom ben yeter bitsin hastalıklar
ayyy geçmiş olsun kuzummm önemli değil yat iyileş sen biran öncekızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? ben ameliyat oldum ve evde yatışlardayım :) ama agrılarım oldugu için pek bilgisayarı elime alamıyorum. 6 hafta yürüyemeyecegim ve ayagımın üzerine basamayacagım o sebepten 6 hafta sonra kilomu cok merak ediyorum. benim gibi 3 güne bir tartılan biri icin 6 hafta demek cok uzunalmadım gibi hissediyorum ama sürekli yattıgım için korkmaktayım.
hahhaaaa .. sen ve dr house tvde çıkan doktorlardan daha iyisiniz benceeeay evet bize bilimsel acıklamalar yapardı house doktoru bana kalmazdık
çok çok güzel canım.. kilonu çok merak ediyorumDünkü menüm
Sahur
Yok malesef uyanamadık
İftar
Bir kase sehriyeli tavuk cr
4/5 nugget
Salata bol
İki ks mantı
Bir bardak fanta
Çeyrek pide
Saat 22:30
Bir koca dilim karpuz
2 lt su
(Bir önceki günün menüsüde aynıydı selamlar )
Onceden ramazanda listere fanta limonata icen ben 5aydir ve bu ramazan icmiyorum bende ayran tercih ediyorumfantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokk
yedıklerımızı şekere donusturuyordu unuttunmu yoksa ayran iç canım
Evvet yaptım bende de olsun dimi ama ? Oyyyy ne güzel iltifat almak tabiki hoşGunaydin kizlar deadline canim neoluyor boyle sana bi hastaliktan gozunu acamadin gecmis olsun ihmal etme dr u canim ranbim sifa versin sana..
April kiz kacamakmi yaptin sendun misafirlikteydim resmen fistik bombasi yedim kadayifli fistik degil fistikli kadayif yedim yarim porsiyondu ama misafirlikteydim ondan oyle yedim yoksa cokta serbetli tatliyla aram yoktur
Dun esimin teyzesine gittim şok oldular cok zayiflamissin nasil verdin vs vs konusmalar oldu belki onun rahatligiylada dun biraz yemis olabilirim
Yok yok bugün beni kurtaracak yok ! Ayy ne suçluymuşum bütün gün aç kalmış bu kız diyen yok hiç ama bak ağlarımmOnceden ramazanda listere fanta limonata icen ben 5aydir ve bu ramazan icmiyorum bende ayran tercih ediyorumaprile soyledigin kafa cok guldum allah iyiligini versin aynen april kiz sen yaparsan biz ne yapmayalim asitli seyler canin istiyorsa aprilim maden suyu ic ilk zamanlar ben asitli icecek yoklugunu onunla tamamliyordum
Cisss ictigin olmaz tolerans yokYok yok bugün beni kurtaracak yok ! Ayy ne suçluymuşum bütün gün aç kalmış bu kız diyen yok hiç ama bak ağlarımm
Tamam canımCisss ictigin olmaz tolerans yok
Afiyet sifa olsun canim ama bidaha icme
Bende dun aksam oyle cay oyle su icyimki wcdeydi bi ayagim
bilirubin normalmis ıspanyol ast alt ggt yüksek tam hatirlamiyorum ama ast alt 200 lerde normal değeri ast 35 mis üniversite hastanesine geldim 2 gündür sabah aksam kan veriyorum birde kan degerlerimde değişik lokositlerim düşük notrofillerim yüksekmis hematolojiye de gönderdiler 10 günde bir kan verip takip edicez bu sabah yine kan verdim birazdan yine dr a gidicem bakalım niye böyle olduysamayy kuzuuummm mutlaka git üni. hastanesine.. ben de ilk görev yerimde böyle olmuştu.. önce mide bulantısı, sonra faranjit , kc enzimlerim yükselmişti.ilaca bağlı toksşk hepatşt diye düşünürken viral hepatit çıkmıştı. aslında aynı virüs faranjite de yol açan virüsmüş. vücudum bile sarı yeşil olmuştu , aman diyim ihmal etme.. enzimlerin kaç şu anda bilirubinler de yükselmiş mi
ayyy geçmiş olsun kuzummm önemli değil yat iyileş sen biran önce
hahhaaaa .. sen ve dr house tvde çıkan doktorlardan daha iyisiniz benceee
çok çok güzel canım.. kilonu çok merak ediyorum
Bu tıp terimlerinden hiçbişey anlamıyorum ama sen içini ferah tut kuzum bence biseyin yokbilirubin normalmis ıspanyol ast alt ggt yüksek tam hatirlamiyorum ama ast alt 200 lerde normal değeri ast 35 mis üniversite hastanesine geldim 2 gündür sabah aksam kan veriyorum birde kan degerlerimde değişik lokositlerim düşük notrofillerim yüksekmis hematolojiye de gönderdiler 10 günde bir kan verip takip edicez bu sabah yine kan verdim birazdan yine dr a gidicem bakalım niye böyle olduysam
Gunaydin kizlar deadline canim neoluyor boyle sana bi hastaliktan gozunu acamadin gecmis olsun ihmal etme dr u canim ranbim sifa versin sana..
April kiz kacamakmi yaptin sendun misafirlikteydim resmen fistik bombasi yedim kadayifli fistik degil fistikli kadayif yedim yarim porsiyondu ama misafirlikteydim ondan oyle yedim yoksa cokta serbetli tatliyla aram yoktur
Dun esimin teyzesine gittim şok oldular cok zayiflamissin nasil verdin vs vs konusmalar oldu belki onun rahatligiylada dun biraz yemis olabilirim
ama tabiki kilo verdik diyede ölçüyü kaçırmamak lazım dimi ama ?Ben o rahatlamanın altta yatan nedeninin su olduğunu düşünüyorum: evet kilo verdim ama oyle de ac kalmadım yani, cok rahat kilo verdim, bakın bunu yiyebiliyirum mesela
Ohhhh ye sen! Sonra benim fanta olay olsunama haksızlık bu ...
Ya ya tabi ! Biz o kiloları boşuna almadık hahahaaaSen bana ne bakıyorsun? Ben iradesine hakim olamayan aciz bir kulum.. Sen ise iradeyi kendine düstur edinmiş sahane bir insansın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?