Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar!
Kukumav gibi kafa kafaya mı verdiniz? Pazar tabi, gelmemiş kimse. Bizim de misafir vardı bugün. 12de gittiler. Cocukları alıp eve çıktım, banyo yaptırdım, uyutttuuum, bakayım dedim napiyosunuz

Selam kizlar!
Kukumav gibi kafa kafaya mı verdiniz? Pazar tabi, gelmemiş kimse. Bizim de misafir vardı bugün. 12de gittiler. Cocukları alıp eve çıktım, banyo yaptırdım, uyutttuuum, bakayım dedim napiyosunuz
Napalım kimseler yok demirbaşlar olsun bari dedik yoğunmuşun sende bugün , nasılsın canım ?

Dünkü menüm

Sabah 12
İki dilim çavdar ekmeği
İki yumurtadan peynirli omlet
İki zeytin
Bir süt ufak

Akşam 21
7/8 ks kurufasulye
İki ks yoğurt
Çeyrek pide

3 lt su
Akşama kadar temizlik , sil süpür yerleştir çok hareketliydim.
Spor yok

selam canlar..
siteye girmeye yzüm yoookkk..
nolur bana yardım ediiinnn.. cumadan beri ipini koparmış boğa gibi saldırdım yemeklere.. bu sabah tartı aklımı fena başıma getirdi.. ama 3 gün çok iyi yapıyorım.. perşembe sapıtıyorum.. ne yapayım bir yöntem söyleyin bana

Demek o yüzden gelmiyosuuuun

Motivasyonu kaybedince oyle oluyo ya. Ben de korkuyorum. Su an ne ileri ne geri zaten

kızlar merhabaa,

bir kaç gündür rahatsızdım ugrayamadım buralara. nasılsınııız?

İspanyolcum ne oldu sana sen böyle yapmazdın? Yoksa canını sıkan bişeyler mi var acısını yemeklerden çıkarttın.

Demek o yüzden gelmiyosuuuun

Motivasyonu kaybedince oyle oluyo ya. Ben de korkuyorum. Su an ne ileri ne geri zaten
çaba göster canım zayıflamaktan mı vazgeçtiniz siz ? Korksaydın dört elle sarılırdın bitanem diyet ve spora!

Kizlar hangi sahuru yazıyorsunuz menülerinize? Son yenileni mı?
canım şöyle sahur ptesi 03 iftar ptesi 21 olanı şeklinde başladın mı bugün?

kızlar merhabaa,

bir kaç gündür rahatsızdım ugrayamadım buralara. nasılsınııız?
ne oldu canım nen vardı ? Bende idare ederim işteeee perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla izne çıkıcam

ameliyt izleri :) az kalmıs tatile april.

Bugün 2. gunumdu canım tutuyorum.
Zayıflamadan vazgeçmek degil de ben yıllardır en az bu kilolardaydim hep. O yüzden cok rahatsız etmiyor sanırım.

Mesela 69 kiloyla evlendim, hep 5 kilo fazlam var derdim ama cok da önemsemezdim. 71 kiloyla hamile kaldım. 2. Hamileliğime yine 71 ile başladım. Onu kırmam lazım iste!

Dunku menüm

Sahur

K.k peynir
3 zeytin
1 yaslanmış yumurta
1 sütlaç

İftar

1 kase mercimek
1 tabak etli güveç
Salata
Kucuk kase cacık

1 saat sonra 4 parmak kadar tost

1-1,5 su

Ispanyol kiz hadi beni yariyolda birakma hani beraber basabas verecektik kilolari silkelen kendine gel
Otomoti canim bende senin dusuncendeydim ve kirdim o kilidi evlendigimde 72 kiloydum ilkine 75le hamile kaldim ikinciye 80 le hamile kaldim en fazla hamileyken 89 gordum hamilelik disinda 82 yi gorunce nevrim dondu kendine gel dedim ve ilk basta evlendigim kiloya 72 ye indim ve 69 gordum bir muddet kaldim okiloda ve onuda kirdim suan 67 yim orta okul zamanimdaki kilomdayimsabret yeterki zamana yay emin ol gider kilolar
Ispanyol kendine geldinmi kuzum

Dagatesi gecmis olsun canim simdi nasilsin..
Deadline canim senin tahliller nasil oldu dr nezaman bu hastalik gecermis bisey dedimi duymustum opucuk hastaligini ama nasil bisey oldugunu senden duydum ilk defa cok gecmis olsun canim

Ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyosun İnşallah bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…