Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaaayyy
Aaaaaağğğyyyy
Cok korkmuştum bugün cuma diyeeee
Uhuhuhuh

Dün izmite gittik ablama. Yeni taşındı da oraya. İlk kez bir iftar tadında iftar yaptım. Yedim yani..

Sora da oruc tutucam diye sahur yaptım ama yine tutamiyoruuuum. Kilom da sabit

Gecmisi okudum. Deadline gecmis olsun ve geçsin artık ya. Sosyoestetik hosgeldin istanbula. Sevimcim -ye düşmüşsun bravo canım. Aprilcim o fanta icin konuşuyorum; hoca os...sa cemaat s.çar

Ohhhh ye sen! Sonra benim fanta olay olsun ama haksızlık bu ...

ayy kuzuuummm mutlaka git üni. hastanesine.. ben de ilk görev yerimde böyle olmuştu.. önce mide bulantısı, sonra faranjit , kc enzimlerim yükselmişti.ilaca bağlı toksşk hepatşt diye düşünürken viral hepatit çıkmıştı. aslında aynı virüs faranjite de yol açan virüsmüş. vücudum bile sarı yeşil olmuştu , aman diyim ihmal etme.. enzimlerin kaç şu anda bilirubinler de yükselmiş mi
ayyy geçmiş olsun kuzummm önemli değil yat iyileş sen biran önce
ay evet bize bilimsel acıklamalar yapardı house doktoru bana kalmazdık
hahhaaaa .. sen ve dr house tvde çıkan doktorlardan daha iyisiniz benceee

çok çok güzel canım.. kilonu çok merak ediyorum

Gunaydin kizlar deadline canim neoluyor boyle sana bi hastaliktan gozunu acamadin gecmis olsun ihmal etme dr u canim ranbim sifa versin sana..
April kiz kacamakmi yaptin sen dun misafirlikteydim resmen fistik bombasi yedim kadayifli fistik degil fistikli kadayif yedim yarim porsiyondu ama misafirlikteydim ondan oyle yedim yoksa cokta serbetli tatliyla aram yoktur
Dun esimin teyzesine gittim şok oldular cok zayiflamissin nasil verdin vs vs konusmalar oldu belki onun rahatligiylada dun biraz yemis olabilirim

fantamı var orda cokk ayıpp aprilcıgım gazlı içecek yokk
yedıklerımızı şekere donusturuyordu unuttunmu yoksa ayran iç canım
Onceden ramazanda listere fanta limonata icen ben 5aydir ve bu ramazan icmiyorum bende ayran tercih ediyorum aprile soyledigin kafa cok guldum allah iyiligini versin aynen april kiz sen yaparsan biz ne yapmayalim asitli seyler canin istiyorsa aprilim maden suyu ic ilk zamanlar ben asitli icecek yoklugunu onunla tamamliyordum

Evvet yaptım bende de olsun dimi ama ? Oyyyy ne güzel iltifat almak tabiki hoş

Yok yok bugün beni kurtaracak yok ! Ayy ne suçluymuşum bütün gün aç kalmış bu kız diyen yok hiç ama bak ağlarımm

Cisss ictigin olmaz tolerans yok
Afiyet sifa olsun canim ama bidaha icme
Bende dun aksam oyle cay oyle su icyimki wcdeydi bi ayagim
Tamam canım tabiki olmaz. Evet su içmek çok güzelde o kısmı zor oluyor uykumdan uyandırıyor beni heppp

bilirubin normalmis ıspanyol ast alt ggt yüksek tam hatirlamiyorum ama ast alt 200 lerde normal değeri ast 35 mis üniversite hastanesine geldim 2 gündür sabah aksam kan veriyorum birde kan degerlerimde değişik lokositlerim düşük notrofillerim yüksekmis hematolojiye de gönderdiler 10 günde bir kan verip takip edicez bu sabah yine kan verdim birazdan yine dr a gidicem bakalım niye böyle olduysam

Bu tıp terimlerinden hiçbişey anlamıyorum ama sen içini ferah tut kuzum bence biseyin yok yeni hayat seni yordu biraz ! Sonuçların temiz çıksın İnşaAllah ...

Ben o rahatlamanın altta yatan nedeninin su olduğunu düşünüyorum: evet kilo verdim ama oyle de ac kalmadım yani, cok rahat kilo verdim, bakın bunu yiyebiliyirum mesela

Ben o rahatlamanın altta yatan nedeninin su olduğunu düşünüyorum: evet kilo verdim ama oyle de ac kalmadım yani, cok rahat kilo verdim, bakın bunu yiyebiliyirum mesela
ama tabiki kilo verdik diyede ölçüyü kaçırmamak lazım dimi ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…