Cok gecmis olsun canimaprilApriL_2007 hastaliktan yikiliyorum ne olsun biraz iyi gibi oluyorum sonra fenayım bademciklerimin ikiside şişti cok canım aciyor karaciger enzimlerim yüksek olduğundan ilaç kullanamam muhtemelen idare etmeye calisiyorum umarım iyilesirim artık bu arada kuzenim cocuk doktoru çocuklardan kapmisim galiba bu virüsu öpücük hastalığı diye bir hastalık var çocuklarda oluyor genelde halk dilinde öpücük hastalığı ondan olmuşum baya uzun süren bir hastalikmis bide oyle dedi ayy nerden geldiyse ya
Çokkk geçmiş olsun deadlinecimaprilApriL_2007 hastaliktan yikiliyorum ne olsun biraz iyi gibi oluyorum sonra fenayım bademciklerimin ikiside şişti cok canım aciyor karaciger enzimlerim yüksek olduğundan ilaç kullanamam muhtemelen idare etmeye calisiyorum umarım iyilesirim artık bu arada kuzenim cocuk doktoru çocuklardan kapmisim galiba bu virüsu öpücük hastalığı diye bir hastalık var çocuklarda oluyor genelde halk dilinde öpücük hastalığı ondan olmuşum baya uzun süren bir hastalikmis bide oyle dedi ayy nerden geldiyse ya
Tekrardan gecmis olsun canimmaprilApriL_2007 hastaliktan yikiliyorum ne olsun biraz iyi gibi oluyorum sonra fenayım bademciklerimin ikiside şişti cok canım aciyor karaciger enzimlerim yüksek olduğundan ilaç kullanamam muhtemelen idare etmeye calisiyorum umarım iyilesirim artık bu arada kuzenim cocuk doktoru çocuklardan kapmisim galiba bu virüsu öpücük hastalığı diye bir hastalık var çocuklarda oluyor genelde halk dilinde öpücük hastalığı ondan olmuşum baya uzun süren bir hastalikmis bide oyle dedi ayy nerden geldiyse ya
Offf pazar gecesi bu saati pek sevmiyorum ama ya sendrom başlıyorr! Canım amacıma ulaşınca yapacağım before afterKeyifler nasil kizlar? Aprilim tebrik ediyorum eski halini cook merak ediyorum ama
Adaptasyon sureci nasil olsun canim, sen nasilsin? Az kaldi yaa yetistin bans ben hala yerimde saymacaOfff pazar gecesi bu saati pek sevmiyorum ama ya sendrom başlıyorr! Canım amacıma ulaşınca yapacağım before after60 kg olayım... Sen nasılsın kuzum ?
İyi sayılırım , nasıl olsunAdaptasyon sureci nasil olsun canim, sen nasilsin? Az kaldi yaa yetistin bans ben hala yerimde saymaca
53 canim utopik hedef mi koydum bilmiyorum hicİyi sayılırım , nasıl olsunperşembe gününü bekliyorum izne ayrılacağım , biraz rahat nefes almak iyi gelecek canım senin hedef kactı?
Yooo istesen olursunda53 canim utopik hedef mi koydum bilmiyorum hic
Yooo istesen olursundaolmayacak bişey değil ki kaptancım sen sadece ağırdan gidiyorsun ama en güzel yanı kilo almıyorsun en azından durum dahada zorlaşmıyorr
Acele etmiyorum demekki bakalim yazin hizlandiririm olmazsa belki. Ya da mezun olasim yok herhalde benimYooo istesen olursundaolmayacak bişey değil ki kaptancım sen sadece ağırdan gidiyorsun ama en güzel yanı kilo almıyorsun en azından durum dahada zorlaşmıyorr
He hee mezun olup napcan tabiiiAcele etmiyorum demekki bakalim yazin hizlandiririm olmazsa belki. Ya da mezun olasim yok herhalde benim
Aynenn bazen yoruluyorum gerci herkes gitti ben kaldim diyorum gogo da gitti sira bende mi ki gerci mezun da olsam durmam bakarim bence benHe hee mezun olup napcan tabiiitakım kaptansız mı kalsın sen incecik hatun olcan diyeee dimi ama?
Evet hastasıyız artık buranın gitsekte ! Burda kalırız biz he heeeAynenn bazen yoruluyorum gerci herkes gitti ben kaldim diyorum gogo da gitti sira bende mi ki gerci mezun da olsam durmam bakarim bence ben
Aynenn bi bagimlilik var kesinlikleEvet hastasıyız artık buranın gitsekte ! Burda kalırız biz he heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?